#Πασαρέλα

Πασαρέλα στο χώρο της μόδας κάνει η Τεχνητή Νοημοσύνη – Εφαρμογή λύσεων ΑΙ από το Glami

naftemporiki.gr
Την τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης αξιοποιεί η ευρωπαϊκή πλατφόρμα αναζήτησης μόδας Glami παρέχoντας στα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα και στους καταναλωτές τη βέλτιστη εμπειρία αναζήτησης και εύρεσης προϊόντων μόδας, μέσα από… Πασαρέλα στο χώρο της μόδας κάνει η Τεχνητή Νοημοσύνη – Εφαρμογή λύσεων ΑΙ από το Glami - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
17:12 24/05/2023

Εξομολογητικός Αλμέιδα: «Τον σκότωσα για χάρη της…»

filathlos.gr
Εξομολογητικός Αλμέιδα: «Τον σκότωσα για χάρη της…» 14/04/2023 Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στο πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε πως μετά τον υποβιβασμό της Ρίβερ Πλέιτ πήρε την απόφαση να «σκοτώσει» τον παίκτη μέσα του και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της αγαπημένης του ομάδας, με στόχο να την επαναφέρει στη μεγάλη κατηγορία. Αρχικά, ο Αλμέιδα δήλωσε: «Στον ποδοσφαιριστή δεν του αρέσει να του λένε ψέματα, εμείς χρειαζόμασταν ένα αποτέλεσμα για να είμαστε ήρεμοι. Επέστρεψα στη Ρίβερ στα 35 μου χρόνια για να ολοκληρώσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Στην ομάδα που έζησα, στην ομάδα που δούλεψα, στην
12:44 14/04/2023

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση: Ο Οίκος της Ταραχής

fosonline.gr
Χορός. Γλέντι. Πασαρέλα. Αντίσταση και Show. Ένας ύμνος στον άνθρωπο, στις επιλογές του, στη διαφορετικότητα και στον αυτοπροσδιορισμό. Ο Οίκος της Ταραχής της Πατρίσια Απέργη χορεύει για κάθε σώμα, κάθε ύπαρξη που ζει τη βία, τον φόβο και τη χαρά να είναι ο εαυτός του.
11:04 11/04/2023

GNTM 5: Πασαρέλα με μηνύματα και αποχώρηση έκπληξη σήμερα 29/11

youfly.com
Νέα γερή δοκιμασία περιμένει απόψε (29/11) τα εννέα μοντέλα του GNTM 5, τα οποία για άλλη μια φορά καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους για να συνεχίσουν στο διαγωνισμό. The post GNTM 5: Πασαρέλα με μηνύματα και αποχώρηση έκπληξη σήμερα 29/11 appeared first on Youfly.
08:30 29/11/2022

Πλήθος κόσμου στην ημερίδα του ΣΟΕΔ για την ενδοοικογενειακή βία (ΦΩΤΟ)

larisanew.gr
Με ενδιαφέρον παρακολούθησε πλήθος Λαρισαίων την ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία, Αντιμετώπιση – Ψυχολογική Στήριξη» που οργάνωσε για ακόμη μία φορά το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) σήμερα, απόγευμα Παρασκευής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πασαρέλα. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η ψυχολόγος Λόλα Ζωή εστίασε στη “ρίζα του κακού”, στην προέλευση της ενδοοικογενειακής […]
23:24 11/11/2022

«Black Or White» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – Πασαρέλα μόδας με ανακυκλώσιμα υλικά

grtimes.gr
Το άσπρο και το μαύρο κυριάρχησε στην φετινή εκδήλωση, την όγδοη κατά σειρά, που διοργανώνει ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας», με θέμα "Νέα Παραλία – Νέα Πασαρέλα", στο πλαίσιο των δράσεων για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ανακύκλωση. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. “Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε πασαρέλα επίδειξη μόδας με ανακυκλώσιμα υλικά και το Black Or White* . Το Black Or White, είναι το Μαύρο και το Άσπρο; Δεν είναι σίγουρο! Το σίγουρο είναι ότι συμπυκνώνει το σκοτάδι και το φως. Το φετινό μήνυμά μας, σε μία εποχή με τον πόλεμο μέσα στην Ευρώπη, τα ακραία κα
22:54 20/09/2022

