#Συνέντευξη Τύπου

Η ελληνική περιφέρεια και οι ομορφιές της στο προσκήνιο, μέσω του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

karditsanews.gr
Στην κατάμεστη Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας παρέθεσαν Συνέντευξη Τύπου για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024. Μαζί τους ήταν και οι εκπρόσωποι των Δήμων που διέρχονται οι 120 αθλητές ποδηλάτες των 20 ομάδων που φέτος συμμετέχουν στον Γύρο, και ... The post Η ελληνική περιφέρεια και οι ομορφιές της στο προσκήνιο, μέσω του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας first appeared on KARDITSA NEWS.
19:58 24/04/2024

Βρούτσης και Κουρέτας αποκαλύπτουν στη Λάρισα τις διαδρομές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου 2024 στη Θεσσαλία

karditsanews.gr
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, την Τετάρτη 24 Απριλίου στη 1 το μεσημέρι στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (Καλλισθένους & Θεοφράστου, Λάρισα). Στη Συνέντευξη Τύπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Γύρου από τα στελέχη της ... The post Βρούτσης και Κουρέτας αποκαλύπτουν στη Λάρισα τις διαδρομές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου 2024 στη Θεσσαλία first appeared on KARDITSA NEWS.
17:58 22/04/2024

Στο κέντρο της Λαμίας οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ | Αυτοκινητοπομπή και πορεία (Φωτό, Βίντεο)

lamianow.gr
Στο κέντρο της Λαμίας βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας με αυτοκινητοπομπή και στη συνέχεια με τα πόδια φτάνοντας μέχρι την πλατεία ελευθερίας και διασχίζοντας της κεντρικές οδούς της πόλης. Τους εργαζόμενους υποδέχθηκε το Εργατικό Κέντρο Λαμίας και συνάδελφοί τους από την περιοχή, δηλώνοντας ότι παραμένουν στο πλευρό τους, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη καμπή του αγώνα τους, ότι ο αγώνας τους είναι και δικός τους, αφού όλοι μαζί αντιστέκονται στον μαρασμό του τόπου τους που σηματοδοτεί το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ και οι εκατοντάδες απολύσεις. Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ βρέθηκε πολυμελές κλιμάκιο του ΚΚ
18:37 13/04/2024

10 years Spetsathlon: 10 χρόνια γεμάτα μοναδικές στιγμές και δυνατές συγκινήσεις!

vita.gr
Οι εικόνες και οι αναμνήσεις 10 υπέροχων χρόνων ξετυλίχθηκαν στη επετειακή Συνέντευξη Τύπου για τον εορτασμό της πρώτης δεκαετίας του Spetsathlon, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα τύπου του ΟΑΚΑ.
18:28 11/04/2024

Γεωργία - Ελλάδα: Live streaming η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ομάδας

fosonline.gr
Δείτε σε LIVE Streaming τη συνέντευξη Τύπου του τελικού των playoffs της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο τη Γεωργία για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.
16:46 25/03/2024

Άδωνις Γεωργιάδης: 1.375 προσλήψεις προσωπικού και αλλαγές στον «προσωπικό γιατρό»

Newsit
Συνέντευξη Τύπου για τις αλλαγές στον θεσμό του Προσωπικού Γιατρού παραχώρησαν ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η αναπληρώτρια υπουργός, Ειρήνη Αγαπηδάκη. Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ειρήνη Αγαπηδάκη, τον ρόλο του Προσωπικού Γιατρού θα μπορούν πλέον να «παίξουν» και ιδιώτες μη συμβεβλημένοι γιατροί. Παράλληλα, προκειμένου να δοθούν επιπλέον κίνητρα ώστε η Παθολογία ... Περισσότερα To άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης: 1.375 προσλήψεις προσωπικού και αλλαγές στον «προσωπικό γιατρό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 06/03/2024

Γεωργιάδης: Ανακοινώσεις αύριο για τον προσωπικό γιατρό και τα Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας

logiastarata.gr
Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη θα παραχωρήσουν αύριο, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα του Προσωπικού Ιατρού και τα Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας. Χθες από τη Βουλή ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι οι γιατροί του ΕΣΥ θα έχουν τη δυνατότητα απασχόλησης και με «μπλοκάκι» υπό την […] The post Γεωργιάδης: Ανακοινώσεις αύριο για τον προσωπικό γιατρό και τα Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
18:00 05/03/2024

