#Ρομπέρτο Φιρμίνο

Φιρμίνο: Ο Τζέραρντ θέλει να κάνει… Λίβερπουλ την Αλ-Ετιφάκ

pressaris.gr
Η πιθανότητα να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την Αλ-Αχλί, κάνει τον Στίβεν Τζέραρντ να θέλει τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στην Αλ-Ετιφάκ. The post Φιρμίνο: Ο Τζέραρντ θέλει να κάνει… Λίβερπουλ την Αλ-Ετιφάκ appeared first on pressaris.gr.
14:09 25/12/2023

Η Αλ Νασρ του Ρονάλντο θέλει τον Ντε Μπρόινε

aek1924.gr
Στο στόχαστρο της Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Νεϊμάρ, Καρίμ Μπενζεμά, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Ριγιάντ Μαχρέζ, Ενγκολό Καντέ, Τζόρνταν Χέντερσον είναι μερικά από τα ονόματα που αποφάσισαν να συνεχίσουν το καλοκαίρι την καριέρα τους στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Οι υπεύθυνοι της Pro League δεν σταματούν εκεί και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται […] The post Η Αλ Νασρ του Ρονάλντο θέλει τον Ντε Μπρόινε appeared first on AEK1924.gr.
13:37 25/10/2023

Πλάνα δείχνουν τον Μανέ να πηδάει στην πλάτη του Φιρμίνο μετά από γκολ της Αλ Νασρ (vid)

Gazzetta
Σάντιο Μανέ και Ρομπέρτο Φιρμίνο συναντήθηκαν ξανά το βράδυ της Παρασκευής, με το πρώην δίδυμο της Λίβερπουλ να βρίσκεται πλέον σε αντίθετες πλευρές στο ματς της Αλ Νασρ με την Αλ Αχλί.
15:00 23/09/2023

Στον πάγκο της Αλ Αχλί ο Τζέισλε

tromaktiko.gr
Επίσημη είναι, πλέον, η συμφωνία της Αλ Αχλί με τον Ματίας Τζέισλε, ο οποίος θα αναλάβει τον πάγκο της ομάδας μέχρι το 2026. Μετά την απόκτηση των Ριάντ Μαχρέζ, Εντουαρντ Μεντί και Ρομπέρτο Φιρμίνο, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στόχευσε στην ευρωπαϊκή αγορά και για τη θέση του προπονητή. Έτσι, ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον […] The post Στον πάγκο της Αλ Αχλί ο Τζέισλε appeared first on Tromaktiko.gr.
06:46 29/07/2023

Φιρμίνο: Πανζουρλισμός στους δρόμους της Σαουδικής Αραβίας για τον Βραζιλιάνο (vid)

aek1924.gr
Ο Φιρμίνο έκανε βόλτα στους δρόμους της Σαουδικής Αραβίας μετά από την ανακοίνωση του από την Αλ Αχλί και εκεί συνάντησε την «καυτή» υποδοχή που του ετοίμασαν οι φίλαθλοι της ομάδας. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ήταν επί οκτώ χρόνια το αγαπημένο παιδί της εξέδρας της Λίβερπουλ, πλέον όπως όλα δείχνουν αναμένεται να γίνει εκείνο της Αλ […] The post Φιρμίνο: Πανζουρλισμός στους δρόμους της Σαουδικής Αραβίας για τον Βραζιλιάνο (vid) appeared first on AEK1924.gr.
00:37 07/07/2023

Αλ Αχλί μεταγραφές: Θέλει να ενώσει ξανά το δίδυμο Φιρμίνο - Μανέ

Gazzetta
Σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ ο Σαντιό Μανέ είναι στην έξοδο από την Μπάγερν Μονάχου και η Αλ Αχλί θέλει να τον κάνει ξανά συμπάικτη με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.
22:00 05/07/2023

