#Γιάννης Καπετάνιος

Θοδωρής Ρωμανίδης: Ο Γιάννης Καπετάνιος πίνει νερό στο όνομα του Μάρκου Σεφερλή

ProtoThema.gr
Του στάθησε σε κάποια στιγμή, που ο Γιάννης ήταν πιο κάτω κι από τη λάσπη, πρόσθεσε ο ηθοποιός
21:00 24/04/2024

Ο Γιάννης Καπετάνιος μιλά πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή: «Αυτή είναι η αλήθεια»

zappit.gr
Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε για πρώτη φορά στη «Super Κατερίνα» και στην Μένια Κούκου για το τέλος της συνεργασίας του […] The post Ο Γιάννης Καπετάνιος μιλά πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή: «Αυτή είναι η αλήθεια» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Γιάννης Καπετάνιος στα Παραπολιτικά: "Ο κύκλος µου µε τον Μάρκο Σεφερλή έκλεισε" - Τι αναφέρει για το J2US

Παραπολιτικά
Ο Γιάννης Καπετάνιος μιλάει για τις viral εμφανίσεις του στο «j2us», για τη σχέση αγάπης με την σύζυγό του και τη… συνταξιοδότηση του, που του ανοίγει το δρόμο για πιο ελεύθερες και ξεκούραστες συνεργασίες
21:01 23/04/2024

Γιάννης Καπετάνιος: «Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε, έκλεισε ο κύκλος»

zappit.gr
Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Καπετάνιος. Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ο κύκλος […] The post Γιάννης Καπετάνιος: «Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε, έκλεισε ο κύκλος» appeared first on Zappit.
11:00 20/04/2024

Γιάννης Καπετάνιος: Η περίεργη άρνησή του να απαντήσει για Σεφερλή – Λαμπάτο

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Κατερίνα Χατζηιωάννου έκανε ο Γιάννης Καπετάνιος, ωστόσο, μία αντίδρασή του προκαλεί […] The post Γιάννης Καπετάνιος: Η περίεργη άρνησή του να απαντήσει για Σεφερλή – Λαμπάτο appeared first on Zappit.
09:00 15/04/2024

Γιάννης Καπετάνιος: «Δεν πήγα ούτε στην κηδεία του πατέρα μου ούτε στην κηδεία του αδελφού μου»

zappit.gr
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Καπετάνιος στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τη συμμετοχή στο […] The post Γιάννης Καπετάνιος: «Δεν πήγα ούτε στην κηδεία του πατέρα μου ούτε στην κηδεία του αδελφού μου» appeared first on Zappit.
21:00 14/03/2024

Γιάννης Καπετάνιος: Το J2US, η κατά 24 χρόνια νεότερη σύντροφος και η σχέση ζωής με τον Μάρκο Σεφερλή

govastileto.gr
Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός, ο οποίος έχει προσφέρει άφθονες στιγμές χαράς και γέλιου μέσα από τους ρόλους που υποδύεται. Οι ρόλοι του είναι πάντα κωμικοί, ενώ είναι γνωστός σε κάθε ηλικία, καθώς καταφέρνει πάντα να δίνει τη δική του νότα και με τις χαρακτηριστικές γκριμάτσες του να τραβά τα βλέμματα. Δεν […]
18:00 01/03/2024

J2US: Εκατομμύρια προβολές και εκατοντάδες αναπαραγωγές στα Social Media, το «Oh Mami» από Καπετάνιο και Καρλάκη

happytv.gr
Viral έγιναν σε Tik Tok και Instagram, ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη. Ένα από τα ζευγάρια που έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη τους κιόλας εμφάνιση στο J2US, είναι ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη. Το «Oh Mami» ήταν μόνο η αρχή, για να τους αγαπήσει το τηλεοπτικό […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ J2US: Εκατομμύρια προβολές και εκατοντάδες αναπαραγωγές στα Social Media, το «Oh Mami» από Καπετάνιο και Καρλάκη
14:37 29/02/2024

J2US: «Λήξτε το, βρέθηκε ο πολυαγαπημένος νικητής και είδωλο: “Γιάννης Καπετάνιος”»

happytv.gr
Το 2ο Live του J2US είδαμε χθες, με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται στη σκηνή τα νέα ζευγάρια, τη Μαρία Καρλάκη με τον Γιάννη Καπετάνιο και τον Κωνσταντίνα Μαργαρίτη με την Άννα Μπεζάν. Τα δύο νέα ζευγάρια σε αυτή την παρθενική τους εμφάνιση είχαν ασυλία και δεν βαθμολογήθηκαν από τους κριτές και δεν ψηφίστηκαν από […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ J2US: «Λήξτε το, βρέθηκε ο πολυαγαπημένος νικητής και είδωλο: “Γιάννης Καπετάνιος”»
13:37 25/02/2024

J2US: Το κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία των κριτών και έστειλε Ραφαήλ Καρυωτάκης και Joanne σπίτι τους

Newsbeast.gr
Με ένα μεγαλύτερο άγχος από την πρώτη φορά ανέβηκαν στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, τα ζευγάρια των επαγγελματιών με τους ερασιτέχνες τραγουδιστές στον Alpha. Ο λόγος; Μα βεβαίως η πρώτη αποχώρηση που θα ερχόταν στο κλείσιμο του πολύωρου μουσικού προγράμματος. Έτσι, μετά την εμφάνιση όλων των ζευγαριών και την προσθήκη δύο νέων στο J2US, θα έπρεπε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης να ενημερώσει τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Ως είθισται, άλλωστε, το αποτέλεσμα πάντα κρίνεται τόσο από τη βαθμολογία των τεσσάρων κριτών όσο και τις θετικές ψήφους των τηλεθεατών. Για την ιστορία της εκπομπής, τα νέα ζευγάρια που παρακολουθήσαμε το
02:00 25/02/2024

