#Τελικός Champions League

Τελικός Champions League: Το αδιαχώρητο στην Κωνσταντινούπολη από τους οπαδούς των Σίτι και Ίντερ – Φωτιά κοντά στο «Ατατούρκ»

Newsit
Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι έχουν κατακλύσει τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, ενόψει του αποψινού τελικού του Champions League κόντρα στην Ίντερ. Απρόοπτο, με φωτιά κοντά στο γήπεδο. Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ, χιλιάδες οπαδοί των δύο ομάδων έχουν κατακλύσει τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, με τους ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Champions League: Το αδιαχώρητο στην Κωνσταντινούπολη από τους οπαδούς των Σίτι και Ίντερ – Φωτιά κοντά στο «Ατατούρκ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 10/06/2023

Τελικός Champions League: Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ ορίστηκε διαιτητής στο Ίντερ – Μάντσεστερ Σίτι

Newsit
Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές για τους τρεις μεγάλους τελικούς στις διοργανώσεις της, με τον Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ να ορίζεται στο Ίντερ – Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League. Ο 44χρονος Μαρτσίνιακ έχει διευθύνει αγώνες και στην Ελλάδα, αλλά θεωρείται κορυφαίος διαιτητής σε παγκόσμιο επίπεδο και ήταν αυτός που σφύριξε τον τελικό του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ. ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Champions League: Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ ορίστηκε διαιτητής στο Ίντερ – Μάντσεστερ Σίτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:34 22/05/2023

Τελικός Champions League στις ΗΠΑ το 2026

naftemporiki.gr
Οι αγώνες του Champions League θα μπορούσαν να διεξαχθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2026, σύμφωνα με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Μια σημαντική αποκάλυψη η οποία αντιπροσωπεύει μια… Τελικός Champions League στις ΗΠΑ το 2026 - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
17:18 25/04/2023

Τελικός Champions League: Διώχνουν τον αρχηγό της γαλλικής αστυνομίας για για όσα έγιναν στο Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Newsit
Ο φετινός τελικός του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης αμαυρώθηκε από τα επεισόδια έξω από το γήπεδο Σταντ ντε Φρανς στο Παρίσι. Η γαλλική αστυνομία δεν κατάφερε να περιορίσει τους οπαδούς που έφθασαν στο γήπεδο με πλαστά εισιτήρια, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας απίστευτος συνωστισμός στην είσοδο και κάποιοι φίλαθλοι έχασαν ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Champions League: Διώχνουν τον αρχηγό της γαλλικής αστυνομίας για για όσα έγιναν στο Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:32 21/07/2022

Τελικός Champions League: Ο τρελός χορός του Κάρλο Αντσελότι στον αγωνιστικό χώρο

Newsit
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Champions League και πρόσθεσε το 14ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στη μυθική τροπαιοθήκη της.  Μαζί με τους Μαδριλένους ιστορία έγραψε και ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός σήκωσε το Champions League για τέταρτη φορά στην προπονητική του καριέρα και πανηγύρισε την τεράστια επιτυχία χορεύοντας σαν μικρό παιδί, μπροστά από τους φίλους της ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Champions League: Ο τρελός χορός του Κάρλο Αντσελότι στον αγωνιστικό χώρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:38 29/05/2022

ΒΙΝΤΕΟ - Τελικός Champions League: Συνελήφθησαν 68 άτομα

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Τελικός Champions League: Συνελήφθησαν 68 άτομα 29/05/2022 Οι αστυνομικές Αρχές του Παρισιού προχώρησαν σε 68 συλλήψεις για τις άσχημες και χαοτικές εικόνες έξω από το «Σταντ Ντε Φρανς» που οδήγησαν στην καθυστέρηση της σέντρας του τελικού του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και στον τραυματισμό 174 ατόμων.
11:20 29/05/2022

Τελικός Champions League :Σε 39 συλλήψεις προχώρησε η γαλλική αστυνομία

Newsit
Σε 68 προσαγωγές, εκ των οποίων 39 μετετράπησαν σε συλλήψεις, προχώρησαν χθες (28/5) το βράδυ οι αστυνομικές Αρχές των Παρισίων, κατά την διάρκεια του τελικού του Champions League, λόγω επεισοδίων που έλαβαν χώρα κατά την πρόσβαση φιλάθλων στο Stade de France, σύμφωνα με ανακοίνωση του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών. Σε ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, για αγώνα ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Champions League :Σε 39 συλλήψεις προχώρησε η γαλλική αστυνομία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 29/05/2022

