#Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Νικόλ Κίντμαν: Θα λάβει το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου

ProtoThema.gr
Το βραβείο έχει απονεμηθεί στο παρελθόν στους Τομ Χανκς, Μέριλ Στριπ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο
11:00 22/04/2024

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: “Λιώνει” για την 10 μηνών κόρη του – Η τρυφερή φωτογραφία

irafina.gr
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει… ξαναγεννηθεί μετά τον ερχομό της κόρης του. Ο σταρ του Χόλιγουντ είναι γνήσιος «χαζομπαμπάς» και φαίνεται πως λιώνει κάθε φορά που μιλάει για την 10 μηνών κόρη του Τζία. Ο 80χρονος ηθοποιός στη νέα φωτογραφία που είναι τραβηγμένη στο σπίτι του ποζάρει στον φακό έχοντας στην αγκαλιά του την κορούλα […]
16:46 08/02/2024

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και είναι υπέροχο» λέει για το 7ο παιδί του

empisteutiko.gr
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησε με υπερηφάνεια για την κόρη του σε μια νέα συνέντευξη, όπου χαρακτήρισε «υπέροχο» το να είναι πατέρας στα 80 του χρόνια. Ο βραβευθείς δύο φορές με Όσκαρ ηθοποιός τον περασμένο Μάιο είπε πως υποδέχθηκε το έβδομο παιδί του, σε ηλικία 79 ετών. Ο Ντε Νίρο, ο οποίος αυτήν την εβδομάδα έλαβε μία ακόμη […] The post Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και είναι υπέροχο» λέει για το 7ο παιδί του appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 25/01/2024

Στα Gotham κόπηκε μέρος του λόγου του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και εκείνος ενοχλήθηκε

thebest.gr
Ο 80χρονος Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε πάλι πρώτη είδηση αυτή τη φορά διότι ο λόγος του στα φετινά βραβεία Γκόθαμ κόπηκε και κάποια σχόλια του για τον πρώην Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ «λογοκρίθηκαν»! Όπως διαβάσαμε στο flix.
03:00 01/12/2023

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Η αρχή της ομιλίας μου άλλαξε, αφαιρέθηκε – Δεν το ήξερα»

neolaia.gr
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο Κατήγγειλε ότι λογοκρίθηκε η ομιλία του στα Gotham Awards.
18:46 28/11/2023

Έλενα Πιερίδου: Ετοιμάζεται να παίξει σε ταινία με τον Ντε Νίρο

queen.gr
Με όνειρα για μία διεθνή καριέρα και με την χαρά να πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική παραγωγή όπου θα πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Πάουελ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το εξωτερικό η Έλενα Πιερίδου. Περισσότερα...
11:17 12/11/2023

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Οι ένορκοι έκριναν την εταιρεία του υπεύθυνη για έμφυλες διακρίσεις

neolaia.gr
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε στο δικαστήριο επί τρεις ημέρες κατά τη διάρκεια της δίκης, αλλά δεν ήταν εκεί όταν ανακοινώθηκε η ετυμηγορία.
17:46 10/11/2023

Εκατομμυριούχος η βοηθός του Ρόμπερτ Nτε Νίρο μετά τη δικαστική τους διαμάχη – Τον περιέγραφε ως «το αφεντικό από την κόλαση»

eleftherostypos.gr
Tο δικαστήριο του Μανχάταν έδωσε τέλος στη διαμάχη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και της πρώην βοηθού του, με τον Χολιγουντιανό αστέρα να χάνει από την Γκράχαμ Τσέις Ρόμπινσον. Παρά τις καταθέσεις του 80χρονου, ότι δεν έκανε bullying στη Ρόμπινσον, η οποία τον περιέγραψε ως «το αφεντικό από την κόλαση», ο Ντε Νίρο δεν έπεισε τους […] Το άρθρο Εκατομμυριούχος η βοηθός του Ρόμπερτ Nτε Νίρο μετά τη δικαστική τους διαμάχη – Τον περιέγραφε ως «το αφεντικό από την κόλαση» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 10/11/2023

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Σινεμά Δευτέρα βράδυ με την ταινία «Ο Ταξιτζής»

e-ptolemeos.gr
Με το αριστούργημα του σπουδαίου Νεοϋορκέζου σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε «Ο Ταξιτζής» (Taxi Driver -1976) συνεχίζονται αυτή τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 στην επάνω αίθουσα του κινηματοθέατρου «Ολύμπιον», στις 9:30 το βράδυ οι χειμερινές προβολές. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η Τζόντι Φόστερ πρωταγωνιστούν και γράφουν ιστορία στον κινηματογράφο, αφού η ταινία βρίσκεται στη λίστα με […]
13:53 09/11/2023

