#Όλγα Λαφαζάνη

«Nα με λες μαμά» – Φιλαρέτη Κομνηνού: “Για μία ακόμη φορά παίζω μία πλούσια”

happytv.gr
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας μίνι, κοινωνικής δραματικής σειράς, «Nα με λες μαμά» σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, η οποία θα προβληθεί από τον Alpha. Η κάμερα του «Happy Day» και η Όλγα Λαφαζάνη βρέθηκαν στα γυρίσματα για να μας δώσουν μια πρώτη γεύση της σειράς, με την οποία η Μαρία Κίτσου κάνει ένα δυναμικό comeback […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Nα με λες μαμά» – Φιλαρέτη Κομνηνού: “Για μία ακόμη φορά παίζω μία πλούσια”
13:37 12/04/2024

Θανάσης Ευθυμιάδης: Πήγα στο Άγιον Όρος μετά από αδιέξοδο, μέσα μου υπήρχε ένα κενό

Newsit
«Ξεχωρίζω τον δάσκαλο που με έδερνε στο Δημοτικό, το κατάλαβα μετά από χρόνια», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός ηθοποιός ανοίγει τα χαρτιά του για την υποκριτική και τα διδάγματα που του έδωσε η στροφή στη θρησκεία και τον λιτό τρόπο ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης: Πήγα στο Άγιον Όρος μετά από αδιέξοδο, μέσα μου υπήρχε ένα κενό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 08/04/2024

Μαρία Κωνσταντάκη: Η αποκάλυψη για την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει

govastileto.gr
Η Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για τον έρωτα, το φλερτ, τους νεότερους άντρες, αλλά και την αποχή της από το κρέας. «Φέτος ήταν μια δημιουργική χρονιά για μένα. Το να κάνω μια εκπομπή με ζώα, με κάνει να τα ξεχνάω όλα. Δεν σκέφτομαι να συγκατοικήσω […]
13:00 26/03/2024

Andrew Lambrou: Η συγκινητική αναφορά στην απώλεια που τον σημάδεψε – «Ήξερα ότι θα συμβεί»

zappit.gr
Τον Andrew Lambrou συνάντησε η Όλγα Λαφαζάνη για τις ανάγκες του Happy Day. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια της […] The post Andrew Lambrou: Η συγκινητική αναφορά στην απώλεια που τον σημάδεψε – «Ήξερα ότι θα συμβεί» appeared first on Zappit.
14:00 25/03/2024

Σοφία Βογιατζάκη: “Έχω φύγει από δουλειά επειδή δεν άνοιγαν το air condition”

thecaller.gr
Στη φωτογράφιση των τίτλων της νέας σειράς των Ρέππα-Παπαθανασίου «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» συνάντησε η κάμερα του Happy Day τη Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, όπου μεταξύ άλλων εξομολογείται την απέχθειά της προς τη ζέστη. «Είναι καταπληκτική η γραφή των Ρέππα-Παπαθανασίου και είναι πάντα μαγικό να δουλεύεις μαζί τους. […]
10:00 25/03/2024

Όλγα Λαφαζάνη: “Τον πρώτο καιρό έκλαιγα, στεναχωριόμουν και είχα παραιτηθεί από δουλειά”

thecaller.gr
Την Όλγα Λαφαζάνη συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια του νέου επεισοδίου για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί στον χώρο της τηλεόρασης, την εφηβεία που ένιωσε όταν γέννησε τα παιδιά της και την σχέση με τον Νίκο Οικονόμου. […]
22:00 23/03/2024

Όλγα Λαφαζάνη: «Την εφηβεία μου την πέρασα στα 30 μου, όταν έγινα μητέρα, μου βγήκε μια έντονη αντίδραση»

tlife.gr
Η Όλγα Λαφαζάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ με τον Τάσο Ιορδανίδη. Η γνωστή To άρθρο Όλγα Λαφαζάνη: «Την εφηβεία μου την πέρασα στα 30 μου, όταν έγινα μητέρα, μου βγήκε μια έντονη αντίδραση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 23/03/2024

Συγκινεί ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για την απώλεια των γονιών του: “Σπάραζα δέκα λεπτά και μετά είπα ότι προχωράμε”

sinidisi.gr
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για τα τηλεοπτικά και την απώλεια των γονιών του. «Θα επιστρέψω…
13:09 19/03/2024

Στέλιος Κρητικός: «Αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε ούτε να ακούσει το όνομά μου»

thecaller.gr
Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. «Δέχτηκα bullying σε μεγάλη ηλικία, 40 και… Σε μία οντισιόν ανέβηκα πάνω στη σκηνή, τραγούδησα, άκουσα ό,τι χειρότερο μπορούσε να ακούσει ένας άνθρωπος, έπαιξα, άκουσα τη χειρότερη κριτική που μπορούσε […]
13:00 06/03/2024

Στέλιος Κρητικός: «Δέχτηκα bullying μετά τα 40 από τεράστιο σκηνοθέτη, για μένα είναι ένα τίποτα»

govastileto.gr
Ο Στέλιος Κρητικός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του αλλά και το bullying που δέχτηκε πριν μερικά χρόνια από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. «Δέχτηκα bullying σε μεγάλη ηλικία, 40 και… Σε μία οντισιόν ανέβηκα πάνω στη σκηνή, τραγούδησα, άκουσα ό,τι χειρότερο μπορούσε να […]
10:00 06/03/2024