Τελικός Champions League: Η ερώτηση δημοσιογράφου που έκανε έξαλλο τον Κρόος

Newsit
Ο Τόνι Κρόος βγήκε εκτός εαυτού με ερώτηση που του έκανε Γερμανός δημοσιογράφος, μετά το τέλος του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ. Ο Γερμανός μέσος πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου με τους Μαδριλένους, αλλά ο δημοσιογράφος φρόντισε να του χαλάσει λίγο τη διάθεση. Ερωτηθείς αν εξεπλάγη που η Λίβερπουλ ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Champions League: Η ερώτηση δημοσιογράφου που έκανε έξαλλο τον Κρόος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:22 29/05/2022

Τελικός Champions League 2022, Κουρτουά: “Όταν η Ρεάλ παίζει στον τελικό, κερδίζει”

aek1924.gr
Ο Τιμπό Κουρτουά προκάλεσε “κρότο” με τις δηλώσεις που έκανε, καθώς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ρεάλ κάθε φορά που παίζει σε τελικό Champions League, κερδίζει, τονίζοντας ότι είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας, κάτι που προκάλεσε αρνητικά σχόλια (και) από οπαδούς της Ατλέτικο. Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ στο Σταντ Ντε Φρανς (COSMOTE Sport 1, MEGA) για […] The post Τελικός Champions League 2022, Κουρτουά: “Όταν η Ρεάλ παίζει στον τελικό, κερδίζει” appeared first on AEK1924.gr.
11:34 28/05/2022

ΒΙΝΤΕΟ - Τελικός Champions League: Έγινε σύνθημα και στο Παρίσι ο Τσιμίκας

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Τελικός Champions League: Έγινε σύνθημα και στο Παρίσι ο Τσιμίκας 28/05/2022 Οι φίλοι της Λίβερπουλ έχουν κατακλύσει το Παρίσι και ενόψει του τελικού του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης (28/5, 22:00) αποθέωσαν τον Κώστα Τσιμίκα, τραγουδώντας το «Tsimi - Tsimi - Tsimi, our Kostas Tsimikas». Δείτε τα σχετικά βίντεο:
10:50 28/05/2022

Τελικός Champions League 2022, Λίβερπουλ: Ταξιδεύουν με την αποστολή για το ματς με τη Ρεάλ οι Τιάγκο και Φαμπίνιο

aek1924.gr
Ο Τιάγκο Αλκάνταρα και ο Φαμπίνιο θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη αποστολή της Λίβερπουλ για τον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ. Το βράδυ του Σαββάτου (27/05, 22.00, Cosmote sport 1, MEGA) η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League. Ο Γιούργκεν Κλοπ συμπεριέλαβε στην αποστολή που θα ταξιδέψει για […] The post Τελικός Champions League 2022, Λίβερπουλ: Ταξιδεύουν με την αποστολή για το ματς με τη Ρεάλ οι Τιάγκο και Φαμπίνιο appeared first on AEK1924.gr.
16:38 27/05/2022

Τελικός Champions League: «Θα θυσίαζα τη σύζυγό μου για τον τίτλο» δήλωσε ο Βαλβέρδε

Newsit
Η Ρέαλ Μαδρίτης θα ψάξει το 12ο τίτλο της στο Champions League στον αυριανό (28/05, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) τελικό κόντρα στη Λίβερπουλ και οι παίκτες της φαίνεται ότι θα δώσουν τα πάντα για το τρόπαιο. Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε αστειεύτηκε μάλιστα ότι θα το… συζητούσε ακόμη και για τη σύζυγό του, βάζοντας μόνο το ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Champions League: «Θα θυσίαζα τη σύζυγό μου για τον τίτλο» δήλωσε ο Βαλβέρδε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:28 27/05/2022

Τελικός Champions League: Με γαλανόλευκα παπούτσια ο Κώστας Τσιμίκας

Newsit
Ο Κώστας Τσιμίκας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ως μόλις ο δεύτερο Έλληνας στην ιστορία της διοργάνωσης. Δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια μετά τον Άκη Ζήκο στο Πόρτο – Μονακό, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα λάβει μέρος στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς για τους ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Champions League: Με γαλανόλευκα παπούτσια ο Κώστας Τσιμίκας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:44 26/05/2022

