#Ραπουνζέλ

Monica Bellucci: Στην τελευταία της φωτογράφηση μεταμορφώθηκε σε Ραπουνζέλ

tlife.gr
Η Monica Bellucci είναι μία από τις ομορφότερες και πιο γοητευτικές celebrities των τελευταίων δεκαετιών. Οι To άρθρο Monica Bellucci: Στην τελευταία της φωτογράφηση μεταμορφώθηκε σε Ραπουνζέλ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 14/03/2024

Δύσκολες ώρες για τον Άρη Μακρή: Έγινε ότι φοβόταν μετά τις δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη

Newside.gr
Η Γιούλη Ηλιοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό”, σήμερα, Πέμπτη, για τον Άρη Μακρή, ο οποίος φωτογραφίζεται από χρήστες του διαδικτύου ως κακοποιητής της Άννας Μαρία Βέλλη. Ειδικότερα, ο Άρης Μακρής θα συμμετείχε στην παράσταση «Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια», που θα έκανε πρεμιέρα την προσεχή Κυριακή, αλλά αναβλήθηκε. Η Γιούλη Ηλιοπούλου σκέφτεται την αντικατάσταση [...] Το άρθρο Δύσκολες ώρες για τον Άρη Μακρή: Έγινε ότι φοβόταν μετά τις δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:00 07/03/2024

Η "Ραπουνζέλ" Μελίνα Ασλανίδου και όλες οι φωτό με μαγιό που αποδεικνύουν ότι είναι πολύ fit

queen.gr
Η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου με πιο μακριά μαλλιά από ποτέ, ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει.Περισσότερα...
14:17 15/08/2023

Μαρία Κορινθίου: Φανερά αδυνατισμένη και με μαλλιά αλά Ραπουνζέλ ‑ Φωτογραφίες

govastileto.gr
Η Μαρία Κορινθίου μετά από μια απαιτητική χρονιά επαγγελματικά, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Γιάννη Αϊβάζη και την έφηβη κόρη τους Ισμήνη. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην όμορφη Σαντορίνη ενώ η ηθοποιός δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένη στις φωτογραφίες που δημοσιεύει. Η ίδια μέσα στη χρονιά που πέρασε είχε αναφέρει σε συνέντευξή της πώς κατάφερε […]
16:00 09/08/2023

Μια Ραπουνζέλ η Αντωνία Καλλιμούκου: Δες πώς είναι σήμερα η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη

queen.gr
Η Αντωνία Καλλιμούκου παραμένει εντυπωσιακά όμορφη, και είναι πιο ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ.Περισσότερα...
21:17 17/06/2023

Σύνδρομο Ραπουνζέλ: Πώς διαγνώστηκε το πρόβλημα με την τρίχινη μπάλα στο στομάχι της 14χρονης

tanea.gr
Χάρη στην ύποπτη κίνηση της 14χρονης οι γιατροί κατάφεραν να λύσουν ένα μεγάλο μυστήριο.
09:00 14/06/2023

Σύνδρομο Ραπουνζέλ: ΣΟΚ! Αυτό έβγαλαν από το στομάχι της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη

Newsique.gr
Σοκάρει το μέγεθος της μάζας τριχών που αφαιρέθηκε από το στομάχι της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη. Τι είναι το σύνδρομο Ραπουνζέλ που εντόπισαν οι γιατροί, ποια είναι τα συμπτώματά του και πώς αντιμετωπίζεται Μία μάζα 700 γραμμαρίων με τρίχες αφαίρεσαν από το στομάχι μιας 14χρονης κοπέλας οι γιατροί στην κλινική Άγιος Λουκάς στη Θεσσαλονίκη. Η γιατρός […] Το άρθρο Σύνδρομο Ραπουνζέλ: ΣΟΚ! Αυτό έβγαλαν από το στομάχι της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
17:58 13/06/2023

Από 2 ετών έτρωγε τα μαλλιά της η 14χρονη από τη Θεσσαλονίκη με το σύνδρομο της Ραπουνζέλ

logiastarata.gr
Μια τεράστια μάζα από τρίχες, που ζύγιζε 700 γραμμάρια, αφαιρέθηκε από το στομάχι 14χρονης, με επέμβαση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης τον τελευταίο μήνα. Το κορίτσι είχε άτυπο κοιλιακό άλγος και κατά την εξέτασή της από χειρουργό παίδων, η γιατρός υποψιάστηκε από μια συγκεκριμένη κίνηση που έκανε με τα μαλλιά και ζήτησε να […] The post Από 2 ετών έτρωγε τα μαλλιά της η 14χρονη από τη Θεσσαλονίκη με το σύνδρομο της Ραπουνζέλ appeared first on Λόγια-Σταράτα.
16:00 13/06/2023

