#Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio: Θα υποδυθεί τον Frank Sinatra στη νέα ταινία του Scorsese;

instyle.gr
Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Martin Scorsese αναβιώνει τη βιογραφική ταινία του Frank Sinatra. Πρωταγωνιστής όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Leonardo DiCaprio. Σύμφωνα με το Variety, ο Scorsese σχεδιάζει να ξεκινήσει τα γυρίσματα ενός project για τον Sinatra αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ταινίας του για τον Ιησού. Το Variety επίσης ανέφερε ότι ο DiCaprio […] The post Leonardo DiCaprio: Θα υποδυθεί τον Frank Sinatra στη νέα ταινία του Scorsese; appeared first on InStyle.
23:46 20/04/2024

Leonardo DiCaprio: Έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα με την 25χρονη Vittoria Ceretti;

instyle.gr
Ο Leonardo DiCaprio εθεάθη σε νέο τετ α τετ με τη σύντροφό του, του 25χρονο μοντέλο Vittoria Ceretti. Οι δυο τους απόλαυσαν το γεύμα τους σε γνωστό εστιατόριο του Λος Άντζελες με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τις τρυφερές χειρονομίες μεταξύ τους. Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν το δαχτυλίδι στο επίμαχο δάχτυλο του […] The post Leonardo DiCaprio: Έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα με την 25χρονη Vittoria Ceretti; appeared first on InStyle.
15:46 27/03/2024

Αστρονομικό ποσό για την πόρτα του Τιτανικού

instyle.gr
Στο σφυρί βγήκε η πόρτα από την ταινία “Τιτανικός” του 1997, στην οποία γαντζώθηκαν οι πρωταγωνιστές, Kate Winslet και Leonardo DiCaprio. Μάλιστα, το εμβληματικό αντικείμενο συγκέντρωσε το αστρονομικό ποσό των 718.750 δολαρίων. Η ξύλινη πόρτα ήταν στο επίκεντρο της συγκλονιστικής σκηνής της ταινίας, στην οποία ο Jack Dawson (DiCaprio) και η Rose DeWitt Bukater (Winslet) […] The post Αστρονομικό ποσό για την πόρτα του Τιτανικού appeared first on InStyle.
14:46 26/03/2024

“Πυρά” από τη χήρα του Hugh Hefner κατά του Leonardo DiCaprio – Tι σχέση είχε με τη Rihanna

instyle.gr
Στο στόχαστρο βρέθηκε πρόσφατα ο Leonardo DiCaprio όταν μοντέλο περιέγραψε μια ερωτική στιγμή μαζί του. Όπως είπε η νεαρή γυναίκα φιλήθηκε μαζί του και ο Χολιγουντιανός σταρ είναι “πολύ μεγάλος και πολύ περίεργος”. Επίσης, σημείωσε ότι σοκαρίστηκε όταν απέρριψε την πρότασή του να περάσει το βράδυ μαζί του. Τώρα έρχεται η χήρα του Hugh Hefner, […] The post “Πυρά” από τη χήρα του Hugh Hefner κατά του Leonardo DiCaprio – Tι σχέση είχε με τη Rihanna appeared first on InStyle.
23:46 07/03/2024

Leonardo DiCaprio: Οι περίεργες προτιμήσεις του στην κρεβατοκάμαρα – Τι αποκαλύπτει 22χρονο μοντέλο

instyle.gr
Ενα 22χρονο μοντέλο κατακεραυνώνει τον Leonardo DiCaprio, χαρακτηρίζοντάς τον “πολύ περίεργο και πολύ μεγάλο”. Η Hieke Konings, μοντέλο του Playboy, ισχυρίστηκε ότι φίλησε τον Χολιγουντιανό σταρ σε νυχτερινή έξοδο στο Λος Άντζελες. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε κλαμπ, όπου η είσοδος επιτρεπόταν μόνο με προσκλήσεις. Εμφανιζόμενη στο εξώφυλλο της ολλανδικής έκδοσης του Playboy θυμήθηκε τη […] The post Leonardo DiCaprio: Οι περίεργες προτιμήσεις του στην κρεβατοκάμαρα – Τι αποκαλύπτει 22χρονο μοντέλο appeared first on InStyle.
12:46 01/03/2024

Η «μάχη» που δίνει ο Leonardo DiCaprio – Τι ζήτησε από τους 62 εκατ. followers του

instyle.gr
«Μάχη» για τη διάσωση του παπαγάλου «swift» δίνει ο Leonardo DiCaprio. O διάσημος ηθοποιός ζητά να σταματήσει η υλοτομία αυτοφυών δέντρων στα δάση της Αυστραλίας για να προστατευθεί ο βιότοπος του απειλούμενου με εξαφάνιση είδους παπαγάλου. Μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, o Leonardo DiCaprio ζητά από τους 62,2 folloers του να τον […] The post Η «μάχη» που δίνει ο Leonardo DiCaprio – Τι ζήτησε από τους 62 εκατ. followers του appeared first on InStyle.
15:46 09/02/2024

