#Μαυρωτάς

Γιώργος Μαυρωτάς: Ρήτρα παραβατικότητας και παρακράτηση χρηματοδότησης για τις ομάδες, όταν υπάρχουν σοβαρά επεισόδια

thecaller.gr
O γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς μίλησε για τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, κατά της οπαδικής βίας και τη ρήτρα παραβατικότητας που θα υπάρξει προς τις ομάδες, σε περίπτωση σοβαρών επεισοδίων σε κάποιο γήπεδο.O γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς μίλησε για τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, κατά της οπαδικής βίας και τη ρήτρα παραβατικότητας που θα υπάρξει προς τις ομάδες, σε περίπτωση σοβαρών επεισοδίων σε κάποιο γήπεδο.Μιλώντας τα “Παραπολιτικά 90,1”, τόνισε πως η κατάσταση με την οπαδική βία κλιμακωνόταν επικίνδυνα και ανέφερε πως η τωρινή παρέμβαση της κυβέρνησης “… […]
15:00 15/12/2023

Πώς θα λειτουργεί το νεο σύστημα ταυτοποίησης στα γήπεδα

olympia.gr
Την διαβεβαίωση, ειδικότερα, ότι η επιστροφή των φιλάθλων μετά τις 12/2 στα γήπεδα της Super League θα γίνει υπό συνθήκες κανονικότητας και νομιμότητας έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού (ΓΓΑ), Γιώργος Μαυρωτάς. Μίλησε εξάλλου για το νέο σύστημα ταυτοποίησης κατά την είσοδο στις κερκίδες. «Μέχρι τώρα αυτό που γινόταν ήταν ο έλεγχος των καμερών μια φορά […] Πώς θα λειτουργεί το νεο σύστημα ταυτοποίησης στα γήπεδα - olympia
15:28 14/12/2023

Μαυρωτάς: «Στόχος να είναι έτοιμο το νέο σύστημα ταυτοποίησης για την είσοδο στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου» (video)

pressaris.gr
Την απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων με θεατές στο ποδόσφαιρο μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου θέλουν να εκμεταλλευτούν οι υπεύθυνοι έτσι ώστε με την επιστροφή στην… κανονικότητα να έχει τεθεί σε εφαρμογή το νέο σύστημα ταυτοποίησης για την είσοδο στα γήπεδα. The post Μαυρωτάς: «Στόχος να είναι έτοιμο το νέο σύστημα ταυτοποίησης για την είσοδο στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου» (video) appeared first on pressaris.gr.
14:09 14/12/2023

Γ.Μαυρωτάς: «Ο παράνομος στοιχηματισμός αποτελεί το «λίπασμα» για τη χειραγώγηση αγώνων»

thecaller.gr
Στο συνέδριο με θέμα τον παράνομο στοιχηματισμό, που διοργάνωσε στο Ραμπάτ το Συμβούλιο της Ευρώπης με το Δίκτυο Εθνικών Πλατφορμών και τον Οργανισμό Αθλητικών Στοιχημάτων του Μαρόκο, στις 7 Νοεμβρίου, ήταν προσκεκλημένος να μιλήσει ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της Σύμβασης Macolin.Στο συνέδριο με θέμα τον παράνομο στοιχηματισμό, που διοργάνωσε στο Ραμπάτ το Συμβούλιο της Ευρώπης με το Δίκτυο Εθνικών Πλατφορμών και τον Οργανισμό Αθλητικών Στοιχημάτων του Μαρόκο, στις 7 Νοεμβρίου, ήταν προσκεκλημένος να μιλήσει ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολο
15:00 09/11/2023

Μαυρωτάς: «Θέλουμε να χτίσουμε ένα νικηφόρο σερί»

aek1924.gr
Ο αθλητής της ανδρικής ομάδας πόλο της ΑΕΚ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το αυριανό αγώνα με το Παλαιό Φάληρο. Αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Μαυρωτάς στο aek.gr: «Παίζουμε το πρώτο μας παιχνίδι στην έδρα μας και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Προερχόμαστε από ένα σημαντικό τρίποντο και θέλουμε να χτίσουμε ένα νικηφόρο σερί […] The post Μαυρωτάς: «Θέλουμε να χτίσουμε ένα νικηφόρο σερί» appeared first on AEK1924.gr.
20:37 03/10/2023

Στο ΟΑΚΑ για την βράβευση του Νίκου Γκάλη οι Γιώργος Μαυρωτάς, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Γιάννης Βρούτσης

