#Γιάννης Λάτσιος

Σοφία Ζαχαράκη-Γιάννης Λάτσιος: Τι συμβαίνει μεταξύ τους. Η αλήθεια – «Έτσι ξεκινάνε όλα» [video]

fimes.gr
Τι συμβαίνει με τη Σοφία Ζαχαράκη και τον Γιάννη Λάτσιο; Όσα αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος. «Έπεσα πάνω στον Γιάννη Λάτσιο, ήταν με την Σοφία Ζαχαράκη» είπε ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day και φούντωσε τις φήμες για το τι συμβαίνει μεταξύ τους. «Τους είδες σε ρομαντικό δείπνο; Σε τι φάση;» ρώτησε εκεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή. […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Σοφία Ζαχαράκη-Γιάννης Λάτσιος: Τι συμβαίνει μεταξύ τους. Η αλήθεια – «Έτσι ξεκινάνε όλα» [video].
10:37 13/01/2024

Δήμος Βερύκιος για Γιάννη Λάτσιο και Σοφία Ζαχαράκη: «Έτσι ξεκινάνε όλα»

zappit.gr
Στη βραδινή συνάντηση που είχε ο Γιάννης Λάτσιος με την Σοφία Ζαχαράκη αναφέρθηκε ξανά ο Δήμος Βερύκιος, το πρωινό της […] The post Δήμος Βερύκιος για Γιάννη Λάτσιο και Σοφία Ζαχαράκη: «Έτσι ξεκινάνε όλα» appeared first on Zappit.
10:00 12/01/2024

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του γιου τους Άγγελου με την μικρή Μαρίνα

tlife.gr
Στην Άνδρο βρέθηκαν πρόσφατα για τις γιορτινές ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και To άρθρο Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του γιου τους Άγγελου με την μικρή Μαρίνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 06/01/2024

Μαρία Χούκλη και Γιάννης Λάτσιος το δίδυμο για την ΕΡΤ

tilegrafimanews.gr
Εφτασε στα αυτιά μας και αυτο το σενάριο για την ΕΡΤ. Όπως λεγεται: Αέρας αλλαγών πνέει στην ΕΡΤ, με την κυβέρνηση της Ν.Δ. να θέλει να διαφοροποιήσει το πρόσωπο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης αναθέτοντας, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στη Μαρία Χούκλη και στον Γιάννη Λάτσιο τις κορυφαίες διοικητικές θέσεις του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού. Συγκεκριμένα, μετά τον Δεκαπενταύγουστο αναμένονται οι δραστικές αλλαγές στην διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Μπρατάκος, επιθυμεί την άμεση αποκλιμάκωση της έντασης που επικρατεί ανάμεσα στους εκπροσώπους των εργαζόμενων και την τωρινή διοίκηση. Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, η ΕΡΤ θα αποκτήσει για
16:46 20/08/2023

Μαρία Χούκλη και Γιάννης Λάτσιος «φτιάχνουν βαλίτσες» για την ΕΡΤ

ieidiseis.gr
Η ΕΡΤ, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται σύντομα να αποκτήσει την πρώτη γυναίκα πρόεδρο στην ιστορία της.Αέρας αλλαγών πνέει στην ΕΡΤ, με την κυβέρνηση της Ν.Δ. να θέλει να διαφοροποιήσει το πρόσωπο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης αναθέτοντας, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στη Μαρία Χούκλη και στον Γιάννη Λάτσιο τις κορυφαίες διοικητικές θέσεις του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού. Συγκεκριμένα, μετά τον Δεκαπενταύγουστο αναμένονται οι δραστικές αλλαγές στην διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Μπρατάκος, επιθυμεί την άμεση αποκλιμάκωση της έντασης που επικρατεί ανάμεσα στους εκπροσώπους των εργαζόμενων και την τωρινή διοίκηση.  Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πλη
17:46 11/08/2023

