#Ντρου Μπάριμορ

Ντρου Μπάριμορ για τη μάχη της με το αλκοόλ – «Πρέπει να καταπολεμήσουμε τις γενετικές τρέλες που μας φέρνουν οι οικογένειές μας»

tlife.gr
Η Ντρου Μπάριμορ παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον εθισμό To άρθρο Ντρου Μπάριμορ για τη μάχη της με το αλκοόλ – «Πρέπει να καταπολεμήσουμε τις γενετικές τρέλες που μας φέρνουν οι οικογένειές μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 16/04/2024

Μπρους Γουίλις: «Δεν υπάρχουν δραστικές μεταβολές», λέει η κόρη του

in.gr
Η Ταλούλα Γουίλις μίλησε στην Ντρου Μπάριμορ - Εξήγησε γιατί δημοσιοποίησε η οικογένεια την κατάστασή του
23:00 08/11/2023

Η αναστολή του «The Drew Barrymore Show» αποφασίστηκε από την ηθοποιό μετά τις αντιδράσεις για «υπονόμευση της απεργίας»

Newsbeast.gr
Να μην συνεχίσει το «The Drew Barrymore Show» αποφάσισε η Ντρου Μπάριμορ, αφού προηγουμένως προκάλεσε αντιδράσεις για την έναρξη παραγωγής της εκπομπής της. Αυτή την περίοδο, τα Σωματεία Σεναριογράφων και Ηθοποιών WGA και SAG-AFTRA βρίσκονται εν μέσω απεργιών, καθώς διεκδικούν καλύτερους μισθούς. Χθες η ηθοποιός και οικοδέσποινα του «The Drew Barrymore Show» κοινοποίησε μήνυμα μέσω Instagram για να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που διατυπώνονται για τo talk show της από τότε που ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα. «Πραγματικά προσπαθήσαμε να βρούμε την πορεία μας προς τα εμπρός» ανέφερε. Ενώ η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε ότι η απόφαση ελήφθη για να προσλάβει μ
00:00 19/09/2023

Η Ντρου Μπάριμορ θα κάνει «διάλειμμα» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το καλοκαίρι

Gazzetta
Η ηθοποιός φιλοξενεί διασημότητες στο επιτυχημένο talk show της «The Drew Barrymore Show» από το 2020. Φέτος, το περιοδικό Time την κατέταξε στη λίστα με τις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.
01:00 22/06/2023

Ντρου Μπάριμορ: Ο Σπίλμπεργκ ήταν ο… μπαμπάς μου – «Ε.Τ. ο εξωγήινος» αποτέλεσε σταθμό στη ζωή μου

eleftherostypos.gr
Η σταρ του Χόλυγουντ μιλάει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τη σχέση της με τον διάσημο σκηνοθέτη, που γνώρισε στα γυρίσματα του «Ε.Τ. ο εξωγήινος» «Η μόνη πατρική φιγούρα που γνώρισα στη ζωή μου έως σήμερα είναι ο Στίβεν Σπίλμπεργκ», λέει η Ντρου Μπάριμορ σε μία μεγάλη συνέντευξή της που δημοσιεύθηκε στο «Vulture». […] Το άρθρο Ντρου Μπάριμορ: Ο Σπίλμπεργκ ήταν ο… μπαμπάς μου – «Ε.Τ. ο εξωγήινος» αποτέλεσε σταθμό στη ζωή μου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 09/06/2023

Στην Τζένιφερ Κούλιτζ το βραβείο «Κωμική Ιδιοφυΐα»

Newsbeast.gr
Το βραβείο «Κωμική Ιδιοφυΐα» θα παραλάβει η Τζένιφερ Κούλιτζ στην τελετή απονομής των MTV Movie & TV Awards 2023, που διοργανώνεται στις 7 Μαΐου με παρουσιάστρια την Ντρου Μπάριμορ. Η Τζένιφερ Κούλιτζ είναι η έκτη ηθοποιός που παραλαμβάνει το βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει ερμηνευτές που έχουν επηρεάσει σημαντικά τη βιομηχανία της κωμωδίας. «Το βραβείο τιμά τους ηθοποιούς με ασύγκριτη συνεισφορά στον κόσμο της κωμωδίας που ασκούν μεγάλη επιρροή μέσω του έργου τους και αναμορφώνουν το είδος γενικότερα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του MTV, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Φέτος η Τζένιφερ Κούλιτζ είναι υποψήφια για βραβεία σε δύο κατηγορίες με μεγάλη αμφισβήτηση, την πιο τρομ
14:16 21/04/2023

