#Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Βλαχοδήμος: «Ψηλά το κεφάλι, ΕΛΛΑΔΑ!!!»

aek1924.gr
Το δικό του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής έστειλε μέσω social media ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Σύνθημα με το βλέμμα στο μέλλον έδωσε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, σήμερα (27/3), την επόμενη του αποκλεισμού της εθνικής μας από το Euro 2024, ηττημένη (4-2) στα πέναλτι από τη Γεωργία στον τελικό των play-off: «Το θέλαμε πολύ. Απογοητευμένοι, στεναχωρημένοι, […] The post Βλαχοδήμος: «Ψηλά το κεφάλι, ΕΛΛΑΔΑ!!!» appeared first on AEK1924.gr.
16:37 27/03/2024

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Παναθηναϊκός…

sportime.gr
Από καρδιάς ήταν η δήλωση που έκανε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για τον Παναθηναϊκό. άσχετα αν δεν άρεσε στη… Νότιγχαμ. Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
20:46 24/03/2024

Βλαχοδήμος: «Το Euro είναι ένα όνειρο που θέλουμε όλοι μας»

aek1924.gr
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα επίσημα ματς, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να στέκεται στο ματς της δεκαετίας για τη “γαλανόλευκη” και στο όνειρο όλης της ελληνικής αποστολής να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. H Εθνική Ελλάδας δίνει το βράδυ της […] The post Βλαχοδήμος: «Το Euro είναι ένα όνειρο που θέλουμε όλοι μας» appeared first on AEK1924.gr.
19:37 20/03/2024

«Ψάχνεται» για να φύγει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βλαχοδήμος

aek1924.gr
Μόλις μερικούς μήνες αφότου άφησε την Πορτογαλία και την Μπενφίκα για την Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει αποφασίσει οριστικά να φύγει στο τέλος της σεζόν και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, καθώς έχει χάσει τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια Αυτό υποστηρίζουν αγγλικά ΜΜΕ τονίζοντας πως […] The post «Ψάχνεται» για να φύγει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βλαχοδήμος appeared first on AEK1924.gr.
11:37 05/03/2024

FA Cup: Τσέλσι, Άστον Βίλα και Νότιγχαμ ψάχνουν την πρόκριση σε ρεβάνς

filathlos.gr
FA Cup: Τσέλσι, Άστον Βίλα και Νότιγχαμ ψάχνουν την πρόκριση σε ρεβάνς 26/01/2024 Τσέλσι και Άστον Βίλα θα λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό για το εισιτήριο που δίνει την πρόκριση από τη φάση των 32 του FA Cup. Η πρώτη μεταξύ τους μονομαχία στο "Στάμφορντ Μπριτζ" έληξε ισόπαλη 0-0 και θα διεξαχθεί νέα στο "Βίλα Παρκ". Ο αγώνας άρχισε με εντυπωσιακό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Οι ¨μπλε" είχαν καλύτερες στιγμές, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερο τερματοφύλακα, με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να κρατά το μηδέν. Όσο κυλούσε ο χρόνος, τόσο έπεφτε ο ρυθμός των δύο ομάδων, με το 0-0 να μοιάζει φυσικό επακόλουθο. Ακόμα χειρότερο παιχνίδι διεξήχθη στο "Άστον
23:46 26/01/2024

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ασφυκτιά στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

sportime.gr
Δεν περνάει καλά στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται την επόμενη μέρα σε ομάδα που θα παίζει. Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
13:46 21/01/2024

Φέρνουν σκάουτς στην Ελλάδα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Χάνει την υπομονή του ο Βλαχοδήμος – Θέμα με Σολμπάκεν!

sportime.gr
Χαμός με τα παρασκήνια του Sportime, που φέρνουν εξελίξεις, όπως πρωταγωνιστούν το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Όλα Σολμπάκεν. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
08:46 22/10/2023

Τέλος! Ο Βλαχοδήμος ειναι στους καλύτερους της Ευρώπης

sportime.gr
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος απέδειξε περίτρανα πως βρίσκεται στους κορυφαίους τερματοφύλακες της Ευρώπης! Στους τοπ Agent Greek για το sportime.gr.
18:46 19/10/2023

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Τα κατορθώματα του Έλληνα τερματοφύλακα με την Εθνική ομάδα

onsports.gr
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έκανε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση με την…
16:17 17/10/2023

Ελλάδα – Ολλανδία: Ο σωτήρας Βλαχοδήμος απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι του Βέχορστ

aek1924.gr
Η Ολλανδία κέρδισε πέναλτι στο 26′, όμως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επιβεβαίωσε τη μεγάλη του κλάση και απέκρουσε το πέναλτι του Βέχορστ. Στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου και την Ολλανδία οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Μετά από γέμισμα του Χάρτμαν, ο Κουλιεράκης τράβηξε Φαν Ντάικ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη […] The post Ελλάδα – Ολλανδία: Ο σωτήρας Βλαχοδήμος απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι του Βέχορστ appeared first on AEK1924.gr.
22:37 16/10/2023