Το σύνδρομο της Ραπουνζέλ: Η σπάνια ψυχιατρική πάθηση που θα μπορούσε να αποβεί θανατηφόρα

Newsbeast.gr
Το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν μια τεράστια μπάλα μαλλιών 700 γραμμαριών από το στομάχι ενός 14χρονου κοριτσιού, είναι αδιαμφισβήτητα σοκαριστικό. Ωστόσο, το σύνδρομο της Ραπουνζέλ, από το οποίο φέρεται πως πάσχει το κορίτσι, δεν είναι απλό. Πρόκειται για μια σπάνια ψυχιατρική πάθηση, κατά την οποία οι άνθρωποι τρώνε τα ίδια τους τα μαλλιά, και θα μπορούσε να αποβεί θανατηφόρα. Το 14χρονο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, επί 12 χρόνια έτρωγε τα μαλλιά της. Το εν λόγω τριχοπίλημα 700 γραμμαρίων που αφαιρέθηκε από το στομάχι του κοριτσιού, είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν εντοπιστεί και αφαιρεθεί παγκοσμίως. Το σύνδρομο αυτό σχετίζεται με τη διαταραχή του τραβήγμα
13:00 13/06/2023

Σύνδρομο Ραπουνζέλ: Τι αποκάλυψε η χειρουργός που έκανε την επέμβαση στην 14χρονη

tanea.gr
«Αρχικά επιχειρήθηκε η αφαίρεσή της λαπαρασκοπικά, αλλά λόγω του μεγέθους αυτό ήταν αδύνατο» τόνισε η χειρουργός Κατερίνα Ραμματά
13:00 13/06/2023

Τι κατέθεσε στη Θεσσαλονίκη η μάνα της 14χρονης που για 12 χρόνια έτρωγε τρίχες από τα μαλλιά της

Newsit
H 14χρονη έπασχε από το σύνδρομο Ραπουνζέλ στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε να κινδυνεύει η ζωή της. Η γιατρός που την χειρούργησε και βρήκε τρίχες από μαλλιά στο στομάχι, υποψιάστηκε το πρόβλημα από μία συγκεκριμένη κίνηση… Μια τεράστια μάζα από τρίχες, που ζύγιζε 700 γραμμάρια, αφαιρέθηκε από το στομάχι 14χρονης, με επέμβαση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό ... Περισσότερα To άρθρο Τι κατέθεσε στη Θεσσαλονίκη η μάνα της 14χρονης που για 12 χρόνια έτρωγε τρίχες από τα μαλλιά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 13/06/2023

Θεσσαλονίκη: 14χρονη με το «σύνδρομο Ραπουνζέλ» είχε στο στομάχι της 700 γραμμάρια τρίχες – Έτρωγε τα μαλλιά της για 12 χρόνια

logiastarata.gr
Ένα σοβαρό περιστατικό κοριτσιού με «σύνδρομο Rapunzel» αντιμετώπισαν γιατροί στην κλινική «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη καθώς, όπως διαπιστώθηκε, η 14χρονη που μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών είχε στο στομάχι της μια μεγάλη μάζα από τρίχες βάρους 700 γραμμαρίων. Όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, η χειρουργός που έκανε την αφαίρεση της μάζας, το […] The post Θεσσαλονίκη: 14χρονη με το «σύνδρομο Ραπουνζέλ» είχε στο στομάχι της 700 γραμμάρια τρίχες – Έτρωγε τα μαλλιά της για 12 χρόνια appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:00 13/06/2023

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η εντυπωσιακή φωτογράφισή της με λευκό ύφασμα πάνω σε άλογο

Newsbeast.gr
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνηθίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον στο διαδίκτυο και τα κατάφερε ακόμη μία φορά με τη νέα της ανάρτηση της στο Instagram. Αυτή τη φορά το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών, που τη δείχνουν να ποζάρει πάνω σε ένα άλογο, καλύπτοντας τα απολύτως απαραίτητα με ένα λευκό ύφασμα. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει προσθέσει μακριά extension στα μαλλιά της, τα οποία έχει μαζέψει σε μία πλεξούδα, παραπέμποντας σε… Ραπουνζέλ.
11:46 18/03/2023

