#Σέρφερ

Επίθεση στο Σίνδνεϊ: Σέρφερ, συνοδός και εμμονικός με τα μαχαίρια ο δράστης

ProtoThema.gr
Στο βιογραφικό του, ο 40χρονος Joel Cauchi περιγράφει τον εαυτό του ως έναν «αθλητικό, εμφανίσιμο 39χρονο» με έδρα το Σίδνεϊ που αναζητούσε «διασκέδαση»
12:00 14/04/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Είναι ο «Σερφερ-λής» της Ρόδου – Δαμάζει τα κύματα με χιούμορ ο τραγουδιστής

Newsbeast.gr
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αυτό το καλοκαίρι συνδυάζει δουλειά και διακοπές, αφού συνεχίζει τις συναυλίες του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, κάνοντας μικρά διαλείμματα για ξεκούραση. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ο γοητευτικός τραγουδιστής βρίσκεται στην Ρόδο αυτές τις μέρες και δεν ξεχνά την αγάπη που έχει στα θαλάσσια σπορ και κυρίως στo surf. Το απόγευμα της Παρασκευής λοιπόν (22/7), μοιράστηκε και σχετικό βίντεο με τους διαδικτυακούς τους φίλους, στο οποίο το απολαμβάνει δεόντως ενώ φαίνεται πως έχει μεγάλο ταλέντο, αφού παρόλο που η
04:20 23/07/2022

Κωνσταντίνος Αργυρός: Κάνει σέρφινγκ στη Ρόδο

ProtoThema.gr
«Σέρφερ-λής», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στη λεζάντα του βίντεο, στο οποίο φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένος
20:16 22/07/2022

Ναυαγοσώστης σώζει σέρφερ από πνιγμό – Λίγα λεπτά αργότερα, ένας σέρφερ σώζει τη ζωή του ναυαγοσώστη

el.gr
Viral #1: Σέρφερ σώζει τη ζωή ναυαγοσώστη που έσωσε…άλλον σέρφερ! Το άρθρο Ναυαγοσώστης σώζει σέρφερ από πνιγμό – Λίγα λεπτά αργότερα, ένας σέρφερ σώζει τη ζωή του ναυαγοσώστη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
11:40 26/04/2022

Σέρφερς από όλο τον κόσμο δαμάζουν κύματα 30 μέτρων στην Πορτογαλία (εντυπωσιακό video)

el.gr
Ξεκίνησε για ακόμη μια σεζόν η απαιτητική πρόκληση των πανύψηλων κυμάτων για τους λάτρεις του σερφ. Στην παραλιακή πόλη Ναζάρε της Πορτογαλίας ξεκίνησε για τη σεζόν 2021-2022 ο ιδιαίτερα απαιτητικός διαγωνισμός των σέρφερς. Μετά από μια αρχική αναβολή λόγω ομίχλης, ο διαγωνισμός ξεκίνησε με εννέα ομάδες των δύο ατόμων να διεκδικούν στο σημείο «Praia do […] Το άρθρο Σέρφερς από όλο τον κόσμο δαμάζουν κύματα 30 μέτρων στην Πορτογαλία (εντυπωσιακό video) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
15:48 17/12/2021

Αυστραλία: Σέρφερ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία

naftemporiki.gr
Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του αφού δέχθηκε επίθεση από καρχαρία σε παραλία σέρφερ στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας την Κυριακή.
10:38 05/09/2021

Ολυμπιακοί Αγώνες – Σέρφερ έκανε κούρεμα avatar και πήρε το χρυσό

in.gr
Ο Ολλανδός Κίραν Μπάντλοε προσέλκυσε όλα τα βλέμματα με το εκκεντρικό του χτένισμα.
17:18 03/08/2021

Τι έκανε εκεί; Σέρφερ πάτησε πάνω σε καρχαρία! – ΒΙΝΤΕΟ

el.gr
Αυτή είναι η τρομαχτική στιγμή που ένας σέρφερ στην Αυστραλία κατεβαίνει από τη σανίδα και πατάει επάνω σε έναν καρχαρία. Το άρθρο Τι έκανε εκεί; Σέρφερ πάτησε πάνω σε καρχαρία! – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
13:19 07/03/2021

Νέα Ζηλανδία: Σέρφερ διασώθηκε γράφοντας ένα μεγάλο «Help» στην άμμο (pic)

Gazzetta
Ένας σέρφερ είχε ένα ατύχημα σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας, όμως κατάφερε να σωθεί γράφοντας ένα μεγάλο «Help» πριν καταρρεύσει.
15:21 17/02/2021

Μεσσηνία: Σέρφερ απολαμβάνουν το αγαπημένο τους σπορ στο Καλό Νερό παρά την κακοκαιρία (βίντεο-φωτογραφίες)

eleftheriaonline.gr
Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, αλλά φίλοι του σερφ δεν έχασαν την ευκαιρία για το αγαπημένο τους σπορ στην παραλία του Καλού Νερού.
15:48 22/01/2021

