#Πέτζα Στογιάκοβιτς

Στα… χνάρια του Πέτζα: Ο 19χρονος Αντρέι Στογιάκοβιτς, το ΝΒΑ και η… Εθνική Ελλάδας (vids)

in.gr
Ο 19χρονος γιος του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Αντρέι, που αγωνίζεται στο Στάνφορντ, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, έχει το ΝΒΑ και την Ευρώπη στα... πόδια του και κάνει σκέψεις για την Ελλάδα
22:00 04/01/2024

Πέτζα Στογιάκοβιτς: Άφησε μουστάκι και η Αλέκα Καμηλά τον πέταξε στον τάκο

koolnews.gr
Ο Πέδραγκ “Πέτζα” Στογιάκοβιτς, ο πρώην Σέρβος επαγγελματίας μπασκετμπολίστας με σπουδαία καριέρα στο NBA, και η σύζυγός του Αλέκα Καμήλα, έχουν ζήσει μια πλούσια και γεμάτη αγάπη ζωή μαζί, παντρεμένοι από το 1996 και μαζί σχεδόν 20 χρόνια με 3 παιδιά. Η σχέση τους, που έχει διανύσει δύο δεκαετίες, συνεχίζει να είναι ισχυρή και γεμάτη […] The post Πέτζα Στογιάκοβιτς: Άφησε μουστάκι και η Αλέκα Καμηλά τον πέταξε στον τάκο appeared first on Koolnews.gr.
18:58 03/01/2024

Καμηλά-Στογιάκοβιτς: Στη Χαλκιδική για διακοπές - Τα πρώτα στιγμιότυπα

mothersblog.gr
Η Αλέκα Καμηλά και ο σύζυγός της, Πέτζα Στογιάκοβιτς βρίσκονται στην Ελλάδα, στην αγαπημένη τους Χαλκιδική και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά τους. Περισσότερα...
09:37 14/07/2023

Βλέπει ΠΑΟΚ – Περιστέρι ο Πέτζα Στογιάκοβιτς (Vid)

to10.gr
Ο σπουδαίος Πέτζα Στογιάκοβιτς παρακολουθεί το Game 2 των μικρών τελικών της Basket League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι.
20:46 07/06/2023

ΠΑΟΚ: Συναντήθηκε ο Τακιανός με τον Στογιάκοβιτς

thessports.gr
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός συναντήθηκε με τον πρώην συμπαίκτη του στους “ασπρόμαυρους”, Πέτζα Στογιάκοβιτς. Αναλυτικά: «Λίγοι προφανώς γνωρίζουν/θυμούνται ότι το καλοκαίρι του 1993 βρέθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στον ΠΑΟΚ, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς και ο Φώτης Τακιανός! Ήταν η πρώτη τους χρόνια στα ασπρόμαυρα, έστω κι αν ο πρώτος δεν είχε ακόμη το δικαίωμα να […] The post ΠΑΟΚ: Συναντήθηκε ο Τακιανός με τον Στογιάκοβιτς first appeared on ThesSports.
21:53 31/05/2023

ΠΑΟΚ: Η συνάντηση του Στογιάκοβιτς με τον Τακιανό στην Πυλαία

Gazzetta
O Πέτζα Στογιάκοβιτς βρέθηκε στην Πυλαία και συναντήθηκε με τον Φώτη Τακιανό. Ένας θρύλος του ΠΑΟΚ στα παλιά του λημέρια.
20:00 31/05/2023

Πέτζα Στογιάκοβιτς – Αλέκα Καμηλά: Ο 18χρονος κούκλος γιος τους μόλις αποφοίτησε

okmag.gr
Ο πρωτόκος γιος τους αποφοίτησε από το σχολείο και η Αλέκα Καμηλά με τον σύζυγό της, Πέτζα Στογιάκοβιτς δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους. Το ζευγάρι που τα τελευταία επτά χρόνια ζει στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια δεν θα μπορούσε να μην είναι περήφανο με ό,τι έχει να κάνει με τα τρία παιδιά του. Tο […] The post Πέτζα Στογιάκοβιτς – Αλέκα Καμηλά: Ο 18χρονος κούκλος γιος τους μόλις αποφοίτησε appeared first on OK! Magazine.
15:46 22/05/2023