Οι προσπάθειες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την διάσωση του παπαγάλου «swift»

matrix24.gr
O διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) ζήτησε να σταματήσει η υλοτομία αυτοφυών δέντρων στα δάση της Αυστραλίας για να προστατευθεί ο βιότοπος του απειλούμενου με εξαφάνιση παπαγάλου «swift». «Η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει υποσχεθεί ότι θα αποτρέψει νέες εξαφανίσεις. [...]
14:46 09/02/2024

Lily Gladstone: Το μήνυμα που της έστειλε ο Leonardo DiCaprio για την οσκαρική υποψηφιότητά της

instyle.gr
Ο Leonardo DiCaprio είναι ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές της Lily Gladstone! Σε μια νέα συνέντευξη στο Extra, η ηθοποιός, 37 ετών, αποκάλυψε ότι ο συμπρωταγωνιστής της στο “Killers of the Flower Moon”, ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που της έστειλε μήνυμα αφού έγραψε ιστορία ως η πρώτη ιθαγενής Αμερικανίδα που έλαβε υποψηφιότητα για […] The post Lily Gladstone: Το μήνυμα που της έστειλε ο Leonardo DiCaprio για την οσκαρική υποψηφιότητά της appeared first on InStyle.
18:46 26/01/2024

Κωνσταντίνος Αργυρός για το ταξίδι του στην Αμερική: «Με κάλεσαν στα γενέθλια του Leonardo DiCaprio…»

govastileto.gr
Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά την περιοδεία του στην Αμερική. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος ξεκινάει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε ότι βρέθηκε καλεσμένος στο πάρτι γενεθλίων του Leonardo DiCaprio, ενώ όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη φημολογούμενη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, ο τραγουδιστής απέφυγε να απαντήσει […]
12:00 06/12/2023

Leonardo DiCaprio: Γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του με καυτά φιλιά με την 25χρονη σύντροφό του

instyle.gr
Ο Leonardo DiCaprio γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του με τη Vittoria Ceretti στο πλευρό του. Ο ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα ξέφρενο πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς, όπου έδωσαν το “παρών” αρκετοί αστέρες. Φυσικά το 25χρονο μοντέλο παρέμεινε κοντά στον Χολιγουντιανό σταρ. Πηγή είπε στο People πως ο DiCaprio και η Ιταλίδα καλλονή αντάλλασσαν […] The post Leonardo DiCaprio: Γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του με καυτά φιλιά με την 25χρονη σύντροφό του appeared first on InStyle.
12:46 13/11/2023

Χρηματιστήριο η Countach από τον «Λύκο της Wall Street»

autogreeknews.gr
Οι σινεφίλ θα θυμούνται την εξαιρετική ταινία του Martin Scorcese, «Ο Λύκος της Wall Street», με τον Leonardo DiCaprio και τη Margot Robbie να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνειών. Οι «γκαζοφίλ» τώρα, δεν γίνεται να έχουν ξεχάσει τη σκηνή όπου ο Jordan Belfort (ο χαρακτήρας του DiCaprio) επιχειρεί να οδηγήσει μια λευκή Lamborghini Countach, όντας «κόκκαλο» από […] The post Χρηματιστήριο η Countach από τον «Λύκο της Wall Street» appeared first on AutoGreekNews.
13:53 02/11/2023

Killers of the Flower Moon: Mια ιστορία για τους Ιθαγενείς Αμερικανούς που ο Martin Scorsese δεν θέλει να ξεχάσουμε

monopoli.gr
Το "Killers of the Flower Moon" του Martin Scorsese έρχεται στις αίθουσες στις 19 Οκτωβρίου. Ακολουθούν οι δικές μας εντυπώσεις για τη νέα του ταινία με πρωταγωνιστές τον Leonardo DiCaprio και τον Robert De Niro.
10:53 18/10/2023

Leonardo DiCaprio: Νέος έρωτας για τον 48χρονο σταρ – Σε πάρτι στο Μιλάνο με την 25χρονη αγαπημένη του

instyle.gr
Ο Leonardo DiCaprio έχει νέο έρωτα στη ζωή του, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα αμερικανικά Μέσα. Ο 48χρονος σταρ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι σε σχέση με το 25χρονο μοντέλο, Vittoria Ceretti. Μάλιστα, οι δυο τους εθεάθησαν να φεύγουν από το ίδιο πάρτι κατά την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. Ο DiCaprio και η 25χρονη καλλονή […] The post Leonardo DiCaprio: Νέος έρωτας για τον 48χρονο σταρ – Σε πάρτι στο Μιλάνο με την 25χρονη αγαπημένη του appeared first on InStyle.
12:46 24/09/2023