Σέρφερ βρήκε στη θάλασσα μπουκάλι – «Πάγωσε» με αυτό που είχε μέσα

tromaktiko.gr
Πήγε για το αγαπημένο του σπορ το kite surf και βρήκε ένα μπουκάλι με μήνυμα – Αυτό που είχε μέσα εκτός από τι μήνυμα τον άφησε με το στόμα ανοιχτό Ο Σεμπάστιαν Αλέν αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα υπέροχα κύματα στο Τσιζτουκ Μπέι και πήγε για kite surf. Όταν όμως μπήκε στο νερό, βρήκε ένα μπουκάλι, […] The post Σέρφερ βρήκε στη θάλασσα μπουκάλι – «Πάγωσε» με αυτό που είχε μέσα appeared first on tromaktiko.
18:22 11/01/2021

Τραγωδία στη Χαβάη: Σέρφερ δέχθηκε θανάσιμη επίθεση από καρχαρία (pics, vid)

Newsit
Τραγικό τέλος είχε ένας 56χρονος σέρφερ στη Χαβάη καθώς έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση καρχαρία. Το σοκαριστικό περιστατικό, όπως μεταδίδει το CNNi, σημειώθηκε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Τραγωδία στη Χαβάη: Σέρφερ δέχθηκε θανάσιμη επίθεση από καρχαρία (pics, vid) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:12 12/12/2020

Αυστραλία: Σέρφερ επέζησε από επίθεση καρχαρία και γύρισε μόνος του στην ακτή για βοήθεια

lifo.gr
Παρά τα σοβαρά τραύματα και την αιμορραγία, ο νεαρός έφτασε ως τη στεριά
20:34 07/12/2020

Βίντεο drone κόβει την ανάσα: Σέρφερ γλιτώνει στο παρα πέντε από τα σαγόνια του καρχαρία

in.gr
Την ανάσα κόβει το παρακάτω βίντεο όπου ένας επαγγελματίας σέρφερ στην Αυστραλία γλιτώνει την τελευταία στιγμή από τα σαγόνια ενός μεγάλου λευκού καρχαρία.
11:33 10/10/2020

Βίντεο: Σέρφερ έκανε ρεκόρ δαμάζοντας κύμα ύψους 24,38 μέτρων - Εντυπωσιακό

pronews.gr
Ο σέρφερ Ροντρίγκο Κόσα κατέρριψε ένα παγκόσμιο ρεκόρ δαμάζοντας με εξαιρετική μαεστρία το ψηλότερο κύμα της Ναζαρέ στην κεντρική Πορτογαλία, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ένωσης World Surf League (WSL). Κάτοχος του εντυπωσιακού ρεκόρ είναι ο εν λόγω 38χρονος Βραζιλιάνος με καταγωγή από το Σάο Πάολο, που κατάφερε να ισορροπήσει σε ένα κύμα που το ύψος του φτάνει στα 24,38 μέτρα. Στην σελίδα του στο Facebook μοιράστηκε το μήνυμά του με τον κόσμο που τον στήριξε: «Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας, με βοηθήσατε να πιστέψω πως ήταν δυνατό (…) το νέο παγκόσμιο ρεκόρ, τι τιμή, εξακολουθώ να μην βρίσκω τα λόγια». Η απίθανη επίδοση αυτή σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν άρχισαν να εμ
15:52 15/08/2020

Νότια Αφρική: Λευκός καρχαρίας... παραμονεύει δίπλα από σέρφερ - ΒΙΝΤΕΟ

real.gr
Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε ένας άνδρας με το drone του, σε παραλία της Νότιας Αφρικής. Σέρφερ αντιλήφθηκαν ξαφνικά ακριβώς δίπλα τους, ότι παραμόνευε ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας.
13:31 27/06/2020

Βίντεο: Σέρφερ βλέπουν από drone ότι κολυμπάνε δίπλα σε καρχαρία και «παγώνουν»

pronews.gr
Αυτό το βίντεο από το drone δείχνει τη στιγμή που ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας κολυμπάει ακριβώς κάτω από μια ομάδα ανυποψίαστων σέρφερ Συγκεκριμένα φαίνεται να κρύβεται γύρω από τους έξι σέρφερ και κανένας δεν φαίνεται να έχει καταλάβει τίποτα.  Σύμφωνα με την Mirror, το βίντεο τραβήχτηκε από έναν έφηβο που χρησιμοποιούσε drone στον κόλπο Plettenberg στη Δυτική επαρχία της Νότιας Αφρικής. Οι αναφορές δείχνουν ότι το νερό ήταν μόλις έξι μέτρα βάθος καθώς οι surfers προσπάθησαν να «πιάσουν» ένα κύμα και δυο από αυτούς φαίνονται να απομακρύνονται με ταχύτητα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο άνδρας με το καγιάκ φαίνεται να εντοπίζει το πτερύγιο του καρχαρία και αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο κάτω.
09:50 27/06/2020

Αυστραλία: Σέρφερ θύμα λευκού καρχαρία

grtimes.gr
Θύμα ενός λευκού καρχαρία, μεγέθους τριών μέτρων, έπεσε ένας σέρφερ στη Νέα Νότια Ουαλία, στην Αυστραλία, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές... The post Αυστραλία: Σέρφερ θύμα λευκού καρχαρία appeared first on GRTimes.gr.
23:40 07/06/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load