«Πασαρέλα» από σούπερ γιοτ σε Αιγαίο και Ιόνιο – Ο «Ε.Τ.» παρουσιάζει 10+1 πολυτελείς θαλαμηγούς που έδεσαν στα ελληνικά νησιά [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Αν και το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει, εν τούτοις ένας πρώτος απολογισμός βρίσκει την Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι μόνο εκατομμυρίων τουριστών απ’ όλο τον κόσμο αλλά και του διεθνούς τζετ σετ. Μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου «όργωσαν» με τα πλωτά παλάτια τους τα τιρκουάζ νερά σε Αιγαίο και Ιόνιο, κλέβοντας τις […] Το άρθρο «Πασαρέλα» από σούπερ γιοτ σε Αιγαίο και Ιόνιο – Ο «Ε.Τ.» παρουσιάζει 10+1 πολυτελείς θαλαμηγούς που έδεσαν στα ελληνικά νησιά [εικόνες] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:56 23/08/2022

Ο Πασαρέλα έχει μόνο κατάθλιψη, λέει η οικογένειά του

naftemporiki.gr
Οι φήμες των τελευταίων ημερών ήθελαν τον Ντανιέλ Πασαρέλα να πάσχει από πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια, παρόμοια με την ALS (γνωστή και ως νόσος του κινητικού νευρώνα), κάτι που ανάγκασε την οικογένειά του να τοποθετηθεί με ανακοίνωση.
16:08 28/07/2022

Οικογένεια Πασαρέλα: «Όλα είναι ψέματα, πάσχει από κατάθλιψη»

Newsit
Η οικογένεια του Ντανιέλ Πασαρέλα τοποθετήθηκε μετά τα όσα γράφηκαν για την υγεία του παλαίμαχου Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Η σύζυγος και ο γιος του 69χρονου Ντανιέλ Πασαρέλα εξέδωσαν ανακοίνωση, για να διευκρινίσουν την κατάσταση της υγείας του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή. «Αντιμετωπίζοντας τον πολλαπλασιασμό διαφόρων ειδήσεων που μιλούν για ασθένειες όπως το Πάρκινσον, το Αλτσχάιμερ ή το ... Περισσότερα To άρθρο Οικογένεια Πασαρέλα: «Όλα είναι ψέματα, πάσχει από κατάθλιψη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:24 28/07/2022

Η Αργεντινή ανησυχεί για τον Πασαρέλα της

naftemporiki.gr
Σύμφωνα με την εφημερίδα της Αργενινής «Ole», ο Ντανιέλ Πασαρέλα πάσχει από μία πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια, παρόμοια με την ALS (γνωστή και ως νόσος του κινητικού νευρώνα), η οποία με αυξανόμενη συχνότητα, στα 69 του χρόνια, τον κάνει να χάνει την αίσθηση στον χρόνο και στον χώρο.
20:44 27/07/2022

Nτανιέλ Πασαρέλα: Συγκίνηση για τον θρύλο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου που πάσχει από νευροεκφυλιστική ασθένεια

dete.gr
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι στα 69 του χρόνια ο παλαίμαχος άσος του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου Nτανιέλ Πασαρέλα πάσχει από μια πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια, η οποία του προκαλεί σωματικά προβλήματα και τον κάνει επίσης να μην μπορεί να εντοπίσει τον εαυτό του στο χρόνο και στο χώρο.Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Olé, ο Πασαρέλα […]
15:42 27/07/2022

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Θρυλικός Αργεντίνος ποδοσφαιριστής πάσχει από ασθένεια που τον κάνει να «χάνει» το μυαλό του [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ποδόσφαιρο: Πολύ άσχημα νέα έρχονται από την Αργεντινή για την κατάσταση της υγείας του θρυλικού Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Ντανιέλ Πασαρέλα. Σύμφωνα με την αργεντίνικη «Ole», ο 69χρονος Ντανιέλ Πασαρέλα πάσχει από μία πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια, η οποία του προκαλεί σωματικά προβλήματα και τον κάνει να μην μπορεί να εντοπίσει τον εαυτό του στο χρόνο και στο χώρο. […] Το άρθρο Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Θρυλικός Αργεντίνος ποδοσφαιριστής πάσχει από ασθένεια που τον κάνει να «χάνει» το μυαλό του [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:16 27/07/2022

