#Σβέριρ Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Πότε «μπαίνουν» οι διεθνείς

thessports.gr
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει από τις 22 Ιουνίου, ωστόσο στις πρώτες ημέρες των προπονήσεων απουσιάζουν οι διεθνείς του Δικεφάλου, που θα ενσωματωθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Δημήτρης Κωνσταντέλιας, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σβέριρ Ίνγκασον, που είχαν υποχρεώσεις με την Σερβία, την Ελλάδα […] The post ΠΑΟΚ: Πότε «μπαίνουν» οι διεθνείς first appeared on ThesSports.
18:53 25/06/2023

Ίνγκασον: Προπόνηση στον… χειμώνα! (pic)

thessports.gr
Ο Σβέριρ Ίνγκασον επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να έχει ενσωματωθεί ήδη στην αποστολή της Εθνικής Ισλανδίας. Οι Ισλανδοί πραγματοποιούν την προετοιμασία τους για τις αναμετρήσεις με Σλοβακία και Πορτογαλίας, για τα προκριματικά του Euro 2024, στο Ρεϊκιαβίκ με τις συνθήκες να θυμίζουν χειμώνα. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία […] The post Ίνγκασον: Προπόνηση στον… χειμώνα! (pic) first appeared on ThesSports.
22:53 12/06/2023

Ίνγκασον: «Δεν δούλεψε τίποτα μετά την αποβολή, δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω στον τελικό»

Gazzetta
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του επισημαίνοντας πως η ομάδα του δεν άξιζε κάτι παραπάνω στον τελικό, ενώ στάθηκε στην αποβολή του Ρότα τονίζοντας πως δεν δούλεψε τίποτα καλά μετά από αυτή.
00:12 25/05/2023

ΠΑΟΚ: «Τρέχει» για ΑΕΚ ο Ίνγκασον, που έμεινε Θεσσαλονίκη

to10.gr
Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ο Σβέριρ Ίνγκασον, αφού δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί στην εθνική Ισλανδίας και κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
15:10 21/03/2023

ΠΑΟΚ: Αναμονή για το διάστημα απουσίας του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού

pagenews.gr
Ο κορυφαίος της αμυντικής γραμμής των 'ασπρόμαυρων' Σβέριρ Ίνγκασον τέθηκε προληπτικά εκτός στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο{12/3}, εξαιτίας των ενοχλήσεων που ένιωσε στη γάμπα και προκάλεσε έντονους προβληματισμούς εν όψει Playoffs.
19:08 13/03/2023

Ο πολύτιμος Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον

thessports.gr
Ο Σβέριρ Ίνγκασον αποτελεί το σημείο αναφοράς της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ, με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό να καταγράφει εκπληκτικές επιδόσεις την φετινή σεζόν. Ο έμπειρος στόπερ του Δικεφάλου αποτελεί τον παίκτη με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχή στο πρωτάθλημα έχοντας καταγράψει 2.070 αγωνιστικά λεπτά, έχοντας 23 εμφανίσεις και 2 γκολ στο ενεργητικό του. Το εντυπωσιακό […] The post Ο πολύτιμος Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον first appeared on ThesSports.
19:28 03/03/2023

Ίνγκασον: «Από την αρχή δεν ήθελαν να παίξουν»

thessports.gr
Ο Σβέριρ Ίνγκασον απασφάλισε για την στάση που τήρησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι από την αρχή δεν ήθελαν να γίνει το ματς! Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Υπήρχε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει το ματς […] The post Ίνγκασον: «Από την αρχή δεν ήθελαν να παίξουν» first appeared on ThesSports.
00:14 06/02/2023

ΠΑΟΚ: «Αδύνατη τώρα η μεταγραφή του Ίνγκασον στη Λοκομοτίβ Μόσχας

onsports.gr
ΠΑΟΚ: Ο ατζέντης του Σβέριρ Ίνγκασον αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των…
14:30 09/01/2023

Ίνγκασον: «Ακόμη και η Γιουνάιτεντ να μου κάνει πρόταση, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»

thessports.gr
Στην εμφάνιση που έκανε ο ΠΑΟΚ κατά το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι ενάντια στον Άρη απέδωσε την επικράτηση ο Σβέριρ Ίνγκασον. Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το παιχνίδι, ο Ισλανδός στόπερ του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως η ομάδα του έβγαλε «μεγάλα αποθέματα ενέργειας» στα πρώτα 45′ συμπληρώνοντας ωστόσο ότι θα πρέπει το νεανικό γκρουπ να […] The post Ίνγκασον: «Ακόμη και η Γιουνάιτεντ να μου κάνει πρόταση, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ» first appeared on ThesSports.
23:02 04/01/2023

Τι είπε ο Ίνγκασον για τη νίκη του ΠΑΟΚ και τις... προτάσεις που δέχεται

filathlos.gr
Τι είπε ο Ίνγκασον για τη νίκη του ΠΑΟΚ και τις... προτάσεις που δέχεται 04/01/2023 Ο Σβέριρ Ίνγκασον θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ αδικείται από το σκορ του ντέρμπι απέναντι στον Άρη (1-0). «Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε πλήρως, υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο και το σκορ θα μπορούσε να είναι 3-0 ή 4-0. Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες και ένα πέναλτι για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Παίξαμε καταπληκτικά. Είμαι περήφανος για την απόδοση της ομάδας, αλλά έπρεπε να είμαστε πιο ώριμοι για να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Στο δεύτερο μέρος υποχωρήσαμε και πήγαμε να υπερασπιστούμε το προβάδισμά μας, αλλά θεωρώ πως σε τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει εμείς να πιέζουμε και για δεύτερ
22:58 04/01/2023

