#Τζόρτζιο Αρμάνι

Ένα σούπερ γιοτ με την υπογραφή του Αρμάνι: Χρυσές αποχρώσεις, γυμναστήριο και αίθουσα μασάζ

Newsbeast.gr
Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σχεδιάζει το 72 μέτρων σούπερ γιοτ Admiral για λογαριασμό του «The Italian Sea Group» και έχει στο μυαλό του μόνο την πολυτέλεια στη θάλασσα. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του Admiral, η καθέλκυση του οποίου προγραμματίζεται για το 2024, παρουσιάστηκε στις 11 Φεβρουαρίου στη Marina di Carrara. Στο σούπεργιοτ συνδυάζονται πλευρές του κόσμου της ναυσιπλοΐας και της μόδας: χρυσοί τόνοι υπογραμμίζουν τους γήινους του εσωτερικού, συμπλέοντας με τα φωτιστικά και άλλα στοιχεία που προέρχονται από Armani/Casa. Αραχνοΰφαντες κουρτίνες χωρίζουν τους χώρους χωρίς να τους κλείνουν τελείως τον έναν από τον άλλον. Μεγάλοι καναπέδες με πολλά μαξιλάρια προσκαλούν τους ταξιδιώτες να χαλαρώσουν
13:24 20/02/2023

Οι πρώτες εικόνες από τον εσωτερικό σχεδιασμό του μυθικού σούπερ γιοτ Admiral που επιμελείται ο Τζόρτζιο Αρμάνι

Newsit
Ο Ιταλός μόδιστρος, Τζόρτζιο Αρμάνι, δεν ασχολείται μόνο με ρούχα, αλλά σχεδιάζει ακόμα και γιοτ και μάλιστα έχει βάλει την υπογραφή του στον σχεδιασμό του μυθικού σούπερ σκάφους, Admiral που κατασκευάζει η εταιρεία The Italian Sea Group. Η πολυτέλεια στη θάλασσα είναι στο μυαλό του Τζόρτζιο Αρμάνι, καθώς ο Ιταλός μόδιστρος σχεδιάζει το 72 μέτρων ... Περισσότερα To άρθρο Οι πρώτες εικόνες από τον εσωτερικό σχεδιασμό του μυθικού σούπερ γιοτ Admiral που επιμελείται ο Τζόρτζιο Αρμάνι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:04 20/02/2023

Admiral: Το νέο superyacht δια χειρός Αρμάνι

monopoli.gr
Το νέο πολυτελές super yacht «Admiral» είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας της εταιρεία The Italian Sea Group και του Τζόρτζιο Αρμάνι. Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν το 72μέτρο σκάφος να έχει ήδη πουληθεί σε Έλληνα μεγιστάνα των κρυπτονομισμάτων.
20:00 15/02/2023

Στο Παρίσι με τον Τζόρτζιο Αρμάνι: «Έχω ακόμα πολλά να δώσω»

ProtoThema.gr
Με τη νέα του επίδειξη ο Ιταλός μόδιστρος στη γαλλική πρωτεύουσα επιβεβαίωσε ότι η μακροχρόνια επιτυχία του δεν είναι τυχαία - Συνομιλήσαμε μαζί του, παρακολουθήσαμε το fashion show του και μπήκαμε στα παρασκήνια
09:10 02/02/2023

Ιταλία: Πυρκαγιά στο νησί Παντελερία - Εγκατέλειψε την οικεία του ο Αρμάνι

fosonline.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε στο νησί Παντελερία της Σικελίας με πολλές κατοικίες να εκκενώνονται. Μέσα σε αυτές και το σπίτι του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Τζόρτζιο Αρμάνι. 
06:52 18/08/2022

Ιταλία: Πυρκαγιά στο μικρό νησί Παντελερία – Ο Τζόρτζιο Αρμάνι χρειάστηκε να απομακρυνθεί από τη βίλα του

Newsbeast.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε αργά χθες το απόγευμα (17/8) στο μικρό νησί Παντελερία (νότια της Σικελίας), με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για την εσπευσμένη απομάκρυνση κατοίκων από τα σπίτια τους και τουριστών από ξενοδοχεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν πολλαπλές εστίες, γεγονός που γεννά υποψίες ότι η φωτιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμών. Πολλές κατοικίες δόθηκε εντολή να εκκενωθούν, καθώς πλησίαζαν επικίνδυνα τα πύρινα μέτωπα. Μεταξύ άλλων, απομακρύνθηκαν από τις βίλες τους διασημότητες όπως ο σχεδιαστής μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι και ο πρώην ποδοσφαιριστής Μάρκο Ταρντέλι. Ο σχεδιαστής φιλοξενούσε μερικούς φίλους όταν κλήθηκε να βγει βιαστικά από το σπίτι του, με ένα SUV, για να φτάσει στην ακ
01:42 18/08/2022

