#Ράιαν Ρέινολντς

Ιστορία για τη Ρέξαμ: Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς πανηγύρισε back-to-back άνοδο στην Αγγλία! (video)

pressaris.gr
Την… αναρρίχησή της στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου συνεχίζει ακάθεκτη η Ρέξαμ! Η ομάδα του Αμερικανού ηθοποιού, Ράιαν Ρέινολντς, πανηγύρισε απόψε το βράδυ τη δεύτερη διαδοχική της άνοδο, εξασφαλίζοντας δύο στροφές πριν το φινάλε τη μαθηματική της παρουσία στη League One (3η κατηγορία)! Επικρατώντας με το εμφατικό 6-0 επί της Φόρεστ Γκριν, ο σύλλογος της Ουαλίας «κλείδωσε» την […] The post Ιστορία για τη Ρέξαμ: Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς πανηγύρισε back-to-back άνοδο στην Αγγλία! (video) appeared first on pressaris.gr.
23:09 13/04/2024

Η χολιγουντιανή Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς έγραψε ιστορία μετά από 159 χρόνια! (vid)

sportime.gr
Η Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς πανηγύρισε back-to-back ανόδους και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας! Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
21:46 13/04/2024

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Deadpool 3»

matrix24.gr
Mετά από μεγάλη καθυστέρηση λόγω της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης παραγωγή των Marvel Studios «Deadpool 3», όπως ανακοίνωσαν οι πρωταγωνιστές, Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) σε αναρτήσεις τους στο Instagram. [...]
14:46 25/01/2024

«IF»: H νέα περιπέτεια φαντασίας με τους Ράιαν Ρέινολντς και Τζον Κρασίνσκι

thebest.gr
Την απάντηση στην «αιώνια ερώτηση», που πηγαίνουν οι φανταστικοί μας φίλοι όταν πια δεν είναι στο μυαλό μας ίσως τη δώσει η νέα ταινία της Paramount Pictures δια χειρός Τζον Κρασίνσκι  με τίτλο «IF».
23:00 20/12/2023

 «IF»: Νέα περιπέτεια φαντασίας με τους Ράιαν Ρέινολντς και Τζον Κρασίνσκι

el.gr
Την απάντηση στην «αιώνια ερώτηση», που πηγαίνουν οι φανταστικοί μας φίλοι όταν πια δεν είναι στο μυαλό μας ίσως τη δώσει η νέα ταινία της Paramount Pictures δια χειρός Τζον Κρασίνσκι (John Krasinski) με τίτλο «IF». Το άρθρο  «IF»: Νέα περιπέτεια φαντασίας με τους Ράιαν Ρέινολντς και Τζον Κρασίνσκι εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
11:09 15/12/2023

Μπλέικ Λάιβλι: Με τσάντα Chanel και sold out παπούτσια Ugg στη Νέα Υόρκη

okmag.gr
Σε μια βόλτα απαθανάτισε ο φακός την Μπλέικ Λάιβλι με τον Ράιαν Ρέινολντς. Το αγαπημένο ζευγάρι εθεάθη να περπατά χέρι-χέρι και να απολαμβάνει τον όμορφο φθινοπωρινό καιρό στη Νέα Υόρκη το πρωί της Τρίτης (24 Οκτωβρίου). Για την εμφάνισή της η Μπλέικ Λάιβλι επέλεξε ένα μπλε φούτερ με τζιν παντελόνι. Ολοκλήρωσε το στυλ με οversized […] The post Μπλέικ Λάιβλι: Με τσάντα Chanel και sold out παπούτσια Ugg στη Νέα Υόρκη appeared first on OK! Magazine.
15:58 26/10/2023