Μπέττυ Μαγγίρα: Ο Γιάννης Λάτσιος, το τηλεοπτικό της μέλλον και το Shopping Star

govastileto.gr
Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε δηλώσεις  στους δημοσιογράφους από τα Best Restaurant Awards στο Ωδείο Αθηνών όπου ήταν παρουσιάστρια μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Εκεί απάντησε μεταξύ άλλων για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open και το τηλεοπτικό της μέλλον. «Δεν έχω μιλήσει ακόμα αναλυτικά. Αυτές οι ανακατατάξεις φέρνουν μία μικρή αναστάτωση. Από ό,τι […]
08:50 16/05/2023

Γιάννης Λάτσιος: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του μετά την αποχώρησή του από το Open

tlife.gr
Το Open Tv ανακοίνωσε χθες πως ο Γιάννης Λάτσιος αποχωρεί από το κανάλι. Το μεσημέρι της To άρθρο Γιάννης Λάτσιος: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του μετά την αποχώρησή του από το Open δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:28 12/05/2023

Γιάννης Λάτσιος: Το παρασκήνιο της αποχώρησης από το Open - Θα τον δούμε στον ΑΝΤ1 ξανά;

ieidiseis.gr
Μια αποχώρηση που κλείνει μια πόρτα, όμως μια άλλη ήδη έχει ανοίξει για τον Γιάννη Λάτσιο.Σε γνώριμο έδαφος επιστρέφει ο Γιάννης Λάτσιος όπως όλα δείχνουν. Η ανακοίνωση της αποχώρησής του από το Open έρχεται να ενισχύσει της φήμες που τον θέλουν και πάλι στον ΑΝΤ1 από το φθινόπωρο. Μπορεί ο Γιάννης Λάτσιος να έχει αποχωρήσει ήδη δύο φορές από το κανάλι του Αμαρουσίου στο παρελθόν, αλλά οι σχέσεις του με τους ιθύνοντες δεν είναι κακές. Και οι κινήσεις των τελευταιων ημερών επιβεβαιώνουν τις υποθέσεις. Ο Γιάννης Λάτσιος ανέλαβε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Open τον Νοέμβριο του 2021 και σήμερα το απόγευμα το κανάλι ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας τους. «Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσι
23:44 11/05/2023

Ο Γιάννης Λάτσιος εκτός OPEN – Ποιος πρόσωπο αναλαμβάνει;

zappit.gr
Ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε από το OPEN, όπως γνωστοποίησε το κανάλι το βράδυ της Πέμπτης με μια αιφνιδιαστική και λιτή […] The post Ο Γιάννης Λάτσιος εκτός OPEN – Ποιος πρόσωπο αναλαμβάνει; appeared first on Zappit.
23:40 11/05/2023

Το OPEN ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Λάτσιο

thebest.gr
Παρελθόν αποτελεί για το OPEN ο Γιάννης Λάτσιος. Με μια αιφνίδια και λιτή ανακοίνωση, ο σταθμός γνωστοποίησε το βράδυ της Πέμπτης τη λύση της συνεργασίας τους.
22:06 11/05/2023

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Γιάννη Λάτσιο στην παραίτηση από το OPEN

NewsBomb
Ο Γιάννης Λάτσιος αποχωρεί από το κανάλιΠερισσότερα...
21:54 11/05/2023

Τέλος από το OPEN ο Γιάννης Λάτσιος

Newsit
Την «από κοινού» -όπως αναφέρεται- απόφαση για λήξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Λάτσιο αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΡΕΝ. Τον Δεκέμβριο 2021 ο τηλεοπτικός σταθμός ενημέρωσε πως ο Γιάννης Λάτσιος αναλαμβάνει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, αλλά σήμερα ανακοινώνεται η «λύση της συνεργασίας τους», τονίζοντας πως «Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο επανακαθορισμού των στρατηγικών ... Περισσότερα To άρθρο Τέλος από το OPEN ο Γιάννης Λάτσιος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:58 11/05/2023

