#Γαλλική Ριβιέρα

Οδηγούμε το Kia EV9 στη Γαλλική Ριβιέρα

autogreeknews.gr
Η Kia δεν σταματά να συλλέγει βραβεία και παγκοσμίου επιπέδου διακρίσεις για το EV6, κάτι που ήδη έχει πετύχει στο ξεκίνημά του και το EV9 (π.χ. «Luxury Car of the Year 2024» στη Γερμανία). Η ναυαρχίδα της Kia ήρθε να ταράξει τα νερά στην κατηγορία των μεγάλων SUV, ηλεκτρικών και μη, κι εμείς ταξιδέψαμε στη […] The post Οδηγούμε το Kia EV9 στη Γαλλική Ριβιέρα appeared first on AutoGreekNews.
11:53 08/11/2023

Vilebrequin La Plage: To beach club του οίκου στη Γαλλική Ριβιέρα

instyle.gr
Αν βρεθείτε στις Κάννες για να απολαύσετε τις διακοπές σας στη νότια Γαλλία, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε τον νέο πολύχρωμο «παραθαλάσσιο παράδεισο» Vilebrequin La Plage, του οίκου Vilebrequin. Αυτό το νέο beach club σηματοδοτεί την επιστροφή, κατά κάποιο τρόπο, του brand, το οποίο ιδρύθηκε 50 χιλιόμετρα από την ακτή στο St Tropez το 1970, τότε […] The post Vilebrequin La Plage: To beach club του οίκου στη Γαλλική Ριβιέρα appeared first on InStyle.
23:46 12/08/2023

Ο Αύγουστος στο Cinobo «μιλάει» γαλλικά

Newsit
Το Cinobo πάει… Γαλλική Ριβιέρα! Ο Αύγουστος φέρνει στο Cinobo κινηματογραφικές διακοπές και μια εξόρμηση στις παραλίες της νοτιοανατολικής Γαλλίας με τη συλλογή Γαλλική Ριβιέρα, που μας ταξιδεύει στην Κυανή Ακτή μέσα από κλασικά φιλμ του γαλλικού σινεμά από τη δεκαετία του ‘30 ως αυτή του ‘80. Κάννες, Σεν Τροπέ, Μασσαλία, Αντίπ, Νίκαια. Η Ζαν ... Περισσότερα To άρθρο Ο Αύγουστος στο Cinobo «μιλάει» γαλλικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 10/08/2023

Leonardo DiCaprio: Το ειδύλλιο με την Neelan Gill συνεχίζεται; Σε γιοτ στη Γαλλική Ριβιέρα

instyle.gr
O 48χρονος Leonardo di Caprio εθεάθη με το 28χρονο μοντέλο Neelam Gill (Νίλαμ Γκιλ) στη Γαλλική Ριβιέρα. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NEELAM KAUR GILL (@neelamkg) Συγκεκριμένα φωτογραφήθηκαν καθώς πήγαιναν να επιβιβαστούν σε πολυτελές γιοτ που βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Saint Tropez. Μαζί με το ζευγάρι και […] The post Leonardo DiCaprio: Το ειδύλλιο με την Neelan Gill συνεχίζεται; Σε γιοτ στη Γαλλική Ριβιέρα appeared first on InStyle.
00:46 26/07/2023

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι να τρελαίνεσαι, έγραφαν… «τι ανάγκη έχει αυτή που έχει 15 Φιλιππινέζες»

Newsbeast.gr
Θέση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη μετά την απόφασή της να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τη στιγμή που θήλαζε δημόσια τον γιο της στη Γαλλική Ριβιέρα, θέλησε να πάρει Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της την Τετάρτη (5/7). Η γνωστή influencer απάντησε από την πρώτη στιγμή στους επικριτές της «Θα θηλάζω το μωράκι μου όπου θέλω – Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή», ενώ στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή στάθηκε και η Εριέττα Κούρκουλου δημοσιεύοντας και η ίδια μια φωτογραφία από τον δημόσιο θηλασμό του γιου της και στέλνοντας μήνυμα υποστήριξης στην Ιωάννα Τούνη «Θηλάζουμε όπου και όπως και όσο γουστάρουμε – Συνέχισε». Το
06:00 06/07/2023

Ιωάννα Τούνη-Η απάντηση για τον δημόσιο θηλασμό: «Φτάνει πια το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή»

thecaller.gr
Στην Γαλλική Ριβιέρα που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον μονάκριβο γιο της και την κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσαρη, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολιαστών του Twitter, οι οποίο μάλιστα, την βομβάρδισαν με αρνητικά σχόλια όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου θηλάζει τον γιο της σε δημόσιο χώρο.Στην Γαλλική Ριβιέρα που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον μονάκριβο γιο της και την κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσαρη, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολιαστών του Twitter, οι οποίο μάλιστα, την βομβάρδισαν με αρνητικά σχόλια όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου θηλάζει τον γιο της σε δημόσιο […]
15:00 04/07/2023