Ντρου Μπάριμορ: «Λατρεύω να κοιμάμαι με τις γάτες μου» – Η ζωή της σταρ με τα 7 της κατοικίδια

tromaktiko.gr
Η Ντρου Μπάριμορ «ποτέ δεν βαριέται» όπως λέει να φροντίζει τα 7 της κατοικίδια. «Λατρεύω να βλέπω γύρω μου ζώα» εξομολογείται η διάσημη ηθοποιός, γνωστή για την αδυναμία της…στις γάτες Το διαμέρισμα της Ντρου Μπάριμορ στο Μανχάταν είναι ένας μικρός…ζωολογικός κήπος. Η 48χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια talk show ζει μαζί με τέσσερις γάτες δύο σκύλους […] The post Ντρου Μπάριμορ: «Λατρεύω να κοιμάμαι με τις γάτες μου» – Η ζωή της σταρ με τα 7 της κατοικίδια appeared first on Tromaktiko.gr.
14:00 08/04/2023

Το απίστευτο σχόλιο του Χιου Γκραντ για την Ντρου Μπάριμορ: «Έχω ακούσει σκυλιά να γαβγίζουν καλύτερα απ’ότι εκείνη όταν τραγουδάει»

okmag.gr
Ο Χιου Γκραντ έχει γίνει ξανά trend στα social media εξαιτίας των δηλώσεών του για την πρώην συμπρωταγωνίστριά του Ντρου Μπάριμορ. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Wired, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον ρόλο του στην ταινία Music & Lyrics, στην οποία υποδυόταν έναν τραγουδιστή που ερωτευόταν την Μπάριμορ. Η ερώτηση αφορούσε το αν […] The post Το απίστευτο σχόλιο του Χιου Γκραντ για την Ντρου Μπάριμορ: «Έχω ακούσει σκυλιά να γαβγίζουν καλύτερα απ’ότι εκείνη όταν τραγουδάει» appeared first on OK! Magazine.
17:52 17/03/2023

Ο δύσκολος αγώνας της Ντρου Μπάριμορ με το αλκοόλ και η φιλία της με την Κάμερον Ντίαζ

sofokleousin.gr
Ο δύσκολος αγώνας της Ντρου Μπάριμορ με το αλκοόλ και η φιλία της με την Κάμερον Ντίαζaniaka Σαβ, 11/03/2023 - 14:20
14:22 11/03/2023

Πως νίκησε τον αλκοολισμό η Ντρου Μπάριμορ – Κάμερον Ντίαζ: «Δύσκολο να το βλέπεις»

Newsit
Ντρου Μπάριμορ και Κάμερον Ντίαζ συνδέονται εδώ και πολλά χρόνια με ισχυρή φιλία. Γνωρίστηκαν σε ένα καφέ όπου σύχναζε η Ντίαζ και δούλευε η 14χρονη τότε Ντρου. Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν στους Los Angeles Times για τη φιλία τους αλλά και για το πως η Ντρού Μπάριμορ κατάφερε να ξεπεράσει τον αλκοολισμό, με την Κάμερον ... Περισσότερα To άρθρο Πως νίκησε τον αλκοολισμό η Ντρου Μπάριμορ – Κάμερον Ντίαζ: «Δύσκολο να το βλέπεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:50 08/03/2023

Κάμερον Ντίαζ: Πως βίωσε την απεξάρτηση της φίλης της, Ντρου Μπάριμορ, από τις καταχρήσεις

Newsbeast.gr
Για τη φιλία τους μίλησαν η Κάμερον Ντίαζ και η Ντρου Μπάριμορ σε μία εξομολόγηση καρδιάς στους «Los Angeles Times». Η χρόνια φιλία τους, ξεκίνησε όταν η Κάμερον Ντίαζ σύχναζε σε ένα καφέ, όπου εργαζόταν η τότε 14χρονη Μπάριμορ. Η Ντίαζ αναφέρθηκε στον αγώνα της καλύτερης της φίλης, Μπάριμορ, να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. Ήταν «δύσκολο να το βλέπεις» είπε χαρακτηριστικά η ίδια και πρόσθεσε πως «ήξερα ότι αν μέναμε δίπλα της και της δίναμε την υποστήριξη που χρειαζόταν, θα έβρισκε τον δρόμο της. Είχα απόλυτη πίστη σε εκείνη. Δεν μπορείτε καν να καταλάβετε πόσο δύσκολο ήταν να είναι παιδί και να βρίσκει την ικανότητα να σώσει τον εαυτό της». Από τη πλευρά της, η Ντρου Μπάριμορ παραδέχθηκε ό
13:58 08/03/2023

Ντρου Μπάριμορ: Ο δύσκολος αγώνας με το αλκοόλ και η φιλία της με την Κάμερον Ντίαζ

