#Πωλίνα Τριγωνίδου

H Πωλίνα Τριγωνίδου παίζει πολύ δυνατό… βόλει! Τρελές πόζες

empisteutiko.gr
Η Πωλίνα Τριγωνίδου συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι… Πάτα εδώ για τη συνέχεια The post H Πωλίνα Τριγωνίδου παίζει πολύ δυνατό… βόλει! Τρελές πόζες appeared first on Empisteutiko.gr.
15:32 23/03/2023

ΘΟΛΟΥΡΑ: Η Πωλίνα Τριγωνίδου από το ριάλιτι επιβόωσης των φτωχών σου δείχνει τα τριγωνάκια της.

koolnews.gr
Νομίζουμε ότι έχει γίνει μια πολύ μεγάλη αδικία. Δεν έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή και ο χώρος στην Πωλίνα Τριγωνίδου για να αναδειχθούν τα προσόντα της. Κι όταν λέμε χώρο εννοούμε εποχή. Κι όταν λέμε εποχή εννοούμε το καλοκαίρι. Γιατί είναι από τις κορυφαίες με τα σ έξι φορέματα της τον χειμώνα, αλλά είναι η […] The post ΘΟΛΟΥΡΑ: Η Πωλίνα Τριγωνίδου από το ριάλιτι επιβόωσης των φτωχών σου δείχνει τα τριγωνάκια της. appeared first on Koolnews.gr.
21:16 17/12/2021

ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Euroleague με τη ματιά της βολεϊμπολίστριας Πωλίνας Τριγωνίδου

filathlos.gr
ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Euroleague με τη ματιά της βολεϊμπολίστριας Πωλίνας Τριγωνίδου 23/11/2021 Το βόλεϊ συναντάει το μπάσκετ στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ αυτής της εβδομάδας. Καλεσμένη είναι βολεϊμπολίστρια του Αιγάλεω Πωλίνα Τριγωνίδου η οποία μιλάει για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Σχολιάζει τα παιχνίδια Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Πέμπτη, 21:30) και Μιλάνο-Ολυμπιακός (Παρασκευή, 21:30) και εξηγεί πώς θα μπορέσουν να πάρουν τη νίκη οι δύο ελληνικές ομάδες. Δείτε το βίντεο: Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συ
10:42 23/11/2021

Πωλίνα Τριγωνίδου: Πρωινή συμβουλή από Μύκονο με ένα χαμόγελο. Αν την ακολουθήσεις μόνο κερδισμένος βγαίνεις

koolnews.gr
Να χαμογελάς να λάμπει ο κόσμος σου έγραψες αν δεν τσάντα στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Πωλίνα Τριγωνίδου από τη Μύκονο και τα είπε όλα. Η νεαρή αθλήτρια, ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και επιχειρηματίας αφού διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αθλητικά ρούχα μετά την Άνδρο βρέθηκε στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές Φέτος το καλοκαίρι δεν ήταν τόσο […] The post Πωλίνα Τριγωνίδου: Πρωινή συμβουλή από Μύκονο με ένα χαμόγελο. Αν την ακολουθήσεις μόνο κερδισμένος βγαίνεις appeared first on Koolnews.gr.
13:46 25/08/2021

Η καυτή Πωλίνα Τριγωνίδου

pagenews.gr
Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά Πωλίνα Τριγωνίδου κερδίζει τις εντυπώσεις.
07:44 14/08/2021

Πωλίνα τριγωνίδου: Φωτογραφία στην Άνδρο στα ενοικιαζόμενα της Ελένης Μενεγάκη

koolnews.gr
Η Πωλίνα Τριγωνίδου δημοσίευσε φωτογραφίες από την παραλία Άχλα στην Άνδρο όπου και βρέθηκε κάτω απο τα τριών αστέρων ενοικιαζόμενα δωμάτια και εξοχικά διαμερίσματα του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη. Για το αν είναι τώρα εκεί δεν γνωρίζουμε καθώς δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες ενώ αντίθετα έχει σερί ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες από Τουρκία και Ιο […] The post Πωλίνα τριγωνίδου: Φωτογραφία στην Άνδρο στα ενοικιαζόμενα της Ελένης Μενεγάκη appeared first on Koolnews.gr.
19:30 13/08/2021

Πωλίνα Τριγωνίδου: H σέξι αθλήτρια του βόλεϊ

pagenews.gr
Πωλίνα Τριγωνίδου: Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά, λόγω της ενασχόλησής της επαγγελματικά με το βόλεϊ, διαθέτει ένα καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο κορμί.
07:51 27/03/2021

Η σέξι Πωλίνα Τριγωνίδου

Newsbeast.gr
Συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon, «Survival», αλλά ενδεχομένως λίγοι θα την θυμούνται σε αυτό, αφού – εδώ που τα λέμε – δεν πολύ θυμούνται ούτε το ίδιο το παιχνίδι. Ωστόσο, αν κάνεις μία επίσκεψη στο λογαριασμό της στο Instagram και δεις τις φωτογραφίες της, δύσκολα θα […]
11:06 23/01/2021

Η σέξι αθλήτρια Πωλίνα Τριγωνίδου σε αφήνει άφωνο

news.gr
Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά κερδίζει τις εντυπώσεις
13:15 13/01/2021