Ακόμη ένας στα… πετροδόλαρα

thessports.gr
Η Αλ Αχλί έχει καταθέσει πρόταση στον Ρομπέρτο Φιρμίνο και πιέζει τον Βραζιλιάνο επιθετικό για να τις απαντήσει το συντομότερο δυνατό. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και συμφώνησε προφορικά. Ο 31χρονος αναμένεται να να βάλει την υπογραφή […] The post Ακόμη ένας στα… πετροδόλαρα first appeared on ThesSports.
11:53 30/06/2023

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Αχλί ο Φιρμίνο

Skai.gr
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Ρομπέρτο Φιρμίνο, βρίσκεται η Αλ Αχλί
22:37 27/06/2023

Εξετάζει την περίπτωση του Φιρμίνο η Ρεάλ Μαδρίτης

aek1924.gr
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι στην λίστα των ονομάτων που «εξετάζει» η Ρεάλ Μαδρίτης Στο «στόχαστρο» της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η «Βασίλισσα» στην λίστα των υποψηφίων για την θέση του επιθετικού βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, που αναμένεται να αποχωρήσει μετά το φινάλε της […] The post Εξετάζει την περίπτωση του Φιρμίνο η Ρεάλ Μαδρίτης appeared first on AEK1924.gr.
21:37 28/05/2023

Premier League: Ο δακρυσμένος Φιρμίνο κράτησε «ζωντανή» τη Λίβερπουλ για το Champions League

NewsBomb
Premier League: Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, στο τελευταίο του ματς στο «Άνφιλντ», σκόραρε και γλίτωσε τη Λίβερπουλ από την ήττα στο…Περισσότερα...
20:40 20/05/2023

Λίβερπουλ: Συγκλονιστικές στιγμές στο αντίο του Ρομπέρτο Φιρμίνο

Newsit
Μετά από 8 χρόνια στη Λίβερπουλ, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Άνφιλντ και οι οπαδοί των “κόκκινων” δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα για να τον αποχαιρετήσουν. Το σύνθημα “Sim Senor” δόνησε το Άνφιλντ προς τιμήν του και ο Φιρμίνο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, κατά τη διάρκεια της αποθέωσης από το KOP. ... Περισσότερα To άρθρο Λίβερπουλ: Συγκλονιστικές στιγμές στο αντίο του Ρομπέρτο Φιρμίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:24 20/05/2023

Λίβερπουλ: Το «pasillo» αποχαιρετισμού και τα δάκρυα Φιρμίνο και Μίλνερ (vids)

Gazzetta
Η Λίβερπουλ τίμησε μετά το ματς με την Άστον Βίλα τους Ρομπέρτο Φιρμίνο, Τζέιμς Μίλνερ, Ναμπί Κεϊτά και Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν, με τους δυο πρώτους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.
20:14 20/05/2023

Φιρμίνιο: «Μετά το ματς θα κλάψω 100%»

tromaktiko.gr
Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, αναμένει ότι ο τελευταίος του αγώνας στο «Anfield» θα είναι μια συναισθηματική υπόθεση, τονίζοντας ότι θα κλάψει καθώς ετοιμάζεται να φύγει από την ομάδα της Premier League μετά από οκτώ χρόνια γεμάτα τρόπαια. Ο Φιρμίνο, ο οποίος έχει σκοράρει 109 γκολ από τότε που έφτασε από τη Χόφενχαϊμ το […] The post Φιρμίνιο: «Μετά το ματς θα κλάψω 100%» appeared first on Tromaktiko.gr.
14:32 20/05/2023

Φιρμίνιο: «Θα κλάψω μετά το τέλος του αγώνα»

thessports.gr
Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, αναμένει ότι ο τελευταίος του αγώνας στο «Anfield» θα είναι μια συναισθηματική υπόθεση, τονίζοντας ότι θα κλάψει καθώς ετοιμάζεται να φύγει από την ομάδα της Premier League μετά από οκτώ χρόνια γεμάτα τρόπαια. Ο Φιρμίνο, ο οποίος έχει σκοράρει 109 γκολ από τότε που έφτασε από τη Χόφενχαϊμ το […] The post Φιρμίνιο: «Θα κλάψω μετά το τέλος του αγώνα» first appeared on ThesSports.
12:12 20/05/2023

