#Γενοκτονία Αρμενίων

Μπάιντεν για Γενοκτονία Αρμενίων: Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να εκφράζονται ανοιχτά εναντίον της μισαλλοδοξίας

sofokleousin.gr
Μπάιντεν για Γενοκτονία Αρμενίων: Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να εκφράζονται ανοιχτά εναντίον της μισαλλοδοξίαςekomninou Wed, 24/04/2024 - 19:31
20:29 24/04/2024

Χαρδαλιάς για Γενοκτονία Αρμενίων: Έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί

mononews.gr
Τι είπε στην ειδική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής με την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδας
20:28 21/04/2024

Γενοκτονία Αρμενίων: Ο Ι.Μάζης γράφει αναλύει και αποκαλύπτει

militaire.gr
Γράφει ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΖΗΣ* Από τις Εκδόσεις Ποιότητα Τα γεγονότα που αποτελούν τη βάση για μια γεω­πολιτική εξήγηση του Αρμενικού ζητήματος και της αντίστοιχης αρμενικής γενοκτονίας, πρέπει να τοποθετηθούν εξαρχής σε ό,τι αφορά το διπλωμα­τικό τους πλαίσιο, ώστε να καταστεί δυνατόν να εξαχθούν και τα πρέποντα γεωπολιτικά συμπεράσματα. Και η αρχή αυτών των γεγονότων βρίσκεται […] The post Γενοκτονία Αρμενίων: Ο Ι.Μάζης γράφει αναλύει και αποκαλύπτει appeared first on Militaire.gr.
19:44 24/04/2023

Δένδιας για Γενοκτονία Αρμενίων: Η διατήρηση της Μνήμης είναι το ελάχιστο χρέος της ανθρωπότητας

myvolos.net
«Η διατήρηση ζωντανής της Μνήμης των θυμάτων της Γενοκτονίας των Αρμενίων είναι το ελάχιστο χρέος ολόκληρης της ανθρωπότητας», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.  Η διατήρηση ζωντανής της Μνήμης των θυμάτων της Γενοκτονίας των Αρμενίων είναι το ελάχιστο χρέος ολόκληρης της ανθρωπότητας. Η σκέψη μας σήμερα βρίσκεται στους Αρμένιους της […]
13:32 24/04/2023

Τουρκία κατά Μπάιντεν: Δεν υπάρχει Γενοκτονία Αρμενίων, διαστρεβλώνει την ιστορία

Newsit
Την σφοδρή αντίδραση της Τουρκίας έχει προκαλέσει η δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, με αφορμή την επέτειο των 107 ετών από τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Ο Μπάιντεν την αναγνώρισε επίσημα πέρυσι, καθώς όλοι οι προκάτοχοι του περιορίζονταν στο να χρησιμοποιούν τον αρμενικό όρο Meds Yeghern (Μεγάλη Καταστροφή) προκειμένου να μην διαταράξουν τις σχέσεις ... Περισσότερα To άρθρο Τουρκία κατά Μπάιντεν: Δεν υπάρχει Γενοκτονία Αρμενίων, διαστρεβλώνει την ιστορία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:32 25/04/2022

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Αρμενίων: Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την 107η επέτειο μνήμης

Cnn.gr
«Η ανάμνηση μελανών σελίδων του παρελθόντος είναι οδηγός για την αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον», αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήμερα της επετείου για την…Περισσότερα...
12:50 24/04/2022

K. Μητσοτάκης-Γενοκτονία Αρμενίων: Η ανάμνηση μελανών σελίδων οδηγός αποτροπής παρόμοιων εγκλημάτων

naftemporiki.gr
«Η ανάμνηση μελανών σελίδων του παρελθόντος είναι οδηγός για την αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον» τονίζει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός, με αφορμή τη σημερινή επέτειο Γενοκτονίας των Αρμενίων.
12:32 24/04/2022