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ο Πάπας Φραγκίσκος τού... έδωσε συγχωροχάρτι στην Πορτογαλία (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έφυγε από την Μπενφίκα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά αν δεν ήταν ο πάπας Φραγκίσκος, θα πλήρωνε βαριά καμπάνα
01:00 27/09/2023

Εθνική Ελλάδας: Πογέτ και διεθνείς κατέθεσαν λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη

thecaller.gr
Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Γκουστάβο Πογέτ και αντιπροσωπεία παικτών της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου πήγαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο φίλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης.Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Γκουστάβο Πογέτ και αντιπροσωπεία παικτών της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου πήγαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο φίλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης.  Μάλιστα, οι παίκτες που κατέθεσαν λουλούδια ήταν οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Τάσος Μπακασέτας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Κουλιεράκης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Εθνική Ελλάδας […]
21:00 09/09/2023

A Bola: «Ο Βλαχοδήμος ζήτησε εγγυήσεις από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ότι δεν θα δοθεί στον Ολυμπιακό»

aek1924.gr
Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία αποκαλύπτει πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πείστηκε τελικά να αποδεχθεί την πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας εμφανιζόταν αρκετά διστακτικός να μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αν και η πρόκληση να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ είναι μεγάλη. Η εφημερίδα A Bola γράφει πως η πλευρά του Βλαχοδήμου ζήτησε και πήρε εγγυήσεις […] The post A Bola: «Ο Βλαχοδήμος ζήτησε εγγυήσεις από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ότι δεν θα δοθεί στον Ολυμπιακό» appeared first on AEK1924.gr.
12:37 30/08/2023

«Είπε το ναι στη Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος», σύμφωνα με την «O Jogo»

Newsbeast.gr
Η «A Bola» ανέφερε σε δημοσίευμά της πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος «φρενάρει» τη μετακίνησή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει πιθανή του επιστροφή στην Ελλάδα μέσω δανεισμού στον Ολυμπιακό. Το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, νέο ρεπορτάζ από την εξίσου έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo», ανατρέπει τα δεδομένα, κάνοντας λόγο για «πράσινο φως» από τον παίκτη προκειμένου να αγωνιστεί στο «City Ground»! Συγκεκριμένα, το πορτογαλικό Μέσο αναφέρει πως ο Έλληνας κίπερ έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη μετακίνηση στους Κόκκινους, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής που θα κριθεί όπως όλα δείχνουν από το αν θα τα βρει ο αγγλικός σύλλογος με την Μπενφίκα. Η Φόρε
12:00 29/08/2023

Ανατροπή από την O Jogo: «Θετικός για Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βλαχοδήμος»

aek1924.gr
Ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας O Jogo αναφέρει πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εμφανίζεται πια θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ Τα δημοσιεύματα, βέβαια, από τη χώρα της Ιβηρικής είναι αντικρουόμενα καθώς η εφημερίδα A Bola στο δικό της ρεπορτάζ ανέφερε πως ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα […] The post Ανατροπή από την O Jogo: «Θετικός για Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βλαχοδήμος» appeared first on AEK1924.gr.
11:37 29/08/2023

«Βόμβα» από Sky Sports! «Βλαχοδήμος και Γιουνάιτεντ έφτασαν σε προφορική συμφωνία»

Newsit
Μετακομίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εμφανίζεται να βρίσκεται λίγο πριν από την “μεγάλη” ομάδα της Premier League. To άρθρο «Βόμβα» από Sky Sports! «Βλαχοδήμος και Γιουνάιτεντ έφτασαν σε προφορική συμφωνία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 24/08/2023

Δεν αλλάζουν τα πράγματα – Ζήτησε να φύγει από την Μπενφίκα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος!

sportime.gr
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
10:46 21/08/2023

«Στην κορυφή της λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βλαχοδήμος»

fosonline.gr
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν τελικά αποχωρήσει ο Ντιν Χέντερσον, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
23:46 20/08/2023

Βλαχοδήμος: «Είναι μια σκ@.. ομάδα» - Η ατάκα που φέρνει βαριά τιμωρία για τον άσο της Εθνικής

NewsBomb
Ο διεθνής τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος κινδυνεύει με βαριά τιμωρία μετά από όσα φαίνεται να είπε μετά από έναν…Περισσότερα...
18:00 27/06/2023

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έλενα και έδωσε ρεσιτάλ στο τραγούδι

fosonline.gr
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Έλενα, μία μέρα μετά την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών του υποχρεώσεων.
09:46 21/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load