Τεράστιο πρόβλημα στη Μύκονο: Υπάρχει έλλειψη σε σαμπάνιες

diaforetiko.gr
Τεράστιο πρόβλημα στη Μύκονο: Υπάρχει έλλειψη σε σαμπάνιες 120 άτομα έδωσαν το παρών στο δείπνο για την παρουσίαση της συλλογής Mare του Τζόρτζιο Αρμάνι στο pop up store που στήθηκε στο Nammos, ενώ στο νησί παρατηρείται έλλειψη σε σαμπάνιες Crystal Με το φεγγάρι να λάμπει και τον αέρα να έχει πέσει, η παραλία της Ψαρού χθες το […]
19:32 15/07/2022

Γκαλιάνι: «Εγώ έπεισα τον Αρμάνι να αγοράσει την Ολίμπια Μιλάνο το 2004»

in.gr
Ο Αντριάνο Γκαλιάνι απόκαλυψε πως ήταν αυτός που έπεισε τον Τζόρτζιο Αρμάνι να αναλάβει τον διοικητικό θώκο Ολίμπια Μιλάνο, το 2004.
21:02 25/06/2022

Αντιπολεμικό μήνυμα από τον Τζόρτζιο Αρμάνι

naftemporiki.gr
Ο Τζόρτζιο Αρμάνι, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, παρουσίασε ένα σόου μέσα στη σιωπή ως φόρο τιμής στην Ουκρανία που υποφέρει.
11:36 02/03/2022

Ο σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι επέλεξε τη σιωπή σε επίδειξη μόδας ως αλληλεγγύη στην Ουκρανία

thebest.gr
Oι επιδείξεις μόδας μπορεί γενικά να διαρκούν κατά μέσο όρο δεκαπέντε λεπτά, αλλά οι παραγωγές τους απαιτούν τεράστια υλικοτεχνική προετοιμασία και προγραμματισμό.
21:08 01/03/2022

Τζώνη Θεοδωρίδης: Από τον Τζόρτζιο Αρμάνι στη δικαστική διαμάχη με τη «Λάμψη» - Ποιο είναι το πραγματικο του όνομα (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Ο Τζώνη Θεοδωρίδης μίλησε αποκλειστικά για την συμμετοχή του στη «Λάμψη», την σύζυγό του αλλά και την συμμετοχή του σε show του Τζόρτζιο Αρμάνι.
11:24 01/02/2022

Τζώνη Θεοδωρίδης: «Με θεωρήσαν τρελό όταν κινήθηκα δικαστικά εναντίον της «Λάμψης»»

in.gr
Η δικαστική μάχη με τη «Λάμψη» και η άγνωστη σχέση του με τον Τζόρτζιο Αρμάνι
10:44 01/02/2022

Μετάλλαξη Όμικρον: Ο οίκος Armani ακυρώνει τα ντεφιλέ σε Μιλάνο και Παρίσι

Newsit
Ο Ιταλός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει τις επιδείξεις μόδας που είχε προγραμματίσει για τον Ιανουάριο στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας για άνδρες του Μιλάνου και της εβδομάδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Ευρώπη. Αυτή η απόφαση του 87χρονου δημιουργού «ελήφθη με μεγάλη λύπη κι έπειτα από ... Περισσότερα To άρθρο Μετάλλαξη Όμικρον: Ο οίκος Armani ακυρώνει τα ντεφιλέ σε Μιλάνο και Παρίσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:30 04/01/2022

Τζόρτζιο Αρμάνι: Ακύρωσε τα ντεφιλέ του στο Μιλάνο και το Παρίσι λόγω της παραλλαγής Όμικρον

mononews.gr
Ο Ιταλός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει τις επιδείξεις μόδας που είχε προγραμματίσει για τον Ιανουάριο στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας για άνδρες του Μιλάνου και της εβδομάδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Ευρώπη.
19:30 04/01/2022

