#Ρενέ Χένρικσεν

Κηφισιά: Η «πάσα» του Ρενέ Χένρικσεν στον Κοτσόλη

sportime.gr
Η σημαντική συμβολή του Ρενέ Χένρικσεν στο στην υπόθεση του νέου προπονητή της Κηφισιάς. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
23:46 10/12/2023

Η Κηφισιά τίμησε τον Χένρικσεν δια χειρός Κοτσόλη (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Η Κηφισιά τίμησε τον Χένρικσεν δια χειρός Κοτσόλη (ΦΩΤΟ) 15/05/2023 Βράβευσε τον Ρενέ Χένρικσεν η Κηφισιά. Δια χειρός του τεχνικού διευθυντή της, η ομάδα της Super League 2 παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο στόπερ του Παναθηναϊκού στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πλακέτα, ο Δανός, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Στέφανο Κοτσόλη στους πράσινους, βραβεύτηκε για «το ήθος, τον αδαμάντινο χαρακτήρα και την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Παράλληλα, ο Χένρικσεν παρέλαβε μία φανέλα της Κηφισιάς με το αγαπημένο του «2» στην πλάτη.
19:52 15/05/2023

Κηφισιά: Τιμά τον Ρενέ Χένρικσεν

fosonline.gr
Η Κηφισιά στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’ θα τιμήσει τον Ρενέ Χένρικσεν.
13:12 15/05/2023

ΒΙΝΤΕΟ: Βραβεύτηκαν στη Λεωφόρο Φύσσας, Μπασινάς, Αποστολάκης και Χένρικσεν

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Βραβεύτηκαν στη Λεωφόρο Φύσσας, Μπασινάς, Αποστολάκης και Χένρικσεν 17/09/2022 Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη βράβευση παλαίμαχων παικτών που έχουν τιμήσει στο παρελθόν τη φανέλα με το «τριφύλλι». Στο ημίχρονο του σημερινού ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα σειρά πήραν οι Ρενέ Χένρικσεν, Άγγελος Μπασινάς, Στράτος Αποστολάκης και Τάκης Φύσσας. Οι τέσσερις παίκτες έχουν προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό και δέχτηκαν την τιμητική επετειακή φανέλα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς που βρέθηκαν στη Λεωφόρο. 
23:18 17/09/2022

Παναθηναϊκός: Συνάντηση από τα παλιά Καραγκούνη, Μπασινά και Χένρικσεν

Newsit
Ο γάμος του Στέφανου Κοτσόλη ήταν η αφορμή για να ανταμώσουν ξανά οι πρώην συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς και Ρενέ Χένρικσεν. Ο Ρενέ Χένρικσεν ήρθε στην Ελλάδα για να παρευρεθεί στον γάμο του παλιού του φίλου και συμπαίκτη στον Παναθηναϊκό Στέφανου Κοτσόλη . Εκεί βρέθηκαν οι Γιώργος Καραγκούνης και Άγγελος Μπασινάς οι ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός: Συνάντηση από τα παλιά Καραγκούνη, Μπασινά και Χένρικσεν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:08 02/07/2022

Συνάντηση απ’ τα παλιά γεμάτη αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Συνάντηση απ’ τα παλιά γεμάτη αναμνήσεις στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ) 01/07/2022 Γιώργος Καραγκούνης, Ρενέ Χένρικσεν, Άγγελος Μπασινάς μεταξύ άλλων, «ξύπνησαν» Πράσινες αναμνήσεις στην συνεύρεσή τους στον γάμο του Στέφανου Κοτσόλη. «Τρελάθηκε» ο τυπάρας που είδε ξανά τον Δανό! Πριν 20 χρόνια, σάρωναν στους αγωνιστικούς χώρους. «Σημαδεύοντας» μία απ’ τις πιο σπουδαίες εποχές στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Αρχίζοντας απ’ την πρώτη ομάδα που δημιούργησε ο αείμνηστος Γιάννης Κυράστας, συνεχίζοντας με τον αποκλεισμό της Γιουβέντους μέχρι τους «16» του Champions League, την πορεία ως τα προημιτελικά του ίδιου θεσμού ένα χρόνο μετά και τέλος τους «8» του κυπέλλου UEFA
22:10 01/07/2022