Ο Ντανιέλ Πασαρέλα πάσχει από πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια

Newsit
Πολύ άσχημα νέα έρχονται από την Αργεντινή για την κατάσταση της υγείας του θρυλικού Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Ντανιέλ Πασαρέλα. Σύμφωνα με την αργεντίνικη ”Ole”, ο 69χρονος Ντανιέλ Πασαρέλα πάσχει από μία πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια, η οποία του προκαλεί σωματικά προβλήματα και τον κάνει να μην μπορεί να εντοπίσει τον εαυτό του στο χρόνο και στο χώρο. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ντανιέλ Πασαρέλα πάσχει από πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:32 27/07/2022

Αργεντινή: Σε σοβαρή κατάσταση ο Ντανιέλ Πασαρέλα - Πάσχει από σπάνια ασθένεια (video)

onsports.gr
 Ο Ντανιέλ Πασαρέλα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, προκαλώντας θλίψη…
10:16 27/07/2022

«Πασαρέλα» εξοπλισμών ο πόλεμος σε Ουκρανία: Ποιοι μπαίνουν στο μεγάλο παζάρι όπλων

militaire.gr
Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις προσέγγισαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ και εταιρείες όπλων με μια λίστα αγοράς όπλων που περιλαμβάνει drones, πυραύλους και συστήματα πυραυλικής άμυνας, καθώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ανανεώνει τη ζήτηση για αμερικανικά όπλα, αναφέρουν πηγές στο Reuters. Η Γερμανία, η οποία βρίσκεται κοντά σε μια συμφωνία για 35 μαχητικά F-35 της Lockheed Martin […] The post «Πασαρέλα» εξοπλισμών ο πόλεμος σε Ουκρανία: Ποιοι μπαίνουν στο μεγάλο παζάρι όπλων appeared first on Militaire.gr.
16:20 17/03/2022

«Πασαρέλα» τέλος στον Αγιόκαμπο

larisanew.gr
Του Νίκου Γουργιώτη Ηταν ίσως η πιο γνώριμη για τους περισσότερους φιγούρα του Αγιοκάμπου. Από τον Μάιο ως τις αρχές του Σεπτέμβρη, κάθε σεζόν τα τελευταία σαράντα και πλέον χρόνια βρισκόταν πάντα εκεί. Σαράντα με το δικό του μαγαζί κι άλλα είκοσι πριν, στο μαγαζί του πατέρα του, μέχρι που η μοίρα θέλησε να χωρίσουν […]
08:58 18/01/2022

Serie A: Πασαρέλα με φινέτσα «Ίμπρα» η Μίλαν, «εξάστερη» η Αταλάντα

sportime.gr
Η Μίλαν πέρασε χαρακτηριστική ευκολία από την έδρα της Βενέτσια, ενώ η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Αταλάντα διέλυσε την Ουντινέζε Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.
19:24 09/01/2022

Mια διαφορετική Εβδομάδα μόδας: Πασαρέλα λαμπερών brands με “ρούχα” για… τα avatar στο Metaverse

el.gr
Το σόου θα επιτρέψει στους χρήστες να δουν τη μόδα σε ένα εικονικό περιβάλλον και να αγοράσουν ρούχα για τα online avatar τους. Το άρθρο Mια διαφορετική Εβδομάδα μόδας: Πασαρέλα λαμπερών brands με “ρούχα” για… τα avatar στο Metaverse εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
14:32 28/12/2021

«Πασαρέλα» μοντέλων στο Μουσείο Μπενάκη

naftemporiki.gr
Από τα σελέμπριτι και τα περιοδικά μόδας, ο Ελληνοκαναδός φωτογράφος Terry Tsiolis, στρέφει τον φακό του σε καθημερινούς ανθρώπους και παρουσιάζει τη δική του «πασαρέλα» μοντέλων στην έκθεση «Portraits», στο Μουσείο Μπενάκη της Πειραιώς, έως τις 7 Δεκεμβρίου.
08:32 28/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load