Ράιαν Ρέινολντς: Ευχήθηκε στη Μπλέικ Λάιβλι και ανατριχιάσαμε – «Το μόνο πράγμα αμετάκλητα δικό μου στον κόσμο»

okmag.gr
Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του Hollywood και από τα πιο αξιοζήλευτα, θα προσθέταμε. Ο Ράιαν είναι για τη Μπλέικ το άλλο της μισό, το βούτυρο στο ψωμί της, τα πάντα της, και δεν έχουμε δει άλλο τόσο ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι στο Hollywood. Οι δυο […] The post Ράιαν Ρέινολντς: Ευχήθηκε στη Μπλέικ Λάιβλι και ανατριχιάσαμε – «Το μόνο πράγμα αμετάκλητα δικό μου στον κόσμο» appeared first on OK! Magazine.
23:58 26/08/2023

Ράιαν Ρέινολντς: Μετά το ποδόσφαιρο επενδύει και σε ομάδα της Formula 1 - Το ποσοστό που αγόρασε

onsports.gr
Οι Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΈλινεϊ ενθουσιάστηκαν με την επιτυχία…
11:17 26/06/2023

Ο Ράιαν Ρέινολντς έκανε δώρο στους παίκτες της Ρέξαμ 4ήμερο ταξίδι στο Λας Βέγκας μετά την άνοδο της ομάδας

Newsbeast.gr
Η Ρέξαμ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη National League της Αγγλίας, πανηγύρισε μια ιστορική άνοδο στην League Two και το πάρτι στην ουαλική πόλη δεν πρόκειται να σταματήσει σύντομα. Μάλιστα, μεταφέρθηκε και στο Λας Βέγκας! Οι ιδιοκτήτες της ομάδας, οι διάσημοι ηθοποιοί Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλχένι, έκαναν δώρο στους ποδοσφαιριστές που έκαναν πραγματικότητα το… απίστευτο: Να οδηγήσουν την ομάδα και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες της «πυραμίδας» του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ήδη πάντως είχαν δώσει κι ένα πριμ 200.000 λιρών. Οι δυο ηθοποιοί όμως θέλησαν να προσφέρουν και διασκέδαση. Για το λόγο αυτό έκλεισαν ένα μοναδικό ταξίδι αναψυχής τεσσάρων ημερών στο Λας Βέγκας για όλη την ο
04:30 06/05/2023

Όταν η Σάλμα Χάγιεκ έκανε babysitting στις κόρες της Μπλέικ Λάιβλι και του Ράιαν Ρέινολντς

ProtoThema.gr
Ο διαδικτυακός «διάλογος» μεταξύ των ηθοποιών για την πληρωμή της.
17:16 30/04/2023

Το ποδόσφαιρο βοήθησε τον Ράιαν Ρέινολντς να εκπληρώσει την επιθυμία φιλάθλου με καρκίνο σε τελικό στάδιο

Newsbeast.gr
Η ιστορία της Ρέξαμ, μιας από τις παλιότερες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο, είναι από τις πλέον συναρπαστικές τα τελευταία χρόνια στο χώρο του αθλητισμού. Μέσω αυτής ο διάσημος ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς συνάντησε έναν φίλαθλο του ουαλικού κλαμπ, ο οποίος πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο, εκπληρώνοντας την επιθυμία του. Τα δύο τελευταία χρόνια η Ρέξαμ έχει αποκτήσει cult status εξαιτίας της εξαιρετικής σειράς ντοκιμαντέρ που μεταδίδεται από την πλατφόρμα Disney+ και καταγράφει την πορεία της ομάδας αφότου την απέκτησαν ο Ρέινολντς με τον συνάδελφό του Ροµπ ΜακΕλχένι πριν από δύο έτη. Η Ρέξαμ, πριν από μερικές ημέρες εξασφάλισε την άνοδό της Football League του αγγλικού ποδοσφαίρου, δηλ
05:20 26/04/2023

Μπέιλ: Η Ρέξαμ του Deadpool θέλει να του... φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια

Gazzetta
Ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Ρομπ ΜάκΕλχενι θέλουν να συνδυάσουν την επάνοδο της Ρέξαμ στη Football League με ένα «μπαμ» και προσπαθούν να πείσουν Γκάρεθ Μπέιλ να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
23:44 25/04/2023