Παναθηναϊκός: Ο Μικάελσεν πανηγύρισε για το Κύπελλο με φωτογραφία παρέα με τον Χένρικσεν! (pic)

Gazzetta
Ο Γιαν Μικάελσεν συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος και θυμήθηκε και το δικό του επίτευγμα με την πράσινη φανέλα από το μακρινό, πλέον, 2004, παρέα με τον Ρενέ Χένρικσεν!
15:20 22/05/2022

Συγκλονίζει ο Χένρικσεν: Δεν ήθελα να χάσω το ματς με αντίπαλο τον καρκίνο

Newsbeast.gr
Για την περιπέτειά του με τον καρκίνο αλλά και τη θητεία του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ρενέ Χένρικσεν. Ο 52χρονος Χένρικσεν, ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 1999 μέχρι το 2005, μίλησε στην εκπομπή της Nova «Monday FC» και αφού αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο, θυμήθηκε όσα βίωσε στην Ελλάδα με το «τριφύλλι». Για την περιπέτεια της υγείας του: «Αυτή τη στιγμή είμαι καλά και ακολουθώ ένα πρόγραμμα σε δανέζικο νοσοκομείο. Πηγαίνει καλά, νιώθω γεμάτος ενέργεια και είναι κάτι όμορφο. Χρησιμοποίησα την εμπειρία που είχα από το ποδόσφαιρο και το αντιμετώπισα σαν να δίνω ένα ματς απέναντι στον καρκίνο. Όπως αντιμετώπιζα τους αντιπάλους μου, δεν ήθελα να χάσω. Π
15:36 08/02/2022

Χένρικσεν: «Ανρί και Νικολαΐδης οι στράικερ που με δυσκόλεψαν περισσότερο»

Newsit
Ο Ρενέ Χένρικσεν μίλησε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στη Nova «Monday FC» κι αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο κι όχι μόνο. Ο 52χρονος παλαίμαχος Δανός αμυντικός του Παναθηναϊκού θυμήθηκε όσα έζησε στην Ελλάδα με τους πράσινους, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Ντέμη Νικολαΐδη. Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για την περιπέτεια της ... Περισσότερα To άρθρο Χένρικσεν: «Ανρί και Νικολαΐδης οι στράικερ που με δυσκόλεψαν περισσότερο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:30 08/02/2022

Χένρικσεν: «Αξίζαμε τον τίτλο με τον Κυράστα, δεν θα ξεχάσω το ματς με τη Γιουβέντους»

panathinaikoskosmos.com
Ο 52χρονος Ρενέ Χένρικσεν μίλησε στην εκπομπή της Nova «Monday FC» και αφού αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο, θυμήθηκε όσα βίωσε στην Ελλάδα με το «τριφύλλι» αλλά και την καλύτερη στιγμή του. Continue reading Χένρικσεν: «Αξίζαμε τον τίτλο με τον Κυράστα, δεν θα ξεχάσω το ματς με τη Γιουβέντους» at Panathinaikos Kosmos.
09:08 08/02/2022

Κηφισιά: Στην προπόνηση ο Ρενέ Χένρικσεν

Gazzetta
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν, βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και βρέθηκε στην προπόνηση της Κηφισιάς, ύστερα από πρόσκληση του Στέφανου Κοτσόλη.
16:52 22/10/2021

Ο Ρενέ Χένρικσεν όλων μας

panathinaikoskosmos.com
☘☘☘☘☘☘☘☘☘Tα λόγια του Ρενέ Χένρικσεν Continue reading Ο Ρενέ Χένρικσεν όλων μας at Panathinaikos Kosmos.
19:10 10/09/2021

