#Σόφι Τέρνερ

Tζο Τζόνας - Σόφι Τέρνερ: Η δίκη για την επιμέλεια των παιδιών τους ορίστηκε για το επόμενο έτος

ProtoThema.gr
Οι δύο κόρες του πρώην ζευγαριού αποτελούν πηγή διαμάχης στη διαδικασία του διαζυγίου
00:00 05/10/2023

Σόφι Τέρνερ: Έκανε αγωγή στον Τζο Τζόνας για να επιστρέψουν τα παιδιά τους στην Αγγλία

okmag.gr
Η Σόφι Τέρνερ μηνύει τον Τζο Τζόνας για να προσπαθήσει να μεταφέρει τα δύο τους παιδιά πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατηγορώντας τον ότι τους έκρυψε τα διαβατήριά τους και αρνήθηκε να τα αφήσει να ταξιδέψουν για να τη δουν. Στην αγωγή, η σταρ του Game of Thrones ζητά την «άμεση επιστροφή των παιδιών που αδικαιολόγητα […] The post Σόφι Τέρνερ: Έκανε αγωγή στον Τζο Τζόνας για να επιστρέψουν τα παιδιά τους στην Αγγλία appeared first on OK! Magazine.
20:58 21/09/2023

Σόφι Τέρνερ – Τζο Τζόνας: Η κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιό τους

okmag.gr
Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, όπως μετέφεραν τα διεθνή πρακτορεία. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019 στο Λας Βέγκας το βράδυ μετά τα Μουσικά Βραβεία Billboard. Aπέκτησε το πρώτο του παιδί, την Γουίλα τον Ιούλιο του 2020 και στην συνέχεια ήρθε η ζωή η δεύτερη κόρη […] The post Σόφι Τέρνερ – Τζο Τζόνας: Η κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιό τους appeared first on OK! Magazine.
16:58 06/09/2023

Η Σόφι Τέρνερ εξομολογήθηκε τη σοβαρή διατροφική διαταρχή της και τη συμβουλή που τα άλλαξε όλα

ProtoThema.gr
«Αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου πει κανείς», είπε η ηθοποιός για τη συμβουλή που της έδωσε ο θεραπευτής της
16:08 05/05/2022

Σόφι Τέρνερ: Η «Σάνσα Σταρκ» έγινε για πρώτη φορά μητέρα

vita.gr
H Σόφι Τέρνερ έγινε για πρώτη φορά μητέρα και μαζί με τον σύζυγός της Τζο Τζόνας δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι
17:40 28/07/2020

Γονείς για πρώτη φορά η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας

lifo.gr
Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί
17:18 28/07/2020

Σόφι Τέρνερ: Έγινε μητέρα η «Σάνσα» του Game of Thrones

Cnn.gr
H πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Σόφι Τέρνερ και ο σύζυγός της, Τζο Τζόνας, υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. 
10:40 28/07/2020

Η «Σάνσα Σταρκ» του Game of Thrones είναι έγκυος - Η πρώτη φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

dete.gr
Η Σόφι Τέρνερ δεν είχε επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της Το πρώτο τους παιδί, εν μέσω πανδημίας περιμένουν η Sophie Turner και ο Joe Jonas. Οι φήμες περί εγκυμοσύνης άρχισαν να κυκλοφορούν τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει μέχρι στιγμής το χαρμόσυνο γεγονός. Η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones και ο διάσημος τραγουδιστής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, πριν περίπου έναν χρόνο στο κάστρο Château de Tourreau στη Νότια Γαλλία. Οι paparazzi απαθανάτισαν για πρώτη φορά τη Sophie Turner με φουσκωμένη κοιλιά! Η ηθοποιός και ο σύζυγός της έκαναν τη βόλτα τους, φορώντας μάσκες για να προστατευτούν από τον κορωνοϊό και όπως φαίνεται η […]
15:54 15/05/2020

Σόφι Τέρνερ – Τζο Τζόνας: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

in.gr
Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Σόφι Τέρνερ, που έγινε διάσημη ως Σάνσα στο Game of Thrones.
22:03 13/02/2020

Θα επιστρέψει η Σόφι Τέρνερ στο «Game of Thrones»;

sofokleousin.gr
Θα επιστρέψει η Σόφι Τέρνερ στο «Game of Thrones»; Sun, 26/01/2020 - 21:21
21:23 26/01/2020

Game of Thrones: Θα επέστρεφε η «Σάνσα» Σόφι Τέρνερ σε κάποιο spinoff;

ProtoThema.gr
Για ποιους λόγους είναι αρνητική η νεαρή σταρ
10:36 22/01/2020

Game of Thrones: Η Σόφι Τέρνερ απαντά αν θα επιστρέψει ως «Βασίλισσα του Βορρά»

