#Ράπερ

ΗΠΑ: Ράπερ κατηγορείται ότι αυνανίστηκε μπροστά σε αεροσυνοδούς

eleftherostypos.gr
Αντιμέτωπος με κατηγορίες για «άσεμνη έκθεση» σε αεροσκάφος είναι ο Αμερικανός ράπερ Desiigner, ο οποίος φέρεται να αυνανίστηκε μπροστά σε αεροσυνοδούς. Οι αρχές ισχυρίζονται ότι ο ράπερ – το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Sidney Royel Selby III – φέρεται να αυνανίστηκε σε πτήση από το Τόκιο της Ιαπωνίας, με προορισμό την Μινεάπολη των ΗΠΑ. […] Το άρθρο ΗΠΑ: Ράπερ κατηγορείται ότι αυνανίστηκε μπροστά σε αεροσυνοδούς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:46 25/04/2023

Ιράν: Ράπερ που υποστηρίζει τις διαδηλώσεις κινδυνεύει σε θάνατο

NewsBomb
Ένας Ιρανός ράπερ, που συνελήφθη στα τέλη Οκτωβρίου αφού εξέφρασε την υποστήριξή του στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, κινδυνεύει να καταδικαστεί σε…Περισσότερα...
01:10 28/11/2022

Ιράν: Ράπερ κινδυνεύει να καταδικαστεί σε θάνατο επειδή εξέφρασε την υποστήριξή του στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

real.gr
Ένας Ιρανός ράπερ, που συνελήφθη στα τέλη Οκτωβρίου αφού εξέφρασε την υποστήριξή του στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, κινδυνεύει να καταδικαστεί σε θάνατο, επιβεβαίωσαν σήμερα οι δικαστικές αρχές του Ιράν.
16:16 27/11/2022

Ιράν: Ράπερ κινδυνεύει να καταδικαστεί σε θάνατο

NewsBomb
Ιράν: Το Σάββατο ότι ξεκίνησε η δίκη του ράπερ, κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόροΠερισσότερα...
13:04 27/11/2022

Anser: Ράπερ αστραπή! (vid)

Gazzetta
Όταν αυτός ο καλλιτέχνης ραπάρει δεν έχεις τύχη. Τα λόγια του ασταμάτητα, αιχμηρά, αληθινά.
10:06 21/10/2022

Ράπερ PnB Rock: Έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς σε εστιατόριο

okmag.gr
Νεκρός έπεσε από πυροβολισμούς μέσα σε εσταιτόριο ο ράπερ PnB Rock. Ο ίδιος βρισκόταν για δείπνο στο εστιατόριο Roscoe’s Chicken & Waffles στο Λος Άντζελες με τη σύντροφό του, όταν δέχθηκε τη φονική επίθεση. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ εξέπνευσε σε νοσοκομείο της περιοχής του Λος Άντζελες όπου μεταφέρθηκε λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα […] The post Ράπερ PnB Rock: Έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς σε εστιατόριο appeared first on OK.
11:50 13/09/2022

Αυτός είναι ο 22χρονος μακελάρης του Χάιλαντ Παρκ - Ράπερ και οπαδός του Τραμπ - Η στιγμή της σύλληψης

Newsit
Πολλές εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου από τον 22χρονο που σκόρπισε το θάνατο σε παρέλαση για την 4η Ιουλίου στο Χάιλαντ Παρκ, κοντά στο Σικάγο. Πρόκειται για τον Robert E. Crimo III, 22χρονών, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αφού είχε συγκλονίσει το Σικάγο με τα όσα είχε κάνει. Εκατοντάδες αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για ... Περισσότερα To άρθρο Αυτός είναι ο 22χρονος μακελάρης του Χάιλαντ Παρκ - Ράπερ και οπαδός του Τραμπ - Η στιγμή της σύλληψης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:26 05/07/2022

Το πρόγραμμα των Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

alexpolisonline.com
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν φέτος το καλοκαίρι στο ανοιχτό θέατρο του Πάρκου Αλτιναλμάζη, στο δημοτικό στάδιο "Φώτης Κοσμάς" καθώς και στο ανοιχτό θέατρο Φερών ανακοίνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Το πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022», το οποίο θα διαρκέσει ως τα τέλη Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει πλήθος θεατρικών παραστάσεων, παιδικών παραστάσεων και μουσικών συναυλιών.Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022»ΙΟΥΝΙΟΣ03.06 Μουσική συναυλία - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από το Ωδείο Αλεξανδρούπολης και το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ, θέατρο Αλτιναλμάζη04.06 Συναυλία - Σωκράτης Μάλαμας, θέατρο Αλτιναλμάζη05.06 Θεατρική παράσταση
15:00 06/06/2022

Ράπερ κάνει σατανιστική ερμηνεία, ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

el.gr
Δείτε... Το άρθρο Ράπερ κάνει σατανιστική ερμηνεία, ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:08 05/04/2022

Ράπερ Lamanif: Οι εξηγήσεις του Light για τη διαρροή του ροζ βίντεο που προκάλεσε την εξαφάνισή του

tlife.gr
Ένα ροζ βίντεο, απειλές για μαχαιρώματα και μια παλιά επαγγελματική συνεργασία που έληξε επεισοδιακά συνθέτουν τα To άρθρο Ράπερ Lamanif: Οι εξηγήσεις του Light για τη διαρροή του ροζ βίντεο που προκάλεσε την εξαφάνισή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:34 06/03/2022

Ράπερ Nelly Vs Madonna: «Μαζέψου!»