Τελικός Champions League: Ο Κριστιάν Καρεμπέ εμφάνισε το τρόπαιο στο Παρίσι

Newsit
Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και διευθυντής στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, βρίσκεται στο Παρίσι ενόψει του τελικού του Champions League. Οι εκδηλώσεις στο Παρίσι ενόψει του τελικού του Champions League, μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ έχουν ξεκινήσει και θα κορυφωθούν λίγο πριν τη “σέντρα” του μεγάλου αγώνα, το βράδυ του Σαββάτου ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Champions League: Ο Κριστιάν Καρεμπέ εμφάνισε το τρόπαιο στο Παρίσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:18 26/05/2022

Τελικός Champions League – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Νταβίντ Αλάμπα προλαβαίνει την Λίβερπουλ

Newsit
Ευχάριστα νέα για τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League, κόντρα στη Λίβερπουλ (28/5). Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης είδε τον Νταβίντ Αλάμπα να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να επιστρέφει στις προπονήσεις την Τρίτη (17/5). Έτσι, ο Αυστριακός αμυντικός θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τον τελικό ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Champions League – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Νταβίντ Αλάμπα προλαβαίνει την Λίβερπουλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:52 17/05/2022

Αθλητικές μεταδόσεις: Ντέρμπι στη Super League 1, αυλαία σε Super League 2, Basket League, Μπακς και Σάκκαρη

filathlos.gr
Αθλητικές μεταδόσεις: Ντέρμπι στη Super League 1, αυλαία σε Super League 2, Basket League, Μπακς και Σάκκαρη 01/05/2022 Τα ματς Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός-Άρης και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, οι αναμετρήσεις με τις οποίες πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League 2, το παιχνίδι Προμηθέας Πάτρας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την 24η «στροφή» της Basket League, ο πρώτος ημιτελικός της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA ανάμεσα σε Σέλτικς και Μπακς, καθώς επίσης και η μονομαχία της Σάκκαρη με την Κασάτκινα για τον 2ο γύρο του Madrid Open δεσπόζουν στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Κυριακής. Αναλυτικά όλες οι
09:46 01/05/2022

Τελικός Champions League: Αντιδράσεις από Μόσχα και Gazprom για τις αποφάσεις της UEFA

Newsit
Την απογοήτευσή του για την απόφαση της UEFA να μεταφέρει τον τελικό του Champions League από την Αγία Πετρούπολη στο Παρίσι (28/5), εξέφρασε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης: «Είναι κρίμα που ελήφθη μια τέτοια απόφαση. Η Αγία Πετρούπολη θα μπορούσε να είχε παράσχει όλες ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Champions League: Αντιδράσεις από Μόσχα και Gazprom για τις αποφάσεις της UEFA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:38 25/02/2022

Το Champions League νίκησε τη Φάρμα στη μάχη της τηλεθέασης

Newsbeast.gr
Βραδιά Champions League ήταν η χθεσινή, κάτι που καταγράφηκε και στη μάχη της τηλεθέασης. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ1 επικράτησε έναντι της Φάρμας τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο. Αναλυτικά:  Δυναμικό Κοινό -Τελικός Champions League: 21,3% -Φάρμα: 17,2% Γενικό σύνολο […]
10:56 30/05/2021

Τελικός Champions League: Πορεία με βόδια και άλογα πριν το Σίτι – Τσέλσι

Newsit
Οπαδοί της Τσέλσι στη Νιγηρία έκαναν πορεία… νίκης για τους «μπλε», λίγες ώρες πριν από τη «σέντρα» του τελικού του Champions League, ανάμεσα στους Λονδρέζους με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι φίλοι της Τσέλσι ανά τον κόσμο, ανυπομονούν για τον τελικό των «μπλε» με την Μάντσεστερ Σίτι, στο Champions League. Κάτι τέτοιο είδαμε και στη Νιγηρία, ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Champions League: Πορεία με βόδια και άλογα πριν το Σίτι – Τσέλσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:34 29/05/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load