#Ursula von der Leyen

«Η ΕΕ άπραγη, ανεπαρκής, απαράδεκτη»: Απάντηση Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε Επιστολή Αρβανίτη

Newsique.gr
«Την μπάλα στην εξέδρα πετά η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, αποποιούμενη της ευθύνες της Ευρωπαϊκής Ηγεσίας μπροστά στο έγκλημα που συντελείται στη Γάζα και στη δολοφονία χιλιάδων ανθρώπων. Η απάντηση της Προέδρου σε επιστολή του κ. Αρβανίτη που συνυπογράφουν άλλοι 29 Ευρωβουλευτές από 4 πολιτικές ομάδες, που ζητά ηχηρή παρέμβαση των […] Το άρθρο «Η ΕΕ άπραγη, ανεπαρκής, απαράδεκτη»: Απάντηση Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε Επιστολή Αρβανίτη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
13:00 23/04/2024

Politico> Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς συνεχίζουν να ερευνούν την Ursula von der Leyen για συμμετοχή στο Pfizergate. Υπό κατάρρευση η ελληνική κυβέρνηση

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Politico> Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς συνεχίζουν να ερευνούν την Ursula von der Leyen για συμμετοχή στο Pfizergate. Υπό κατάρρευση η ελληνική κυβέρνηση appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
16:37 01/04/2024

Αλίμονο! Επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας της Φον Ντερ Λαϊεν από τον Κ. Μητσοτάκη

el.gr
Κοινή επιστολή στήριξης της εκ νέου υποψηφιότητας της Ursula von der Leyen για τη θέση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπέγραψε εκ μέρους του ΕΛΚ ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρωθυπουργός της Πολωνίας και Πρόεδρος της Platforma Obywatelska Donald Tusk. Ο κ.Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στο Χ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο της κ. Φον Ντερ Λαϊεν, και ανέφερε συγκεκριμένα: Το άρθρο Αλίμονο! Επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας της Φον Ντερ Λαϊεν από τον Κ. Μητσοτάκη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
21:09 19/02/2024

VIDEO-SΗΟCK> H Ursula von der Leyen εκσφενδονίζει απαξιωτικά στο πάτωμα αγροτικό τρακτέρ-παιγνίδι που της άφησε ευρωβουλευτής!

kourdistoportocali.com
Breaking News The post VIDEO-SΗΟCK> H Ursula von der Leyen εκσφενδονίζει απαξιωτικά στο πάτωμα αγροτικό τρακτέρ-παιγνίδι που της άφησε ευρωβουλευτής! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 13/02/2024

Επιβεβαιώση του site: «Μπίζνα» Μητσοτάκη 32 εκατομμυρίων ευρώ με τον σύζυγο της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν

olympia.gr
  Η Ελληνική κυβέρνηση έδωσε € 31.728.747,00 «επιχορήγηση» στον σύζυγο της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen. Διαβάστε τις αποκαλύψεις του netakias.com: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκμαύλισε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με 32.000.000 ευρώ Ιταλικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν το netakias.com: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν παίρνει μίζα 32 εκ. ευρώ από την Ελλάδα […] Επιβεβαιώση του site: «Μπίζνα» Μητσοτάκη 32 εκατομμυρίων ευρώ με τον σύζυγο της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν - olympia
01:28 27/01/2024

DAVOS 2024>Έστρωσαν κόκκινο χαλί στα χιόνια για τον ΥΠΕΞ του Ιράν. Έκρηξη αντισημιστισμού στο forum του Klaus Schwab. Ο Netanyahu απάντησε απορρίπτοντας το σχέδιο Blinken

kourdistoportocali.com
Λέξη για τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου από την Ursula von der Leyen The post DAVOS 2024>Έστρωσαν κόκκινο χαλί στα χιόνια για τον ΥΠΕΞ του Ιράν. Έκρηξη αντισημιστισμού στο forum του Klaus Schwab. Ο Netanyahu απάντησε απορρίπτοντας το σχέδιο Blinken appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
11:37 18/01/2024

[Davos 2024] Ursula von der Leyen> Το κύριο μέλημα για τα επόμενα δύο χρόνια δεν είναι η σύγκρουση ή το κλίμα, είναι η παραπληροφόρηση και η λάθος παραπληροφόρηση

kourdistoportocali.com
Breaking News The post [Davos 2024] Ursula von der Leyen> Το κύριο μέλημα για τα επόμενα δύο χρόνια δεν είναι η σύγκρουση ή το κλίμα, είναι η παραπληροφόρηση και η λάθος παραπληροφόρηση appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
11:37 17/01/2024

Η Ευρώπη θέλει να φρενάρει τα κινέζικα ηλεκτρικά

Newsauto.gr
Οι Κινέζοι κατακτούν με γοργούς ρυθμούς τις ευρωπαϊκές αγορές με φθηνά ηλεκτρικά. Μπορούν όμως να τους σταματήσουν οι Ευρωπαίοι ή μήπως το παιχνίδι έχει χαθεί οριστικά; Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τις κινεζικές επιδοτήσεις για τα ηλεκτρικά οχήματα, εκφράζοντας ανησυχίες για την ανταγωνιστικότητα της δικής της βιομηχανίας. Η Ursula von der Leyen, πρόεδρος […] The post Η Ευρώπη θέλει να φρενάρει τα κινέζικα ηλεκτρικά appeared first on NewsAuto.gr.
10:00 14/09/2023

Ursula von der Leyen> To κορίτσι που “καταδιώκουν” οι New York Times και το Politico φιλοξενείται (μετά συζύγου) στο σπίτι του Κυριάκου στα Χανιά

