#Τζίτζι Χαντίντ

Μπράντλεϊ Κούπερ - Τζίτζι Χαντίντ: Για ρομαντική βόλτα στη βροχή στη Νέα Υόρκη

ProtoThema.gr
Το φερόμενο ζευγάρι συνεχίζει να τροφοδοτεί τις εικασίες ότι είναι μαζί καθώς εντοπίζεται σε κοινές εξόδους
11:00 21/10/2023

Χαντίντ: Απειλές θανάτου δέχεται η οικογένεια μετά την υποστήριξη της Τζίτζι στην Παλαιστίνη!

empisteutiko.gr
Με μηνύματα στα προσωπικά τους τηλέφωνα, άγνωστοι περιγράφουν πώς θα τους σκότωναν – Σκέφτονται να πάνε στο FBI Μετά την απάντηση της ισραηλινής κυβέρνησης στη Τζίτζι Χαντίντ, για τις αναρτήσεις που έκανε υπέρ του παλαιστινιακού λαού, δημοσίευμα του TMZ κάνει λόγο για σοβαρές απειλές που δέχεται, τόσο το μοντέλο, όσο και ολόκληρη η οικογένειά του. Στο άρθρο αναφέρεται, […] The post Χαντίντ: Απειλές θανάτου δέχεται η οικογένεια μετά την υποστήριξη της Τζίτζι στην Παλαιστίνη! appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 17/10/2023

«Πετάει» ο Μπράντλεϊ Κούπερ για το ειδύλλιο με την Τζίτζι Χαντίντ

in.gr
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ φέρεται να είναι ενθουσιασμένος με το γνωστό μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ.
10:00 12/10/2023

Τζίτζι Χαντίντ: Καταδικάζει την τρομοκρατία της Χαμάς με ανάρτησή της στο Instagram

okmag.gr
Η Τζίτζι Χαντιντ που έχει ρίζες από την Παλαιστίνη από την πλευρά του μπαμπά της, Μοχάμεντ Χαντίντ, με ένα post στο Instagram account της, καταδίκασε τις τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς και όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Λωρίδα της Γάζας. Η ανάρτηση της Τζίτζι στο Istagram «Οι σκέψεις μου είναι με όσους επηρεάζονται από αυτή […] The post Τζίτζι Χαντίντ: Καταδικάζει την τρομοκρατία της Χαμάς με ανάρτησή της στο Instagram appeared first on OK! Magazine.
12:58 11/10/2023

Τζίτζι Χαντίντ: Δείπνο με τις Χέιλι Μπίμπερ και Κένταλ Τζένερ – Τα looks που επέλεξαν

okmag.gr
Η Τζίτζι Χαντίντ απόλαυσε μια βραδινή έξοδο με τις κολλητές της. Το 28χρονο μοντέλο εθεάθη με τις φίλες της Κένταλ Τζένερ και Χέιλι Μπίμπερ για δείπνο στο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια το βράδυ του Σαββάτου (26 Αυγούστου). Το στυλ των τριών κοριτσιών ήταν μοναδικό. Η Τζίτζι Χαντίντ επέλεξε για την έξοδο στράπλες […] The post Τζίτζι Χαντίντ: Δείπνο με τις Χέιλι Μπίμπερ και Κένταλ Τζένερ – Τα looks που επέλεξαν appeared first on OK! Magazine.
12:58 27/08/2023

Τζίτζι Χαντίντ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της με τον νόμο – «Τέλος καλό, όλα καλά»

eleftherostypos.gr
Η Τζίτζι Χαντίντ δεν αφήνει τίποτα να χαλάσει την καλοκαιρινή της διάθεση, ούτε και την πρόσφατη περιπέτειά της με τον νόμο Η 28χρονη Χαντίντ ανέβασε στο Instagram σειρά φωτογραφιών και βίντεο από τις διακοπές της με φίλους, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών με μπικίνι και ανέμελες βόλτες κάτω από τον ήλιο, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Τέλος καλό, όλα […] Το άρθρο Τζίτζι Χαντίντ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της με τον νόμο – «Τέλος καλό, όλα καλά» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 19/07/2023

