#Face App

Ρωτήστε τον πλαστικό: Οι 5 τρόποι για σαρκώδη καλοσχηματισμένα χείλη χωρίς duck face

instyle.gr
Τα σαρκώδη καλοσχηματισμένα χείλη είναι σε ζήτηση περισσότερο από ποτέ, και μάλιστα σε όλες τις ηλικίες. Η αυξητική χειλιών όμως δεν είναι κάτι καινούργιο που ζητούν μόνο οι γυναίκες που έχουν λεπτά χείλη. Είναι κάτι που εφαρμόζεται εδώ και 50 χρόνια σε άνδρες και σε γυναίκες. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι με το πέρασμα του […] The post Ρωτήστε τον πλαστικό: Οι 5 τρόποι για σαρκώδη καλοσχηματισμένα χείλη χωρίς duck face appeared first on InStyle.
23:38 12/12/2022

WhatsApp για iOS: Βελτιώνει την εμπειρία φωνητικών κλήσεων με νέο interface

secnews.gr
Εδώ και λίγο καιρό, η δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp εργάζεται για να βελτιώσει την εμπειρία φωνητικών κλήσεων στην εφαρμογή. Μια νέα έκδοση beta δείχνει ότι η εταιρεία σχεδιάζει ένα ανανεωμένο user interface, που πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο σε μια νέα ενημέρωση της εφαρμογής. Δείτε επίσης: Η Google θα περιορίσει τον δωρεάν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο […] The post WhatsApp για iOS: Βελτιώνει την εμπειρία φωνητικών κλήσεων με νέο interface appeared first on SecNews.gr.
10:26 21/02/2022

Halsey: Ποζάρει τόπλες στη νέα καμπάνια της εταιρίας μακιγιάζ About-Face

koolnews.gr
Η Halsey αναδεικνύει την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος, στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια διαφήμιση που συμμετείχε, για τη νέα σειρά της εταιρίας μακιγιάζ και εμφανίστηκε τόπλες, ποζάροντας ανάμεσα σε μια παρέα άλλων τόπλες μοντέλων. Σκοπός είναι να αναδείξουν τα νέα προϊόντα της σειράς και συγκεκριμένα της γκλίτερ σκόνης προσώπου […] The post Halsey: Ποζάρει τόπλες στη νέα καμπάνια της εταιρίας μακιγιάζ About-Face appeared first on Koolnews.gr.
12:04 03/02/2022

Ναταλία Γερμανού: Τότε που έλεγε ΘΑΝΑΤΟΣ στο duck face

koolnews.gr
Η Ναταλία Γερμανού παλιά ήταν έξαλλη με όσα κορίτσια απαθανατίζονται σε selfies κάνοντας το λεγόμενο duck face σχολίαζε καυστικά κοπέλες με τη συγκεκριμένη έκφραση προσώπου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. «Κορίτσια! Τώρα ξέρουμε την πάθησή σας! Πρόκειται για κατατονική λήθαργο, που είναι μια μορφή σχιζοφρένειας. Η ασθενής με κατατονική λήθαργο, δείχνει σαφώς την […] The post Ναταλία Γερμανού: Τότε που έλεγε ΘΑΝΑΤΟΣ στο duck face appeared first on Koolnews.gr.
11:10 29/12/2021

Ξύλο και τραυματισμοί σε σχολείο – «Μπούκαραν» στην τάξη με full face

lamianow.gr
Ανησυχία επικρατεί στο 1ο και 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη καθώς το τελευταίο δεκαήμερο έχει παρατηρηθεί έξαρση βίαιων περιστατικών μεταξύ ομάδας μαθητών, που μάλιστα προκάλεσε την παρέμβαση και της αστυνομίας. Το πρώτο περιστατικό ήταν η συμπλοκή δύο μαθητών από το 1ο και το 2 Λύκειο. Αποτέλεσμα ήταν ένας εκ των μαθητών να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί, με τους γονείς των μαθητών να υποβάλουν μηνύσεις για το συμβάν, σύμφωνα με το voria.gr. «Μπούκαραν» στην τάξη με full face Ο κύκλος της παραβατικότητας ωστόσο δεν έληξε στην παραπάνω συμπλοκή, αφού ομάδα μαθητών από το 1ο και 2ο Λύκειο, […] The post Ξύλο και τραυματισμοί σε σχο
17:30 21/12/2021