Zougla
Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προχώρησαν η Κάμερον Ντίαζ και η Ντρου Μπάριμορ στους «Los Angeles Times». Η φιλία τους ξεκίνησε...
12:40 08/03/2023

Η 32χρονη που δεν είχε φιλήσει ποτέ κάποιον και δεν είχε βγει ραντεβού μέχρι πρόσφατα – Τι λέει η ίδια

Newsbeast.gr
Η ιστορία της θυμίζει την ταινία με πρωταγωνίστρια την Ντρου Μπάριμορ, «Never Been Kissed». Η 32χρονη Allora Campbell από τη Νέα Υόρκη αποκαλύπτει ότι δεν είχε φιλήσει ποτέ κάποιον ούτε είχε βγει ραντεβού – μέχρι τον περασμένο μήνα. Πίστευε πάντα ότι ο κύριος Σωστός την περίμενε κάπου εκεί έξω. «Υπέθεσα ότι τις γυναίκες πρέπει να τις κυνηγούν ή ότι θα συμβεί κάποιο είδος γνωριμίας», δήλωσε στο South West News Service. «Αλλά αυτό δεν μου συνέβη ποτέ». «Σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου», είπε η 32χρονη. Παραδέχτηκε ότι για σχεδόν δύο δεκαετίες «έχασε την εμπιστοσύνη της στην αγάπη» και ένιωθε ότι «δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες της κοινωνίας για τα ραντεβού». Έτσι, διοχέτευσε όλ
09:26 16/02/2023

Ντρου Μπάριμορ: Ο ρόλος της Σταχτοπούτας της άλλαξε τη ζωή

Newsit
«Δεν ξέρω ποια θα ήμουν» είπε η Ντρου Μπάριμορ μιλώντας στο Entertainment Tonight για τους ρόλους που άλλαξαν τον τρόπο που… «βλέπει» τη ζωή. Η Ντρου Μπάριμορ έδωσε τη συνέντευξη με αφορμή τη νέα της παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων «Princess Power». Κι εκεί αποκάλυψε ότι η ταινία «Ever After: A Cinderella Story» που γύρισε το ... Περισσότερα To άρθρο Ντρου Μπάριμορ: Ο ρόλος της Σταχτοπούτας της άλλαξε τη ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:02 02/02/2023

Ντρου Μπάριμορ: Ετοιμάζει νέα σειρά κινουμένων σχεδίων

eleftherostypos.gr
Η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) και η δημοσιογράφος Σαβάνα Γκάθρι (Savannah Guthrie) είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί στη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix «Princess Power». Η σειρά – εμπνευσμένη από το παιδικό βιβλίο της Γκάρθι «Princesses Wear Pants» από τη σειρά των μπεστ σέλερ των New York Times- ακολουθεί τις πριγκίπισσες τεσσάρων μεγάλων βασιλείων […] Το άρθρο Ντρου Μπάριμορ: Ετοιμάζει νέα σειρά κινουμένων σχεδίων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:50 26/01/2023

Η Ντρου Μπάριμορ μεταμορφώθηκε σε “M3gan” και ο viral χορός της στοιχειώνει τα όνειρά μας

monopoli.gr
Η Ντρου Μπάριμορ έκλεψε τις εντυπώσεις κάνοντας μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση στο σόου της, αφού μεταμορφώθηκε στη M3gan, την κούκλα τεχνητής νοημοσύνης που πρωταγωνιστεί στην αμερικανική ταινία τρόμου.
11:28 25/01/2023

Η Ντρου Μπάριμορ δηλώνει πως δεν μπορεί να ξεγράψει τη μητέρα της

Newsit
Η δημοφιλής ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ παρά τις χρόνιες διαφωνίες της με την μητέρα της, σημείωσε πως «δεν μπορεί να της γυρίσει την πλάτη».  Σημειώνεται πως η Ντρου Μπάριμορ, που βρίσκεται από μικρή στα φώτα της δημοσιότητας, έχει καταγγείλει τη μητέρα της πολλές φορές για ανάρμοστη συμπεριφορά. Όταν ήταν μόλις 14 ετών κατάφερε και κέρδισε τη δικαστική ... Περισσότερα To άρθρο Η Ντρου Μπάριμορ δηλώνει πως δεν μπορεί να ξεγράψει τη μητέρα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:24 28/12/2022

Η Ντου Μπάριμορ για τη μαμά της: «Δεν μπορώ να της γυρίσω την πλάτη»

Zougla
Η Ντρου Μπάριμορ έγινε πρωτοσέλιδο όταν κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την οικογένειά της και ανεξαρτητοποιήθηκε...
09:40 28/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load