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ήταν βλακεία σίριαλ, πήρα μέρος για οικονομικούς λόγους»

thecaller.gr
Συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη έδωσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.Συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη έδωσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.Μάλιστα, μίλησε για τη μεγαλύτερή του φοβία και το σίριαλ στο οποίο έχει λάβει μέρος μόνο για οικονομικούς λόγους. «Έχω κλειστοφοβία κι έχω πάθει κρίση πανικού μέσα σε ασανσέρ. Θυμάμαι μία φορά ήμουν σε ένα ασανσέρ ουρανοξύστη, μπήκαν κι άλλοι πολλοί κι έπαθα κλειστοφοβία. […]
12:00 08/02/2024

Δέσποινα Καμπούρη: «Αναγκάστηκα να πάω στα επείγοντα σε μία μικρή επαρχία της Γαλλίας, δεν με αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε»

tlife.gr
Η Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η γνωστή To άρθρο Δέσποινα Καμπούρη: «Αναγκάστηκα να πάω στα επείγοντα σε μία μικρή επαρχία της Γαλλίας, δεν με αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 26/01/2024

Βασιλική Ανδρίτσου: «Έχω συμπεριφερθεί σε ανθρώπους με έπαρση για να αντιμετωπίσω την ανοησία τους»

zappit.gr
Η Βασιλική Ανδρίτσου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, […] The post Βασιλική Ανδρίτσου: «Έχω συμπεριφερθεί σε ανθρώπους με έπαρση για να αντιμετωπίσω την ανοησία τους» appeared first on Zappit.
10:00 18/01/2024

Πύρρος Δήμας: “Ήμουν τόσο αφοσιωμένος στον αθλητισμό που δεν είχα ιδέα πόσο κοστίζει ένα γάλα, μία ζάχαρη”

sinidisi.gr
Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Πύρρος Δήμας. Ο χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών άνοιξε την καρδιά του στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, όπου μίλησε για τον πρωταθλητισμό, την ενασχόλησή του με την πολιτική...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Πύρρος Δήμας: “Ήμουν τόσο αφοσιωμένος στον αθλητισμό που δεν είχα ιδέα πόσο κοστίζει ένα γάλα, μία ζάχαρη”
10:10 04/01/2024

Πύρρος Δήμας: Μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αφροδίτης Σκαφίδα – «Είναι πολύ όμορφη η εμπειρία»

tlife.gr
Ο Πύρρος Δήμας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο To άρθρο Πύρρος Δήμας: Μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αφροδίτης Σκαφίδα – «Είναι πολύ όμορφη η εμπειρία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 03/01/2024

Λάμπης Λιβιεράτος: «Είμαι με έναν άνθρωπο που είμαι ισορροπημένος, με ισορροπεί και εκείνος πολύ»

zappit.gr
Ο Λάμπης Λιβιεράτος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη το πρωινό της Τρίτης στον Alpha. […] The post Λάμπης Λιβιεράτος: «Είμαι με έναν άνθρωπο που είμαι ισορροπημένος, με ισορροπεί και εκείνος πολύ» appeared first on Zappit.
17:00 02/01/2024

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η περιπέτειά του με ένα επικίνδυνο ψάρι στην Ερυθρά Θάλασσα

thebest.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.
04:00 30/12/2023

Η περιπέτεια του Παναγιώτη Μπουγιούρη στην Ερυθρά Θάλασσα!

thecaller.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την «περιπέτειά» του στην Ερυθρά Θάλασσα, αλλά κι ένα περιστατικό με παπαράτσι.Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την «περιπέτειά» του στην Ερυθρά Θάλασσα, αλλά κι ένα περιστατικό με παπαράτσι.«Υπηρέτησα στο Ναυτικό, όλοι στην οικογένειά μου ήταν ναυτικοί. Κάνω ιστιοπλοϊα και καταδύσεις. Στην Ερυθρά Θάλασσα είδα ένα επικίνδυνο ψάρι κάνοντας κατάδυση. Πλησίασα, με κοίταξε […]
19:00 28/12/2023

Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω συζήσει ποτέ με κάποιον, τώρα είναι δύσκολο να συμβεί»

sinidisi.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Τζένη Διαγούπη. Η ηθοποιός αποκάλυψε το προξενιό της που της είχαν κάνει παλιότερα, μίλησε για τον έρωτα, τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και τον Νίκο...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω συζήσει ποτέ με κάποιον, τώρα είναι δύσκολο να συμβεί»
17:09 21/12/2023

Έλλη Κοκκίνου για το διαζύγιό της: «Αισθανόμουν αποτυχημένη σύζυγος και μητέρα – Είχα την βοήθεια ειδικού»

tlife.gr
Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day για την πορεία της στο To άρθρο Έλλη Κοκκίνου για το διαζύγιό της: «Αισθανόμουν αποτυχημένη σύζυγος και μητέρα – Είχα την βοήθεια ειδικού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 19/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load