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Σε ανθισμένο φεγγάρι ο Μάρτιν Σκορσέζε

blueskytv.gr
Ο χαλκέντερος Μάρτιν Σκορσέζε βρίσκεται και πάλι σε ένα από τα καλύτερα φεγγάρια της μακράς σταδιοδρομίας του, παρουσιάζοντας την επική ταινία, «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού», με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ένα φιλμ, που κάνει απόψε πρεμιέρα στη χώρα μας και αναμένεται να προσελκύσει, εκτός από τους θαυμαστές […] Ταινίες Πρώτης Προβολής: Σε ανθισμένο φεγγάρι ο Μάρτιν Σκορσέζε on BLUE SKY.
19:46 19/10/2023

«Killers Of The Flower Moon»: Κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ της ταινίας λίγο πριν την προβολή στις αίθουσες

Newsbeast.gr
Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας του Μάρτιν Σκορτσέζε «Killers Of The Flower Moon» στις κινηματογραφικές αίθουσες κυκλοφόρησε από την Paramount Pictures και την Apple το τελικό τρέιλερ. Αυτή τη φορά είναι εστιασμένο περισσότερο στους χαρακτήρες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο ο οποίος υποδύεται τον Ernest Burkhart, έναν κάτοικο της Οκλαχόμα που είναι παντρεμένος με την Mollie Kyle , μια ιθαγενή που έχει κληρονομήσει μία τεράστια περιουσία πετρελαίου και του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ο οποίος υποδύεται τον θείο του, William Hale, έναν γαιοκτήμονα που εμπλέκεται στη συνωμοσία για την κλοπή της γης των Ινδιάνων Οσέιτζ. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Μάρτιν Σκορτσέζε και του Έρικ Ροθ βασ
10:00 14/09/2023

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Παρέλαση διασήμων στο πάρτι για τα 80α γενέθλιά του

okmag.gr
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του περιστοιχισμένος από αγαπημένους φίλους, συναδέλφους και μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και της μουσικής βιομηχανίας. Την Πέμπτη ο ηθοποιός γιόρτασε με ένα δείπνο στη Νέα Υόρκη. Στο πλευρό του και η σύντροφός του Τίφανι Τσεν, η οποία κατέφθασε στο εστιατόριο μαζί με την λίγων μηνών κόρη τους. […] The post Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Παρέλαση διασήμων στο πάρτι για τα 80α γενέθλιά του appeared first on OK! Magazine.
12:58 18/08/2023

Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Γεννημένος πρωταγωνιστής

eretikos.gr
Δεν υπάρχει δύσκολος ρόλος για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που είδαμε ποτέ στον κινηματογράφο έχει σήμερα γενέθλια. Ο Ντε Νίρο είναι πια 80 ετών, γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 1943. Διαλέξαμε τις 5+1 ταινίες που αυτός ο μοναδικός ηθοποιός έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας. Κάποτε στην Αμερική Ένα κινηματογραφικό θαύμα. Το “Κάποτε στην […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
14:58 17/08/2023

Θερινό σινέ Κάστρο Ρίο: Συνεχίζεται έως την Κυριακή 6/8 η "Barbie" - Ακολουθεί Ρόμπερτ Ντε Νίρο

thebest.gr
Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, από την Πέμπτη 3/8 έως και την Κυριακή 6/8/2023 θα παίζεται στις 21:45 η ταινία «Barbie» που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.
11:00 04/08/2023

Νέες ταινίες: Ρόμπερτ Ντε Νίρο και «El Professor» σε πρώτο πλάνο

youfly.com
Λίγες αλλά καλές οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο! The post Νέες ταινίες: Ρόμπερτ Ντε Νίρο και «El Professor» σε πρώτο πλάνο appeared first on Youfly.
13:58 27/07/2023

Η πρώτη δήλωση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τον θάνατο του εγγονού του: «Ζητάμε να σεβαστείτε τον πόνο μας»

Skai.gr
Ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, πέθανε σε ηλικία 20 ετών
20:37 03/07/2023

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Πέθανε ο 19χρονος εγγονός του

okmag.gr
Σε πένθος η οικογένεια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Η κόρη του Ντρίνα γνωστοποίησε τον θάνατο του γιου της, του 19χρονου εγγονού του Ρόμπερτ, Λεάντρο. Η ανάρτηση της 51χρονης ηθοποιού ραγίζει καρδιές: «Όμορφε γλυκέ μου άγγελε. Σε αγάπησα πέρα από λόγια και περιγραφές από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου, […] The post Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Πέθανε ο 19χρονος εγγονός του appeared first on OK! Magazine.
12:58 03/07/2023

Σταν Γκρίνμπεργκ: Ο πολιτικός αναλυτής που έδωσε τις νίκες στον Κυριάκο Μητσοτάκη

eretikos.gr
Οι πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου λένε ότι ο Μητσοτάκης δεν τον εμπιστεύεται απλώς. Πίνει νερό στο όνομά του ανθρώπου που στη χώρα του τον έχουν χαρακτηρίσει «Ρόμπερτ Ντε Νίρο των πολιτικών αναλυτών».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
13:58 31/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load