#Παγοδρόμιο

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με μία μεγάλη γιορτή, με ελεύθερη είσοδο

monopoli.gr
Το ΚΠΙΣΝ μεταμορφώνεται σε έναν τόπο γιορτής: Συναυλίες, Παραστάσεις, Εργαστήρια, Φεστιβάλ Φωτιστικών Εγκαταστάσεων, Χορογραφημένα Σιντριβάνια, Παγοδρόμιο.
17:53 13/11/2023

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει την 1η Δεκεμβρίου

Newsit
Για ακόμη μία χρονιά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) φορά τα γιορτινά του και παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Το Παγοδρόμιο στο Κανάλι, οι Φωτιστικές Εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα στην Αγορά και τα φωτισμένα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού, τα Σιντριβάνια που χορεύουν, ... Περισσότερα To άρθρο Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει την 1η Δεκεμβρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:04 26/11/2022

«Παγοδρόμιο» το ΟΑΚΑ: Έως και 25 εκατοστά το ύψος του χιονιού (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
«Παγοδρόμιο» το ΟΑΚΑ: Έως και 25 εκατοστά το ύψος του χιονιού (ΦΩΤΟ) 25/01/2022 Ένα παχύ στρώμα χιονιού έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο στο ΟΑΚΑ και είναι λογικό μία τέτοια συνθήκη να προβληματίζει. Το ύψος του χιονιού ξεκινά από 17 έως 25 εκατοστά και δίχως υπερβολή το γήπεδο θυμίζει... παγοδρόμιο. Έτσι με δεδομένη αυτή την κατάσταση, το ερώτημα που τίθεται, είναι πόση ζημιά έχει γίνει στο χόρτο και πόση θα γίνει με δεδομένο ότι θα μείνει και απόψε καλυμμένο με χιόνι.    Δείτε τη φωτογραφία:
16:22 25/01/2022

Κτάψυξη η Σπηλιά Κισσάβου – Παγοδρόμιο οι δρόμοι ΒΙΝΤΕΟ

larisanew.gr
Στους -6 βαθμούς Κελσίου ξύπνησαν οι κάτοικοι στη Σπηλιά Κισσάβου το πρωί της Παρασκευής. Όπως καταγράφει ο Νίκος Σελίνης σε βίντεο που ανέβασε στο facebook οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμιο παρόλο που έχουν καθαριστεί και τα μηχανήματα συνεχίζουν να ρίχνουν αλάτι και σήμερα. Δείτε βίντεο: Αντιγραφή
12:32 14/01/2022

Χριστούγεννα 2021: Οι εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής – Λειτουργεί και φέτος το Παγοδρόμιο

Newsit
Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσφέρει και φέτος δωρεάν μουσικές εκδηλώσεις στο Φουαγιέ των Μουσών με ελεύθερη είσοδο, ενώ θα λειτουργεί και το παγοδρόμιο.  Το πρόγραμμα έχει ως εξής: -18.12.2021 | 17:30 & 19:00 | Παιδική Χορωδία «Μικροί Μουσικοί» του Ωδείου Αθηνών  Αφηγητής | Ιωάννης Βάρσος, μαθητής της Δραματικής ... Περισσότερα To άρθρο Χριστούγεννα 2021: Οι εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής – Λειτουργεί και φέτος το Παγοδρόμιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:36 17/12/2021

Εορταστικό πρόγραμμα δήμου Αθηναίων: Παγοδρόμιο, σινεμά, παραστάσεις

eleftherostypos.gr
Φαντασμαγορικό και πλούσιο είναι το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων που εκτείνεται τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις γειτονιές. Εκατόν είκοσι συνολικά δράσεις για όλη την οικογένεια, 25 μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, επτά εξωτερικές προβολές και άλλες εκδηλώσεις, σε 52 διαφορετικά σημεία, πραγματοποιούνται σε 38 ημέρες, ως τις... The post Εορταστικό πρόγραμμα δήμου Αθηναίων: Παγοδρόμιο, σινεμά, παραστάσεις appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
15:12 09/12/2021

Παγοδρόμιο και Χριστουγεννιάτικο Λούνα Παρκ στη Λαμία για μικρούς και μεγάλους!