Η Microsoft μπορεί να σχεδιάζει τον δικό της επεξεργαστή Surface

secnews.gr
Φαίνεται ότι αυτή την εποχή το big game στην καταναλωτική αγορά τεχνολογίας είναι οι εταιρείες να σχεδιάσουν το δικό τους silicon με τη μία ή την άλλη μορφή. Φυσικά, η Apple έχει κατασκευάσει μια σειρά από chips Apple A για iPhone και iPad προλαβαίνοντας τους αντιπάλους της, αλλά η Google προφανώς δεν θέλει να μείνει […] The post Η Microsoft μπορεί να σχεδιάζει τον δικό της επεξεργαστή Surface appeared first on SecNews.gr.
13:26 18/10/2021

PlayStation 5: Η Sony αποκάλυψε το menu και το interface

eleftherostypos.gr
Ενώ απέμεινε ένας μήνας για την κυκλοφορία του PlayStation 5 (στις 17 Νοεμβρίου) και ενώ γίνεται χαμός με τις προπαραγγελίες, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο video με το πώς θα μοιάζει το menu και το interface της νέα κονσόλας! Όπως μπορείτε να δείτε, είναι αρκετά διαφορετικό απ’ ό,τι... The post PlayStation 5: Η Sony αποκάλυψε το menu και το interface appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
12:15 16/10/2020

Google Maps: Το δημοφιλές tab “Saved” αλλάζει interface

secnews.gr
Το Google Maps έγινε 15 ετών τον Φεβρουάριο και η Google κυκλοφορεί τώρα updates για το δημοφιλές tab “Saved” για να βοηθήσει τους ανθρώπους να θυμούνται τοποθεσίες που είχαν επισκεφτεί. Το πρώτο update στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες smartphone του Google Maps να θυμούνται το όνομα μιας τοποθεσίας που είχαν επισκεφθεί, τοποθετώντας στην κορυφή της […] The post Google Maps: Το δημοφιλές tab “Saved” αλλάζει interface appeared first on SecNews.gr.
15:21 27/08/2020

ΦΩΤΟ: Ο Δήμαρχος Πατρέων ως… γυναίκα

dete.gr
Η εφαρμογή face app, που «μεταμορφώνει» τους άνδρες σε γυναίκες και τι ςγυναίκες σε άνδρες, έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στα social media. Από τη μόδα αυτή δεν γλύτωσε ούτε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης που η εφαρμογή τον μετέτρεψε σε μακρομαλλούσα κυρία!
12:42 04/07/2020

Δεν θα το πιστεύετε! FaceApp: Όταν οι Πατρινοί αυτοδιοικητικοί αλλάζουν φύλο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

dete.gr
Η εφαρμογή face app, που «μεταμορφώνει» τους άνδρες σε γυναίκες και τις γυναίκες σε άνδρες, έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στα social media. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, οι διάσημοι που χρησιμοποίησαν την εν λόγω εφαρμογή με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό… Έχετε σκεφτεί όμως πώς θα ήταν κάποιοι «δικοί μας» αυτοδιοικητικοί; Σας προκαλούμε να βρείτε κάποιους από αυτούς! Αν δυσκολευτήκατε, στο τέλος κάθε φωτογραφίας… σας δίνουμε τη λύση. Με πολύ δόση χιούμορ... Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης Ο... Γρηγόρης Αλεξόπουλος Και ο Νίκος Παπαδημάτος Ο Γιώργος Ρώρος   Ο Πέτρος Ψωμάς Ο Χρήστος Πατούχας Ο Νίκος Τζανάκος Ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος […]
10:54 28/06/2020

"Έξαλλη" η Ελεονώρα Μελέτη με το Face App: "Όταν κάποιος τους πει πως όντως έχει διορθώσει το φύλο του..."

thetoc.gr
Η παρουσιάστρια καυτηρίασε την υποκρισία με την εφαρμογή που δείχνει στους χρήστες πώς θα ήταν αν είχαν γεννηθεί με άλλο φύλο
20:46 26/06/2020