Η Ιωάννα Τούνη δείχνει στο TikTok τα ψώνια αξίας 9.000 ευρώ που έκανε στο Μόντε Κάρλο

govastileto.gr
Χλιδάτες διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη μαζί με την κολλητή φίλη της, Στέλα Πάσσαρη και τον 6 μηνών γιο της, “νουνίτο” τον οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ! Μέσα από τα social media αυτές τις μέρες η γνωστή influencer έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από το Μόντε Κάρλο με τις βόλτες αλλά και […]
13:00 03/07/2023

Ιωάννα Τούνη: Χλιδάτο καλοκαίρι στην Γαλλική Ριβιέρα – Χαμός από αντιδράσεις για το βίντεο θηλασμού

tlife.gr
Η Ιωάννα Τούνη περνάει ένα διαφορετικό καλοκαίρι, καθώς φέτος επέλεξε να κάνει tour στην Γαλλική Ριβιέρα To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Χλιδάτο καλοκαίρι στην Γαλλική Ριβιέρα – Χαμός από αντιδράσεις για το βίντεο θηλασμού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 02/07/2023

Περιπέτεια στη Γαλλία για την Ιωάννα Τούνη με τον μικρό της Νουνίτο

onsports.gr
Ένα μαγικό ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα πραγματοποίησε η Ιωάννα Τούνη…
13:17 30/06/2023

Heidi Klum: Ποζάρει ξανά topless και αναστατώνει -και- τις Κάννες

instyle.gr
Μετά την αποκαλυπτική -κυριολεκτικά- εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, η Heidi Klum περνά ανέμελες στιγμές στη Γαλλική Ριβιέρα. Το 49χρονο μοντέλο ανέβασε μία σούπερ σέξι φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram όπου ποζάρει άλλη μια φορά topless φορώντας ένα thong αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία. “Cap d’Antibes” γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας […] The post Heidi Klum: Ποζάρει ξανά topless και αναστατώνει -και- τις Κάννες appeared first on InStyle.
10:26 28/05/2023

Κάννες 2023: H selfie της Τάμτα με τον Μάρτιν Σκορσέζε – «Η ζωή είναι απρόβλεπτη»

okmag.gr
Στη Γαλλική Ριβιέρα για το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών βρέθηκε η Τάμτα, συνοδεύοντας τον αγαπημένο της Πάρι Κασιδόκωστα και τη μητέρα του Μαριάννα Λάτση. Το ζευγάρι ήταν ανάμεσα σε αρκετούς celebrities που ταξίδεψαν στη Νότια Γαλλία για να δώσουν το «παρών» στη λαμπερή διοργάνωση. Μάλιστα βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί του Palais des festivals κι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από […] The post Κάννες 2023: H selfie της Τάμτα με τον Μάρτιν Σκορσέζε – «Η ζωή είναι απρόβλεπτη» appeared first on OK! Magazine.
08:52 26/05/2023

«La Vacanza»: Το fashion show του οίκου Versace με την Dua Lipa στη Γαλλική Ριβιέρα ήταν ένα καλοκαιρινό όνειρο

instyle.gr
Η Donatella Versace και η Dua Lipa παρουσίασαν την πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή, κοινή τους συλλογή «La Vacanza» την ώρα του ηλιοβασιλέματος στην Γαλλική Ριβιέρα, ενώ τα βλέμματα όλων βρίσκονται έτσι κι αλλιώς στις Κάννες για το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. H Côte d’Azur, στην οποία βρίσκονται οι μεγαλύτεροι σταρ, μοντέλα, socialites και trends setters, έγινε το τέλειο […] The post «La Vacanza»: Το fashion show του οίκου Versace με την Dua Lipa στη Γαλλική Ριβιέρα ήταν ένα καλοκαιρινό όνειρο appeared first on InStyle.
14:34 24/05/2023

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Οι stylish εμφανίσεις τους στις Κάννες!

govastileto.gr
Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showniz. Οι δυο τους ταξίδεψαν στις Κάννες με αφορμή το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου ως καλεσμένοι γνωστού ποτού. Η ηθοποιός βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην Γαλλική Ριβιέρα και παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει και τις διακοπές της. Βέβαια, […]
10:22 24/05/2023

Κάννες 2023: Oι τολμηρές εμφανίσεις στην Κρουαζέτ

okmag.gr
Οι σταρ συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο αλί των Καννών. Το 76ο κατά σειρά φεστιβάλ του θεσμού πραγματοποιείται στη Γαλλική Ριβιέρα έως την Κυριακή 27 του μήνα. Το βράδυ της Τρίτης παρέλασαν στο φεστιβάλ των Καννών η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Τομ Χανκς βρέθηκαν μαζί με τους συζύγους τους Κόλιν Τζοστ και Ρίτα Γουίλσον […] The post Κάννες 2023: Oι τολμηρές εμφανίσεις στην Κρουαζέτ appeared first on OK! Magazine.
08:46 24/05/2023