Τζίτζι Χαντίντ: Συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας στα Νησιά Κέιμαν

myvolos.net
Newsroom 18.07.2023 • 21:29 Κοινοποίηση Στη σύλληψη του διάσημου μοντέλου Τζίτζι Χαντίντ προχώρησαν οι αρχές του αεροδρομίου Owen Roberts στα Νησιά Κέιμαν. Το σουπερμόντελ έφτασε με ιδιωτικό τζετ στο Διεθνές Αεροδρόμιο στις 10 Ιουλίου και αφού πέρασε από το τελωνείο με τις αποσκευές της, οι αρχές βρήκαν «μικρή ποσότητα μαριχουάνας και συσκευή για κάπνισμα». «Η […]
00:46 19/07/2023

Αυτή είναι η 22χρονη Μέγκαν Ρος που κάνει διακοπές στο γιοτ του Ντι Κάπριο

in.gr
Μοντέλο και φίλη της της Τζίτζι Χαντίντ, ενός μοντέλου που επίσης «χρέωναν» ένα διάστημα στον Ντι Κάπριο
23:00 05/06/2023

Τζίτζι Χαντίντ: Η ανάρτηση «καρφί» στον Ντι Κάπριο

thebest.gr
Μία έμμεση απάντηση φάνηκε πως θέλει να δώσει το διάσημο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ, στις φήμες που θέλουν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Ιρίνα Σάικ να έχουν ένα ειδύλλιο, μετά την κοινή τους εμφάνιση στο φεστιβάλ Coachella.
18:32 20/04/2023

Το σχόλιο της Τζίτζι Χαντίντ για τις φήμες που θέλουν τον Λεονάρντο ντι Κάπριο ζευγάρι με την Ιρίνα Σάικ

Newsbeast.gr
Το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ έδωσε κάποιες ενδιαφέρουσες συμβουλές για ραντεβού μέσω των Instagram Stories της. Ξένα tabloids αναφέρουν πως ίσως ήταν και ένας έμμεσος τρόπος να απαντήσει στις φήμες που θέλουν ζευγάρι τον βραβευμένο ηθοποιό Λεονάρντο ντι Κάπριο με το supermodel Ιρίνα Σάικ. Η Χαντίντ μοιράστηκε μία φωτογραφία της 87χρονης June, η οποία κρατά μία πινακίδα και δίνει μια συμβουλή για ραντεβού, με τη φράση: «Μην το κάνεις». Η χιουμοριστική ανάρτηση του μοντέλου έρχεται μετά την εμφάνιση του ηθοποιού με την Ιρίνα Σάικ στο μουσικό φεστιβάλ Coachella το Σαββατοκύριακο. Οι δυo τους διασκέδασαν στο Neon Carnival το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή βρέθηκαν στην συναυλία του ράπερ Fra
13:10 20/04/2023

Σελένα Γκόμεζ: Ζευγάρι με τον πρώην της Τζίτζι Χαντίντ, Ζέιν Μαλίκ

ProtoThema.gr
Οι δύο ποπ σταρ εθεάθησαν μαζί σε τρυφερές στιγμές, την ώρα που δειπνούσαν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης
11:58 27/03/2023

Όσκαρ 2023: Όταν η Τζίτζι Χαντίντ υπέκυψε στον πειρασμό ενός μπέργκερ – Φωτογραφία

okmag.gr
Η λαμπερή βραδιά της 95ης τελετής των βραβείων Όσκαρ κύλησε χωρίς απρόοπτα. Εντυπωσιακές δημιουργίες, κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας και πιο διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ έδωσαν το «παρών» στο πιο σημαντικό event της χρονιάς. Η 95η τελετή απονομής ξεκίνησε στις δύο τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας αφού προηγουμένως οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές περπάτησαν στο χαλί που από φέτος έχει χρώμα σαμπανιζέ. . […] The post Όσκαρ 2023: Όταν η Τζίτζι Χαντίντ υπέκυψε στον πειρασμό ενός μπέργκερ – Φωτογραφία appeared first on OK! Magazine.
14:22 13/03/2023