Κυπελλούχος… Βαλτικής ο Ίνγκασον!

thessports.gr
Η Ισλανδία «λύγισε» στα πέναλτι την Λετονία και κατέκτησε το Κύπελλο Βαλτικής, με τον Σβέριρ Ίνγκασον να παρακολουθεί την αναμέτρηση από τον πάγκο. Ο Ίνγκασον που είχε βγάλει 90λεπτο στον ημιτελικό κόντρα στη Λιθουανία, δεν βρέθηκε στις επιλογές του προπονητή του για τον… τελικό κόντρα στη Λετονία.   Για την ιστορία οι Ισλανδοί προηγήθηκαν στο […] The post Κυπελλούχος… Βαλτικής ο Ίνγκασον! first appeared on ThesSports.
18:24 19/11/2022

ΠΑΟΚ: Οι ατάκες του Ίνγκασον για το ντέρμπι με Άρη - «Να μπούμε με αυτοπεποίθηση»

onsports.gr
Άρης-ΠΑΟΚ: Για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μίλησε ο Σβέριρ Ίνγκασον,…
16:46 04/09/2022

Νέσμπεργκ: «Είπα αμέσως να στον ΠΑΟΚ, ήταν δύσκολοι μήνες!»

thessports.gr
Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ, παραχώρησε ο Ιβάν Νέσμπεργκ, που μίλησε για την… τρέλα των οπαδών του Δικεφάλου, την παρουσία του Σβέριρ Ίνγκασον, αλλά και την έρευνα που έκανε πριν πάρει την απόφαση να πει το «ναι» στους «ασπρόμαυρους». Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Νέσμπεργκ στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του […]
21:54 02/08/2022

Ίνγκασον: «Να προχωρήσουμε όσο γίνεται πιο μακριά»

thessports.gr
Ο Σβέριρ Ίνγκασον μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τη Λέφσκι, τονίζοντας ότι δεν πρέπει οι «ασπρόμαυροι» να πάρουν κάτι ως δεδομένο και ότι θα παλέψουν, έχοντας στο μυαλό να φτάσει η ομάδα όσο γίνεται πιο ψηλά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου: «Πέρσι είχαμε πολύ καλές στιγμές στην Ευρώπη, γράψαμε ιστορία […]
12:38 20/07/2022

ΠΑΟΚ: Ο απολογισμός του Ίνγκασον και οι ατάκες για Κάργα, Κουλιεράκη (video)

onsports.gr
ΠΑΟΚ: Η συνέντευξη του Σβέριρ Ίνγκασον για την προετοιμασία.
18:58 11/07/2022

Zόρια στον ΠΑΟΚ με την ανανέωση Πασχαλάκη

filathlos.gr
Zόρια στον ΠΑΟΚ με την ανανέωση Πασχαλάκη 30/04/2022 Το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τον ΠΑΟΚ τελειώνει το καλοκαίρι που έρχεται και ο Δικέφαλος του Βορρά κινδυνεύει να μείνει χωρίς τερματοφύλακα στις 30 Ιουνίου, μιας και τελειώνει και το συμβόλαιο του Ζίβκο Ζίβκοβιτς που δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Εξ αρχής και οι δύο πλευρές είναι θετικές, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία τους και τα επόμενα χρόνια. Ο Πασχαλάκης, μάλιστα, έχει προγραμματίσει πολλά πράγματα στη ζωή του που είναι συνδυασμένα με τη Θεσσαλονίκη. Οι πρώτες συζητήσεις δεν έφεραν λύση για τις δύο πλευρές και σε αυτές τις συζητήσεις ο 32χρονος γκολκίπερ μίλησε ο ίδιος με τους ανθρώπους
13:16 30/04/2022

Ίνγκασον: «Υπερήφανος για τον ΠΑΟΚ...»

filathlos.gr
Ίνγκασον: «Υπερήφανος για τον ΠΑΟΚ...» 15/04/2022 Υπερήφανος για την ομάδα αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ τόνισε ότι είναι ο Σβέριρ Ίνγκασον, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη κυνικότητα της Μαρσέιγ που έκανε την διαφορά απέναντι στον Δικέφαλο. Όσα είπε στην COSMOTE TV: «Όλοι ξέραμε το πόσο ποιοτική ομάδα είναι η Μαρσέιγ, τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο αλλά πέσαμε πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα που έκανε μεγάλες αποκρούσεις,. Είχαμε τουλάχιστον 2 κλασικές ευκαιρίες για γκολ που θα έστελναν το ματς στη παράταση, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι φεύγουμε από τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά, είμαι περήφανος για την ομάδα και για τον κόσμο μας».
00:24 15/04/2022

Ίνγκασον: «Καλύτερος τους παίκτης ο Μανταντά»

fosonline.gr
Ο Σβέριρ Ίνγκασον τόνισε πως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Μανταντά.
00:18 15/04/2022

Η UEFA αποθεώνει Ίνγκασον-Λύρατζη

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ καταγράφει τρομερή πορεία στο Conference League, αφού σε μια εβδομάδα ακολουθεί η κρίσιμη αναμέτρηση με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και η UEFA κάνει focus στον Λευτέρη Λύρατζη και τον Σβέριρ Ίνγκασον. Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ, μάλιστα ήταν ο πιο επιδραστικός αμυντικός στην φάση των «16», αφού απομάκρυνε 11 φορές […]
18:18 27/03/2022

Ίνγκασον: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος που συνέχιζε να παίζει ποδόσφαιρο»

Gazzetta
Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε και ο Σβέριρ Ίνγκασον με τον Ισλανδό να αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς ήταν οι μόνοι που συνέχιζαν να παίζουν ποδόσφαιρο.
23:52 06/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load