Face App: Δείτε πώς θα ήταν διάσημοι Έλληνες αν «άλλαζαν φύλο»

topontiki.gr
ΕΛΛAΔΑ  Viral έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο φωτογραφίες διασήμων που δείχνουν πρόσωπα διασήμων πώς θα ήταν με τα ίδια χαρακτηριστικά στο αντίθετο φύλο Οι celebrities αποτελούν πρωταγωνιστές των μεταμορφώσεων και τις περισσότερες φορές τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα και άλλα πολύ ξεκαρδιστικά. Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνος Αργυρός και άλλοι διάσημοι αλλάζουν φύλο μέσω της νέας viral εφαρμογής Face App. Τις πιο πολλές μεταμορφώσεις διασήμων τις έχει κάνει η χιουμοριστική σελίδα του Instagram "Greek Arrow", η οποία συνεχίζει να αλλάζει φύλο στους διάσημους.   Σάκης Ρουβάς   Αναστασία Γιούσεφ         Δείτε αυτή τη δ
14:10 26/06/2020

Διάσημοι κάνουν «αλλαγή φύλου» και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό

tromaktiko.gr
Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει trend στο διαδίκτυο, η εφαρμογή Face App που μετατρέπει το πρόσωπο μίας γυναίκας σε αντρικό και το αντρικό σε γυναικείο αντίστοιχα. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν σπεύσει να την δοκιμάσουν από καθαρή περιέργεια. Ο χιουμοριστικός λογαριασμός στο Instagram, Greek Arrow, μεταμορφώνει διάσημους στο αντίθετο φύλλο και ήδη έχει γίνει viral, […] The post Διάσημοι κάνουν «αλλαγή φύλου» και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό appeared first on tromaktiko.
17:27 25/06/2020

Χοψονίδου & Σπανούλης: Η εικόνα τους μετά από 9 χρόνια γάμου και έξι παιδιά

el.gr
Η Ολυμπία με το χιούμορ που τη διακρίνει τρολάρει τη φετινή 9η επέτειό τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Face App. Κάνει κολάζ με δύο φωτογραφίες και δείχνει πως ήταν πριν από 9 χρόνια και πώς θα μπορούσαν να είναι σήμερα μετά την απόκτηση των έξι παιδιών τους. Το άρθρο Χοψονίδου & Σπανούλης: Η εικόνα τους μετά από 9 χρόνια γάμου και έξι παιδιά εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:07 25/06/2020

Ελένη Μενεγάκη: Αντίκρισε τον εαυτό της σε ανδρική εκδοχή - «Ωραίος είναι ο αδελφός που θα μπορούσα να είχα»

ProtoThema.gr
Το face app είναι η νέα τάση στο Instagram και μεταμορφώνει τα πρόσωπα στο αντίθετο φύλο
22:15 23/06/2020

Dow starts May on a sour note, sheds 600+ points as coronavirus fears resurface

mikrometoxos.gr
Stocks were lower Friday after the latest batch of corporate earnings results and economic data revealed more damage from the coronavirus pandemic. News late in the session that the U.S. Food and Drug Administration had granted Gilead’s antiviral treatment remdesivir emergency use authorization to treat patients with COVID-19 did little to move the needle on equities. Earlier, […] The post Dow starts May on a sour note, sheds 600+ points as coronavirus fears resurface appeared first on Mikrometoxos.gr.
23:13 01/05/2020

Eπαναφορά προσώπου με φυσικά υλικά για baby face

tromaktiko.gr
Οι μέρες που πέρασαν μπορεί να ήταν ευχάριστες, καταπόνησαν όμως αρκετά το δέρμα μας. Εκτός από άπλετο φαγητό και night out με φίλους και γνωστούς, δημιουργήσαμε και εντυπωσιακά makeup looks στο πρόσωπό μας. Βλέπετε αυτές οι ημέρες απαιτούν festive look και φυσικά δεν χάνουμε την ευκαιρία να τα δημιουργήσουμε. Επειδή όμως σε λιγότερο από μα […] The post Eπαναφορά προσώπου με φυσικά υλικά για baby face appeared first on tromaktiko.
00:39 26/03/2020

ΣΟΚ! Παραμορφώθηκε εντελώς ο Πάνος Μιχαλόπουλος!

makeleio.gr
Άλλος άνθρωπος ο Πάνος Μιχαλόπουλος! Παραμορφώθηκε… Μην πηγαίνει ο νους σας στο κακό! Απλώς είδαμε μια φωτογραφία και μείναμε άφωνοι! Συγκεκριμένα, πριν λίγο καιρό ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν και όπως όλοι, την «πέρασε» από το Face App! Ο γνωστός ηθοποιός έκανε ένα επικό αυτοτρολάρισμα στη σελίδα του στο facebook ανεβάζοντας […]
20:16 19/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load