Η Ρέξαμ κέρδισε την άνοδο στη League Two και με τον «Deadpool» έγινε παγκόσμιο trend

Newsit
Η Ρέξαμ κέρδισε την άνοδο στην League Two κατακτώντας το πρωτάθλημα στη National League μετά τη νίκη με 3-1 επί της Μπόρχαμ Γουντ. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, Ράιαν Ρέινολντς και ο Ρομπ ΜακΕλχένι, ανέλαβαν τη ηνία της πριν από δύο χρόνια και βοήθησαν την ομάδα να γίνει viral το τελευταίο 24ωρο. Η… αστερόσκονη των Ράιαν ... Περισσότερα To άρθρο Η Ρέξαμ κέρδισε την άνοδο στη League Two και με τον «Deadpool» έγινε παγκόσμιο trend δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:50 23/04/2023

Ρέξαμ: Απίθανος Ράιαν Ρέινολντς – Εισέβαλε στη συνέντευξη Τύπου για να πάρει τη φανέλα του Φόστερ (vid)

sportime.gr
Ο Ράιαν Ρέινολντς εισέβαλε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Μπόρχαμ Γουντγια να ζητήσει τη φανέλα του Μπεν Φόστερ! Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.
11:04 23/04/2023

Ο Ant-Man συνάντησε τον Deadpool: Πήγε να δει Ρέξαμ ο Πολ Ραντ

aek1924.gr
Ο Πολ Ραντ επισκέφτηκε την Ουαλία για να παρακολουθήσει από κοντά τη Ρέξαμ, ομάδα που ανήκει στον συνάδελφό του Ράιαν Ρέινολντς! Συνάντηση… υπερηρώων για τα μάτια μίας ουαλικής ομάδας! Ο Πολ Ραντ, γνωστός ηθοποιός κατά κύριο λόγο για τον ρόλο του ως Ant-Man, βρέθηκε στο γήπεδο της Ρέξαμ για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα […] The post Ο Ant-Man συνάντησε τον Deadpool: Πήγε να δει Ρέξαμ ο Πολ Ραντ appeared first on AEK1924.gr.
23:22 22/04/2023

Ρέξαμ: Από την 5η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου σε… παγκόσµιο trend - Αύξηση της δημοτικότητας με τον Ράιαν Ρέινολντς στα ηνία της ομάδας

Παραπολιτικά
Όλα τα παιχνίδια είναι sold out, µε την οµάδα της Βόρειας Ουαλίας να εξελίσσεται σε έναν προορισµό για τουρίστες και ποδοσφαιρόφιλους από όλο τον πλανήτη
19:36 21/04/2023

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει παντρευτεί τρεις φορές: Το μυστικό για να κρατήσει μια σχέση

Newsbeast.gr
Τρεις γάμους έχει κάνει η Σκάρλετ Γιόχανσον που μίλησε με την Γκουίνεθ Πάλτροου στο podcast Goop. «Έχεις παντρευτεί δύο φορές;» ρώτησε η Πάλτροου, καθώς ξεκίνησε τη συζήτηση, με την καλεσμένη της να απαντάει: «Τρεις φορές». «Α, σωστά, γιατί ξέχασα ότι ήσουν παντρεμένη με τον Ράιαν Ρέινολντς!» πρόσθεσε η Πάλτροου. «Ναι. Δεν ήμασταν παντρεμένοι για πολύ καιρό», γέλασε η Γιόχανσον κι πρόσθεσε: «Είναι καλός τύπος». Γιόχανσον και Ρέινολντς παντρεύτηκαν το 2008 και χώρισαν το 2011. Ο Ρέινολντς παντρεύτηκε αργότερα την Μπλέικ Λάιβλι το 2012 και οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά. Από τότε η Τζοχάνσον παντρεύτηκε τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ το 2014 με τον οποίο χώρισε το 2017, ενώ από 2020
09:46 21/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load