Newsit
Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ φιλοξενεί την Σλοβενία σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, ένα παιχνίδι στο οποίο θα βραβευτεί ο Νίκος Γκάλης, με τους Γιώργο Μαυρωτά, Κωνσταντίνο Ζέρβα και Γιάννη Βρούτση να βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου. Πριν από τον αγώνα θα γίνει η τελετή βράβευσης του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη, σε ένα αγώνα ... Περισσότερα To άρθρο Στο ΟΑΚΑ για την βράβευση του Νίκου Γκάλη οι Γιώργος Μαυρωτάς, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Γιάννης Βρούτσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 04/08/2023

Αποθεώθηκε η εθνική ομάδα πόλο κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Δείτε φωτογραφίες

ProtoThema.gr
Την ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια υποδέχθηκαν οι Γιάννης Βρούτσης και Γιώργος Μαυρωτάς
03:00 31/07/2023

Η ευρωπαϊκή συμμαχία ενάντια στη χειραγώγηση αγώνων και στο «ξέπλυμα» χρήματος στον αθλητισμό και το ελληνικό παράδειγμα

Gazzetta
Ο Γιώργος Μαυρωτάς προσεκλήθη να συμμετάσχει στην Ολομέλεια, με αντικείμενο συζήτησης τις συνέργειες που πρέπει να αναπτύξουν οι εμπλεκόμενοι φορείς, αναγνωρίζοντας την ολοένα και μεγαλύτερη σύνδεση που υπάρχει, παγκοσμίως, μεταξύ της χειραγώγησης αθλητικών αγώνων, του παράνομου στοιχηματισμού και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
13:04 26/05/2023

«Τελειώνει» ο Μαυρωτάς από τη ΓΓΑ

fosonline.gr
Ο Γιώργος Μαυρωτάς αναμένεται να αποχαιρετήσει τη θέση του γενικού γραμματέα αθλητισμού σε μερικές εβδομάδες, αφότου ορκιστεί η νέα κυβέρνηση μετά τις δεύτερες εθνικές εκλογές του Ιουνίου.
18:48 24/05/2023

O Μαυρωτάς έτρεξε στην σκυταλοδρομία του Spetsathlon μαζί με παραολυμπιονίκες

Gazzetta
Παρών στο φετινό Spetsathlon o Γ.Γ.Α, Γιώργος Μαυρωτάς, συμμετείχε ενεργά στον αγώνα, στέλνοντας μήνυμα για την στήριξη αθλητών με αναπηρία.
10:02 15/05/2023

Πόλο: «Βύθισαν» στην Α2 Ανδρών τον Νηρέα τα Χανιά

filathlos.gr
Πόλο: «Βύθισαν» στην Α2 Ανδρών τον Νηρέα τα Χανιά 12/04/2023 Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, ο οποίος χάρη σε μια νέα νίκη που σημείωσε στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου σε βάρος του Νηρέα εξασφάλισε και τυπικά την παραμονή στην Α1. Το τέλος της σεζόν αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, γλυκιά χάρη στην επίτευξη του βασικού στόχου που ήταν η παραμονή και σχετικά πικρή διότι ο Ναυτικός Ομιλος θα μπορούσε να τα έχει καταφέρει καλύτερα και να μην είχε λάβει μέρος σε αυτά τα παιχνίδια των play out. Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη παρουσιάστηκε και πάλι πολύ σοβαρή, μη δίνοντας κανένα δικαίωμα στον Νηρέα Χαλανδρίου ν’ αμφισβητήσει την ανωτερότητα της. Μάλι
15:20 12/04/2023

Α1 Πόλο: Πρώτο βήμα παραμονής για τον ΝΟ Χανίων

filathlos.gr
Α1 Πόλο: Πρώτο βήμα παραμονής για τον ΝΟ Χανίων 10/04/2023 Επιβλητικός ήταν ο ΝΟ Χανίων στο σημερινό ματς που έδωσε με αντίπαλο τον Νηρέα Χαλανδρίου. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε άνετα με 15-6 και έκανε το 1-0 στις νίκες για τα πλέι άουτ της Α1 πόλο Ανδρών. Το επόμενο ματς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τη Μ. Τετάρτη (12/4) στις 13.45 στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου. Αν ο ΝΟΧ κερδίσει, κάνει το 2-0 και παραμένει στην κατηγορία, ενώ αν τη νίκη πάρει ο Νηρέας θα χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, για να κριθεί ποια ομάδα θα υποβιβαστεί. Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 5-2, 5-2. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς 1, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούση
18:54 10/04/2023

Γ. Μαυρωτάς: «Η ενίσχυση της ακεραιότητας είναι ένα ομαδικό άθλημα»

to10.gr
Ενημέρωση ουσίας στους εκπροσώπους των αθλητικών ομοσπονδιών για το Στρατηγικό Σχέδιο Ενίσχυσης της Ακεραιότητας και Καταπολέμησης της Διαφθοράς
23:32 04/04/2023

