#Jennifer Aniston

Βραδιά κοριτσιών για Jennifer Aniston και Courteney Cox

instyle.gr
Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox έχουν έναν ισχυρό φιλικό δεσμό και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα από τα Φιλαράκια και από τότε είναι αχώριστες. Μάλιστα, η Aniston είναι και η νονά της κόρης της Cox με τον David Arquette. Οι δύο γυναίκες εθεάθησαν σε βραδινή έξοδό τους […] The post Βραδιά κοριτσιών για Jennifer Aniston και Courteney Cox appeared first on InStyle.
21:49 22/04/2024

Jennifer Aniston: Αυτή είναι η απόχρωση στα νύχια που λατρεύει και ταιριάζει σε όλες τις εποχές και περιστάσεις

tlife.gr
Η Jennifer Aniston είναι μία από τους stars που φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του θρυλικού περιοδικού To άρθρο Jennifer Aniston: Αυτή είναι η απόχρωση στα νύχια που λατρεύει και ταιριάζει σε όλες τις εποχές και περιστάσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 12/04/2024

H Aniston και η Bullock πήγαν μαζί στον πλαστικό χειρουργό. Γιατί αυτό είναι είδηση;

queen.gr
Το μόνο πράγμα που καταλαβαίνουμε από τις συγκεκριμένες παπαρατσικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είναι το γεγονός ότι η Jennifer Aniston, η Sandra Bullock και η Amanda Anka αλληλοϋποστηρίζονται σε κάθε απόφαση της ζωής τους.Περισσότερα...
14:09 29/03/2024

Jennifer Aniston-Sandra Bullock: Παρέα και στον πλαστικό

instyle.gr
Πολύ καλές φίλες είναι η Jennifer Aniston και η Sandra Bullock. Μάλιστα, έχουν τόσο στενή σχέση που πάνε ακόμη και στον πλαστικό χειρουργό μαζί. Η Jennifer Aniston και η Sandra Bullock εθεάθησαν να φεύγουν από γνωστό γραφείο πλαστικής χειρουργικής στο Κονέκτικατ μαζί με τη σύζυγο του Jason Bateman, Amanda Anka. Και οι τρεις κυρίες εθεάθησαν […] The post Jennifer Aniston-Sandra Bullock: Παρέα και στον πλαστικό appeared first on InStyle.
13:46 29/03/2024

Οι Jennifer Aniston, 55 και Sandra Bullock, 59 στο Connecticut για πλαστικές επεμβάσεις 100.000 δολαρίων!

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Οι Jennifer Aniston, 55 και Sandra Bullock, 59 στο Connecticut για πλαστικές επεμβάσεις 100.000 δολαρίων! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
08:37 29/03/2024

Justin Theroux: Ο 52χρονος πρώην της Jennifer Aniston έκανε το ντεμπούτο του ως ζευγάρι με την 29χρονη Nicole Brydon Bloom

instyle.gr
Καταγοητευμένος έμοιαζε ο Justin Theroux με τη σύντροφό του, Nicole Brydon Bloom, καθώς το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί στο πάρτι των Όσκαρ του Vanity Fair. Ο 52χρονος σταρ, πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston, κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του την 29χρονη ηθοποιό, στην πρώτη τους επίσημη κοινή δημόσια εμφάνιση. Justin Theroux and […] The post Justin Theroux: Ο 52χρονος πρώην της Jennifer Aniston έκανε το ντεμπούτο του ως ζευγάρι με την 29χρονη Nicole Brydon Bloom appeared first on InStyle.
20:46 11/03/2024

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει το μυστικό της – Η μέθοδος Pvolve που την κρατά σε άψογη φόρμα

instyle.gr
Το μυστικό της που την βοηθά να διατηρείται σε άψογη φόρμα αποκάλυψε η Jennifer Aniston. Αυτό δεν είναι άλλο από την μέθοδο γυμναστικής Pvolve που έχει γίνει η αγαπημένη των celebrities. Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Jennifer Aniston δείχνει τρεις από τις ασκήσεις που κάνει ενώ κάποια στιγμή φαίνεται να καταρρέει. Τελικά στέλνει […] The post Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει το μυστικό της – Η μέθοδος Pvolve που την κρατά σε άψογη φόρμα appeared first on InStyle.
08:46 27/02/2024

Jennifer Aniston: Φήμες για αρραβώνα – Το διαμαντένιο δαχτυλίδι που άναψε φωτιές

instyle.gr
Μια δήλωση και ένα δαχτυλίδι ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν φήμες ότι η Jennifer Aniston αρραβωνιάστηκε. Η σταρ εμφανίστηκε στα SAG Awards με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο επίμαχο δάχτυλο που θάμπωσε τους φωτογράφους. Δεδομένου ότι έχει δηλώσει πως δεν θα έλεγε όχι σε ακόμη έναν γάμο, ξεκίνησαν οι φήμες για αρραβώνα. Η Jennifer ανέβηκε […] The post Jennifer Aniston: Φήμες για αρραβώνα – Το διαμαντένιο δαχτυλίδι που άναψε φωτιές appeared first on InStyle.
13:46 26/02/2024

Drew Barrymore: Οι ευχές της Jennifer Aniston και της Reese Witherspoon για τα γενέθλιά της

real.gr
Τα 49 της χρόνια συμπλήρωσε η Drew Barrymore στις 22 Φεβρουαρίου.
13:09 25/02/2024