Ξάπλωσε στα βότσαλα και προκάλεσε “ταραχή” στον ανδρικό πληθυσμό

zappit.gr
Η Πωλίνα Τριγωνίδου φόρεσε το μαγιό της, πήγε για μπάνιο και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με το καλλίγραμμο κορμί της. […] The post Ξάπλωσε στα βότσαλα και προκάλεσε “ταραχή” στον ανδρικό πληθυσμό appeared first on Zappit.
15:01 23/08/2020

“Κόλασε” τους λουόμενους σε παραλία στην Ίο η Πωλίνα Τριγωνίδου – [vid]

zappit.gr
Στην Ίο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Πωλίνα Τριγωνίδου, η οποία απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο κυκλαδίτικο νησί […] The post “Κόλασε” τους λουόμενους σε παραλία στην Ίο η Πωλίνα Τριγωνίδου – [vid] appeared first on Zappit.
10:06 03/08/2020

Η Πωλίνα Τριγωνίδου είναι η σέξι αθλήτρια του βόλεϊ

Newsbeast.gr
Συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι...
11:09 27/06/2020

Πωλίνα, δεν υπάρχουν λόγια… (φώτο)

pronews.gr
Εντάξει, ναι, συμφωνούμε: στην Ελλάδα έχουμε πάρα πολλές γυναίκες με καλλίγραμμα κορμιά (παρά το γεγονός πως «παρενεβλήθη» καραντίνα που επιχείρησε να.. ξεχειλώσει κόσμο) και η άτυπη «μάχη» για το νο1 της λίστας είναι σκληρή, όμως ίσως καμιά να μην μπορεί να συγκριθεί με την Πωλίνα Τριγωνίδου. Η επαγγελματίας αθλήτρια του βόλεϊ από τη Θεσσαλονίκη εδώ και μερικά χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα, έχοντας περάσει και από αρκετές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ στο βιογραφικό της υπάρχει και η εμφάνιση στο Survival. Διαβάστε περισσότερα στο dailymedia.com.gr
08:40 10/06/2020

«Φωτιά» στη Βάρκιζα: Η Πωλίνα Τριγωνίδου έφερε αναστάτωση με το «καυτό» της μπικίνι! (φώτο)

pronews.gr
Αναστατώθηκαν οι λουόμενοι στη Βάρκιζα από την «καυτή» εμφάνιση της Πωλίνας Τριγωνίδου. Η δημοσιογράφος και βολεϊμπολίστρια φόρεσε το «λευκό» της μπικίνι και προκάλεσε εγκεφαλικά.  Το εκρηκτικό μπούστο της και τα γυμνασμένα οπίσθια της τράβηξαν όλα τα βλέμματα. 
22:17 07/06/2020

Εθεάθη στη Βάρκιζα να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με το σέξι μαγιό της η…

spoilers
Έβαλε το μικροσκοπικό μπικίνι μαγιό της που τόνιζε τις σέξι καμπύλες της και πήγε στη Βάρκιζα να κάνει τις βουτιές της. Ο φωτογραφικός μας φακός είναι παντού και την εντόπισε να μοιράζει εγκεφαλικά στους λουόμενους με την αποκαλυπτική της εμφάνιση. Για ποια κυρία πρόκειται; Ο λόγος για την Πωλίνα Τριγωνίδου που απόλαυσε τις βουτιές της και προκάλεσε θερμοπληξία στον ανδρικό πληθυσμό της πλαζ. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εθεάθη στη Βάρκιζα να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με το σέξι μαγιό της η…
13:17 04/06/2020

Έβαλε το… τριγωνάκι και πήγε παραλία η Πωλίνα Τριγωνίδου! Η «καυτή» ραδιοφωνική παραγωγός που ανέβασε τη θερμοκρασία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

makeleio.gr
Παρά τον άστατο καιρό, πολλές και πολλοί είναι εκείνοι που έκαναν μια βόλτα στις παραλίες της Αττικής. Μια από αυτές και η Πωλίνα Τριγωνίδου, αθλήτρια του βόλεϊ και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία φόρεσε το λευκό της μαγιό και έβαλε φωτιά στην παραλία της Βουλιαγμένης. Δείτε φωτογραφίες στο PatKiout.gr
12:46 03/06/2020

Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Πανελίστρια μπουκώνει την… πίτσα στη Νέα Σμύρνη

spoilers
Μπορεί να προσέχει την σιλουέτα της, κάνοντας υγιεινή διατροφή, όμως η πανελίστρια και νύν αθλήτρια του βόλεϊ αποφάσισε να κάνει μια παρασπονδία. Η Πωλίνα Τριγωνίδου μένει σπίτι και ποζάρει φορώντας τα αθλητικά της, ενώ μπουκώνει την πίτσα. Η ίδια σχολιάζει: Επιτέλους Κυριακή! Junk Food Day και το χαίρεται. Γιατί να μην το χαίρεται. Άλλωστε ξέρει απο πίτσες… (πληροφορίες από το nassosblog) > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Πανελίστρια μπουκώνει την… πίτσα στη Νέα Σμύρνη
14:55 06/04/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load