Lady Gaga: Στα Όσκαρ με το Versace που της Τζίτζι Χαντίντ

okmag.gr
Η Lady Gaga έκανε τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν με την εμφάνισή της στο χαλί των φετινών Όσκαρ. Η 36χρονη σταρ εμφανίστηκε με ένα μαύρο Versace το οποίο είδαμε τρεις μέρες νωρίτερα να φοράει η Τζίτζι Χαντίντ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης νέας κολεξιόν του οίκου. Η δημιουργία περιλαμβάνει έναν see-through κορσέ με μακρύ κάτω […] The post Lady Gaga: Στα Όσκαρ με το Versace που της Τζίτζι Χαντίντ appeared first on OK! Magazine.
04:10 13/03/2023

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζίτζι Χαντίντ ξανά μαζί

ProtoThema.gr
Νέα κοινή τους εμφάνιση σε φιλικό σπίτι «πυροδοτεί» τις φήμες της επανασύνδεσής τους
08:54 25/02/2023

Hailey Baldwin Bieber: Περίεργα βλέμματα σε κλαμπ του Λονδίνου με άλλον άνδρα, μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Newsbeast.gr
Ένα νέο βίντεο της γυναίκας του Justin Bieber, Hailey Baldwin Bieber, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Όπως φαίνεται, το 26χρονο μοντέλο βρέθηκε σε κλαμπ του Λονδίνου μαζί με τον καλό της και έναν άλλον άνδρα. Στο βίντεο, που έσπευσε να ανεβάσει ένας άλλος θαμώνας στο TikTok, η Hailey φαινεται να κοιτιέται με τον άλλον άνδρα. Μεταξύ τους, διακρίνεται μια έντονη αμηχανία και νευρικότητα, όλα αυτά μπροστά στα μάτια του Justin. Τα σχόλια των υπόλοιπων χρηστών κάτω από τη δημοσίευση έχουν πάρει φωτιά, καθώς πολλοί σχολιάζουν «Καημένε Justin, η Hailey θέλει τον άλλον άνδρα». Άλλοι αναφέρουν πως δεν κοιτάει τον άνδρα, αλλά απλώς κοιτάει γύρω της και χορεύει στον ρυθμό της μουσικής. Επιπλέον, υπάρ
13:54 23/02/2023

Κιμ Καρντάσιαν: Viral Βίντεο – Όταν ο διάσημος φαρσέρ Βιτάλι Σεντιούκ επιτέθηκε να φιλήσει τα οπίσθια της και το «πλήρωσε ακριβά»

koolnews.gr
Φαίνεται πως μερικοί άνθρωποι δεν βάζουν μυαλό, παρά μόνο όταν μια πράξη τους φτάσει στα άκρα… Ο γνωστός φαρσέρ Βιτάλι Σεντιούκ δεν αρκέστηκε στην επίθεση πάθους που έκανε στην Τζίτζι Χαντίντ και είπε να τολμήσει και με την Κιμκ Καρντάσιαν. Ήταν πριν λίγα χρόνια όταν η Kim Kardashian βρέθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τα […]
12:48 26/12/2022

O Ντι Κάπριο χώρισε με τη Χαντίντ και επέστρεψε στο… αγαπημένο του ηλικιακό γκρουπ

thebest.gr
Το ειδύλλιο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Τζίτζι Χαντίντ ήταν πολύ σύντομο, με τους δύο σταρ να έχουν χωρίσει σύμφωνα με δημοσιεύματα.
03:20 24/12/2022

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Αυτή είναι η 23χρονη καλλονή που πήρε τη θέση της Τζίτζι Χαντίντ

neolaia.gr
Η νέα σύντροφος του Λεονάρντο ντι Κάπριο γεννήθηκε 2 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του "Τιτανικού".
13:26 22/12/2022

Μόνο στο Koolnews: Αντριάνα Λίμα, Σάλμα Χάγιεκ και Τζίτζι Χαντίντ χωρίς ιχνος μακιγιάζ – φωτογραφία

koolnews.gr
Θα τολμούσατε να βγείτε σέλφι φωτογραφία μόλις σηκωθήκατε από το κρεβάτι ή μόλις βγήκατε από το μπάνιο; Οι Αντριάνα Λίμα, Σάλμα Χάγιεκ και Τζίτζι Χαντίντ το έκαναν! Στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει το πώς δείχνουν άβαφες ωστόσο υπάρχουν κάποιες διάσημες που δεν διστάζουν να ποστάρουν φωτογραφίες τους όπως είναι δίχως ίχνος μακιγιάζ! Πάμε να τις […]
00:08 24/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load