#Σεμπάστιαν Κουρτς

Αυστρία: Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή για τον πρώην καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς

el.gr
Σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με ανασταλτικό χαρακτήρα καταδικάστηκε ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος κρίθηκε ένοχος πρωτοδίκως για ψευδή κατάθεση σε κοινοβουλευτική επιτροπή, η οποία εξέταζε κατηγορίες διαφθοράς της κυβέρνησής του. Το άρθρο Αυστρία: Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή για τον πρώην καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
21:09 23/02/2024

Αυστρία: Αρχίζει η δίκη του πρώην καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς

sofokleousin.gr
Αυστρία: Αρχίζει η δίκη του πρώην καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτςvdounis Wed, 18/10/2023 - 14:18
14:28 18/10/2023

H βαριά κουζίνα του αντιλαϊκισμού

eleftherostypos.gr
Η Μισέλ Ομπάμα κανονικά θα έπρεπε να… καρυδώσει τον Αυστριακό καγκελάριο, Καρλ Νεχάμερ. Την ώρα που η ίδια κάνει εκστρατεία στην Αμερική υπέρ της υγιεινής διατροφής και κατά της παιδικής παχυσαρκίας (φύτεψε, μάλιστα, έναν λαχανόκηπο στον Λευκό Οίκο, η τύχη του οποίου αγνοείτο επί Τραμπ), ο διάδοχος του Σεμπάστιαν Κουρτς προτρέπει τις φτωχές οικογένειες της […] Το άρθρο H βαριά κουζίνα του αντιλαϊκισμού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 30/09/2023

Στο σκαμνί ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας…

militaire.gr
Κατηγορία για ψευδή κατάθεση ενώπιον του κοινοβουλίου απαγγέλθηκε κατά του πρώην καγκελαρίου της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, ανακοίνωσε το γραφείο του αυστριακού εισαγγελέα αρμόδιου για οικονομικά εγκλήματα και διαφθορά που ερευνά τα σκάνδαλα διαφθοράς που συγκλόνισαν την Αυστρία. Η δίκη του θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου. Ο άνθρωπος που εκτινάχθηκε στο πολιτικό στερέωμα για να γίνει ο νεότερος εκλεγμένος ηγέτης του πλανήτη οδηγήθηκε στην παραίτηση από την καγκελαρία  λόγω των σκανδάλων τον Οκτώβριο 2021 και έκτοτε εξαφανίσθηκε από την πολιτική ζωή. Είναι η πρώη απαγγελία κατηγορίας κατά του 36χρονου που απειλείται με ποινή φυλάκισης τριών ετών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας κατά τη
01:00 19/08/2023

Σε δίκη ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς για σκάνδαλα διαφθοράς

Newsit
Με την κατηγορία της ψευδούς κατάθεσης ενώπιον του κοινοβουλίου δικάζεται στις 18 Οκτωβρίου ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς. Ο 36χρονος πολιτικός κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης τριών ετών. Κατά του πρώην καγκελάριου της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, απαγγέλθηκε κατηγορία για ψευδή κατάθεση ενώπιον του κοινοβουλίου. Την παραπομπή σε δίκη ανακοίνωσε το γραφείο του Αυστριακού εισαγγελέα ... Περισσότερα To άρθρο Σε δίκη ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς για σκάνδαλα διαφθοράς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 18/08/2023

Εκλογές σήμερα στη Φινλανδία: Η πιεσμένη Μάριν και οι μνηστήρες

eleftherostypos.gr
Toν Δεκέμβριο του 2019, η 34χρονη τότε αρχηγός των Φινλανδών Σοσιαλιστών, Σάνα Μάριν, έγινε η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο (έναν χρόνο αργότερα της πήρε το ρεκόρ για λίγους μήνες ο Σεμπάστιαν Κουρτς στην Αυστρία) και έκτοτε το αστέρι της δεν σταμάτησε να λάμπει στη διεθνή σκηνή. Σήμερα, όμως, η πρωθυπουργός της «πιο ευτυχισμένης χώρας του […] Το άρθρο Εκλογές σήμερα στη Φινλανδία: Η πιεσμένη Μάριν και οι μνηστήρες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:42 02/04/2023

