#mundial

Σεισμός στη Νέα Υόρκη – Βίντεο από τη στιγμή που «χτυπούν» τα 4,7 Ρίχτερ

agrinionews.gr
Σεισμική δόνηση 4,7 Ρίχτερ έπληξε την περιοχή της Νέας Υόρκης το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα), σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο USGS, ταρακουνώντας κτίρια και πιάνοντας εξαπίνης τους κατοίκους σε μια περιοχή που σπάνια καταγράφεται αξιοσημείωτη σεισμική δραστηριότητα. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν κοντά στον σταθμό Γουατιχάουζ στο Νιου Τζέρσεϊ, σύμφωνα με το USGS. Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμή υλικές ζημιές. Το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) μέτρησε τον σεισμό στους 5,5 βαθμούς. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το EMSC. ???????????? | En Nueva York se percibió el terremoto y los edificios fueron evacuados. La magnitud fue
22:46 05/04/2024

Παίρνει πρωταθλητή κόσμου με 11 εκατ. ευρώ η Φόρεστ

aek1924.gr
Σε συμφωνία με την Σεβίλλη για την απόκτηση του Αργεντινού μπακ, Γκονσάλο Μοντιέλ, έφτασε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Έτοιμη να ενισχυθεί με έναν πρωταθλητή κόσμου είναι η ομάδα του Στιβ Κούπερ, η οποία σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές τα βρήκε με τους Ανδαλουσιάνους για τον 26χρονο δεξιό μπακ που σήκωσε το Mundial με την Εθνική Αργεντινής. Ο […] The post Παίρνει πρωταθλητή κόσμου με 11 εκατ. ευρώ η Φόρεστ appeared first on AEK1924.gr.
20:37 20/08/2023

Πελέ, Μαραντόνα, Μέσι ή Ρονάλντο;  GOATs και αποδιοπομπαίοι τράγοι

paraskhnio.gr
Πελέ, Μαραντόνα, Μέσι ή Ρονάλντο; Είναι ένα τετράπτυχο ερώτημα απονομής του τίτλου του καλύτερου παίκτη όλων των εποχών, το οποίο απασχολεί την τρέχουσα ποδοσφαιρική συγκυρία που σημαδεύτηκε από την πρόσφατη απώλεια του "βασιλιά" Πελέ, στην προέκταση της λήξης του έμπλεου καταγγελιών διαφθοράς Mundial του Qatar. O Ρονάλντο, γεννημένος στη δεκαετία του 80, πήρε το όνομα του από Το άρθρο Πελέ, Μαραντόνα, Μέσι ή Ρονάλντο;  GOATs και αποδιοπομπαίοι τράγοι εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:02 06/01/2023

Αυτό είναι το παιχνίδι σε Euro και Mundial με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση

NewsBomb
Δεν ξεπερνιέται με τίποταΠερισσότερα...
16:52 21/12/2022

Σίδνεϊ 2000 – Κατάρ 2022: Οι τελετές έναρξης και ο Μέσι που το πήρε στο τέλος

Newsbeast.gr
Ο Εντουάρντο Γκαλεάνο γράφει πως όταν έληξε του Mundial του 2010 που διεξήχθη στη Νότια Αφρική του έλλειπε «ο πανηγυρισμός και το πένθος, γιατί συχνά το ποδόσφαιρο είναι μια απόλαυση που σε κάνει να πονάς και η μουσική της νίκης, που κάνει ακόμα και τους νεκρούς να χορέψουν, ηχεί το ίδιο με την εκκωφαντική σιγή ενός άδειου γηπέδου, όπου κάποιος ηττημένος, μονάχος, ανίκανος να κουνηθεί, περιμένει καθισμένος, μόνος, στις άδειες κερκίδες». Στην τελετή έναρξης του Mundial του Qatar 2022, ο πάσχων από το σύνδρομο ουραίας υποστροφής Ghanim al-Muftah, ένας άνθρωπος δίχως πόδια, λίγο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα της μεγαλύτερης παγκοσμίως ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, ανοίγει τα χέρια του, σαν επιδαπ
15:44 21/12/2022

