#Σιένα Μίλερ

Η Σιένα Μίλερ γέννησε την δεύτερη κόρη της

thecaller.gr
Η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) έγινε μητέρα για δεύτερη φορά.Η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) έγινε μητέρα για δεύτερη φορά.Η Βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός και ο σύντροφός της Όλι Γκριν (Oli Green) εθεάθησαν να κάνουν βόλτα με το νεογέννητο κοριτσάκι τους στο Δυτικό Λονδίνο, σύμφωνα με την Daily Mail. Η Μίλερ μοιράζεται επίσης την 11χρονη κόρη της Μάρλοου, με τον Βρετανό ηθοποιό Τομ Στάριτζ (Tom Sturridge). Ήταν […]
10:00 04/01/2024

Η Σιένα Μίλερ συνδύασε το διάφανο φόρεμά της μόνο με ένα μπεζ εσώρουχο

ProtoThema.gr
Η 41χρονη ηθοποιός έδειχνε εκπληκτική στo The Prince’s Trust Gala στη Νέα Υόρκη.
16:30 28/04/2023

Gucci: H stylish ομορφιά της Σιένα Μίλερ κόντρα στην τρέλα του Alessandro Michele

thebest.gr
Tην 42χρονη αμερικανίδα ηθοποιό Σιένα Μίλερ που μεγάλωσε στο Λονδίνο και παραμένει ακλόνητο style icon όντας μητέρα ενός 11χρονου κοριτσιού, επέλεξε να παρουσιάσει με τις τσάντες της σαιζόν και signature σύνολα ο οίκος Gucci, που πλέον επενδύει σε πιο διαχρονικό σκεπτικό σχεδιασμού και προώθησης προιόντων, επιχειρώντας να ξεπεράσει την φασαριόζικη «παράνοια» του Alessandro Michele.
11:54 24/04/2023

Κουκλίτσες μαμά και κόρη: Η Σιένα Μίλερ με τη μικρή Μάρλοου front row

thebest.gr
Ενθουσίασαν τους φωτογράφους και έγιναν ταχύτατα είδηση στα ενημερωμένα fashion media, η πάντα όμορφη και stylish βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός Σιένα Μίλερ με την κορούλα της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.
11:34 15/02/2023

H Sienna Miller φόρεσε το πιο συγκλονιστικό κολάν για τα Χριστούγεννα

tlife.gr
Η Σιένα Μίλερ βρέθηκε σε ένα Christmas party λίγες μέρες πριν, στην Νέα Υόρκη και έκανε To άρθρο H Sienna Miller φόρεσε το πιο συγκλονιστικό κολάν για τα Χριστούγεννα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:58 07/12/2022

Σιένα Μίλερ: Οι après-ski μπότες της είναι ότι πιο cosy και stylish για το κρύο

okmag.gr
Σε μία βόλτα της στη Νέα Υόρκη εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Σιένα Μίλερ. Η ηθοποιός βρέθηκε στο Soho και μάλιστα σε μία πολύ κρύα μέρα. Η Νέα Υόρκη άλλωστε δοκιμάστηκε πρόσφατα από έναν πρωτοφανή χιονιά, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν πολικές. Πώς προστατεύεται λοιπόν η σταρ από το κρύο; Με ένα πολύ κομψό εκρού […] The post Σιένα Μίλερ: Οι après-ski μπότες της είναι ότι πιο cosy και stylish για το κρύο appeared first on OK.
13:54 30/11/2022

Μπράντλεϊ Κούπερ: Έχει πλύνει πιάτο; Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά έκανε πριν γίνει διάσημος

koolnews.gr
Με αφορμή την ταινία «Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά» (Burnt) ο Μπράντλεϊ Κούπερ είχε δώσει συνέντευξη για τον ρόλο του κορυφαίου σεφ που υποδύεται στην ταινία με συμπρωταγωνίστρια τη Σιένα Μίλερ. Στην πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ , ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε, ότι έχει εμπειρία, σε αυτό το ρόλο του σεφ γιατί στα […]
12:36 23/10/2022

Μάργκο Ρόμπι: Το ραντεβού με τη Σιένα Μίλερ και την Κάρα Ντελεβίν

okmag.gr
Στις 11 Αυγούστου, μία μέρα πριν από τα 30ά γενέθλια της καλής της φίλης Κάρα Ντελεβίν, η Μάργκο Ρόμπι τη συνάντησε στη Φορμεντέρα. Στην παρέα τους ήταν και η Βρετανή ηθοποιός Σιένα Μίλερ και όλες μαζί γευμάτισαν γιορτάζοντας τα γενέθλια του 30χρονου πλέον μοντέλου. Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο. The post Μάργκο Ρόμπι: Το ραντεβού με τη Σιένα Μίλερ και την Κάρα Ντελεβίν appeared first on OK.
20:00 21/08/2022

To εντυπωσιακό αγροτόσπιτο του 16ου αιώνα της Σιένα Μίλερ

okmag.gr
Η Σιένα Μίλερ σε αποκλειστική συνέντευξη στο Architectural Digest για το τεύχος Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε την μεγάλη της αγάπη για το καταφύγιό της στην εξοχή. Συγκεκριμένα, στο Μπάκιγχαμσιρ της Βρετανίας που έγινε δικό της πριν από δέκα χρόνια. «Ήταν μια εποχή που υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον του Τύπου στο πρόσωπό μου και ήθελα να ξεφύγω», εξήγησε η […] The post To εντυπωσιακό αγροτόσπιτο του 16ου αιώνα της Σιένα Μίλερ appeared first on OK.
15:50 05/08/2022

