#Σάκης Αρσενίου

Σάκης Αρσενίου & Λαμπρινή Πλεύρη: Βάφτισαν τον γιο τους στο Ψυχικό – Δείτε όσα έγιναν στο μυστήριο

govastileto.gr
Ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης Ψυχικού. Ο μικρός πήρε το όνομα Κωνσταντίνος Εφραίμ, ενώ νονός ήταν ο αδελφικός φίλος του τραγουδιστή. Η κάμερα του Happy Day και η Ευάννα Ζουμπούρογλου συνάντησαν το ζευγάρι αμέσως μετά το τέλος της βάφτισης. «Δεν κοιμήθηκε […]
11:00 22/03/2024

Σάκης Αρσενίου: Τρυφερές στιγμές με τον γιο του στην παραλία

okmag.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σάκης Αρσενίου, καθώς πριν από λίγο καιρό έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Ο τραγουδιστής περνά το πρώτο του καλοκαίρι μαζί με τον γιο του και όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Ο Σάκης Αρσενίου, βρέθηκε στην παραλία μαζί με την 24χρονη σύζυγός του, Λαμπρινή και τον μονάκριβο […] The post Σάκης Αρσενίου: Τρυφερές στιγμές με τον γιο του στην παραλία appeared first on OK! Magazine.
00:58 19/08/2023

Σάκης Αρσενίου: Η σύζυγός του τον απαθανατίζει στην πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

tlife.gr
Το φετινό καλοκαίρι για πολλούς διάσημους Έλληνες δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνα των προηγούμενων ετών. Ανάμεσα To άρθρο Σάκης Αρσενίου: Η σύζυγός του τον απαθανατίζει στην πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 18/08/2023

Σάκης Αρσενίου: Η ιδιαίτερη τούρτα για τα γενέθλια της συζύγου του μετά τη γέννηση του γιου τους

govastileto.gr
Το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι της ζωής του ετοιμάζονται να περάσουν ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή μαζί με τον μονάκριβο γιο τους, που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο. Η σύζυγος του τραγουδιστή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και από εκείνη την ημέρα η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά και περνούν μοναδικές […]
01:00 11/07/2023

Αρσενίου-Πλεύρη: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση του γιου τους

queen.gr
Μία ανάσα από την καθημερινότητα και την όμορφη ρουτίνα του νεογέννητου γιου τους θέλησαν να πάρουν ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη. Περισσότερα...
17:46 07/05/2023

Σάκης Αρσενίου: Βραδινή έξοδος με την σύζυγό του, Λαμπρινή 1,5 μήνα μετά τον ερχομό του γιου τους – Φωτογραφίες

tlife.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σάκης Αρσενίου ο οποίος πριν από ένα μήνα περίπου έγινε πατέρας για To άρθρο Σάκης Αρσενίου: Βραδινή έξοδος με την σύζυγό του, Λαμπρινή 1,5 μήνα μετά τον ερχομό του γιου τους – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:04 06/05/2023

Σάκης Αρσενίου: Η πρώτη φωτογράφιση του γιου του – Η αξιολάτρευτη φωτογραφία που ανέβασε

okmag.gr
Στις 16 Μαρτίου 2023 ο Σάκης Αρσενίου έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Η σύντροφός του Λαμπρινή Πλεύρη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Αύριο ο μικρούλης τους γίνεται ενός μήνα και σήμερα το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη επαγγελματική του φωτογράφιση. Το σκηνικό στήθηκε τέλεια, ο μικρούλης τοποθετήθηκε στο […] The post Σάκης Αρσενίου: Η πρώτη φωτογράφιση του γιου του – Η αξιολάτρευτη φωτογραφία που ανέβασε appeared first on OK! Magazine.
14:52 15/04/2023

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά σε απίθανη σάτιρα για τον Σάκη Αρσενίου

zappit.gr
Ο Σάκης Αρσενίου σχολιάστηκε έντονα τις τελευταίες μέρες μετά από δήλωσή του πως θέλει τη γυναίκα του να ξέρει να […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά σε απίθανη σάτιρα για τον Σάκη Αρσενίου appeared first on Zappit.
13:12 31/03/2023

Σάκης Αρσενίου: «Μου αρέσει να τον περιποιούμαι, τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά» λέει η σύζυγός του μετά τις δηλώσεις (βίντεο)

Newside.gr
«Είμαι παλαιών αρχών» είπε ο Σάκης Αρσενίου και οι δηλώσεις που ακολούθησαν για το πώς θέλει να είναι η γυναίκα του, σχολιάστηκαν έντονα στις εκπομπές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής δήλωσε: «Θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα […] The post Σάκης Αρσενίου: «Μου αρέσει να τον περιποιούμαι, τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά» λέει η σύζυγός του μετά τις δηλώσεις (βίντεο) appeared first on NewSide.gr.
18:48 29/03/2023

Σάκης Αρσενίου: Τι αναφέρει η σύζυγός του μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις

okmag.gr
Tις δηλώσεις του συζύγου της, Σάκη Αρσενίου σχολίασε η Λαμπρινή Πλεύρη. Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι είναι «Παλαιών αρχών» και σχολιάστηκε έντονα στις εκπομπές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Οι δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου Ο τραγουδιστής είπε στο «MEGA Καλημέρα» την Τρίτη 28 Μαρτίου: «Είμαι κάθετος στο ότι μια γυναίκα θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει και […] The post Σάκης Αρσενίου: Τι αναφέρει η σύζυγός του μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις appeared first on OK! Magazine.
17:00 29/03/2023