ΕΣΥ: Πόσο θα μας κοστίζουν τα απογευματινά χειρουργεία – Σήμερα οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας

agrinionews.gr
Μια νέα επιλογή προσφέρεται στους πολίτες για την πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων, ενδιάμεση από τα δωρεάν πρωινά χειρουργεία στο ΕΣΥ με μεγάλη, όμως, αναμονή, και τα χειρουργεία στα ιδιωτικά νοσοκομεία, έναντι υψηλού αντιτίμου. Πρόκειται για τα απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία, οι ανακοινώσεις για τη λειτουργία των οποίων αναμένονται σήμερα από το Υπουργείο Υγείας και η εφαρμογή τους θα είναι σταδιακή, αναλόγως τη δυναμική του κάθε νοσοκομείου. Το σίγουρο είναι ότι μέσω των απογευματινών χειρουργείων θα είναι εφικτή η αποσυμφόρηση της λίστας που μετρά περί τις 100.000 τακτικές χειρουργικές επεμβάσεις σε αναμονή. Τα απογευματινά χειρουργεία έχουν την φιλοσοφία των απογευ
10:46 19/02/2024

Κ. Πιερρακάκης στο esos: Ασυμβίβαστο η απασχόληση των μελών ΔΕΠ των δημοσίων Πανεπιστημίων και στα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια

esos.gr
Η απασχόληση των διδασκόντων των δημοσίων Πανεπιστημίων και στα υπό ίδρυση Μη Κερδοσκοπικά Μη Κρατικά Πανεπιστήμια θα είναι ασυμβίβαστο. Τη δήλωση αυτή έκανε ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου απαντώντας σε σχετική ερώτηση του esos. 
23:09 07/02/2024

Μεσανατολικό: Πρόταση εκεχειρίας εξετάζει το Ισραήλ – Στις 19:30 η Συνέντευξη Τύπου Νετανιάχου

tovima
Οι ισραηλινές αρχές θα συζητήσουν αν θα απορρίψουν την πρόταση της Χαμάς κατηγορηματικά ή αν θα ζητήσουν εναλλακτικούς όρους.
17:00 07/02/2024

Το Σχέδιο "Πιερρακάκη" γα την αναβάθμιση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

esos.gr
Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο αναβαθμίζεται με την ίδρυση νέων Σχολών και Τμημάτων και την ενσωμάτωση όλων των Τμημάτων που είναι εγκατεστημένα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,  σύμφωνα με το Σχέδιο το  οποίο ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.
16:09 07/02/2024

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: 100 εκ. Ευρώ επένδυση στην Ελλάδα

thetoc.gr
Το επενδυτικό πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας ύψους 100 εκ. Ευρώ παρουσίασε σε Συνέντευξη Τύπου η οικογένεια της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
12:09 02/02/2024

Αποσύρουν τη φανέλα του Μαρκ Γκασόλ οι Γκρίζλις

pressaris.gr
Τίτλους τέλους σε μια σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια παρκέ έβαλε και τυπικά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (31/01) ο Μαρκ Γκασόλ. Ο 39χρονος σέντερ ανακοίνωσε την απόφασή του σε Συνέντευξη Τύπου στη Βαρκελώνη, στην οποία έδωσαν το «παρών» η οικογένειά του, οι γονείς του και ο μικρότερός του αδελφός, Άντριαν Γκασόλ. Τον Ισπανό ψηλό θα τιμήσει, μάλιστα, η ομάδα με την οποία […] The post Αποσύρουν τη φανέλα του Μαρκ Γκασόλ οι Γκρίζλις appeared first on pressaris.gr.
19:09 01/02/2024

Λίβερπουλ: «Πάγωσε» η Ευρώπη – Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκαλύπτει γιατί φεύγει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν [βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά Συνέντευξη Τύπου μετά την ανακοίνωση της απόφασής του ότι θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, παραχώρησε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός στάθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη θητεία του ως προπονητής των «Reds» λέγοντας ότι έχει ανάγκη για ένα διάλειμμά, αφού συνειδητοποίησε ότι η ενέργειά του δεν είναι […] Το άρθρο Λίβερπουλ: «Πάγωσε» η Ευρώπη – Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκαλύπτει γιατί φεύγει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 26/01/2024