Pegasus: O Σεμπάστιαν Κουρτς ιδρύει εταιρεία κυβερνοασφάλειας με πρώην αφεντικό της NSO

in.gr
Ο πρώην καγγελάριος συνεργάζεται με τον Σαλέβ Χούλιο, ο οποίος αποχώρησε τον Αύγουστο από την αμαρτωλή ισραηλινή εταιρεία.
17:46 13/10/2022

Κύρτσος σε ΝΔ: «Διώξτε άμεσα τον Μητσοτάκη γιατί σε 6 μήνες…»

eretikos.gr
Κάλεσμα προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για απομάκρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρότυπα των Σεμπάστιαν Κουρτς και Μπόρις Τζόνσον, έκανε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος καλεί τη Ν.Δ. να απομακρύνει τον Κυριάκο […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:00 13/08/2022

Το παράδειγμα του πρώην Καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς: Ουδείς χάνεται λοιπόν, ακόμη και αν παραιτηθεί από την πολιτική…

hellasjournal.com
Tου ΜΙΧΑΛΗ ΨΥΛΟΥ, Ναυτεμπορική Έχουν περάσει ακριβώς 10 μήνες από τις 9 Οκτωβρίου του 2021 που ο πρώην
06:22 09/08/2022

Το παράδειγμα Κουρτς

naftemporiki.gr
Έχουν περάσει ακριβώς 10 μήνες από τις 9 Οκτωβρίου του 2021 που ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς υπέβαλε την παραίτησή του, κατηγορούμενος για διαφθορά. Οι καταγγελίες σε βάρος του Κουρτς ήταν ότι στην περίοδο μεταξύ του 2016 και του 2018 -όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Εξωτερικών - χρησιμοποιήθηκαν πόροι του υπουργείου -κάπου ένα εκατομμύριο ευρώ-για να χρηματοδοτηθούν χειραγωγημένες δημοσκοπήσεις που εξυπηρετούσαν αποκλειστικά το κόμμα του Κουρτς. Και ο Κουρτς παραιτήθηκε!
19:44 08/08/2022

Ο Σεμπάστιαν Κουρτς μετά την Αυστριακή καγκελαρία βάζει πλώρη για τη Σίλικον Βάλεϊ

paraskhnio.gr
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», ο πρώην Καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, θα προσφέρει τις «υπηρεσίες» του στην επενδυτική εταιρεία «Thiel Capital». Τρεις μήνες περίπου μετά την ξαφνική αποχώρησή του από την πολιτική σκηνή της χώρας, ο Κουρτς προσεγγίζει τη Σίλικον Βάλεϊ. Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει, ότι ο πρώην Καγκελάριος της Αυστρίας, που κατέκτησε Το άρθρο Ο Σεμπάστιαν Κουρτς μετά την Αυστριακή καγκελαρία βάζει πλώρη για τη Σίλικον Βάλεϊ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
23:30 31/12/2021

Πρώην Καγκελάριος της Αυστρίας: Πού έπιασε δουλειά μετά το σκάνδαλο διαφθοράς

neolaia.gr
Ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, θα ξεκινήσει να εργάζεται από τον επόμενο χρόνο στην Thiel Capital.
14:40 31/12/2021

Δεν «χάνεται» ο Σεμπάστιαν Κουρτς - Από καγκελάριος στο πλευρό του δισεκατομμυριούχο Πίτερ Τιλ

NewsBomb
Ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς πρόκειται να εργαστεί σε υψηλόβαθμη διευθυντική θέση το νέο έτος για τον δισεκατομμυριούχο…Περισσότερα...
20:46 30/12/2021

Αυστρία: Στροφή στην καριέρα του κάνει ο Σεμπάστιαν Κουρτς – Από την πολιτική στις επενδύσεις

Newsit
Από την Αυστρία στην Καλιφόρνια θα βρεθεί ο πρώην καγκελάριος της χώρας, Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος θα ξεκινήσει να εργάζεται από το 2022 στην επενδυτική εταιρεία Thiel Capital, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας. Υπενθυμίζεται πως ο Σεμπάστιαν Κουρτς παραιτήθηκε από την καγκελαρία της Αυστρίας, έπειτα από την εμπλοκή του σε σκάνδαλο διαφθοράς και πλέον ξεκινά ... Περισσότερα To άρθρο Αυστρία: Στροφή στην καριέρα του κάνει ο Σεμπάστιαν Κουρτς – Από την πολιτική στις επενδύσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:34 30/12/2021