Όταν τα Αρμένικα και τα Ποντιακά τύμπανα ζωντάνεψαν τον Ολύμπιο Δία

olympia.gr
Η συγκλονιστική τελετή για την Γενοκτονία Αρμενίων και Ποντίων που έγινε στην Ελλάδα Թէոֆանիս Մալքիտիս Հայոց Ցեղասպանութիւնը «Η γενοκτονία των Ελλήνων Ποντίων και των Αρμενίων παραμένει στη συλλογική μνήμη ως ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα του προηγούμενου αιώνα, αλλά και ως ένα έγκλημα στο οποίο τόσα χρόνια μετά δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη. Στη μνήμη […] Όταν τα Αρμένικα και τα Ποντιακά τύμπανα ζωντάνεψαν τον Ολύμπιο Δία - olympia
08:54 24/04/2022

Ο Ερντογάν «ακονίζει τα νύχια του» ενόψει συνάντησης με Μπάιντεν: Προτάσσει Γενοκτονία Αρμενίων, S-400, F-35

onalert.gr
"Θα πρέπει να βάλουμε από πρώτο χέρι τις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ στο τραπέζι", δήλωσε σήμερα ο Ερντογάν The post Ο Ερντογάν «ακονίζει τα νύχια του» ενόψει συνάντησης με Μπάιντεν: Προτάσσει Γενοκτονία Αρμενίων, S-400, F-35 appeared first on OnAlert.
18:08 13/06/2021

Γενοκτονία Αρμενίων: Από την αρμενική «βόμβα» στο παζάρι Μπάιντεν-Ερντογάν

eleftherostypos.gr
Η πρόσφατη απόφαση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων από τους Οθωμανούς στη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου δυναμίτισε ακόμα περισσότερο τις ιδιαίτερα προβληματικές σχέσεις της υπερδύναμης με την Αγκυρα, ενώ εκτιμάται ότι θα επιδιωχθεί σχετική βελτίωση των διμερών σχέσεων στη συνάντηση που θα έχουν οι... The post Γενοκτονία Αρμενίων: Από την αρμενική «βόμβα» στο παζάρι Μπάιντεν-Ερντογάν appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
16:44 02/05/2021

Η εν πολλαίς αμαρτίαις Ελλάδα της Διαφθοράς,της ΕΡΓΟΣΕ και οι κεραυνοί του Ισραήλ για τη Γενοκτονία Αρμενίων και Ελλήνων στην Τουρκία!

olympia.gr
Γράφει ο Γιάννης Ντάσκας Είναι μια χώρα που έχει κυβέρνηση και εχει και αντιπολίτευση.Εχει και κομματα ,δηλαδή σύστημα πολυκομματικό.Εχει και Σύνταγμα που προβλέπει ισονομία και ισοπολιτεία.Εχουμε νόμους που προβλέπουν ότι στο έγκλημα υπάρχει ανάλογη(;)τιμωρία. Εχουμε θεσμούς και όργανα.Δικαιοσύνη και Ανεξάρτητες αρχές.Είμαστε μέλη διεθνών οργανισμών,εκτός της Ευρωπαϊκής ενωσης που τα έχει όλα αυτά και ως εσωτερικούς […] Η εν πολλαίς αμαρτίαις Ελλάδα της Διαφθοράς,της ΕΡΓΟΣΕ και οι κεραυνοί του Ισραήλ για τη Γενοκτονία Αρμενίων και Ελλήνων στην Τουρκία! - olympia
12:22 27/04/2021

Ερντογάν για Γενοκτονία Αρμενίων: Τίποτα δεν συνέβη το 1915

ekriti.gr
Έντονη αντίδραση του Τούρκου προέδρου για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ
09:20 27/04/2021

Γενοκτονία Αρμενίων: Ο Μπάιντεν εξέθεσε την «μπλόφα» και τον «εκβιασμό» του Ερντογάν

onalert.gr
Τι εξετάζει αναλυτής της Jerusalem Post σε πρόσφατο άρθρο του. The post Γενοκτονία Αρμενίων: Ο Μπάιντεν εξέθεσε την «μπλόφα» και τον «εκβιασμό» του Ερντογάν appeared first on OnAlert.
05:20 27/04/2021

Ερντογάν για Γενοκτονία Αρμενίων: Αυτά αποφασίζονται από ιστορικούς όχι από πολιτικούς

tovima
Ο τούρκος Πρόεδρος σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, προειδοποίησε για τον «καταστρεπτικό αντίκτυπο» της κίνησης του Τζο Μπάιντεν στις ήδη τεταμένες σχέσεις Άγκυρας και Ουάσινκγτον.
20:52 26/04/2021

