#Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Οι Orchestra Baobab στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο

monopoli.gr
Ένα από τα πιο εμβληματικά συγκροτήματα στην ιστορία της world μουσικής, έρχεται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να μας ταξιδέψει στους χορευτικούς ρυθμούς της αφρικανικής ηπείρου.
17:53 23/08/2023

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Skai.gr
Οι «Παραβάσεις» πραγματοποιούνται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Εισιτήρια: 12 ευρώ (γενική είσοδος), 8 ευρώ (μειωμένο).
23:37 14/06/2023

«Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» για πέντε παραστάσεις

fosonline.gr
Οι «Παραβάσεις» βγαίνουν για πρώτη φορά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»
17:46 31/05/2023

Παραβάσεις: Ο Έκτορας Λυγίζος σκηνοθετεί το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» στο ΚΠΙΣΝ

monopoli.gr
Οι Παραβάσεις, η σειρά δραματοποιημένων αναλογίων του ΚΠΙΣΝ βγαίνουν για πρώτη φορά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, με την κωμωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», σε σκηνοθεσία-διασκευή Έκτορα Λυγίζου.
16:53 31/05/2023

Κάθε Σάββατο και Κυριακή όλο το Καλοκαίρι δωρεάν κινηματογραφικές προβολές στο ΚΠΙΣΝ -Όλο το πρόγραμμα

Παραπολιτικά
Οι υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές επιστρέφουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για όγδοο καλοκαίρι
11:32 24/05/2023

Park your Cinema & Park your Cinema Kids: Οι υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές επιστρέφουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

monopoli.gr
Οι σειρές υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), Park your Cinema και Park your Cinema Kids, επιστρέφουν για όγδοο συνεχόμενο καλοκαίρι.
14:26 22/05/2023

ΚΠΙΣΝ: Generations Festival 20 και 21 Μαΐου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, με ελεύθερη είσοδο

Newsit
Tο Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται για τρίτη χρονιά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος το Generations, το μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές. Από τις 11.00 το πρωί έως το βράδυ, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο: από ... Περισσότερα To άρθρο ΚΠΙΣΝ: Generations Festival 20 και 21 Μαΐου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, με ελεύθερη είσοδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:34 19/05/2023

Generations: Ενα μουσικό φεστιβάλ που γεφυρώνει το χάσμα γενεών

tovima
Το μουσικό φεστιβάλ Generations επιστρέφει και πάλι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα και πληθώρα επιλογών για γονείς και παιδιά.
15:10 05/05/2023

Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ: Μουσική και δραστηριότητες για παιδιά με ελεύθερη είσοδο

Newsit
Τη Δευτέρα 1η Μαΐου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) γιορτάζει την Πρωτομαγιά και την Άνοιξη με μια μεγάλη γιορτή στο ανθισμένο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Από το πρωί της Πρωτομαγιάς μέχρι αργά το απόγευμα, μουσική, χορός, καγιάκ στο Κανάλι, δημιουργικά εργαστήρια ξεδιπλώνονται σε κάθε γωνιά του ΚΠΙΣΝ και μας προσκαλούν να επιστρέψουμε στους ανοιχτούς ... Περισσότερα To άρθρο Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ: Μουσική και δραστηριότητες για παιδιά με ελεύθερη είσοδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:04 30/04/2023

Καθαρά Δευτέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: «Δώστε του χορού κι ας πάει!»

Zougla
Την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται τη Σαρακοστή με ανοιξιάτικη διάθεση...
15:50 22/02/2023

Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ: Οι πέντε εντυπωσιακές φωτιστικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

monopoli.gr
Πέντε εντυπωσιακές φωτιστικές εγκαταστάσεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών, που παρουσιάζονται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, βρίσκονται στο επίκεντρο του χριστουγεννιάτικου κόσμου του ΚΠΙΣΝ.
13:42 08/12/2022

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει την 1η Δεκεμβρίου

Newsit
Για ακόμη μία χρονιά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) φορά τα γιορτινά του και παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Το Παγοδρόμιο στο Κανάλι, οι Φωτιστικές Εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα στην Αγορά και τα φωτισμένα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού, τα Σιντριβάνια που χορεύουν, ... Περισσότερα To άρθρο Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει την 1η Δεκεμβρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:04 26/11/2022

Η μαγεία των Χριστουγέννων στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος | Οι φετινές εκδηλώσεις

enallaktikidrasi.com
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μεταμορφώνεται για ακόμη μια φορά στον πιο μαγευτικό χριστουγεννιάτικο προορισμό της πόλης. Εναλλακτική Δράση
20:18 24/11/2022

Pink Floyd: Τα τραγούδια του «Dark Side of the Moon» με συμφωνικό ήχο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

ProtoThema.gr
Από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό
07:54 19/07/2022

Yasmin Levy: 10 τραγούδια που ανυπομονούμε να ακούσουμε από την «ιέρεια» της world music

monopoli.gr
Σε λίγες ημέρες υποδεχόμαστε στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος την Yasmin Levy, την αισθαντική ερμηνεύτρια που μας ταξιδεύει με τη φωνή της σε όλη τη Μεσόγειο -από την Ισπανία μέχρι την Μέση Ανατολή
08:46 30/06/2022

Ασκούμενος Δικηγόρος στο ΚΠΙΣΝ

e-dimosio.gr
Σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Renzo Piano Building Workshop, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) είναι ένας περιβαλλοντικά βιώσιμος, διεθνούς εμβέλειας πολιτιστικόs, εκπαιδευτικόs και ψυχαγωγικόs αστικός τόπος, ο οποίος περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Αποτελεί τη μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του […] The post Ασκούμενος Δικηγόρος στο ΚΠΙΣΝ appeared first on e-dimosio.gr.
14:14 06/06/2022

Φεστιβάλ στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Μουσική, παιχνίδια, αθλητικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια με δωρεάν είσοδο

ProtoThema.gr
Στις 28 και στις 29 Μαΐου μάς περιμένει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
11:02 25/05/2022

Μουσικό Καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ

naftemporiki.gr
Και το φετινό καλοκαίρι το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παραμένει το πιο δροσερό σημείο της πόλης, όχι μόνο για τις βόλτες δίπλα στο Κανάλι, τους περιπάτους στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τη θέα στη θάλασσα, αλλά και για το πολύ ενδιαφέρον, φρέσκο, μουσικό πρόγραμμά του.  
08:02 23/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load