Live streaming οι πανηγυρισμοί για την κούπα στο Mundial με Messi στην Αργεντινή

militaire.gr
Δείτε live βίντεο με τους πανηγυρισμούς στην Αργεντινή. O Messi και η παρέα του, στην Αργεντινή με την κούπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που κατέκτησαν στο Mundial στο Κατάρ. Live streaming με τους πανηγυρισμούς στην Αργεντινή The post Live streaming οι πανηγυρισμοί για την κούπα στο Mundial με Messi στην Αργεντινή appeared first on Militaire.gr.
04:36 20/12/2022

Πώς έζησαν οι φίλαθλοι τον επικό τελικό του Παγκοσμίου στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena – Η απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία με εκπλήξεις και μεγάλα δώρα

filathlos.gr
Πώς έζησαν οι φίλαθλοι τον επικό τελικό του Παγκοσμίου στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena – Η απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία με εκπλήξεις και μεγάλα δώρα 19/12/2022 Αξέχαστος θα μείνει ο χθεσινός τελικός του Παγκοσμίου σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Οι συνεχόμενες ανατροπές στη διακύμανση του σκορ, με πολλά γκολ και φάσεις, και η αγωνία έως και την τελευταία εκτέλεση πέναλτι, δημιούργησαν την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία. Την επική μονομαχία Μέσι-Εμπαπέ έζησαν με μοναδικό τρόπο όσοι επέλεξαν το κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena για τον μεγάλο αγώνα.  Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο υπερσύγχρονο πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκεται εντός του γηπέδου της ΑΕΚ, απόλ
15:05 19/12/2022

Σαπουντζάκης στο Mundial LIVE: «Δεν πιστεύω αυτό που έχω ζήσει»!

Gazzetta
Ο απεσταλμένος του Gazzetta στο Κατάρ, Γιάννης Σαπουντζάκης, μετέφερε το κλίμα από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής.
11:46 19/12/2022

Mundial LIVE: Οι προβλέψεις του Μιχάλη Τσόχου για τον μεγάλο τελικό Αργεντινή - Γαλλία

Gazzetta
Δείτε στην εκπομπή Mundial Live του Gazzetta τι προβλέπει ο Μιχάλης Τσόχος πως θα δούμε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία.
10:06 18/12/2022

Έτσι πήρε το μετάλλιο η Κροατία: Τα γκολ και η απονομή! (videos)

thessports.gr
Η Κροατία επιβλήθηκε με 2-1 του Μαρόκου στο μικρό τελικό του Mundial 2022 και κατέλαβε την τρίτη θέση του τουρνουά. Δύο γκολάρες από τους Γιόσκο Γκβάρντιολ και Μίσλαβ Όρσιτς έκαναν τη δουλειά. Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:   Και την απονομή:    The post Έτσι πήρε το μετάλλιο η Κροατία: Τα γκολ και η απονομή! (videos) first appeared on ThesSports.
21:06 17/12/2022

Ζήσε τη μονομαχία Μέσι-Εμπαπέ στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena – Η απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία με κλήρωση για δώρα έκπληξη

filathlos.gr
Ζήσε τη μονομαχία Μέσι-Εμπαπέ στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena – Η απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία με κλήρωση για δώρα έκπληξη 17/12/2022 Να διατηρήσει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, επαναλαμβάνοντας τον θρίαμβο του 2018, θέλει η Γαλλία στον μεγάλο τελικό της Κυριακής απέναντι στην Αργεντινή. Μπορεί οι «Τρικολόρ» να κυνηγούν την επανάληψη μιας ιστορικής επιτυχίας, ωστόσο η εμπειρία που θα ζήσουν όλοι όσοι βρεθούν, αύριο το απόγευμα, στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena θα είναι ανεπανάληπτη. Η τιτανομαχία ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Κιλιάν Εμπαπέ συγκεντρώνει τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη και ο ΟΠΑΠ θα φροντίσει οι φίλαθλοι να την απολαύσ
13:40 17/12/2022

Mundial LIVE: Τα... ψαγμένα tips του Βασίλη Μπαλατσού για τους προημιτελικούς του Σαββάτου

Gazzetta
Το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου... σερβίρεται το 2ο πιάτο των προημιτελικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Βασίλης Μπαλατσός μέσα από το Mundial Live του Gazzetta προσφέρει ψαγμένα tips!
12:16 10/12/2022