Η νέα καριέρα του Σεμπάστιαν Κουρτς: Υπεύθυνος στρατηγικής στην επενδυτική εταιρεία του δισεκατομμυριούχου Peter Thiel

mononews.gr
Νέο πόστο, ως global strategist στην επενδυτική εταιρεία του δισεκατομμυριούχου Πίτερ Τιλ (Peter Thiel), βρήκε ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς. Ο Κουρτς, ο οποίος παραιτήθηκε τον Οκτώβριο και παραμένει υπό έρευνα για διαφθορά, πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα στην Thiel Capital LLC μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα […]
14:36 30/12/2021

Ο Σεμπάστιαν Κουρτς δεν είναι πιο άνεργος

naftemporiki.gr
Η επενδυτική εταιρεία του δισεκατομμυριούχου Πίτερ Τιλ, Thiel Capital LLC, θα έχει στο εργατικό δυναμικό της τον πρώην καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει καριέρα ως global strategist (στρατηγικός οδηγός) το πρώτο τρίμηνο του 2022. 
14:30 30/12/2021

Βρήκε δουλειά στην Καλιφόρνια ο Σεμπάστιαν Κουρτς – Η νέα του θέση

Newsbeast.gr
Μετά την παραίτησή του λόγω εμπλοκής σε σκάνδαλο διαφθοράς, ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, θα ξεκινήσει να εργάζεται από τον επόμενο χρόνο στην Thiel Capital, μια επενδυτική εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια, όπως έγραψαν σήμερα, Πέμπτη (30/12) αυστριακά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Kronen Zeitung και της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Heute, ο ίδιος ο Κουρτς τους επιβεβαίωσε ότι θα εργαστεί ως υπεύθυνος χάραξης παγκόσμιας στρατηγικής στην εταιρεία, την οποία ίδρυσε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής επιχειρηµατικών κεφαλαίων Πέτερ Τίελ, ξεκινώντας από το πρώτο τρίμηνο του 2022. Ένας εκπρόσωπος του Κουρτς από την εποχή που ήταν καγκελάριος δεν απ
13:38 30/12/2021

Στη Σίλικον Βάλεϊ ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς

ProtoThema.gr
Aναλαμβάνει «Global Strategist» στην εταιρεία «Thiel Capital» σύμφωνα με την «Bild»
12:20 30/12/2021

Μάνατζερ στη Silicon Valley ο Σεμπάστιαν Κουρτς

naftemporiki.gr
Ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς δέχτηκε δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες και λέγεται οτι ανέλαβε διευθυντική θέση στη Silicon Valley, στην Καλιφόρνια ,όπου εδρεύουν μεγάλες εταιρείες πληροφορικής, αναφέρουν αυστριακά ΜΜΕ.
17:18 25/12/2021

Βρετανία: Ο Τζόνσον καταρρέει λόγω συμποσίου, σε αντίθεση με την Ελλάδα και το αντάμωμα στην Ικαρία

ieidiseis.gr
Συμπόσιο του Τζόνσον ξεχείλισε το ποτήρι στη Βρετανία, δεν έτρεχε κάστανο για το γλέντι του Κυρ. Μητσοτάκη.Στην Αυστρία, ο Σεμπάστιαν Κουρτς παραιτήθηκε από την Καγκελαρία της χώρας του επειδή μοίρασε ένα εκατομμύριο ευρώ κρατικό χρήμα για να στηθούν δημοσκοπήσεις και δημοσιεύματα. Στην Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοίρασε πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ κρατικό χρήμα μέσω των γνωστών λιστών και των επίσης γνωστών απευθείας αναθέσεων. Στη πατρίδα μας δεν κουνήθηκε και δεν κουνιέται φύλλο.  Βρετανία: Ο Τζόνσον καταρρέει λόγω συμποσίου, στην Ικαρία ήταν απλά Τρίτη  Οι περισσότεροι ενήλικες στη Βρετανία θεωρούν πως είναι πιθανό ο Μπόρις Τζόνσον να μην είναι πρωθυπουργός μέχρι τα τέλη του 20
19:48 20/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load