Καθυστερεί η πρεμιέρα της ταινίας «Killers of the Flower Moon» το Μάρτιν Σκορτσέζε

Newsit
Ο Μάρτιν Σκοτσέζε στη σκηνοθεσία, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και Λίλι Γκλάντστοουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, πως να μην είναι πολυαναμενόμενη ταινία το «Killers of the Flower Moon». Μόνο που η παγκόσμια πρεμιέρα της θα καθυστερήσει δυο εβδομάδες. Τα Apple Studios ανακοίνωσαν ότι το έργο του Μάρτιν Σκορτσέζε, με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) ... Περισσότερα To άρθρο Καθυστερεί η πρεμιέρα της ταινίας «Killers of the Flower Moon» το Μάρτιν Σκορτσέζε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 30/08/2023

Σε δημοπρασία Χολιγουντιανή Lamborghini Countach

autogreeknews.gr
Το 2013, κυκλοφόρησε η πολύ επιτυχημένη ταινία «The Wolf of Wallstreet», με πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie και Matthew McConaughey. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, χρησιμοποιήθηκαν δύο Lamborghini Countach. Όπως ίσως θυμάστε, μια από τις κλασικές Lamborghini τράκαρε επίτηδες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ωστόσο η άλλη, η οποία παραμένει σε άριστη […] The post Σε δημοπρασία Χολιγουντιανή Lamborghini Countach appeared first on AutoGreekNews.
15:53 26/08/2023

Leonardo DiCaprio- Vittoria Ceretti: H βόλτα τους έκανε όλους να μιλούν για νέο έρωτα στο Hollywood

queen.gr
O Leonardo DiCaprio εθεάθη με την Vittoria Ceretti και πυροδότησε τις φήμες που τον θέλουν να ζει τον έρωτά του στο πλευρό του 25χρονου μοντέλου.Περισσότερα...
17:17 24/08/2023

Leonardo DiCaprio: Ξανά προς τη δόξα τραβά με νέο μοντέλο στο πλευρό του- Ποια είναι η 25χρονη Vittoria Ceretti

instyle.gr
Ο Leonardo DiCaprio, απολαμβάνει τη βόλτα του στη Σάντα Μπαρμπαρα των ΗΠΑ με το μοντέλο Vittoria Ceretti, καθώς εκείνη δίπλα του, καταναλώνει ένα λαχταριστό παγωτό. Ο 48χρονος ηθοποιός και περίφημος player μοντέλων, δε θα μπορούσε να σπάσει την «παράδοση» και να απέχει από το αγαπημένο του σπορ για το οποίο έχουν γραφεί άπειρα χιουμοριστικά κείμενα […] The post Leonardo DiCaprio: Ξανά προς τη δόξα τραβά με νέο μοντέλο στο πλευρό του- Ποια είναι η 25χρονη Vittoria Ceretti appeared first on InStyle.
10:46 24/08/2023

Leonardo DiCaprio: Το ειδύλλιο με την Neelan Gill συνεχίζεται; Σε γιοτ στη Γαλλική Ριβιέρα

instyle.gr
O 48χρονος Leonardo di Caprio εθεάθη με το 28χρονο μοντέλο Neelam Gill (Νίλαμ Γκιλ) στη Γαλλική Ριβιέρα. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NEELAM KAUR GILL (@neelamkg) Συγκεκριμένα φωτογραφήθηκαν καθώς πήγαιναν να επιβιβαστούν σε πολυτελές γιοτ που βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Saint Tropez. Μαζί με το ζευγάρι και […] The post Leonardo DiCaprio: Το ειδύλλιο με την Neelan Gill συνεχίζεται; Σε γιοτ στη Γαλλική Ριβιέρα appeared first on InStyle.
00:46 26/07/2023

Leonardo DiCaprio & Gigi Hadid είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood- Η κοινή εμφάνιση στο Hamptons

queen.gr
O Leonardo DiCaprio και η Gigi Hadid ζουν τον έρωτά τους και όλα δείχνουν πως το star system μετρά ένα ακόμη λαμπερό ζευγάρι.Περισσότερα...
19:17 04/07/2023

Ο Leonardo DiCaprio συνεχάρη την Ελληνική κυβέρνηση και τα σχόλια ήταν επικά

queen.gr
«Αξίζουν συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση που πρωτοστάτησε». Περισσότερα...
09:17 01/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load