lamianow.gr
Μια μοναδική ευκαιρία προκειμένου να ταξιδέψετε στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων, εσείς και τα παιδιά σας, έρχεται στην πόλη μας από τις 10 Δεκεμβρίου ως τις 10 Ιανουαρίου, έναντι της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Ένα εντυπωσιακό Λούνα Παρκ, Συγκρουόμενα, το Τρενάκι του Αϊ Βασίλη, Χριστουγεννιάτικο Καράβι, ένα Πανέμορφο Παγοδρόμιο και όμορφες δράσεις που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους. Μια όαση παιχνιδιού και δραστηριοτήτων περιμένει εσάς και τα παιδιά σας απέναντι από την Π.Ε.Λ προκειμένου να χαρείτε και να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας… με προσιτές τιμές και Οικογενειακές Προσφορές. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE  ΜΑΣ -ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΑΣΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ […] The post Πα
14:08 08/12/2021

Δήμος Αθηναίων: Φωτεινά Χριστούγεννα στην πόλη με εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις για όλους

monopoli.gr
Ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει για φέτος ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, σε 52 σημεία της πόλης, με 6 χριστουγεννιάτικα χωριά, Παγοδρόμιο, 120+ δράσεις για όλη την οικογένεια, 25 μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, 7 open air προβολές, pop-up events και πολλές εκπλήξεις.
16:00 07/12/2021

Το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων στο κέντρο και τις γειτονιές

otavoice.gr
38 μέρες, 52 σημεία σε όλη την πόλη, 6 χριστουγεννιάτικα χωριά, Παγοδρόμιο, 120+ δράσεις για όλη την οικογένεια, 25 μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, 7 open air προβολές, pop-up events, γιορτινές μουσικές εκπλήξεις Τα φετινά Χριστούγεννα, ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας να πάρουν μέρος στις λαμπερές εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από […]
12:20 07/12/2021

ΚΠΙΣΝ: Η γιορτή αρχίζει την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου

ieidiseis.gr
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται τους El Sistema Greece και τους Onirama την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου σε μια δωρεάν μουσική γιορτή για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του κέντρου.Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου στις 19:00, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μεταμορφώνεται για ακόμη μια φορά στον πιο μαγευτικό χριστουγεννιάτικο προορισμό της πόλης. Το πρώτο βράδυ του Δεκέμβρη, τα αμέτρητα γιορτινά φώτα ανάβουν, χαρίζοντας τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού και τα στολισμένα έλατα της Αγοράς. Ένα φεστιβάλ φωτός δίνει λαμπερό τόνο στο βραδινό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: τρεις Φωτεινές Εγκαταστάσεις διακεκριμένων καλλιτεχνών του εξωτερικού και μια ελληνική σ
15:40 26/11/2021

Σύρος: Παγοδρόμιο έγιναν οι δρόμοι

ieidiseis.gr
Η κακοκαιρία που σάρωσε την Σύρο δημιούργησε προβλήματα στο οδικό δίκτυο, καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν κυριολεκτικά σε παγοδρόμια.Η Σύρος αντιμετώπισε ακραία φαινόμενα εξαιτίας της κακοκαιρίας που σαρώνει την χώρα τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/1) η χαλαζόπτωση, ο παγετός και η ελαφριά χιονόπτωση ήταν τα φαινόμενα που επικράτησαν στην Σύρο, ενώ αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δημιούργησαν προβλήματα στο οδικό δίκτυο και οι δρόμοι μετατράπηκαν κυριολεκτικά σε παγοδρόμια. Δείτε φωτογραφίες με τους λευκούς δρόμους εξαιτίας του χιονιού: ΠΗΓΗ: cyclades24.gr
18:19 14/01/2021

Σαρώνει ο κορονοϊός στη Ρωσία: Παγοδρόμιο στη Μόσχα γίνεται νοσοκομείο covid-19

Newsbeast.gr
Αριθμό - ρεκόρ νέων κρουσμάτων κορονοϊού κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο η Μόσχα...
15:21 16/11/2020

Ρωσία: Παγοδρόμιο στη Μόσχα μετατράπηκε σε νοσοκομείο για ασθενείς με κορονοϊό (pics, vid)

Newsit
Η Ρωσία κατέγραψε αριθμό ρεκόρ νέων περιστατικών κορονοϊού, 22.778, το προηγούμενο 24ωρο, ενώ οι αρχές στη Μόσχα κατασκεύασαν ένα προσωρινό νοσοκομείο μέσα σε ένα παγοδρόμιο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ρωσία: Παγοδρόμιο στη Μόσχα μετατράπηκε σε νοσοκομείο για ασθενείς με κορονοϊό (pics, vid) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:57 16/11/2020