Τέλος εποχής για τέσσερις στη Λίβερπουλ

naftemporiki.gr
Η Λίβερπουλ επισημοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (17/5), μέσω Twitter, τις αποχωρήσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών στο τέλος της σεζόν. Πρόκειται για τους Ρομπέρτο Φιρμίνο, Τζέιμς Μίλνερ, Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεν και Ναμπί Κεϊτά.… Τέλος εποχής για τέσσερις στη Λίβερπουλ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
20:22 17/05/2023

Dailymail : «Τα βρήκαν Μπαρτσελόνα – Φιρμίνο»

thessports.gr
Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομπέρτο Φιρμίνο από το καλοκαίρι όπως αναφέρει η Dailymail σε σημερινό αποκλειστικό δημοσίευμα. Το βρετανικό ΜΜΕ κάνει λόγο για προφορική συμφωνία της ισπανικής ομάδας με τον Βραζιλιάνο άσο ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι με την Λίβερπουλ. Ο Φιρμίνο αναμένεται το καλοκαίρι να υπογράψει στην […] The post Dailymail : «Τα βρήκαν Μπαρτσελόνα – Φιρμίνο» first appeared on ThesSports.
11:26 22/04/2023

Συμφωνία Μπαρτσελόνα με Φιρμίνο αποκαλύπτουν οι Βρετανοί

Newsit
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον η Dailymail σε σημερινό αποκλειστικό δημοσίευμα. Οι Βρετανοί κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Φιρμίνο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι με την Λίβερπουλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται ... Περισσότερα To άρθρο Συμφωνία Μπαρτσελόνα με Φιρμίνο αποκαλύπτουν οι Βρετανοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:36 22/04/2023

Έριξε... βόμβα η Daily Mail για Μπαρτσελόνα και Φιρμίνο! (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Έριξε... βόμβα η Daily Mail για Μπαρτσελόνα και Φιρμίνο! (ΦΩΤΟ) 22/04/2023 Αποκάλυψη-"βόμβα" από τη "Daily Mail" που αναφέρει ότι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έδωσε τα χέρια με τη Μπαρτσελόνα! Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 31χρονος επιθετικός θα μετακινηθεί στους Καταλανούς με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ λήγει. Οι "Daily Mail" κάνει λόγο για πλήρη συμφωνία του Βραζιλιάνου με τους "μπλαουγκράνα", χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Φιρμίνο. Τη φετινή σεζόν, ο 31χρονος επιθετικός αριθμεί 33 συμμετοχές με 11 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά στα χρόνια
10:26 22/04/2023

Φιρμίνο: «Συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν», σύμφωνα με τη «Daily Mail»

Gazzetta
Στην Μπαρτσελόνα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος όπως αναφέρει η «Daily Mail» ήρθε σε συμφωνία με τους Μπλαουγκράνα ενόψει καλοκαιριού.
09:06 22/04/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Γλίτωσε το «σοκ» με ψυχή η Άρσεναλ, αλλά... είναι θρίλερ πλεον!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Γλίτωσε το «σοκ» με ψυχή η Άρσεναλ, αλλά... είναι θρίλερ πλεον! 22/04/2023 Δεν μπορεί να διανοηθεί κανένας αυτό που έκανε η Άρσεναλ. Στο 88’ έχανε με 3-1 από τη Σαουθάμπτον και στο 91’ το ματς ήταν 3-3. Αδιανόητοι «κανονιέρηδες», γλίτωσαν ό,τι μπορούσαν και πλέον πηγαίνουν στο «Έτιχαντ», με μοναδικό στόχο τη νίκη. Δεν κέρδισε το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα για… ένα δοκάρι. Αυτό του Τροσάρ στο 93’! Παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο. Ανεξάρτητα από το όνομα των ομάδων και τις αγωνιστικές που απομένουν, είναι δεδομένο πως αυτός που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας είναι το φαβορί. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Άρσεναλ και την Σαουθάμπτον. Οι «κανο
00:06 22/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load