#Πέδρο Σάντσεθ

«Χρειάζομαι να σταματήσω και να σκεφτώ»: Ο Σάντσεθ εξετάζει παραίτηση, μετά την έρευνα σε βάρος της συζύγου του

Skai.gr
O Πέδρο Σάντσεθ θέλει να αποφασίσει όπως αναφέρει, «εάν πρέπει να συνεχίσω ως επικεφαλής της κυβέρνησης ή να αποποιηθώ αυτήν την τιμή»
23:38 24/04/2024

"Βόμβα" στην Ισπανία: Σκέφτεται να παραιτηθεί ο Πέδρο Σάντσεθ - Το σκάνδαλο διαφθοράς που εμπλέκεται η σύζυγός του

thetoc.gr
"Χρειάζομαι να σταματήσω και να σκεφτώ" ανακοίνωσε ο Ισπανός πρωθυπουργός, μετά τον σάλο που ξέσπασε γύρω από το όνομα της συζύγου του, Μπεγκόνια Γκόμεθ
23:10 24/04/2024

Κοντά σε παραίτηση ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Σάντσεθ – Ελέγχεται η σύζυγος του για διαφθορά

Newsbeast.gr
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε απόψε, με επιστολή του που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ, ότι «σκέφτεται» την πιθανότητα να παραιτηθεί, αφού έγινε γνωστό ότι ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα σε βάρος της συζύγου του για διαφθορά και αθέμιτη άσκηση επιρροής. «Χρειάζομαι να σταματήσω και να σκεφτώ» προκειμένου να αποφασίσει όπως αναφέρει, «εάν πρέπει να συνεχίσω ως επικεφαλής της κυβέρνησης ή να αποποιηθώ αυτήν την τιμή», γράφει ο Σάντσεθ. Ο Ισπανός πρωθυπουργός προτίθεται να ανακοινώσει την απόφασή του την Δευτέρα και μέχρι τότε θα διακόψει τις δραστηριότητές του. Πηγή: ΑΠΕ
22:05 24/04/2024

Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία της Ισπανίας - Η ανάρτησή του στα social media

Newsit
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε απόψε (24.04.2024) με επιστολή του που αναρτήθηκε στο Χ, ότι «σκέφτεται» την πιθανότητα να παραιτηθεί, αφού έγινε γνωστό ότι ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα σε βάρος της συζύγου του για διαφθορά και αθέμιτη άσκηση επιρροής. «Χρειάζομαι να σταματήσω και να σκεφτώ εάν πρέπει να συνεχίσω ως επικεφαλής της κυβέρνησης της ... Περισσότερα To άρθρο Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία της Ισπανίας - Η ανάρτησή του στα social media δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:02 24/04/2024

Ισπανία: Έρευνα κατά της συζύγου του Σάντσεθ για διαφθορά – Σκέφτεται την παραίτηση ο Ισπανός πρωθυπουργός

mononews.gr
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε απόψε, με επιστολή του που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ, ότι «σκέφτεται» την πιθανότητα να παραιτηθεί, αφού έγινε γνωστό ότι ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα σε βάρος της συζύγου του για διαφθορά και αθέμιτη άσκηση επιρροής.
21:29 24/04/2024

Ισπανία: Το Εθνικό Δικαστήριο ανοίγει ξανά την υπόθεση κατασκοπείας Pegasus κατά του Σάντσεθ

Cnn.gr
Ο δικαστής του Εθνικού Δικαστηρίου της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Καλάμα ανοίγει εκ νέου την υπόθεση Pegasus και της κατασκοπείας στα κινητά τηλέφωνα του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ και των υπουργών Άμυνας,…Περισσότερα...
15:38 24/04/2024

Ισπανία: Στο στόχαστρο έρευνας για διαφθορά η σύζυγος του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ

ProtoThema.gr
Ερωτηθείς σήμερα στο Κοινοβούλιο για την υπόθεση αυτή, ο Σάντσεθ είπε πως έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη
15:00 24/04/2024

Ισπανία: Η σύζυγος του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ στο στόχαστρο έρευνας για διαφθορά

mononews.gr
Ισπανικό δικαστήριο ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα σε βάρος της συζύγου του Ισπανού πρωθυπουργού
14:28 24/04/2024

Ισπανία: Το κόμμα Sumar ζητά να αποκλειστεί το Ισραήλ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

real.gr
Το Σοσιαλιστικό Κόμμα του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ δεν έχει αντιδράσει ακόμη.
18:09 11/04/2024

Η Ισπανία προχωρά στην κατάργηση της Golden Visa στην αγορά ακινήτων

lykavitos.gr
Η Ισπανία θα καταργήσει το πρόγραμμα Golden Visa που παρέχει δικαιώματα παραμονής σε υπηκόους τρίτων χωρών που πραγματοποιούν μεγάλες επενδύσεις σε ακίνητα στη χώρα, όπως προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Πέδρο Σάντσεθ.
16:17 08/04/2024

Ισπανία: Η κυβέρνηση προσφεύγει στο Συνταγματικό Δικαστήριο κατά της απόφασης του καταλανικού κοινοβουλίου

mononews.gr
Η κυβέρνηση του Πέδρο Σάντσεθ «ζητά την ακύρωση της εξέτασης αυτής της πρότασης»
21:28 26/03/2024