Κορονοϊός Ισπανία: Παγοδρόμιο στη Μαδρίτη μετατρέπεται σε νεκροτομείο για τα θύματα του κορονοϊού

onsports.gr
Κορονοϊός: Ισπανοί στρατιώτες ανακάλυψαν εγκαταλελειμμένους ηλικιωμένους, μερικοί είχαν πεθάνει στο…
00:37 24/03/2020

“Παραμύθι από Ζάχαρη”: Αύριο το βράδυ η μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Αγρίνιο!

sinidisi.gr
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου, την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου: 17:00  Προβολή ταινίας: ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ Δημοτικός Κινηματογράφος ΑΝΕΣΙΣ Είσοδος Ελεύθερη 19:00 – 21:00 Μουσικό event: DJ LADY MAGIC Μαγική Αυλή  – Παγοδρόμιο  20:00  Έναρξη Φεστιβάλ Μονολόγων Θεατρική ομάδα “παιΖΟΥΜΕ” Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου  “… και Ιουλιέτα”(Απόσπασμα)  του Άκη Δήμου Ερμηνεία: Βαλέρια The post “Παραμύθι από Ζάχαρη”: Αύριο το βράδυ η μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Αγρίνιο! appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
20:13 25/12/2019

“Παραμύθι από Ζάχαρη”: Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου η μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Αγρίνιο

sinidisi.gr
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου, την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου: 17:00  Προβολή ταινίας: ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ Δημοτικός Κινηματογράφος ΑΝΕΣΙΣ Είσοδος Ελεύθερη 19:00 – 21:00 Μουσικό event: DJ LADY MAGIC Μαγική Αυλή  – Παγοδρόμιο  20:00  Έναρξη Φεστιβάλ Μονολόγων Θεατρική ομάδα “παιΖΟΥΜΕ” Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου  “… και Ιουλιέτα”(Απόσπασμα)  του Άκη Δήμου Ερμηνεία: Βαλέρια The post “Παραμύθι από Ζάχαρη”: Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου η μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Αγρίνιο appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
21:01 24/12/2019

Μέγαρο: Χριστούγεννα με μουσική, φώτα και… πατινάζ

thetoc.gr
Εορταστικές μουσικές εκδηλώσεις στο Παγοδρόμιο του Μεγάρου.
08:45 17/12/2019

Άνοιξε το Παγοδρόμιο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Παραπολιτικά
Ένας μαγικός χώρος για ολοήμερη διασκέδαση
13:42 16/12/2019

Με πολλές εκδηλώσεις και Μιχάλη Χατζηγιάννη το “Παραμύθι απο ζάχαρη” φέτος στο Αγρίνιο

agrinionews.gr
Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου δόθηκε στη δημοσιότητα.Περιλαμβάνει ποικιλία εκδηλώσεων αλλά και συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη την 24η ΔεκεμβρίουΈχει ως εξής:   Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 19:00 – 21:00 Έναρξη λειτουργίας Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου. Party Έναρξης Μαγική Αυλή  – Παγοδρόμιο Αγρινίου   Κυριακή, 1  Δεκεμβρίου 2019  19:00 – 21:00     Μουσικό event “Dj ... The post Με πολλές εκδηλώσεις και Μιχάλη Χατζηγιάννη το “Παραμύθι απο ζάχαρη” φέτος στο Αγρίνιο appeared first on AgrinioNews.
12:35 06/12/2019

Οι "Γωνιές των Χριστουγέννων" ζωντανεύουν στην Κατερίνη

thestival.gr
Σε γιορτινούς ρυθμούς θα κινηθεί ο δήμος Κατερίνης, ο οποίος καλεί μικρούς και μεγάλους στις «Γωνιές των Χριστουγέννων», σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγκαλιά, μια μαραθώνια γιορτή που δημιουργεί εστίες χαράς και ενώνει κάθε πλατεία, κάθε γειτονιά από τις 06 Δεκεμβρίου έως τις 04 Ιανουαρίου. Με παιχνίδια, εργαστήριο σοκολάτας, παγοδρόμιο, λούνα παρκ, μουσική, χορό, τραγούδι, θέατρο, κινούμενα σχέδια, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, ψυχαγωγικά δρώμενα και πολλές ακόμη εκπλήξεις, με την συνεργασία φορέων και συλλόγων ο Δήμος Κατερίνης, σε συνδυασμό με έναν εντυπωσιακό πολύχρωμο και φωτεινό διάκοσμο φιλοδοξεί να σκορπίσει σε όλες τις «Γωνιές των Χριστουγέννων», στις στολισμένες πλατείες και
16:21 02/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load