Αλέκα Καμηλά – Πέτζα Στογιάκοβιτς: Στην αποφοίτηση του γιου τους, Αντρέι, στην Αμερική – Φωτογραφίες

tlife.gr
Περήφανοι γονείς η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, οι οποίοι καμάρωσαν τον γιο τους Αντρέι To άρθρο Αλέκα Καμηλά – Πέτζα Στογιάκοβιτς: Στην αποφοίτηση του γιου τους, Αντρέι, στην Αμερική – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:00 22/05/2023

I feel like Peja 

tromaktiko.gr
Ο Κέβιν Χέρτερ δεν ξέχασε τον πατέρα Στογιάκοβιτς για να ανταποδώσει την φιλοφρόνηση του γιου του Αντρέι  Παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες πίσω από τα 7,25μ για την ομάδα-έκπληξη της φετινής περιόδου και έχει το αξιοσέβαστο 40,2%. Ο Κέβιν Χέρτερ δεν μπορεί να συγκριθεί με τον σπουδαίο Πέτζα Στογιάκοβιτς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις τον έχει θυμίσει […] The post I feel like Peja  appeared first on Tromaktiko.gr.
15:01 22/04/2023

Σακραμέντο Κινγκς: Φοξ και Μονκ θέλουν να σπάσουν κάθε ρεκόρ της εποχής Στογιάκοβιτς

Gazzetta
ΝτιΆρον Φοξ και Μαλίκ Μονκ έχουν ξαναβάλει τους Κινγκς στον χάρτη των play-offs, με εντυπωσιακά κατορθώματα στο Game-1 απέναντι στους Γουόριορς που θυμίζουν εποχές... Πέτζα Στογιάκοβιτς.
14:54 16/04/2023

Αλέκα Καμηλά – Πέτζα Στογιάκοβιτς: Ο γιος τους ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και τον καμαρώνουν από την κερκίδα

tlife.gr
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς, ο γιος του Πέτζα Στογιάκοβιτς και της Αλέκας Καμηλά συμμετείχε στον αγώνα «Team To άρθρο Αλέκα Καμηλά – Πέτζα Στογιάκοβιτς: Ο γιος τους ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και τον καμαρώνουν από την κερκίδα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:00 10/04/2023

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς αγωνίστηκε με την ελληνική σημαία στη φανέλα του! Στην εξέδρα ο Πέτζα και η Αλέκα Καμηλά

Newsit
Η ομάδα των ΗΠΑ νίκησε αυτή των ξένων στο “Nike Hoops Summit”, με τον Αντρέι Στογιάκοβιτς να αγωνίζεται με την δεύτερη, φορώντας το “Greece” στη φανέλα του και τους γονείς του, Πέτζα Στογιάκοβιτς και Αλέκα Καμηλά να τον καμαρώνουν από την εξέδρα. O Αντρέι Στογιάκοβιτς ξεχώρισε στην αναμέτρηση, σημειώνοντας 12 πόντους και 4 ριμπάουντ για ... Περισσότερα To άρθρο Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς αγωνίστηκε με την ελληνική σημαία στη φανέλα του! Στην εξέδρα ο Πέτζα και η Αλέκα Καμηλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:08 09/04/2023

Αντρέι Στογιάκοβιτς: Με τα χρώματα της Ελλάδας σκόραρε 12 πόντους απέναντι στην Team USA του Μπρόνι Τζέιμς (vid)

Gazzetta
Ο γιος του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Αντρέι βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Nike Hoops Summit, αντιμετωπίζοντας τον γιο του ΛεΜπρόν, Μπρόνι Τζέιμς.
12:48 09/04/2023