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Ursula von der Leyen> To κορίτσι που “καταδιώκουν” οι New York Times και το Politico φιλοξενείται (μετά συζύγου) στο σπίτι του Κυριάκου στα Χανιά appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
21:37 13/08/2023

Express.co.uk> Η σημερινή Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με επικεφαλής την Ursula von der Leyen, είναι η πιο διεφθαρμένη Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

kourdistoportocali.com
Breaking news The post Express.co.uk> Η σημερινή Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με επικεφαλής την Ursula von der Leyen, είναι η πιο διεφθαρμένη Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
07:54 07/03/2023

Ursula von der Leyen, Εύα Καϊλή, Νίκος Κοκλώνης [Η επανάκτηση του λεηλατημένου χρήματος]

kourdistoportocali.com
Βreaking news The post Ursula von der Leyen, Εύα Καϊλή, Νίκος Κοκλώνης [Η επανάκτηση του λεηλατημένου χρήματος] appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
18:30 23/02/2023

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ! Τώρα το ΑΠΕ μεταδίδει ότι ειδική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την πανδημία της Covid-19 αποφάσισε να καλέσει σε ακρόαση την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen

kourdistoportocali.com
Βreaking news The post ΣΟΚ και ΔΕΟΣ! Τώρα το ΑΠΕ μεταδίδει ότι ειδική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την πανδημία της Covid-19 αποφάσισε να καλέσει σε ακρόαση την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
18:28 13/01/2023

Δραματικό VIDEO δείχνει στέλεχος της Pfizer να το βάζει στα πόδια για να αποφύγει ερώτηση ρεπόρτερ ενώ σφίγγει ο κλοιός για την Ursula von der Leyen

kourdistoportocali.com
Βreaking news The post Δραματικό VIDEO δείχνει στέλεχος της Pfizer να το βάζει στα πόδια για να αποφύγει ερώτηση ρεπόρτερ ενώ σφίγγει ο κλοιός για την Ursula von der Leyen appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
13:42 12/01/2023

Berliner Zeitung> Ποιος θα πέσει μετά την Eva Kaili; αναρωτιέται η εφημερίδα και δείχνει τον Μαργαρίτη Σχοινά και την Ursula von der Leyen!

kourdistoportocali.com
Βreaking news The post Berliner Zeitung> Ποιος θα πέσει μετά την Eva Kaili; αναρωτιέται η εφημερίδα και δείχνει τον Μαργαρίτη Σχοινά και την Ursula von der Leyen! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
12:36 03/01/2023

Νέο ΣΟΚ για τον πολύπαθο λαό του Ισραήλ. Το Υπ. Υγείας της χώρας υποστήριξε στο Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ ότι έχασε τη συμφωνία με τη Pfizer!

kourdistoportocali.com
Όπως τη έχασε και η Ursula von der Leyen The post Νέο ΣΟΚ για τον πολύπαθο λαό του Ισραήλ. Το Υπ. Υγείας της χώρας υποστήριξε στο Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ ότι έχασε τη συμφωνία με τη Pfizer! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
12:30 19/12/2022

Στο ευρωκοινοβούλιο το σκάνδαλο με τη χρηματοδότηση του συζύγου της Ούρσουλα!

olympia.gr
Επτά ευρωβουλευτές των πράσινων με ανοιχτή επιστολή που απηύθυναν στην Ευρωπαία Επίτροπο αρμόδια για τη Διαφάνεια, ζητούν  από την ΕΕ να διεξαγάγει άμεσα έρευνα για τις εμπορικές δραστηριότητες του Heiko Von Der Leyen, συζύγου της Ursula Von Der Leyen, νυν Προέδρου. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.  Πρόκειται φυσικά για την σκοτεινή υπόθεση την οποία είχαμε αποκαλύψει, με […] Στο ευρωκοινοβούλιο το σκάνδαλο με τη χρηματοδότηση του συζύγου της Ούρσουλα! - olympia
13:24 18/12/2022

Η Εύα διά μέσω του Μιχάλη Δημητρακόπουλου στέλνει τη βελγική αστυνομία στη πίσω αυλή του σπιτιού της Ursula von der Leyen. -Ημουν απεσταλμένη της Προέδρου στο Κατάρ

kourdistoportocali.com
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022. Δεν διέφθειρε η Εύα το διαφθορείο Σε ουσιαστικό και κυρίως πραγματικό άξονα κινείται η υπερασπιστική γραμμή της Εύας Καιλή. Και αυτό γιατί είναι δεδομένο ότι δεν οργάνωνε μόνη της τις αποστολές στις χώρες του Κόλπου, όπως το Κατάρ, αλλά βρισκόταν εκεί ως απεσταλμένη της Ευρωπαικής Ένωσης, δλδ της Ursula von der […] The post Η Εύα διά μέσω του Μιχάλη Δημητρακόπουλου στέλνει τη βελγική αστυνομία στη πίσω αυλή του σπιτιού της Ursula von der Leyen. -Ημουν απεσταλμένη της Προέδρου στο Κατάρ appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
03:00 14/12/2022

EU proposes special court for Russian war crimes in Ukraine

ProtoThema.gr
Ursula von der Leyen also said the that EU was trying to find ways to seize Russian assets worth 300 billion euros
12:16 30/11/2022

POLITICO> Η εξέλιξη των ερευνών της Εισαγγελίας της ΕΕ για τα εμβόλια COVID και τα σβησμένα μηνύματα της Ursula von der Leyen

kourdistoportocali.com
Γράφουν οι Suzanne Lynch και Carlo Martuscelli The post POLITICO> Η εξέλιξη των ερευνών της Εισαγγελίας της ΕΕ για τα εμβόλια COVID και τα σβησμένα μηνύματα της Ursula von der Leyen appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:06 19/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load