Γιάννης Καπετάνιος: «Βγήκα στη σύνταξη πριν μερικούς μήνες, η ανάγκη είναι αυτή που σε κάνει να εργάζεσαι»

zappit.gr
Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε στην Secret των Παραπολιτικών και στον Γιάννη Ξυνόπουλο για τον λόγο που δεν έχει κάνει διακοπές […] The post Γιάννης Καπετάνιος: «Βγήκα στη σύνταξη πριν μερικούς μήνες, η ανάγκη είναι αυτή που σε κάνει να εργάζεσαι» appeared first on Zappit.
13:00 02/09/2023

Γιάννης Καπετάνιος: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, τον έχασα από εγκεφαλικό»

zappit.gr
Ο Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για την απώλεια του αδερφού του. […] The post Γιάννης Καπετάνιος: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, τον έχασα από εγκεφαλικό» appeared first on Zappit.
20:30 02/11/2022

Γιώργος Λαμπάτος: Δεν θεωρώ ότι ο Γιάννης Καπετάνιος είναι συνάδελφός μου – Προφανώς πληρώνεται με την καρπαζιά

Newsbeast.gr
Πόλεμος δηλώσεων φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Καπετάνιο και τον Γιώργο Καπετάνιο. Οι δυο ηθοποιοί έχουν προχωρήσει σε ορισμένες αιχμηρές… ατάκες ο ένας για τον άλλον. Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λαμπάτος απάντησε στον Γιάννη Καπετάνιο τονίζοντας πως δεν το θεωρεί συνάδελφό του και πως «προφανώς πληρώνεται με την καρπαζιά». Ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε στο όνομα της μάνας και μάλιστα μιας μάνας που έχει φύγει από τη ζωή. Δεν θεωρώ πλέον τον Γιάννη Καπετάνιο συνάδελφο. Οι δηλώσεις που έκανε είναι άστοχες, διότι θα πρέπει να ξέρει ότι δεν με έχει ξεχάσει ο κόσμος. Στην παράσταση που αναφέρθηκα εγώ, δεν έπαιζε ο Γιάν
18:30 31/10/2022

Γιάννης Καπετάνιος: «Τον έχει… ξεχάσει η μάνα του και βγαίνει και λέει «με βάραγε ο Σεφερλής»

zappit.gr
Ο Γιάννης Καπετάνιος έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για το δικαστήριο που είχε ο […] The post Γιάννης Καπετάνιος: «Τον έχει… ξεχάσει η μάνα του και βγαίνει και λέει «με βάραγε ο Σεφερλής» appeared first on Zappit.
08:34 29/10/2022

Γιάννης Καπετάνιος: Ντροπής πράγματα να πυροβολούν τον Σεφερλή

Newsit
Για τον στενό του συνεργάτη, Μάρκο Σεφερλή μίλησε από καρδιάς ο Γιάννης Καπετάνιος. Συνέντευξη στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου παραχώρησε ο Γιάννης Καπετάνιος, ο οποίος και στήριξε με θέρμη τον Μάρκο Σεφερλή για τις επικρίσεις που κατά καιρούς δέχεται. Γιατί ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο αρνητικών κριτικών; «Για μένα είναι ντροπής ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Καπετάνιος: Ντροπής πράγματα να πυροβολούν τον Σεφερλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:04 25/07/2022

«Είναι ρατσιστής ο Μάρκος Σεφερλής με ποιους; Με τους γκέι; Μα, έχει φίλους γκέι»

zappit.gr
Ο Γιάννης Καπετάνιος μιλά στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας με την Μαρία Ανδρέου και στην κουβέντα τους δεν άργησε να […] The post «Είναι ρατσιστής ο Μάρκος Σεφερλής με ποιους; Με τους γκέι; Μα, έχει φίλους γκέι» appeared first on Zappit.
14:48 24/07/2022

Μελαχρινή και 24 χρόνια μικρότερη: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Γιάννη Καπετάνιου [Εικόνες]

larisanew.gr
Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι από τους ηθοποιούς που έχουν γίνει ευρέως γνωστοί στο κοινό από τη συμμετοχή του στο πλάι του Μάρκου Σεφερλή. Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι ένας αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό το οποίο και τον κατατάσσει στην κατηγορία των κωμικών ηθοποιών και όχι άδικα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ξεκαρδιστεί από τα […]
00:24 07/06/2022

Ξεσπά ο Γιάννης Καπετάνιος για τον Μάρκο Σεφερλή – «Ντροπής πράγματα, τον «πυροβολούν» στοχευμένα»

zappit.gr
Στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Καπετάνιος κι απάντησε για τα σχόλια που […] The post Ξεσπά ο Γιάννης Καπετάνιος για τον Μάρκο Σεφερλή – «Ντροπής πράγματα, τον «πυροβολούν» στοχευμένα» appeared first on Zappit.
22:56 03/06/2022

Γιάννης Καπετάνιος: Ούτε θιασάρχης ήθελα να γίνω, ούτε να μεγαλουργήσω

Newsit
Για την θεατρική του διαδρομή και όχι μόνο μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος. Στη μακρόχρονη συνεργασία και φιλία με τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Καπετάνιος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Μάρκος Σεφερλής. Μιλήστε μου για τον άνθρωπο και συνεργάτη που είστε δίπλα του τόσα χρόνια… ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Καπετάνιος: Ούτε θιασάρχης ήθελα να γίνω, ούτε να μεγαλουργήσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:24 29/05/2022

Γιάννης Καπετάνιος: Ζει τον έρωτα με θαυμάστριά του

NewsBomb
Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι μαζί με τη σύντροφό του από το 2015! Περισσότερα...
07:56 29/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load