Σύνδρομο Ραπουνζέλ: Μάζα μαλλιών μεγέθους κούπας αφαιρέθηκε από ασθενή με το σπάνιο σύνδρομο

tromaktiko.gr
Σύνδρομο Ραπουνζέλ: Ένα Τσεχικό νοσοκομείο δήλωσε ότι οι χειρουργοί του αφαίρεσαν μια μάζα μαλλιών στο μέγεθος μιας κούπας μπύρας από το στομάχι ενός κοριτσιού που πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια διαταραχή κατά την οποία η ασθενής τρώει μαλλιά. Η 11χρονη πάσχει από το σύνδρομο Ραπουνζέλ, μια πάθηση που αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1968 και […] The post Σύνδρομο Ραπουνζέλ: Μάζα μαλλιών μεγέθους κούπας αφαιρέθηκε από ασθενή με το σπάνιο σύνδρομο appeared first on Tromaktiko.gr.
05:32 13/03/2023

Πάμελα Άντερσον: Φωτογραφίζεται γυμνή... αλά Ραπουνζέλ

ProtoThema.gr
Η ηθοποιός πόζαρε γυμνή, φορώντας μονάχα τις γόβες της και... μακριά εξτένσιον
22:42 01/02/2023

Παιδικό θέατρο: «Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι»

fosonline.gr
Στο θέατρο Κάππα ο Ηλίας Καρελλάς ανεβάζει την παράσταση «Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι», του δημοφιλούς συγγραφέα Μάικ Κένι. 
16:30 11/10/2022

Αντωνία Καλλιμούκου: Με μαλλιά σε στυλ «Ραπουνζέλ» σε βόλτα με τον Νίκο Παραδείση

okmag.gr
Σε μία βόλτα της για αγορές σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι απαθανάτισε ο φακός την Αντωνία Καλλιμούκου και τον σύντροφό της, Νίκο Παραδείση. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο εθεάθη για shopping. Μάλιστα εντύπωση έκαναν να μακριά ξανθά μαλλιά της που έπεφταν χαμηλά και έφταναν μέχρι λίγο πιο κάτω από τη μέση της. Το hair look της […] The post Αντωνία Καλλιμούκου: Με μαλλιά σε στυλ «Ραπουνζέλ» σε βόλτα με τον Νίκο Παραδείση appeared first on OK.
10:44 08/10/2022

8χρονη έκοψε πρώτη φορά τα μαλλιά της για να τα δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο

diaforetiko.gr
8χρονη έκοψε πρώτη φορά τα μαλλιά της για να τα δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο Μια μικρή Ραπουνζέλ, με μαλλιά που φτάνουν κάτω από το γόνατο, αποφάσισε να κουρευτεί πρώτη φορά στα 8 της χρόνια και να χαρίσει τα μαλλιά της για φιλανθρωπικό σκοπό! Τα μαλλιά της είχαν μήκος 1 μέτρο και 10 εκατοστά και η οργάνωση […]
21:24 07/07/2022

Μια σύγχρονη Ραπουνζέλ στην Ιαπωνία με μαλλιά 2 μέτρα – Δεν έχει κουρευτεί για 17 χρόνια

Newsbeast.gr
Η περιποίηση των μαλλιών απασχολεί πολλούς ανθρώπους, ιδιαίτερα τις γυναίκες, όμως μία γυναίκα από Ιαπωνία διεκδικεί επάξια τον τίτλο της αληθινής Ραπουνζέλ, καθώς με την φροντίδα που επιδεικνύει καθημερινά, κατάφερε να έχει μαλλιά μήκους σχεδόν 2 μέτρων. Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η 42χρονη Rin Kambe εδώ και 17 χρόνια δεν έχει κουρέψει τα μαλλιά της και ούτε πρόκειται, ενώ στόχος της είναι να μακρύνουν όσο περισσότερο γίνεται, αφού θέλει να μοιάζει με «Γιαπωνέζα πριγκίπισσα». «Αισθάνομαι ότι τα μαλλιά μου είναι ο πολύτιμος σύντροφός μου στη ζωή. Εξακολουθούν να μεγαλώνουν καθημερινά. Συνήθως, η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων είναι να αναρωτηθούν αν τα μαλλιά μου είναι αληθινά. Όταν μαθα
17:42 04/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load