Βιεϊρίνια: «Τα είχα πει σε Μιχαηλίδη, Λύρατζη και Τσιγγάρα για τον Γκονζάλο Ράμος» (vids)

thessports.gr
Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε στην εκπομπή του Ant1 για το Mundial και τη νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Ελβετία. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη ομάδα της πατρίδας του και τους νεαρούς παίκτες της, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Φερνάντο Σάντος, ενώ αποκάλυψε και τι ακριβώς είχε πει σε συμπαίκτες του για το πρόσωπο του χθεσινού […] The post Βιεϊρίνια: «Τα είχα πει σε Μιχαηλίδη, Λύρατζη και Τσιγγάρα για τον Γκονζάλο Ράμος» (vids) first appeared on ThesSports.
09:40 07/12/2022

Mundial LIVE: Το σχόλιο του Γιάννη Λαμπίρη για το Ισπανία - Μαρόκο

Gazzetta
Ο Γιάννης Λαμπίρης θα βρεθεί σήμερα στο γήπεδο για να δει την προσπάθειας της Ισπανίας με το Μαρόκο. Δείτε το σχόλιό του στην εκπομπή «Mundial LIVE».
08:12 06/12/2022

Ο Σάκα το τελειωτικό χτύπημα στην Σενεγάλη για το 3-0 της Αγγλίας (vid)

aek1924.gr
Ο Μπουκάγιο Σάκα έκανε το 3-0 για την Αγγλία κόντρα στην Σενεγάλη βάζοντας τέλος στη σεμνλη τελετή. Δείτε το γκολ του άσου της Αρσεναλ που ήταν το 3ο του σε αυτό το Mundial… The post Ο Σάκα το τελειωτικό χτύπημα στην Σενεγάλη για το 3-0 της Αγγλίας (vid) appeared first on AEK1924.gr.
22:44 04/12/2022

Μundial Live: Ο Μιχάλης Τσόχος αναλύει την Ολλανδία ενόψει... Αργεντινής

Gazzetta
Πρώτα έκανε την περιγραφή του Ολλανδία - ΗΠΑ και εν συνεχεία ανέλυσε στους θεατές της εκπομπής «Mundial Live» τα χαρίσματα και τις αδυναμίες των «Οράνιε» ο Μιχάλης Τσόχος, εστιάζοντας και στο... επόμενο ματς, εναντίον της Αργεντινής.
23:10 03/12/2022

Mundial LIVE: Τα tips του Βασίλη Μπαλατσού για τα νοκ άουτ ματς του Σαββάτου

Gazzetta
Πλέον ήρθε η ώρα να σερβιριστεί το... κυρίως πιάτο του Μουντιάλ. Δυο νοκ άουτ ματς απόψε και δείτε στην εκπομπή Mundial Live του Gazzetta τις προβλέψεις του Βασίλη Μπαλατσού.
14:26 03/12/2022

Mundial LIVE: «Το “δούλεμα“ των Καταριανών στους Γερμανούς για τον αποκλεισμό τους»

Gazzetta
Ο Γιάννης Λαμπίρης μεταφέρει από το Κατάρ στο Mundial LIVE εικόνες και κλίμα από το Παγκόσμιο Κύπελλο.
11:16 03/12/2022

Γκβάρντιολ: «Μεγάλη ομάδα η Τσέλσι, ίσως μια μέρα βρεθώ εκεί»

aek1924.gr
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Τσέλσι, στο μέλλον, άφησε ο Γιόσκο Γκβάρντιολ, με τον Κροάτη σέντερ μπακ να δίνει τη δική του διάσταση για το μέλλον του Στο φετινό Mundial είναι ένας από τους παίκτες που έχουν τραβήξει τα βλέμματα. Και όχι λόγω της μάσκας του. Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ είναι από τους παίκτες που […] The post Γκβάρντιολ: «Μεγάλη ομάδα η Τσέλσι, ίσως μια μέρα βρεθώ εκεί» appeared first on AEK1924.gr.
09:26 02/12/2022

Ιράν: Έντονες αποδοκιμασίες στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου (vid)

aek1924.gr
Οι παίκτες της εθνικής ομάδας του Ιράν τραγούδησαν σήμερα τον ύμνο της χώρας, στο ματς με τις ΗΠΑ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Mundial Υπενθυμίζεται πως πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία, οι Ιρανοί διεθνείς είχαν κρατήσει κλειστά τα στόματα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, λόγω της δύσκολης κατάστασης στη χώρα τους και […] The post Ιράν: Έντονες αποδοκιμασίες στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου (vid) appeared first on AEK1924.gr.
21:38 29/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load