Εκτός Open ο Γιάννης Λάτσιος – Η ανακοίνωση του σταθμού για το τέλος της συνεργασίας τους

tlife.gr
Με ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός Open ενημερώνει για τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιάννη To άρθρο Εκτός Open ο Γιάννης Λάτσιος – Η ανακοίνωση του σταθμού για το τέλος της συνεργασίας τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:54 11/05/2023

Τέλος ο Γιάννης Λάτσιος από το OPEN – Η ανακοίνωση του καναλιού

zappit.gr
Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας κο Γιάννη Λάτσιο, για τη λύση της συνεργασίας […] The post Τέλος ο Γιάννης Λάτσιος από το OPEN – Η ανακοίνωση του καναλιού appeared first on Zappit.
20:46 11/05/2023

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Και μου λέει ο Κατσαρίδης: Ποιος; Ο Λιάγκας»

youfly.com
Πάνος Κατσαρίδης και Γιάννης Λάτσιος αντίστοιχα, έπεισαν Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργο Λιάγκα να... "φτιάξουν" τον Χάρτη! The post Νατάσα Θεοδωρίδου: «Και μου λέει ο Κατσαρίδης: Ποιος; Ο Λιάγκας» appeared first on Youfly.
14:14 08/05/2023

Ζήνα Κουτσελίνη: Πρόταση-βόμβα από τον ΑΝΤ1

ieidiseis.gr
Αποφασισμένος είναι ο ΑΝΤ1 να κάνει μία μεταγραφική κίνηση που θα ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό σκηνικό. Και μάλιστα η κίνηση αυτή έχει ονοματεπώνυμο: Ζήνα Κουτσελίνη.Ο ΑΝΤ1 θα ήθελε πάρα πολύ την κυρία «Αλήθειες» στο δυναμικό του και είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση για να εξασφαλίσει την υπογραφή της. Βέβαια, το έργο του καναλιού του Αμαρουσίου μόνο εύκολο δεν είναι, αφού είναι γνωστές οι σχέσεις της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star, αλλά στην ελληνική τηλεόραση τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται de facto. Εδώ και καιρό, από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν, στο Μαρούσι θέλουν να κάνουν μία ενημερωτική κοινωνική εκπομπή ως το αντίπαλο δέος στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Mega που κυριαρχούν στη συγ
23:14 25/03/2023

Ελένη Μενεγάκη: Μου έβγαινε στις επαφές «Γιάννης Λάτσιος daddy cool»

in.gr
Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ένα περιστατικό με το κινητό του γιου της Άγγελου.
16:18 15/02/2023

Έρωτας Φυγάς: 10 + 10 εικόνες από την νυχτερινή έξοδος των συντελεστών

happytv.gr
Ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα με την ευχή απ’ όλους για μία χρονιά συναρπαστική, έκαναν οι συντελεστές της σειράς του Open «Έρωτας φυγάς». Σε μία χαλαρή, φιλική βραδιά, υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του OPEN, Γιάννης Λάτσιος και η Διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού, Χρύσα Μασούρου, τους συντελεστές της επιτυχημένης καθημερινής σειράς «ΈΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ», τη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας Φυγάς: 10 + 10 εικόνες από την νυχτερινή έξοδος των συντελεστών
20:28 10/01/2023

Βραδινή έξοδος για τον Έρωτα Φυγά

zappit.gr
Σε μία χαλαρή, φιλική βραδιά, υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του OPEN, Γιάννης Λάτσιος και η Διευθύντρια Προγράμματος του […] The post Βραδινή έξοδος για τον Έρωτα Φυγά appeared first on Zappit.
19:44 10/01/2023

Γιάννης Λάτσιος: Έξοδος στο κέντρο της Αθήνας μετά τις δύσκολες ώρες – Φωτογραφίες

tlife.gr
 Στο κέντρο της Αθήνας πέρασε τις πρώτες ώρες του νέου έτους ο Γιάννης Λάτσιος. Μέσα στο To άρθρο Γιάννης Λάτσιος: Έξοδος στο κέντρο της Αθήνας μετά τις δύσκολες ώρες – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:24 03/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load