Ο Σάκης Αρσενίου θέλει τη γυναίκα “δούλα και κυρά ασχέτως αν έχει βοήθεια”, και δεν ντρέπεται

empisteutiko.gr
Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως “θέλει η γυναίκα του να ξέρει να μαγειρεύει, να σιδερώνει και να φροντίζει τον άντρα της” και κατά τ’ άλλα αναρωτιόμαστε γιατί είναι αναγκαίος ο φεμινισμός. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο 2023, η ισότητα των δύο φύλων δεν έχει κατακτηθεί και χρειάζονται ακόμη πολλοί αγώνες, ούτως ώστε να μπορούμε πια με […] The post Ο Σάκης Αρσενίου θέλει τη γυναίκα “δούλα και κυρά ασχέτως αν έχει βοήθεια”, και δεν ντρέπεται appeared first on Empisteutiko.gr.
15:32 29/03/2023

Μπέττυ Μαγγίρα για Δημήτρη Μάζη: «Όταν τον γνώρισα του είπα “εγώ δεν πρόκειται να μαγειρέψω”»

tlife.gr
Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Αρσενίου ότι είναι «άνδρας παλαιών αρχών», η Μπέττυ To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα για Δημήτρη Μάζη: «Όταν τον γνώρισα του είπα “εγώ δεν πρόκειται να μαγειρέψω”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:04 29/03/2023

Σάκης Αρσενίου: Η σύζυγός του παίρνει θέση μετά τη δήλωσή του – «Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά»

tlife.gr
Έντονα σχολιάστηκαν οι χθεσινές δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου κατά τις οποίες ανέφερε ότι είναι παλαιών αρχών To άρθρο Σάκης Αρσενίου: Η σύζυγός του παίρνει θέση μετά τη δήλωσή του – «Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:14 29/03/2023

Σάκης Αρσενίου: Εξοργισμένοι στο Breakfast@star με τον τραγουδιστή – «Μεσαίωνας» – «Έχω νεύρα απ’ όταν το είδα»

zappit.gr
Η δήλωση που έκανε ο Σάκης Αρσενίου για το ότι είναι παλαιών αρχών και «θέλω η γυναίκα μου να ξέρει […] The post Σάκης Αρσενίου: Εξοργισμένοι στο Breakfast@star με τον τραγουδιστή – «Μεσαίωνας» – «Έχω νεύρα απ’ όταν το είδα» appeared first on Zappit.
11:44 29/03/2023

Σάκης Αρσενίου: «Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει, να πλένει, να σιδερώνει»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ο Σάκης Αρσενίου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη γυναίκα του, τη Λαμπρινή, και […] The post Σάκης Αρσενίου: «Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει, να πλένει, να σιδερώνει» appeared first on Zappit.
11:52 28/03/2023

Σάκης Αρσενίου: Η έκπληξη γενεθλίων on stage του Βodega από Σάλτη-Τσαγκρινού-Βέρο

happytv.gr
Μία ευχάριστη έκπληξη για τα γενέθλιά του, περίμενε τον Σάκη Αρσενίου, το βράδυ του Σαββάτου, από τους συναδέλφους του, στο Bodega Live Stage. Και ενώ ο δημοφιλής ερμηνευτής, τραγουδούσε επί σκηνής, και αποθεωνόταν από το κατάμεστο κόσμου μαγαζί, η Χριστίνα Σάλτη, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Γιώργος Βέρος, έκαναν την εμφάνισή τους, on stage, διακόπτοντας […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σάκης Αρσενίου: Η έκπληξη γενεθλίων on stage του Βodega από Σάλτη-Τσαγκρινού-Βέρο
10:02 20/03/2023

Σάκης Αρσενίου: «Οδηγούσα και παραμιλούσα» – Οι πρώτες στιγμές με τον νεογέννητο γιο του

tlife.gr
Πατέρας για πρώτη φορά ο Σάκης Αρσενίου! Η σύζυγος του τραγουδιστή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο To άρθρο Σάκης Αρσενίου: «Οδηγούσα και παραμιλούσα» – Οι πρώτες στιγμές με τον νεογέννητο γιο του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:28 19/03/2023

Σάκης Αρσενίου: Εξιτήριο για τη σύζυγό του Λαμπρινή και τον νεογέννητο γιο τους – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή, λίγες μέρες μετά To άρθρο Σάκης Αρσενίου: Εξιτήριο για τη σύζυγό του Λαμπρινή και τον νεογέννητο γιο τους – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:36 18/03/2023

Σάκης Αρσενίου: Έγινε πατέρας

okmag.gr
Τα πιο χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε ο Σάκης Αρσενίου με τους followers του στα social media. Ο τραγουδιστής έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η σύζυγός του Λαμπρινή, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Την ευχάριστη είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος έγραψε: «Τα λόγια […] The post Σάκης Αρσενίου: Έγινε πατέρας appeared first on OK! Magazine.
08:22 16/03/2023

Σάκης Αρσενίου – Λαμπρινή Πλεύρη: Έγιναν γονείς

okmag.gr
Τα πιο χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε ο Σάκης Αρσενίου με τους followers του στα social media. Ο τραγουδιστής έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η σύζυγός του Λαμπρινή, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Την ευχάριστη είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αφού δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες […] The post Σάκης Αρσενίου – Λαμπρινή Πλεύρη: Έγιναν γονείς appeared first on OK! Magazine.
08:16 16/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load