Knit & Cut-out dress: Μας τρέλανε η Σιένα Μίλερ στην πρεμιέρα του Sandman

thebest.gr
Συνεπές style icon, η βρετανοαμερικανίδα κουκλίτσα Σιένα Μίλερ, γοήτευσε άπαντες στην λονδρέζικη πρεμιέρα της νέας σειράς φαντασίας «Sandman» που ξεκινάει τώρα στο Netflix με πρωταγωνιστή τον Τομ Στάριτζ, πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.
13:24 05/08/2022

Σιένα Μίλερ: Αυτό είναι το εντυπωσιακό αγροτόσπιτό της στη Βρετανική εξοχή

Newsit
Η διάσημη Βρετανο-αμερικανή ηθοποιός Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) σε συνέντευξή της στο Architectural Digest για το τεύχος Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε την μεγάλη της αγάπη για το καταφύγιό της στην εξοχή και συγκεκριμένα στο Μπάκιγχαμσιρ της Βρετανίας που έγινε δικό της πριν από δέκα χρόνια. «Ήταν μια εποχή που υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον του Τύπου στο πρόσωπό μου ... Περισσότερα To άρθρο Σιένα Μίλερ: Αυτό είναι το εντυπωσιακό αγροτόσπιτό της στη Βρετανική εξοχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:16 04/08/2022

Mε ενοίκιο 30 ευρώ το σατέν wedding party φόρεμα της συζύγου του Μπόρις Τζόνσον

thebest.gr
Mετά το «ντόρο» που είχε προκαλέσει η πάμφθηνη τιμή της ενοικίασης του νυφικού της (55 ευρώ), ακολούθησε την ίδια πρακτική για το βραδινό φόρεμα του wedding party ένα χρόνο μετά: Ο λόγος για την 34χρονη Κάρι Τζόνσον, τη σύζυγο του υπό παραίτηση πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, η οποία το περασμένο Σάββατο εμφανίστηκε με ρούχο που νοίκιασε με μόλις 30 ευρώ! Ηταν ένα σατέν, εξώπλατο φόρεμα της σχεδιάστριας Savannah Miller, αδελφής της ηθοποιού Σιένα Μίλερ, που η κανονική του τιμή φθάνει τα 4000 ευρώ, όμως στο βρετανικό, διαδικτυακό κατάστημα Wardrobe HQ διατίθεται σε αυτή την απίθανη προσφορά.
11:46 01/08/2022

My Mother’s Wedding: Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία

monopoli.gr
Η κορυφαία ηθοποιός Κρίστιν Σκοτ Τόμας σκηνοθετεί τις Σκάρλετ Τζοχάνσον, Σιένα Μίλερ και Έμιλι Μπίτσαμ στην πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα με τίτλο «My Mother’s Wedding», τα γυρίσματα της οποίας μόλις ολοκληρώθηκαν.
11:50 28/07/2022

Σιένα Μίλερ: Καυτά φιλιά με τον Όλι Γκριν μπροστά στον πρώην της, Τομ Στάριτζ

okmag.gr
Φανατική του τένις έχει γίνει η Σιένα Μίλερ που δεν χάνει αγώνα. Τον περασμένο μήνα ή ηθοποιός έδωσε «το παρών» στο Roland Garrοs. Τότε, η σταρ ήταν ντυμένη με sporty look ενώ επιδιδόταν σε τρυφερά φιλιά με τον νέο της αγαπημένο Όλι Γκριν. Και το σκηνικό επαναλήψθηκε. To ίδιο μοτίβο επαναλήφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο […] The post Σιένα Μίλερ: Καυτά φιλιά με τον Όλι Γκριν μπροστά στον πρώην της, Τομ Στάριτζ appeared first on OK.
13:44 04/07/2022

Σιένα Μίλερ: Η 40χρονη σταρ παραδίδει μαθήματα μόδας - Τα Lacoste πουλόβερ και ο τρόπος που τα συνδύασε

thetoc.gr
Η 40χρονη Σιένα Μίλερ και ο 25χρονος σύντροφός της με απαράμιλλο στιλ. Τα Lacoste πουλόβερ που συνδύασε με denim και loafers.
08:32 12/06/2022

Σιένα Μίλλερ: Με τον νέο αγαπημένο της στο Ρολάν Γκαρός

okmag.gr
Μια σπάνια εμφάνιση έκανε η ηθοποιός Σιένα Μίλερ. Η 40χρονη σταρ βρέθηκε στο Γαλλικό Όπεν και δεν ήταν μόνη. Δίπλα της είχε τον νέο της αγαπημένο. Πρόκειται για το 25χρονο μοντέλο της Burberry Όλι Γκριν, Μαζί παρακολούθησαν τον ημιτελικό αγώνα μεταξύ του Ναδάλ και του Σβέρεφ κατά τη διάρκεια του τουρνουά τένις την Παρασκευή (4 […] The post Σιένα Μίλλερ: Με τον νέο αγαπημένο της στο Ρολάν Γκαρός appeared first on OK.
18:00 05/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load