#Ρευματοκλοπή

Ρευματοκλοπή αξίας 20.000 ευρώ ξεσκέπασε ο ΔΕΔΔΗΕ στη Λοκρίδα

lamiafm1.gr
Δεν είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή της Λοκρίδας εντοπίζεται ρευματοκλοπή, ιδιαίτερα σε οικισμούς ρομά αυτή τη φορά όμως σε δύο περιπτώσεις ο λογαριασμός που δεν πληρώθηκε αγγίζει τις 20.000 ευρώ. Στις δύο νέες περιπτώσεις που αποκάλυψε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, η κλοπή έρχεται από το 2018 μέχρι και σήμερα και τα ποσά που […] The post Ρευματοκλοπή αξίας 20.000 ευρώ ξεσκέπασε ο ΔΕΔΔΗΕ στη Λοκρίδα appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
22:54 20/01/2022

Ρευματοκλοπή η αιτία για την πυρκαγιά στις Μυκήνες – Τι αναφέρει το πόρισμα

eleftherostypos.gr
Ενα γυμνό καλώδιο από ρευματοκλοπή ήταν αυτό που… πυροδότησε την πυρκαγιά που απείλησε να κάψει τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την έκθεση των εμπειρογνωμόνων της Πυροσβεστικής. Η παράνομη ρευματοκλοπή που είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Αναγνώστης» γινόταν από παρακείμενο αντλιοστάσιο γεώτρησης του Δήμου Αργους – Μυκηνών,... The post Ρευματοκλοπή η αιτία για την πυρκαγιά στις Μυκήνες – Τι αναφέρει το πόρισμα appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
10:03 16/12/2020

Αταλάντη: Ρευματοκλοπή από 13 παραπήγματα σε δύο οικισμούς

lykavitos.gr
Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά συνολικά 13 παραπήγματα σε δύο οικισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης ηλεκτροδοτούνταν παράνομα κλέβοντας ρεύμα από παρακείμενες κολώνες της Δ.Ε.Η. με καλώδια που είχαν απλώσει οι ιδιοκτήτες τους! Οργανωμένη κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια στοχευμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας στην οποία συμμετείχαν και άνδρες της […] The post Αταλάντη: Ρευματοκλοπή από 13 παραπήγματα σε δύο οικισμούς first appeared on Lykavitos.gr.
00:01 06/09/2020

Ρευματοκλοπή και αυθαίρετες κατασκευές σε οικισμούς ρομά στη Λοκρίδα

lamiafm1.gr
13 συλλήψεις στην πρωινή επιχείρηση της Αστυνομίας σε οικισμούς ρομά,παρουσία εισαγγελικού λειτουργού,συνεργείου της ΔΕΔΗΕ  και υπαλλήλων του Τμήματος Δόμησης του Δήμου Λοκρών. Η ανακοίνωση των λεπτομερειών της επιχείρησης από την Αστυνομία: Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας […] The post Ρευματοκλοπή και αυθαίρετες κατασκευές σε οικισμούς ρομά στη Λοκρίδα appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
17:57 03/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load