Ισπανία: Ο Σάντσεθ θα προτείνει την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτος

myvolos.net
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προτείνει στο ισπανικό κοινοβούλιο να ψηφίσει υπέρ της αναγνώρισης του παλαιστινιακού Κράτους έως το τέλος της θητείας του το 2027. «Κατά τη διάρκεια αυτής της κοινοβουλευτικής περιόδου, θα προτείνω στο κοινοβούλιο την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από την Ισπανία», δήλωσε ο Σάντσεθ, σε μια εκδήλωση […]
18:46 09/03/2024

Ισπανία: Ξεκινά έρευνα για «τρομοκρατία» σε βάρος του Καταλανού αυτονομιστή ηγέτη Πουτζντεμόν

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Η ανώτατη δικαστική αρχή στην Ισπανία, το Ανώτερο Δικαστήριο, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη έρευνας για “τρομοκρατία” σε βάρος του Καταλανού αυτονομιστή ηγέτη Κάρλες Πουτζντεμόν, σε σχέση με τις ταραχές που ακολούθησαν την καταδίκη σε ποινές φυλάκισης αυτονομιστών ηγετών το 2019. Η ανακοίνωση γίνεται καθώς η αριστερή κυβέρνηση του Πέδρο Σάντσεθ και το κόμμα του Πουτζντεμόν […] Το άρθρο Ισπανία: Ξεκινά έρευνα για «τρομοκρατία» σε βάρος του Καταλανού αυτονομιστή ηγέτη Πουτζντεμόν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 29/02/2024

Εκατοντάδες τρακτέρ συρρέουν προς το κέντρο της Μαδρίτης

lamianow.gr
Εκατοντάδες τρακτέρ συρρέουν προς το κέντρο της Μαδρίτης με την ευκαιρία της νέα ημέρας κινητοποίησης των ισπανών αγροτών που καταγγέλλουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Οι διαδηλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενωσης Συνδικάτων (Union de Uniones) συγκεντρώθηκαν τα ξημερώματα σε κοινότητες της περιφέρειας της Μαδρίτης πίσω από πανό με συνθήματα για «δίκαιες τιμές» για τους αγρότες. Στην συνέχεια ξεκίνησαν μαζί με φάλαγγα από πέντε σειρές τρακτέρ την πορεία προς το κέντρο στην Μαδρίτης, όπου διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα μπροστά από το υπουργείο Γεωργίας, τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων
12:37 21/02/2024

Ισπανία και Ιρλανδία ζήτησαν από την ΕΕ να εξετάσει αν το Ισραήλ σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Γάζα

el.gr
Η Ισπανία και η Ιρλανδία ζήτησαν από τις Βρυξέλλες να εξακριβώσουν «άμεσα» αν το Ισραήλ σέβεται «τα ανθρώπινα δικαιώματα» στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ με ανάρτησή του στο Χ. Το άρθρο Ισπανία και Ιρλανδία ζήτησαν από την ΕΕ να εξετάσει αν το Ισραήλ σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Γάζα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
14:09 14/02/2024

Ντοματοπόλεμος Σεγκολέν Ρουαγιάλ και Πέδρο Σάντσεθ

protagon.gr
Η γαλλίδα πολιτικός, κατ’ επανάληψιν υπουργός και αρκούντως πεπειραμένη, επετέθη στην εισαγόμενη ισπανική ντομάτα, την οποία ανέλαβε να υπερασπιστεί ο ισπανός πρωθυπουργός – επεισόδιο παραπολιτικής στο περιθώριο των αγροτικών κινητοποιήσεων The post Ντοματοπόλεμος Σεγκολέν Ρουαγιάλ και Πέδρο Σάντσεθ appeared first on Protagon.gr.
20:09 07/02/2024

Ισπανία: Ο Σάντσεθ εκφράζει τη στήριξή του στους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης

real.gr
O πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ εξέφρασε σήμερα τη στήριξή του στους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που συμμετείχαν χθες στις διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης, σε πολλές πόλεις της χώρας.
18:09 21/01/2024

Οι μισοί Ισπανοί νιώθουν «αδικημένοι» από τις πολιτικές ισότητας

protagon.gr
Η Ισπανία έχει αγκαλιάσει πολλές φεμινιστικές πολιτικές τα τελευταία χρόνια, υπό την πρωθυπουργία του αριστερού Πέδρο Σάντσεθ. Περίπου το 44% των ανδρών πιστεύει ότι η κοινωνία «έχει πάει τόσο μακριά στην προώθηση της ισότητας των γυναικών, που οι άνδρες υφίστανται πλέον διακρίσεις», σύμφωνα με έρευνα του ισπανικού Κέντρου Κοινωνιολογικών Ερευνών The post Οι μισοί Ισπανοί νιώθουν «αδικημένοι» από τις πολιτικές ισότητας appeared first on Protagon.gr.
22:09 17/01/2024

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας στηρίζει την έκκληση του ΓΓ του ΟΗΕ για τη Λωρίδα της Γάζας

ProtoThema.gr
Ο Πέδρο Σάντσεθ παρότρυνε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να «δράσει άμεσα και να επιβάλει ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός»
06:00 07/12/2023

Προσπαθεί να ρίξει τους τόνους ο Πέδρο Σάντσεθ: «Το Ισραήλ είναι ένας φίλος της Ισπανίας»

news.gr
Ωστόσο, διατηρεί τις θέσεις του για τους θανάτους των αμάχων της Γάζας
23:37 01/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load