O Giorgio Armani τιμήθηκε με το πιο σημαντικό βραβείο της Ιταλίας

tlife.gr
Ο Τζόρτζιο Αρμάνι τιμήθηκε με την υψηλότερη διάκριση της Ιταλίας, τον τίτλο του : Knight Grand To άρθρο O Giorgio Armani τιμήθηκε με το πιο σημαντικό βραβείο της Ιταλίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:04 04/12/2021

Η Βίκυ Κουλιανού το... παντοτινό τοπ μόντελ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Gala

thebest.gr
Η Ελληνίδα τοπ μόντελ και ηθοποιός Βίκυ Κουλιανού που διατηρεί άθικτη τη στόφα των μοντέλων της χρυσής εποχής του μόντελινγκ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και φωτογραφήθηκε στο ιστορικό «Mont Parnes» ενώ μίλησε για τη ζωή, την καριέρα, τον έρωτα και τη συνεργασία της με δημοφιλή μοντέλα και διάσημους σχεδιαστές μόδας Η Bίκυ Κουλιανού είναι ένα μοντέλο που ερωτεύτηκε ο Τζόρτζιο Αρμάνι, λάτρεψε ο Τζιάνι Βερσάτσε και θέλησαν να συνεργαστούν μαζί της οι Τζιανφράνκο Φερέ και Ιβ Σεν Λοράν.
22:54 03/11/2021

Η Alitalia έκλεισε και οι πρώην αεροσυνοδοί διαμαρτύρονται φορώντας μόνο τα κομπινεζόν τους (βίντεο)

pronews.gr
Πρώην αεροσυνοδοί της Alitalia συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ρώμης και επέλεξαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για την διάλυση του ιταλικού αερομεταφορέα. Κάποιες δεκάδες πρώην εργαζόμενες στην Alitalia παρατάχθηκαν στην πλατεία πάνω από το Καπιτώλιο το απόγευμα της Τετάρτης και ξεκίνησαν να βγάζουν τα ρούχα τους, βγάζοντας από πάνω τους την επίσημη στολή της πάλαι ποτέ κραταιάς αεροπορικής εταιρείας. Τα συνδικάτα των εργαζομένων, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σε ξένους ανταποκριτές πριν από δύο εβδομάδες, εξέφρασαν την έντονη αντίθεση και απογοήτευσή τους. Διαμαρτύρονται επίσης για το ότι στο εξής δεν θα εφαρμόζονται οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και για την απόφαση να μην
22:12 21/10/2021

Τελευταίο ταξίδι σήμερα για την Alitalia - Παραδίδει «σκυτάλη» στην Ita

pronews.gr
Σήμερα η Alitaliα αναμένεται να πραγματοποιήσει το τελευταίο της δρομολόγιο από το 1947 και να παραδώσει "σκυτάλη" στην Ita. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της χώρας: ήταν ο επίσημος αερομεταφορέας των Ολυμπιακών Αγώνων της Ρώμης το 1960, ενώ τρεις δεκαετίες αργότερα τις στολές του προσωπικού κλήθηκε να σχεδιάσει ο Τζόρτζιο Αρμάνι. Τον περασμένο αιώνα, η Alitalia ήταν η δωδέκατη αεροπορική εταιρία στον κόσμο. Από το τέλος των χρόνων του 1990 όμως άρχισαν τα προβλήματα, με τεράστια λάθη στις στρατηγικές επιλογές, όπως και την όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη των εταιριών χαμηλού κόστους. Η Ita καλείται τώρα να καλύψει το μεγάλο αυτό κενό . Πρόκειται, πάντως , για δυο εντελ
15:50 14/10/2021

«Τo Καινούργιο Παιδί» έρχεται στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

ieidiseis.gr
Η Κάτια Δανδουλάκη είναι η γυναίκα που όλοι κρύβουμε μέσα μας στον νέο μονόλογο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.Η Κάτια Δανδουλάκη επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι μετά από απουσία αρκετών μηνών λόγω lockdown με ένα ολοκαίνουργιο έργο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, από το δίδυμο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Το «Καινούργιο Παιδί» είναι η ιστορίας μιας γυναίκας που γεννήθηκε το 1950. Της Δάφνης. Η Δάφνη δεν έχει κάτι ξεχωριστό, κάτι που να την διαφοροποιεί από το μεγάλο πλήθος. Η Δάφνη είναι μια γυναίκα της γενιάς της. Είναι μια από μας. Και από μια μεριά, η Δάφνη είμαστε εμείς. Εμείς που νοιώσαμε τον εαυτό μας στην μεταπολίτευση. Που επαναστατήσαμε (έστω και στη φαντασία
11:44 01/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load