#Σάββας Παντελίδης

Παντελίδης: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα αντιδράσει»

fosonline.gr
Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων σε Europa League και Conference League.
16:46 14/12/2023

Παντελίδης για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Και για τους δύο η ήττα θα είναι πρόβλημα, οπότε θα είναι προσεκτικοί»

aek1924.gr
Ακούστε πως σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 το αποψινό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Σάββας Παντελίδης. Αντιμέτωποι στην Τούμπα έρχονται σήμερα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (20:30, NovaSports Prime), στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Σάββας Παντελίδης, πρώην προπονητής της Λαμίας, μίλησε στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM «Επίθεση από τα μπακ» για τον συγκεκριμένο αγώνα, τονίζοντας πως […] The post Παντελίδης για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Και για τους δύο η ήττα θα είναι πρόβλημα, οπότε θα είναι προσεκτικοί» appeared first on AEK1924.gr.
16:56 19/02/2023

Τελειώνει του Βόκολου στη Λαμία

thessports.gr
Μετά τη «βαριά» ήττα της Λαμίας από τον ΟΦΗ με 4-1 στην έδρα της, ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου την από κοινού απόφαση με τη διοίκηση του συλλόγου να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους. Ο 57χρονος τεχνικός του τρεις μήνες που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας δεν κατάφερε να πανηγυρίσει καμία νίκη. […] The post Τελειώνει του Βόκολου στη Λαμία first appeared on ThesSports.
12:58 14/02/2023

Ο Λεωνίδας Βόκολος αντικαταστάτης του Παντελίδη στον ΠΑΣ Λαμία;

lamiafm1.gr
Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί ο Σάββας Παντελίδης. Κάτι δεν κόλλησε στη μεταξύ τους συνεργασία και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Έστω και εάν κάποια εξ αυτών δεν λένε την αλήθεια. Ακόμη και στο εμφατικό 1-4 από τον ΟΦΗ, η εικόνα των δύο ομάδων για 65-70′ δεν ήταν αντίστοιχη του 0-3. Η ιστορία έγραψε, όμως, […] The post Ο Λεωνίδας Βόκολος αντικαταστάτης του Παντελίδη στον ΠΑΣ Λαμία; appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
11:50 14/02/2023

Λαμία: Επιλογή- έκπληξη για τον πάγκο

thessports.gr
Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Λαμία, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μάλιστα φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον εκλεκτό, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας, που αντιμετωπίζει στα ημιτελικά του Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ, εμφανίζεται κοντά στον Λεωνίδα Βόκολο. Όπως μεταδίδει το Star […] The post Λαμία: Επιλογή- έκπληξη για τον πάγκο first appeared on ThesSports.
23:56 13/02/2023

Τέλος ο Σάββας Παντελίδης μετά το 1-4 στο Αθανάσιος Διάκος

lamiafm1.gr
Έκανα ότι μπορούσα και τώρα φεύγω ήταν η δήλωση του Σάββα Παντελίδη αμέσως μετά το 1 – 4 στο ΔΑΚ Αθανάσιος Διάκος και τον διασυρμό κυριολεκτικά της ομάδας της Λαμίας. Ο κύριος Παντελίδης στη συνέντευξη που ακολούθησε του παιχνιδιού τονισε πώς έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το συμβόλαιο του λύνεται κοινή συναινέσει με την ΠΑΕ. […] The post Τέλος ο Σάββας Παντελίδης μετά το 1-4 στο Αθανάσιος Διάκος appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
21:46 13/02/2023

Επίσημο: Τέλος από τον ΠΑΣ Λαμία ο Σάββας Παντελίδης!

lamianow.gr
Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της ήττας με 1-4 του ΠΑΣ Λαμία από τον ΌΦΗ ο Σάββας Παντελίδης αποκάλυψε πως υπάρχει κοινή απόφαση μεταξύ της δικής του πλευράς και της διοίκησης να προχωρήσουν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους! Πλέον η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή στην αγορά!
19:40 13/02/2023

Παντελίδης: «Θα αναλάβω τις ευθύνες μου»

Gazzetta
Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για την ήττα από τον ΟΦΗ και τόνισε πως άπαντες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες, μεταξύ αυτών και εκείνος.
19:14 13/02/2023

Χωρίς Ντε Βινσέντι, Μπεχαράνο και Τόσιτς η Λαμία

fosonline.gr
Ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΟΦΗ τους Ντε Βινσέντι, Μπεχαράνο και Τόσιτς.
19:36 12/02/2023

Ψάχνει το πρώτο βήμα στη Λαμία ο ΠΑΟΚ - Τα πλάνα του Λουτσέσκου

filathlos.gr
Ψάχνει το πρώτο βήμα στη Λαμία ο ΠΑΟΚ - Τα πλάνα του Λουτσέσκου 09/02/2023 Μπορεί στο πρωτάθλημα της Super League 1 να ζορίζεται και να παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό, όμως στο Κύπελλο Ελλάδος η Λαμία έκανε για μία ακόμη χρονιά την υπέρβαση, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού. Αντίπαλος εκεί ο ΠΑΟΚ, που ψάχνει την έκτη του παρουσία σε τελικό τα επτά τελευταία χρόνια και τρίτη συνεχόμενη, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στις 18:30 στο «Αθανάσιος Διάκος», στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την ημιτελική φάση. Αμφότεροι αντίπαλοι είναι έμπειροι στο Κύπελλο για τα δικά τους δεδομένα, ωστόσο είναι σαφές πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει τον πρώτο λόγο. Το
09:44 09/02/2023