Ο Ρενέ Χένρικσεν ανοίγει την καρδιά του : “Αν δεν έπιαναν οι νέες θεραπείες, θα είχα πετάξει τώρα”

panathinaikoskosmos.com
Ο σπουδαίος Ρενέ Χένρικσεν άνοιξε την καρδιά του σε μία συγκλονιστική συνέντευξη. Continue reading Ο Ρενέ Χένρικσεν ανοίγει την καρδιά του : “Αν δεν έπιαναν οι νέες θεραπείες, θα είχα πετάξει τώρα” at Panathinaikos Kosmos.
13:12 09/09/2021

Ο Μικάελσεν ποζάρει με φανέλα του ΠΑΟΚ αγκαλιά με τον Ρενέ Χένρικσεν (pic)

panathinaikoskosmos.com
☘☘☘⚽⚽Ο 51χρονος Γιαν Μικάελσεν φιλοξένησε τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό. Continue reading Ο Μικάελσεν ποζάρει με φανέλα του ΠΑΟΚ αγκαλιά με τον Ρενέ Χένρικσεν (pic) at Panathinaikos Kosmos.
10:34 31/08/2021

Το «παράπονο» του Σισέ από τον Παναθηναϊκό - ΦΩΤΟ

real.gr
Ο Τζιμπρίλ Σισέ ζήλεψε που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχήθηκε την Πέμπτη για τα 51α γενέθλια του Ρενέ Χένρικσεν και σχολίασε στον λογαριασμό της ομάδας στα social media πως ξέχασε να κάνει το ίδιο και σ' εκείνον!
10:06 28/08/2020

Τα «χρόνια πολλά» του Παναθηναϊκού στον Ρενέ Χένρικσεν (pic)

panathinaikoskosmos.com
☘☘☘☘☘☘Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτηση της στα social media έστειλε τις δικές της ευχές στον Ρενέ Χένρικσεν. Continue reading Τα «χρόνια πολλά» του Παναθηναϊκού στον Ρενέ Χένρικσεν (pic) at Panathinaikos Kosmos.
20:38 27/08/2020

Σαν Σήμερα: Ο “τρελός” Δανός φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού! (pics,vid)

panathinaikoskosmos.com
Σαν σήμερα το 2001 ο “τρελός” Δανός, Γιαν Μικάελσεν, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο 31χρονος τότε μέσος αποκτήθηκε από την Ακαντέμικ χωρίς μεγάλη υποδοχή και τυμπανοκρουσίες από τον κόσμο (που είχε επικεντρωθεί στο άλλο απόκτημα, τον Μιχάλη Κωνσταντίνου) και αποτελούσε προσωπική επιλογή ενός άλλου συμπατριώτη του, του αμυντικού της ομάδας των “Πρασίνων” Ρενέ Χένρικσεν. Ήταν η τρίτη φορά που κάποιος παίκτης έκανε την διαδρομή Δανία-Ελλάδα για λογαριασμό του “Τριφυλλιού”. Continue reading Σαν Σήμερα: Ο “τρελός” Δανός φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού! (pics,vid) at Panathinaikos Kosmos.
16:56 09/07/2020

Μπεκ για Χένρικσεν: “Είσαι ένας θρύλος”

panathinaikoskosmos.com
Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον Δανό “θρύλο” του Τριφυλλιού, Ρενέ Χένρικσεν, έστειλε ο…τωρινός Δανός του Παναθηναϊκού, Ούφε Μπεκ. Continue reading Μπεκ για Χένρικσεν: “Είσαι ένας θρύλος” at Panathinaikos Kosmos.
23:03 21/06/2020

Παναθηναϊκός: Στο pre-game του ντέρμπι των αιωνίων ο Χένρικσεν

Sport24
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν, νίκησε την επάρατη νόσο και θα εμφανιστεί στο pre - game του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μαζί με τον Νίκο Αναστόπουλο.
17:09 19/06/2020

Ρενέ Χένρικσεν: Η ευχάριστη εξέλιξη για την υγεία του!

sportime.gr
Ο Ρενέ Χένρικσεν είναι εδώ! Δυνατός! Πάλεψε και βγήκε νικητής! Το άρθρο Ρενέ Χένρικσεν: Η ευχάριστη εξέλιξη για την υγεία του! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
14:36 19/06/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load