#Νικόλας Ράπτης

Νικόλας Ράπτης: «Και πάγκο λαϊκής να στήσει κάποιο κανάλι, θα πούνε ότι θα περάσει για δοκιμαστικό ο Ράπτης»

zappit.gr
Ο Νικόλας Ράπτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου και ξεκαθάρισε πως δεν του έχει γίνει […] The post Νικόλας Ράπτης: «Και πάγκο λαϊκής να στήσει κάποιο κανάλι, θα πούνε ότι θα περάσει για δοκιμαστικό ο Ράπτης» appeared first on Zappit.
14:00 28/02/2024

Νικόλας Ράπτης για Ελεονώρα Μελέτη: «Καταλάβαινα ότι περνάει δύσκολα»

zappit.gr
Ο Νικόλας Ράπτης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Πάνο Παπαδόπουλο. Ο παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την […] The post Νικόλας Ράπτης για Ελεονώρα Μελέτη: «Καταλάβαινα ότι περνάει δύσκολα» appeared first on Zappit.
13:00 11/10/2023

Νικόλας Ράπτης: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο του στην Αντίπαρο που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα

govastileto.gr
Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Νικόλας Ράπτης καθώς το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του στην Αντίπαρο. Ωστόσο ο Νικόλας Ράπτης κράτησε την όμορφη ημέρα αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το βράδυ της Τετάρτης ο Νικόλας Ράπτης μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τον […]
23:00 21/09/2023

Νικόλας Ράπτης: Η πρώτη ανάρτηση από τον γάμο του στην Αντίπαρο – Φωτογραφία

tlife.gr
Γαμπρός ντύθηκε πριν από μερικές εβδομάδες ο Νικόλας Ράπτης. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός – παρουσιαστής παντρεύτηκε To άρθρο Νικόλας Ράπτης: Η πρώτη ανάρτηση από τον γάμο του στην Αντίπαρο – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 20/09/2023

Ο Νικόλας Ράπτης μιλά πρώτη φορά για το γάμο του: «Χαίρομαι που σεβάστηκαν την επιθυμία μας»

zappit.gr
Για τον γάμο του, που πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην Αντίπαρο, απάντησε ο Νικόλας Ράπτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» […] The post Ο Νικόλας Ράπτης μιλά πρώτη φορά για το γάμο του: «Χαίρομαι που σεβάστηκαν την επιθυμία μας» appeared first on Zappit.
08:00 12/09/2023

Νικόλας Ράπτης: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του στην Αντίπαρο – Βίντεο

tlife.gr
Γάμος στην Αντίπαρο για τον Νικόλα Ράπτη. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός – παρουσιαστής, το απόγευμα του To άρθρο Νικόλας Ράπτης: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του στην Αντίπαρο – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 02/09/2023

ANT1 Flashback: Είναι κάτι τηλεοπτικοί χαρακτήρες

zappit.gr
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν ANT1 Flashback και μας καλούν στην […] The post ANT1 Flashback: Είναι κάτι τηλεοπτικοί χαρακτήρες appeared first on Zappit.
14:00 13/08/2023

ΑΝΤ1 Flashback: Μάνες, πεθερές και γιαγιάδες

zappit.gr
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν… ANT1 FLASHBACK και μας καλούν στην […] The post ΑΝΤ1 Flashback: Μάνες, πεθερές και γιαγιάδες appeared first on Zappit.
13:00 05/08/2023

Νικόλας Ράπτης: «Θεωρούσα ότι έχω όλα τα προσόντα για το 5χ5 και ήθελα να το πάρω»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τη Σοφία Μανουσακίδου έκανε δηλώσεις ο Νικόλας Ράπτης. Ο παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Νικόλας Ράπτης: «Θεωρούσα ότι έχω όλα τα προσόντα για το 5χ5 και ήθελα να το πάρω» appeared first on Zappit.
14:00 12/07/2023

Νικόλας Ράπτης: Τελείωσε το συμβόλαιό μου, αποχωρώ από τον ΑΝΤ1

Newsbeast.gr
Ο Νικόλας Ράπτης μίλησε στο Breakfast@Star και τη Ράνια Θεοδωρακοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1, μετά από 6 χρόνια. «Την εκπομπή που παρουσιάζουμε με την Μαρία Ηλιάκη την έχουμε ολοκληρώσει, έχουμε παραδώσει τα επεισόδια. Τελείωσε το συμβόλαιό μου, αποχωρώ από τον ΑΝΤ1. Δεν ξέρω να σου πω τι θα γίνει, θα πρέπει να τα βάλω σε μια σειρά στο κεφάλι μου, γιατί ήμουν 6 χρόνια στο κανάλι και είμαι σε περίοδο αναπροσαρμογής. Δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό μου, θα συνεχίσουμε σε ξεχωριστούς δρόμους», είπε ο Νικόλας Ράπτης. Σχετικά με την παρουσίαση του «5Χ5» που όλα δείχνουν πως θα το κάνει ο Τόνι Σφήνος, ο Νικόλας Ράπτης απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει π
11:00 27/06/2023