Γερμανικά ΜΜΕ για Γενοκτονία Αρμενίων: Η ξεκάθαρη γλώσσα της Ουάσιγκτον

onalert.gr
«Αντικειμενικά ο Μπάιντεν χωρίς αμφιβολία έχει δίκαιο με τη λέξη ‘γενοκτονία’. Αλλά πολιτικά πρέπει να καταφέρει, ώστε η Τουρκία να μην συνεχίσει να δημιουργεί προβλήματα με την κάθε ευκαιρία» αναφέρει η SZ. The post Γερμανικά ΜΜΕ για Γενοκτονία Αρμενίων: Η ξεκάθαρη γλώσσα της Ουάσιγκτον appeared first on OnAlert.
13:20 26/04/2021

Γενοκτονία Αρμενίων: Διάσημοι Αρμένιοι αθλητές που δεν ξέρεις ότι είναι Αρμένιοι

sportime.gr
Γενοκτονία Αρμενίων: Διάσημοι Αρμένιοι αθλητές έχουν κάνει τεράστια καριέρα ο καθένας στον χώρο του, όμως λίγοι ήξεραν ότι ειναι Αρμένιοι. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
13:08 26/04/2021

Γενοκτονία Αρμενίων: «Βράζει»... σιωπηλά ο Ερντογάν! Πόνεσε η «Constantinople» του Μπάιντεν

Newsit
Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν για τη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρέμεινε σιωπηλός, αφήνοντας τον εκπρόσωπο του, Ιμπραχίμ Καλίν, να εξαπολύσει “πυρά” κατά του προέδρου των ΗΠΑ. Η μοναδική τοποθέτηση του “σουλτάνου” μετά την ιστορική απόφαση των ΗΠΑ, ήταν η επιστολή που έστειλε στον Αρμένιο Πατριάρχη της ... Περισσότερα To άρθρο Γενοκτονία Αρμενίων: «Βράζει»... σιωπηλά ο Ερντογάν! Πόνεσε η «Constantinople» του Μπάιντεν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:24 25/04/2021

Άρχισαν οι... απειλές! Εκπρόσωπος Ερντογάν για Γενοκτονία Αρμενίων: Θα απαντήσουμε σύντομα στον Μπάιντεν

Newsit
Για “εξωφρενική” δήλωση του Τζο Μπάιντεν σχετικά με τη Γενοκτονία των Αρμενίων κάνει λόγο ο Ιμπραχίμ Καλίν, σε δήλωση του στο Reuters. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: “Η Τουρκία θα ανταποκριθεί άμεσα στην εξωφρενική δήλωση του Μπάιντεν. Θα υπάρξει αντιδράσεις διαφορετικών προελεύσεων και βαθμίδων τις επόμενες ημέρες και τους επόμενους μήνες”.  ... Περισσότερα To άρθρο Άρχισαν οι... απειλές! Εκπρόσωπος Ερντογάν για Γενοκτονία Αρμενίων: Θα απαντήσουμε σύντομα στον Μπάιντεν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:58 25/04/2021

Γενοκτονία Αρμενίων: Για «ανήθικη στάση του Μπάιντεν» κάνει λόγο ο Καλίν – Τι ζήτησε ο Ερντογάν

onalert.gr
Νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι κάλεσε τον Αμερικανό πρέσβη στην Άγκυρα, διαβιβάζοντας την «έντονη αντίδραση» της Τουρκίας για την κίνηση της Ουάσινγκτον. The post Γενοκτονία Αρμενίων: Για «ανήθικη στάση του Μπάιντεν» κάνει λόγο ο Καλίν – Τι ζήτησε ο Ερντογάν appeared first on OnAlert.
15:20 25/04/2021

Κιμ Καρντάσιαν για Γενοκτονία Αρμενίων: Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν, που είπες την αλήθεια

ProtoThema.gr
Η γνωστή σελέμπριτι με καταγωγή από την Αρμενία παλεύει εδώ και χρόνια για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την αμερικανική κυβέρνηση - Συγκινεί η ανάρτησή της για τις χθεσινές ανακοινώσεις του Τζο Μπάιντεν
13:46 25/04/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load