Newsbeast.gr
Στο Variety μίλησε η Σόφι Τέρνερ και για πρώτη φορά απάντησε αν θα επέστρεφε...
10:24 22/01/2020

Ξανά στο «Game of Thrones» η Σόφι Τέρνερ;

topontiki.gr
ΚΟΣΜΟΣ  Η βασίλισσα του Βορρά Σόφι Τέρνερ δεν είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Winterfell. Όταν ρωτήθηκε από το Variety εάν θα επέστρεφε σε ένα από τα πολλά spinoffs του «Game of Thrones» που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη για το HBO η ηθοποιός ήταν διστακτική. «Θα έδινα τα πάντα για να επιστρέψω σε αυτό που είχαμε, αλλά δεν θα ήταν το ίδιο» είπε η Τέρνερ και πρόσθεσε: «Θα ήταν διαφορετικό, διαφορετικοί άνθρωποι το τρέχουν. Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού. Ακόμα κι αν μου δίνανε πολλά λεφτά, δεν το κάνω!». Όταν την ρώτησαν ποια ήταν η αγαπημένη της ημέρα στο «Game of Throne» η ηθοποιός απάντησε: «Η μέρα που πραγματικά ξεχωρίζω από όλα ήταν η τελευταία μέρα στο πλατό και ταυτόχρονα ήταν και η πιο θλιμμ
10:15 22/01/2020

Η Σόφι Τέρνερ θα επιστρέψει στο «Game of Thrones»;

el.gr
Η βασίλισσα του Βορρά Σόφι Τέρνερ δεν είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Winterfell. Όταν ρωτήθηκε από το Variety εάν θα επέστρεφε σε ένα από τα πολλά spinoffs του «Game of Thrones» που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη για το HBO η ηθοποιός ήταν διστακτική. «Θα έδινα τα πάντα για να επιστρέψω σε αυτό που είχαμε, αλλά […] The post Η Σόφι Τέρνερ θα επιστρέψει στο «Game of Thrones»; appeared first on EL.
10:00 22/01/2020

Οι 10 πιο επικίνδυνοι διάσημοι - Για το καλό σας μην τους αναζητήσετε στο διαδίκτυο

dete.gr
Μπορεί να είναι αξιαγάπητη, όμορφη και γλυκιά και να την έχουμε λατρέψει σε σειρές όπως το Gilmore Girls και τελευταία και το Handmaid’s Tail αλλά η Αλέξις Μπλεντελ είναι άκρως επικίνδυνη. Σύμφωνα με την εταιρεία κυβερνοασφάλειας, MacAfee- και την σχετική έκθεση της που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα -η ηθοποιός είναι η πιο επικίνδυνη διασημότητα που «κυκλοφορεί» στο διαδίκτυο το 2019. Αυτό καθώς εάν κάνετε μια αναζήτηση με το όνομά της έχετε τις περισσότερες πιθανότητες, απ′ ό,τι στην περίπτωση άλλων διασημοτήτων, να βρεθείτε σε σελίδες με ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Και ακολουθούν βάσει βαθμού επικινδυνότητας: Τζέιμς Κόρνεν CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP Σόφι Τέρνερ   PHILLIP FARAONE VIA GETTY IMA
14:26 23/10/2019

Ηθοποιός του «Game of Thrones» έκραξε στο Instagram τις influencers

Newsit
Η Σόφι Τέρνερ δεν είναι θαυμάστρια των influencers στο Instagram που προωθούν διαιτητικά προϊόντα σε νεαρές ακολούθους τους. To άρθρο Ηθοποιός του «Game of Thrones» έκραξε στο Instagram τις influencers δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
23:45 14/10/2019

Η Sophie Turner αποδοκιμάζει τις Influencers του Instagram!

tlife.gr
Η Σόφι Τέρνερ (Sophie Turner)  δεν είναι θαυμάστρια των influencers στο Instagram που προωθούν διαιτητικά προϊόντα σε νεαρές ακολούθους τους. The post Η Sophie Turner αποδοκιμάζει τις Influencers του Instagram! appeared first on TLIFE.
22:06 14/10/2019

Η Σόφι Τέρνερ αποδοκίμασε τις influencers που προωθούν προϊόντα απώλειας βάρους

analitis.gr
Η Σόφι Τέρνερ δεν είναι θαυμάστρια των influencers στο Instagram που προωθούν διαιτητικά προϊόντα σε νεαρές ακολούθους τους. The post Η Σόφι Τέρνερ αποδοκίμασε τις influencers που προωθούν προϊόντα απώλειας βάρους appeared first on analitis.gr.
09:23 14/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load