Αινιγματικός Παντελίδης: «Κάτι θα έκανε ο μεσαίος και θα χάναμε» (Video)

onsports.gr
Παναθηναϊκός-Λαμία: Ο Σάββας Παντελίδης άφησε αιχμές για κάποιον «μεσαίο» όπως…
20:08 05/02/2023

Παντελίδης: «Δεν υπήρχε περίπτωση να λήξει το παιχνίδι και να κερδίσουμε»

filathlos.gr
Παντελίδης: «Δεν υπήρχε περίπτωση να λήξει το παιχνίδι και να κερδίσουμε» 05/02/2023 Η Λαμία γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας Σάββας Παντελίδης, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote, στάθηκε στην χαμένη ευκαιρία του Βέργου λίγο πριν το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού και έκανε μία δήλωση με υπονοούμενα. Είπε ο Έλληνας τεχνικός: «Προσπαθήσαμε αρκετά, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία πριν το 1-0 και νομίζω ότι εκεί λίγο ψυχολογικά μας επηρέασε αλλά θεωρώ ότι και 3 γκολ να βάζαμε κάτι θα έκανε ο μεσαίος και θα χάναμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να λήξει το παιχνίδι και να κερδίσουμε»
19:10 05/02/2023

ΠΑΟ – ΛΑΜΙΑ live στον ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2…

lamiafm1.gr
Γεια σας από το studio του ΛΑΜΙΑ FM-1. Μαζί θα παπρακολουθήσουμε τον αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναικό,από το γήπεδο “Απόστολος Νικολαϊδης” περιγράφει ο Απόστολος Παπαδάκης. Μείνετε μαζί μας live… Αποστολές Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον νεοφερμένο Ζόραν Τόσιτς, ενώ εκτός έμεινε τόσο ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο […] The post ΠΑΟ – ΛΑΜΙΑ live στον ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2… appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
16:54 05/02/2023

Λαμία: Η ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

fosonline.gr
Ο τεχνικός της Λαμίας, Σάββας Παντελίδης έκανε γνωστές τις επιλογές του για την ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (5/2, 17.00).
16:26 05/02/2023

Εκτός ο Μπεχαράνο και «πρώτη» για Τόσιτς για τη Λαμία

filathlos.gr
Εκτός ο Μπεχαράνο και «πρώτη» για Τόσιτς για τη Λαμία 04/02/2023 Η Λαμία έχει αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ιωνικό και έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην αυριανή δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι όπου σε αυτή δεν βρίσκεται ο Ντάνι Μπεχαράνο, κάτι που... φωτογραφίζει τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, ο Ντε Βινσέντι εκτίει την ποινή του επειδή συμπλήρωσε κάρτες, ενώ για πρώτη φορά στους εκλεκτούς βρίσκεται η μεταγραφική... βόμβα της ομάδας που ακούει στο όνομα του Ζόραν Τόσιτς. Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Τζανδά
21:12 04/02/2023

Παντελίδης: «Οδυνηρή η ήττα, αλλά δεν ήρθε το τέλος»

filathlos.gr
Παντελίδης: «Οδυνηρή η ήττα, αλλά δεν ήρθε το τέλος» 30/01/2023 Μετά το τέλος του αγώνα στο «Αθανάσιος Διάκος» ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στη COSMOTE TV. Ο  τεχνικός της Λαμίας είπε για την ήττα με 2-0 με τον Ιωνικό: «Ότι και αν προσπαθήσεις να αναλύσεις με βάσει την ποδοσφαιρική λογική δεν θα βρεις τι φταίει σήμερα. Ασφαλώς και είναι οδυνηρή η ήττα, αλλά δεν ήρθε το τέλος. Βλέποντας το πρώτο ημίχρονο, δεν μπορώ να πιστέψω πως γίνεται να πήγαμε στο ημίχρονο με δύο γκολ σε βάρος μας. Και όμως χάθηκε το ματς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο». Ακόμα σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι ήταν εύκολο να βγάλουν αντίδραση (εννοεί για τους παίκτες του). Έβγαλαν μετά το πρώτο
22:54 30/01/2023

Gazzetta Awards 2022 by bwin: Οι επιλογές του Σάββα Παντελίδη

Gazzetta
Ο προπονητής της Λαμίας, Σάββας Παντελίδης, ψηφίζει τους δικούς του κορυφαίους στα Gazzetta Awards 2022 by bwin.
14:00 30/01/2023

Λαμία: Με Ασκόφσκι αλλά χωρίς Αντέτζο κόντρα στον Ιωνικό

Gazzetta
Ο Σάββας Παντελίδης έκανε γνωστή την αποστολή που θα έχει μαζί του κόντρα στον Ιωνικό.
19:02 29/01/2023

Live: Λαμία - Απόλλωνας Παραλιμνίου

filathlos.gr
Live: Λαμία - Απόλλωνας Παραλιμνίου 26/01/2023 Απόλλωνας Παραλιμνίου (Νίκος Καραμπετάκης): Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης, Τζαμπέγια,  Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης, Γκέκας  Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο, Πάβλοβετς, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Στάνκο, Μαρτίνεθ, Νούνιες, Ασκόφσκι, Μανούσος.   Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ  Παρακολουθήστε Live την εξέλιξη του αγώνα.  Καλησπέρα! Η Λαμία αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 
17:28 26/01/2023

Παντελίδης: «Λείπει η αυτοπεποίθηση αλλά μία νίκη θα μας αλλάξει τη ψυχολογία»

Gazzetta
Ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στο άγχος που είχαν οι δύο ομάδες και έμεινε το ματς χωρίς σκορ.
19:10 22/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load