youfly.com
Ο ράπερ Nelly τα «βάζει» με την Madonna λόγω των αισθησιακών φωτογραφιών που δημοσιεύει στο Instagram. Τι του απαντά η pop Star; Διαβάστε εδώ αναλυτικά. The post Ράπερ Nelly Vs Madonna: «Μαζέψου!» appeared first on Youfly.
14:04 01/02/2022

Ουισκόνσιν: 5 νεκροί και 40 τραυματίες σε Χριστουγεννιάτικη παρέλαση – Ράπερ παρέσυρε με το αυτοκίνητο παιδιά

el.gr
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν όταν όχημα έπεσε πάνω παρέλαση στη Γουόκεσα στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνηση της Γουόκεσα. (newsit. gr / photo: video screenshot) Το άρθρο Ουισκόνσιν: 5 νεκροί και 40 τραυματίες σε Χριστουγεννιάτικη παρέλαση – Ράπερ παρέσυρε με το αυτοκίνητο παιδιά εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
08:22 22/11/2021

Δολοφόνησαν Σουηδό Ράπερ στη μέση του δρόμου

olympia.gr
Νεκρός ειναι ο 19χρονος Einar, ένα από τα αστέρια της σουηδικής χιπ-χοπ, που τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στη Στοκχόλμη. Τον πυροβόλησαν πολλές φορές, έξω από ένα κτίριο στη συνοικία Χάμαρμπι Σβεστάντ και υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά την άφιξη των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών, γύρω στις 23.00 ώρα Σουηδίας. Το […] Δολοφόνησαν Σουηδό Ράπερ στη μέση του δρόμου - olympia
21:16 22/10/2021

Ο Ράπερ Restelio Κυκλοφορεί το Νέο του Τραγούδι “Λυπάμαι”!

paraskhnio.gr
Νέο ολοκαίνουργιο τραγούδι για τον Restelio λίγο μετά την κυκλοφορία του θρυλικού τραγουδιού του μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα “Τα δειλινά”. Για άλλη μια φορά ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης μας εκπλήσσει ευχάριστα αφού κάνει μια ολική αλλαγή τόσο εμφανισιακά όσο και μουσικά κυρίως. Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Λυπάμαι» είναι μια ραδιοφωνική ερωτική μπαλάντα σε ήχους trap […] The post Ο Ράπερ Restelio Κυκλοφορεί το Νέο του Τραγούδι “Λυπάμαι”! appeared first on Paraskhnio.gr.
21:28 08/10/2021

Απόδειξη ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά! Ράπερ έκανε χειρουργείο για να αντικαταστήσει τα μαλλιά του με… χρυσές αλυσίδες

el.gr
Άλλη μια εβδομάδα, ένας άλλος ράπερ μας απασχολεί για όλους τους λάθους λόγους. Το άρθρο Απόδειξη ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά! Ράπερ έκανε χειρουργείο για να αντικαταστήσει τα μαλλιά του με… χρυσές αλυσίδες εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
17:40 23/09/2021

Η λύση στην τριχόπτωση: Ράπερ φύτεψε χρυσές αλυσίδες στο κρανίο για μαλλιά – Βίντεο

el.gr
Ένας ράπερ από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής λέει πώς είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει χρυσές αλυσίδες για μαλλιά, τοποθετώντας τις χειρουργικά στο κεφάλι του. Το άρθρο Η λύση στην τριχόπτωση: Ράπερ φύτεψε χρυσές αλυσίδες στο κρανίο για μαλλιά – Βίντεο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
18:06 10/09/2021

Ράπερ δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμό ενώ βρισκόταν στο σπίτι με τη σύντροφό του

spoilers
Ο ράπερ Lil Durk και η σύντροφός του, India Royale έζησαν μία αληθινή κόλαση μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Σύμφωνα με τη Mirror, ένοπλοι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ράπερ δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμό ενώ βρισκόταν στο σπίτι με τη σύντροφό του
16:04 16/07/2021

Ράπερ βωμολοχεί υπέρ ΣΥΡΙΖΑ: «Μ@@@ι, κ@@@μπατσε! Με δεύτερη φορά αριστερά θα σε στείλω Έβρο να κοιτάς την τουρκική σημαία», vid

el.gr
Ασχολίαστο!!! Το άρθρο Ράπερ βωμολοχεί υπέρ ΣΥΡΙΖΑ: «Μ@@@ι, κ@@@μπατσε! Με δεύτερη φορά αριστερά θα σε στείλω Έβρο να κοιτάς την τουρκική σημαία», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:07 07/04/2021

Ράπερ Lamanif: Χαμογελάει ξανά μετά τις δύσκολες στιγμές – Η φωτογραφία με το κορίτσι του

tlife.gr
Μετά την περιπέτεια με το ροζ βίντεο, ο ράπερ Lamanif βρίσκεται στη Γερμανία και κάνει ένα νέο ξεκίνημα. To άρθρο Ράπερ Lamanif: Χαμογελάει ξανά μετά τις δύσκολες στιγμές – Η φωτογραφία με το κορίτσι του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:40 05/04/2021

Πασίγνωστος καλλιτέχνης βγάζει παπούτσια… σατανάς με ανθρώπινο αίμα!

sportime.gr
Τα «παπούτσια του Σατανά», μια συνεργασία μεταξύ της εταιρείας MSCHF και του Ράπερ Lil Nas X, θα πωλούνται για 1.018 $ ανά ζεύγος. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
00:32 30/03/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load