Μαυρωτάς: «Η δια βίου άσκηση όπως και η δια βίου μάθηση είναι δραστηριότητες που πρέπει να εντάσσονται στη ζωή κάθε πολίτη»

tromaktiko.gr
O γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς απηύθυνε χαιρετισμό στο παγκόσμιο συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG) με αντικείμενο την Γυμναστική για όλους (Gymnastics for all) που διοργανώνεται στις 28-31 Μαρτίου στην Αθήνα από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία. Ο κ. Μαυρωτάς εξήρε τον ρόλο της διάδοσης της άσκησης σε όλα τα στρώματα και σε όλες τις ηλικίες τονίζοντας […] The post Μαυρωτάς: «Η δια βίου άσκηση όπως και η δια βίου μάθηση είναι δραστηριότητες που πρέπει να εντάσσονται στη ζωή κάθε πολίτη» appeared first on Tromaktiko.gr.
19:32 28/03/2023

Εθνική Γυναικών: Την επισκέφτηκε στην προετοιμασία της στο Καρπενήσι ο Γιώργος Μαυρωτάς (pic)

tromaktiko.gr
Ο Γιώργος Μαυρωτάς επισκέφθηκε την Εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών στο Καρπενήσι, όπου κάνει την προετοιμασία της για το World Cup, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού να στέλνει τις ευχές του και για την 25η Μαρτίου. Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Μαυρώτα: Διαβάστε περισσότερα The post Εθνική Γυναικών: Την επισκέφτηκε στην προετοιμασία της στο Καρπενήσι ο Γιώργος Μαυρωτάς (pic) appeared first on Tromaktiko.gr.
00:56 27/03/2023

Μαυρωτάς: «Δεν χρειάζεται να γίνεις Ολυμπιονίκης για να πάρεις την «προίκα» που σου δίνει ο αθλητισμός»

Gazzetta
Για τις ευεργετικές επιδράσεις του αθλητισμού στα άτομα και την κοινωνία μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας για τους αθλητές του ομίλου και των συλλόγων της πόλης.
14:04 23/03/2023

Μνημόνιο Συνεργασίας της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. με την ΕΘΝ.Ο.Α. για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης αθλητικών αγώνων

Gazzetta
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.), για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων, υπέγραψαν στο Υφυπουργείο Αθλητισμού ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και πρόεδρος της Ε.Π.ΑΘΛ.Α., Γιώργος Μαυρωτάς με τον πρόεδρο της ΕΘΝ.Ο.Α. Γιώργο Αλικάκο, παρουσία του αντιπροέδρου Ηλία Δαλαϊνα.
19:22 20/03/2023

Αναφορές «ύποπτα ματς» στη Super League 2 και Super League!

thessports.gr
Την απολογιστική έκδοση για το 2022 έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας, στην οποία πρόεδρος είναι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς Όπως αναφέρεται: “Υποδέχθηκε 77 αναφορές που αφορούσαν καταγγελίες, σε 7 ομαδικά και ατομικά αθλήματα. Μετά από ανάλυση και διερεύνηση συντάχθηκαν 44 πορίσματα (κάποιες αναφορές ομαδοποιήθηκαν) και από αυτά τα 16 προωθήθηκαν […] The post Αναφορές «ύποπτα ματς» στη Super League 2 και Super League! first appeared on ThesSports.
19:40 20/02/2023

Με λάμψη αστέρων η βραδιά των κορυφαίων του ΣΕΓΑΣ για το 2022

filathlos.gr
Με λάμψη αστέρων η βραδιά των κορυφαίων του ΣΕΓΑΣ για το 2022 17/02/2023 Ήταν η βραδιά των κορυφαίων του ελληνικού στίβου, η Γιορτή του ΣΕΓΑΣ. Η στιγμή όπου αθλητές, αθλήτριες και οι προπονητές τους βραβεύθηκαν για τις επιτυχίες που σημείωσαν τη χρονιά που πέρασε. Ήταν μια βραδιά με συγκίνηση, με χαμόγελα, με αναμνήσεις που επέστρεψαν σε ένα εμβληματικό κτήριο πολιτισμού και ιστορίας, το Δημοτικό θέατρο Πειραιά. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα υποδέχθηκε τους πρωταγωνιστές των σταδίων, εκπροσώπους σωματείων, καθώς και τους εκπρόσωπους φορέων και τοπικής αυτοδιοίκησης που βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό. Η βραδιά άνοιξε με τον
22:48 17/02/2023

Ενισχύεται το «οπλοστάσιο» της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. ενάντια στη χειραγώγηση αγώνων

Gazzetta
Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο Πρόεδρος της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) και γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς και ο Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου ε.τ., Χαράλαμπος Βουρλιώτης, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
16:52 08/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load