Κλοπ: Συνέντευξη Τύπου για την αποχώρησή του το απόγευμα της Παρασκευής

aek1924.gr
Ο Γιούργκεν Κλοπ και η Λίβερπουλ έχουν προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για την Παρασκευή (26/1) το απόγευμα με τον Γερμανό τεχνικό να εξηγεί και να απαντάει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την απόφαση του να αποχωρήσει από το σύλλογο. Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής (26/1) στις 17:00 ο Γιούργκεν Κλοπ προκειμένου να απαντήσει […] The post Κλοπ: Συνέντευξη Τύπου για την αποχώρησή του το απόγευμα της Παρασκευής appeared first on AEK1924.gr.
16:37 26/01/2024

Σάκης Τανιμανίδης: «Πέρυσι το “DRAGONS’ DEN” μοίρασε πολλά χρήματα σε επιχειρηματίες που πλέον μεγαλώνουν τις επιχειρήσεις τους»

happytv.gr
Το «DRAGONS’ DEN GREECE», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, επιστρέφει για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00. Ενόψει της πρεμιέρας του 2ου κύκλου του «DRAGONS’ DEN GREECE», την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στην ΑΤΡΑΚΤΟ πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρευρέθηκαν στελέχη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ,  οι 6 κορυφαίοι […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σάκης Τανιμανίδης: «Πέρυσι το “DRAGONS’ DEN” μοίρασε πολλά χρήματα σε επιχειρηματίες που πλέον μεγαλώνουν τις επιχειρήσεις τους»
14:37 11/01/2024

Αποκαλυπτικός Λουτσέσκου για Κωνσταντέλια-Λύρατζη

thessports.gr
Μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ονομαστικά για τέσσερις ποδοσφαιριστές του με τρομερές ατάκες: Mea culpa για Κωνσταντέλια, «θέλω να μείνει ο Λύρατζης», σε top επίπεδο ο Μιχαηλίδης. Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ με ατάκες που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Γιατί σκέφτηκε ξανά τις δηλώσεις που έκανε για […]
20:53 10/01/2024

Κορονοϊός: Έκτακτη ενημέρωση την Τετάρτη από το υπουργείο Υγείας

empisteutiko.gr
Σε έκτακτη Συνέντευξη Τύπου προχωρά το Υπουργείο Υγείας αύριο, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 11:30 π.μ., για την πορεία του κορονοϊού. Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση τόσο στην Ευρώπη όσο και στη χώρα μας, και έτσι έχει σημάνει συναγερμός. Στην συνέντευξη τύπου θα είναι ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη, […] The post Κορονοϊός: Έκτακτη ενημέρωση την Τετάρτη από το υπουργείο Υγείας appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 09/01/2024

Κορονοϊός: Συναγερμός για την αύξηση των κρουσμάτων – Έκτακτη ενημέρωση του υπ. Υγείας

irafina.gr
Σε ανοδική πορεία βρίσκονται οι δείκτες της γρίπης, του κορωνοϊού και των άλλων ιώσεων με την κορύφωση τους σε δύο έως τρεις εβδομάδες, και την αποκλιμάκωση να αναμένεται μέσα στο Φεβρουάριο καθώς ανεβαίνει ο αριθμός των νοσηλειών, εξετάζεται και η υποχρεωτική επαναφορά της μάσκας, στα νοσοκομεία. Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου […]
12:46 09/01/2024

«Γκάζι» στους εμβολιασμούς ζήτησε ο Γεωργιάδης – Έκτακτη ενημέρωση την Τετάρτη

paraskhnio.gr
«Η αύξηση των εμβολιασμών, ιδιαιτέρως στις ευπαθείς ομάδες, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας», τόνισε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Παράλληλα το Υπουργείο Υγείας προχωρά σε έκτακτη Συνέντευξη Τύπου αύριο, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 11:30 π.μ., για την πορεία του κορονοϊού. Κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Υγείας, Το άρθρο «Γκάζι» στους εμβολιασμούς ζήτησε ο Γεωργιάδης – Έκτακτη ενημέρωση την Τετάρτη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:28 09/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load