Αντρέι Στογιάκοβιτς: «Τώρα θα νικούσα τον Πέτζα, το σκορ θα ήταν 11-3»

Gazzetta
Ο 18χρονος γιος του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Αντρέι, μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του και το πώς κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα prospects στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ενώ αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τον Ολυμπιακό.
13:18 03/04/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Σάκοτα για Μπάνε: «Προσπαθώ να βρω έναν σαν εσένα αλλά δε γίνεται, είσαι μοναδικός»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Σάκοτα για Μπάνε: «Προσπαθώ να βρω έναν σαν εσένα αλλά δε γίνεται, είσαι μοναδικός» 01/04/2023 Μορφές του ένδοξου ασπρόμαυρου παρελθόντος του ΠΑΟΚ έστειλαν τα δικά τους μηνύματα. Ενας εξ αυτών ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1991 και ο Σέρβος κόουτς αποθέωσε τον Μπάνε τον οποίο είχε συμπαίκτη. «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που αποσύρει τη φανέλα σου. Είσαι η μεγαλύτερη ιστορία του συλλόγου. Πήραμε μαζί το πρώτο ευρωπαϊκό. Κάθε χρόνο προσπαθώ να βρω έναν παίκτη σαν εσένα αλλά δε γίνεται. Ο Μπάνε είσαι ένας και μοναδικός» ήταν το συγκινητικό μήνυμα του Σάκοτα, που κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των φίλων του
20:34 01/04/2023

ΛεΜπρον Τζέιμς – Πέτζα Στογιάκοβιτς: Οι γιοί τους ήταν συμπαίκτες στο McDonald’s All – American

NewsBomb
Ο γιος του ΛεΜπρον Τζέιμς κι γιος του Πέτζα Στογιάβιτς έπαιξαν μαζί μπάσκετ, αλλά δεν μπόρεσαν να οδηγήσουν την ομάδα…Περισσότερα...
22:40 29/03/2023

Απίστευτη ομοιότητα: Ο 11χρονος γιος του Πέτζα Στογιάκοβιτς βάζει 30 πόντους και τρελαίνει τον κόσμο

thebest.gr
Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά λένε και στην περίπτωση της οικογένειας Στογιάκοβιτς το εν λόγω ρητό βρίσκει πλήρη εφαρμογή.
08:10 05/01/2023

Στο Stanford ο γιος του Στογιάκοβιτς

thessports.gr
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και επέλεξε το Stanford, μέσα από πολλές, σημαντικές προτάσεις που είχε στα χέρια του. Ο γιος του Πέτζα Στογιάκοβιτς, επέλεξε το πανεπιστήμιο του Stanford, απορρίπτοντας τις προτάσεις των Όρεγκον, Τέξας και UCLA, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο υψηλότερο επίπεδο του μπάσκετ. 2023 Five-star Andrej Stojakovic […] The post Στο Stanford ο γιος του Στογιάκοβιτς first appeared on ThesSports.
11:52 08/11/2022

Αυτός είναι ο κούκλος 18χρονος γιος της Αλέκα Καμηλά και του Πέτζα Στογιάκοβιτς

mothersblog.gr
Έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στο μπάσκετ.Περισσότερα...
13:06 22/09/2022

Τα… στάζει ακόμη ο Πέτζα (vid)

thessports.gr
Τι κι αν έπιασε τα 45, τι κι αν πέρασαν περίπου έντεκα χρόνια από την στιγμή που αποφάσισε να σταματήσει το επαγγελματικό μπάσκετ, τι κι αν φοράει πολιτικά ρούχα και σνίκερ στα πόδια; Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς ανέκαθεν είχε… απευθείας σύνδεση με το καλάθι και μάλλον είναι μια σχέση που θα κρατήσει για πάντα. Ο πρώην […] The post Τα… στάζει ακόμη ο Πέτζα (vid) first appeared on ThesSports.
14:34 18/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load