Νικόλας Ράπτης: Περιμένω απάντηση από τον ΑΝΤ1 για το 5×5

Newsit
“Από εκεί και πέρα θα κρίνω” εξομολογείται ο Νικόλας Ράπτης. Για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η εκπομπή ΑΝΤ1 Flashback αλλά και το δοκιμαστικό που έκανε για το τηλεπαιχνίδι 5×5 μίλησε ο Νικόλας Ράπτης στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι της Κυριακής. “Δεν έχω συζητήσει με το κανάλι ... Περισσότερα To άρθρο Νικόλας Ράπτης: Περιμένω απάντηση από τον ΑΝΤ1 για το 5×5 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 04/06/2023

Ο Νικόλας Ράπτης απαντά στα αιχμηρά σχόλια Καινούργιου – Μικρούτσικου: «Δεν είναι θέμα δικό μου»

zappit.gr
Με αφορμή την έναρξη της εκπομπής ΑΝΤ1 Flashback στο πρόγραμμα του Μακεδονία Tv, μίλησε ο Νικόλας Ράπτης στην κάμερα της […] The post Ο Νικόλας Ράπτης απαντά στα αιχμηρά σχόλια Καινούργιου – Μικρούτσικου: «Δεν είναι θέμα δικό μου» appeared first on Zappit.
19:00 04/06/2023

Μαρία Ηλιάκη – Νικόλας Ράπτης: Όλες οι λεπτομέρειες της νέας τους εκπομπής «#ΑΝΤ1 FLASHBACK» – Πότε κάνει πρεμιέρα;

tlife.gr
Από το Σάββατο 27 Μαΐου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 το «#ΑΝΤ1FLASHBACK» με τη To άρθρο Μαρία Ηλιάκη – Νικόλας Ράπτης: Όλες οι λεπτομέρειες της νέας τους εκπομπής «#ΑΝΤ1 FLASHBACK» – Πότε κάνει πρεμιέρα; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:40 18/05/2023

Νικόλας Ράπτης: «Δεν θα ζητούσα συμβουλή από τον Μάρκο Σεφερλή»

zappit.gr
Ο Νικόλας Ράπτης μίλησε στο Breakfast@star και στην Ράνια Θεοδωρακοπούλου για το αν έχει κάνει δοκιμαστικό για το «5×5». «Έχω […] The post Νικόλας Ράπτης: «Δεν θα ζητούσα συμβουλή από τον Μάρκο Σεφερλή» appeared first on Zappit.
12:08 25/04/2023

Ο Νικόλας Ράπτης απαντά για την εκπομπή που θα παρουσιάσει με την Μαρία Ηλιάκη

Newsit
“Γουστάρω πάρα πολύ που κάνω την εκπομπή με την Μαρία και νομίζω ότι ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες γιατί έχουμε το ίδιο μήκος σκέψης, το ίδιο χιούμορ” ανέφερε ο Νικόλας Ράπτης. Δηλώσεις παραχώρησε ο Νικόλας Ράπτης στην εκπομπή Super Κατερίνα κι απάντησε για τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει με την Μαρία Ηλιάκη.  ... Περισσότερα To άρθρο Ο Νικόλας Ράπτης απαντά για την εκπομπή που θα παρουσιάσει με την Μαρία Ηλιάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:34 13/01/2023

Νικόλας Ράπτης: «Αυτό το project θα πέσει επάνω στην λήξη του συμβολαίου μου»

zappit.gr
Στην κάμερα της Super Κατερίνα παραχώρησε δηλώσεις ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος μίλησε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει με […] The post Νικόλας Ράπτης: «Αυτό το project θα πέσει επάνω στην λήξη του συμβολαίου μου» appeared first on Zappit.
12:28 13/01/2023

Νικόλας Ράπτης: Η νέα εκπομπή με τη Μαρία Ηλιάκη

zappit.gr
Ο Νικόλας Ράπτης θα είναι ο συμπαρουσιαστής της νέας εκπομπής του Ant1 μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη. Τον γνωστό παρουσιαστή […] The post Νικόλας Ράπτης: Η νέα εκπομπή με τη Μαρία Ηλιάκη appeared first on Zappit.
12:00 03/11/2022

«Στο Πλεχτό»: Η ψυχαγωγική εκπομπή της COSMOTE TV επιστρέφει για 4η σεζόν

paraskhnio.gr
Η δημοφιλής ψυχαγωγική εκπομπή «Στο Πλεχτό» επιστρέφει τη Δευτέρα 12/9, για 4η σεζόν, αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Και επειδή «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», οι Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας, Μάκης Παπασημακόπουλος και Γιώργος Λέντζας θα βρίσκονται μέσα σε κάθε φάση για να προσφέρουν άφθονο γέλιο, εμπνεόμενοι από τον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου.   Με την Το άρθρο «Στο Πλεχτό»: Η ψυχαγωγική εκπομπή της COSMOTE TV επιστρέφει για 4η σεζόν εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:50 08/09/2022

Νικόλας Ράπτης: Συνεχίζει στον ΑΝΤ1 – Ανάμεσα σε τρία project

zappit.gr
Ο Νικόλας Ράπτης συνεχίζει στον ΑΝΤ1, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σταθμό. Το […] The post Νικόλας Ράπτης: Συνεχίζει στον ΑΝΤ1 – Ανάμεσα σε τρία project appeared first on Zappit.
16:56 17/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load