Κωστής Μαραβέγιας: Η φωτογραφία που μας κάνει να ζηλεύουμε

instyle.gr
Ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκεται στις Κάννες μαζί με την σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, για το 76ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ. Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που η αλήθεια είναι μας κάνει να ζηλεύουμε. Συγκεκριμένα ο Κωστής Μαραβέγιας απολαμβάνει τον ήλιο στη Γαλλική Ριβιέρα και όπως γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής […] The post Κωστής Μαραβέγιας: Η φωτογραφία που μας κάνει να ζηλεύουμε appeared first on InStyle.
14:32 23/05/2023

Τζουντ Λο: Εξακολουθεί να είναι γοητευτικός και οι φωτογραφίες από τις Κάννες το αποδεικνύουν

okmag.gr
Είχαμε καιρό να δούμε τον Τζουντ Λο στο κόκκινο χαλί. Ο 50χρονος γοητευτικός ηθοποιός έκανε δυναμικό comeback μέσα από το 76ο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών. Ο σταρ βρέθηκε στη Γαλλική Ριβιέρα με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας Firebrand (Le Jeu De La Reine) στις Κάννες. Μάλιστα πόζαρε στο Palais des festivals δίπλα στη συμπρωταγωνίστριά […] The post Τζουντ Λο: Εξακολουθεί να είναι γοητευτικός και οι φωτογραφίες από τις Κάννες το αποδεικνύουν appeared first on OK! Magazine.
15:02 22/05/2023

Φεστιβάλ Καννών 2023: Από τη Natalie Portman στην Gigi Hadid -Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά looks μέχρι σήμερα

instyle.gr
To Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πιο διάσημοι σταρ βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Γαλλική Ριβιέρα όπου και φέρνουν τη λάμψη τους. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο κόκκινο χαλί και σε όλα τα εκθαμβωτικά looks που παρελαύνουν εκεί. Οι μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές, αλλά και προσωπικότητες του θεάματος και της μόδας φορούν […] The post Φεστιβάλ Καννών 2023: Από τη Natalie Portman στην Gigi Hadid -Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά looks μέχρι σήμερα appeared first on InStyle.
12:20 22/05/2023

Kάννες: Η Βίκυ Καγιά πιο σέξι από ποτέ στην Κρουαζέτ – Τα δύο πολύ αισθησιακά looks της

okmag.gr
Στις Κάννες βρίσκεται η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Γαλλική Ριβιέρα για λογαριασμό γνωστής μάρκας καφέ. Μάλιστα την Πέμπτη έκανε δύο πολύ λαμπερές εμφανίσεις. Πιο συγκερκιμένα, επέλεξε μια ολόσωμη σέξι φόρμα με την υπογραφή Stella McCartney. Πρόκειται για ένα ρούχο κεντημένο με κρύσταλλα. Μάλιστα αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, Το συνδύασε με σέξι ψηλοτάκουνες […] The post Kάννες: Η Βίκυ Καγιά πιο σέξι από ποτέ στην Κρουαζέτ – Τα δύο πολύ αισθησιακά looks της appeared first on OK! Magazine.
11:02 19/05/2023

Τζόνι Ντεπ: Γιατί τα δόντια του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μετά την επιστροφή στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Καννών

Newsbeast.gr
Με τη νέα του ταινία να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών, ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ επισκέφθηκε τη Γαλλική Ριβιέρα για να παρευρεθεί στην προβολή. Η πρεμιέρα της ταινίας «Jeanne Du Barry» έγινε χθες, και ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου XV. Η υπόθεση αφηγείται τη ζωή της Jeanne, μιας νεαρής γυναίκας της εργατικής τάξης, που χρησιμοποιεί την εξυπνάδα και τη γοητεία της για να ανέβει ένα προς ένα τα σκαλιά της κοινωνικής κλίμακας. Γίνεται η αγαπημένη του βασιλιά Λουδοβίκου XV, ο οποίος, αγνοώντας την ιδιότητά της ως εταίρας, ανακτά, μέσω αυτής, την όρεξή του για ζωή. Ερωτεύονται παράφορα και, ενάντια σε κάθε ευπρέπεια και εθιμοτυπία, η Jeanne μετακομίζει στις Βερσαλλίες,
11:06 18/05/2023

Φεστιβάλ Καννών: Το γκέι γουέστερν του Αλμοδoβάρ, το αποχαιρετιστήριο ταξίδι του Ιντιάνα Τζόουνς και η σύμπραξη Ντε Νίρο - Ντι Κάπριο

ProtoThema.gr
Ποιες είναι οι πολυαναμενόμενες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στη Γαλλική Ριβιέρα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
06:50 18/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load