Η Barbra Streisand στη σκηνή των SAG Awards – Η σπάνια δημόσια εμφάνιση

instyle.gr
Η Barbra Streisand σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση ανέβηκε στη σκηνή των SAG Awads, όπου τιμήθηκε με το βραβείο για το επίτευγμα ζωής. Την απονομή της διάκρισης στην 81χρονη σταρ έκαναν η Jennifer Aniston και ο Bradley Cooper. Οταν η θρυλική Barbra Streisand εμφανίστηκε στη σκηνή οι άλλοι σταρ σηκώθηκαν όρθιοι για να τη χειροκροτήσουν. […] The post Η Barbra Streisand στη σκηνή των SAG Awards – Η σπάνια δημόσια εμφάνιση appeared first on InStyle.
12:46 25/02/2024

Οι μάξι τζιν φούστες που θα φοράμε την άνοιξη και όλο τον χρόνο

Newsbeast.gr
Λάτρεις της φούστας ενωθείτε! Οι μάξι τζιν φούστες επέστρεψαν δυναμικά για άλλη μια σεζόν, με φρέσκα κοψίματα, γραμμές που αναδεικνύουν τις σιλουέτες μας και σε ακόμα περισσότερες αποχρώσεις. Όπως σας έχουμε ξαναπεί, τα Y2K στοιχεία κυριαρχούν στη μόδα του 2024. Έτσι, οι φούστες που κάποτε φορούσαν οι Britney Spears και Jennifer Aniston, τώρα υιοθετούνται από τις Bella Hadid και Emily Ratajkowski. Το μάξι κόψιμο συνάδει με άλλες τάσεις τζιν που εμπνέονται από προηγούμενες δεκαετίες, όπως η αναβίωση των baggy jeans ή των cargo pants. Η αλήθεια είναι πως αν δείτε τη μάξι τζιν φούστα στην κρεμάστρα, θα νομίζετε πως είναι άχαρο κομμάτι. Αν τη δοκιμάσετε όμως, θα δείτε πως έχει τη δυνατότητα ν
11:00 23/02/2024

Τι είναι το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης και γιατί το αγαπούν οι celebrities

iatropedia.gr
Σταρ όπως η Selena Gomez, η Jennifer Aniston και ο Sean "Diddy" Combs ορκίζονται σε αυτό The post Τι είναι το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης και γιατί το αγαπούν οι celebrities appeared first on Iatropedia.
21:09 22/02/2024

Jennifer Aniston: Bάζει τους θαυμαστές της μέσα στην έπαυλή της αξίας 21 εκατ. δολαρίων – H εντυπωσιακή ντουλάπα της

instyle.gr
Η Jennifer Aniston μοιράστηκε στιγμιότυπα μέσα από την έπαυλή της στο Λος Άντζελες, αξίας 21 εκατ. δολαρίων και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η σταρ βρίσκεται στην υπερμεγέθη ντουλάπα της, που μοιάζει να καταλαμβάνει τον χώρο ολόκληρης μπουτίκ ρούχων. Στην ανάρτησή της η Jennifer Aniston επιδεικνύει την ντουλάπα της και σίγουρα αυτό που ενδεχομένως […] The post Jennifer Aniston: Bάζει τους θαυμαστές της μέσα στην έπαυλή της αξίας 21 εκατ. δολαρίων – H εντυπωσιακή ντουλάπα της appeared first on InStyle.
14:46 22/02/2024

Adam Sandler: Μπέρδεψε το People’s Choice Icon Award 2024 με τον τίτλο του “Πιο σέξι άνδρα εν ζωή” του People – Η ξεκαρδιστική ομιλία του

instyle.gr
Ο Adam Sandler τιμήθηκε στα People’s Choice Awards 2024 με το People’s Icon Award για τους εμβληματικούς κωμικούς ρόλους του και τη συμβολή του στην κινηματογραφική βιομηχανία ως ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός. Στη σκηνή για την απονομή του βραβείου ανέβηκε η καλή του φίλη Jennifer Aniston. Αφού ο Sandler παρέλαβε το βραβείο του, απέδειξε τον […] The post Adam Sandler: Μπέρδεψε το People’s Choice Icon Award 2024 με τον τίτλο του “Πιο σέξι άνδρα εν ζωή” του People – Η ξεκαρδιστική ομιλία του appeared first on InStyle.
14:46 19/02/2024

7 συμβουλές για άψογη επιδερμίδα από τη facialist της Jennifer Aniston

Newsbeast.gr
Η Joanna Czech είναι αισθητικός από τη Νέα Υόρκη και είναι διάσημη για τη μοναδική θεραπεία προσώπου που κάνει και στην οποία υποκλίνονται οι celebrities, ειδικά κατά την περίοδο των βραβείων. «Η πρώτη μου δασκάλα ομορφιάς στην Πολωνία μού είπε να μεταχειρίζομαι το δέρμα σαν σφουγγάρι και τους μυς σαν ζυμάρι», λέει η ίδια και για να κάνει την επιδερμίδα των διάσημων πελατών της να δείχνει σαν καινούργια, αφιερώνει μια ολόκληρη ώρα «σφυροκοπώντας» με μασάζ το πρόσωπό τους. Η ατζέντα της Czech είναι γεμάτη με… αστέρια. Στους πελάτες της περιλαμβάνονται η Jennifer Aniston, η Bella Hadid, η Hailey Bieber και η Kim Kardashian, και όλες απευθύνονται σε αυτήν για έναν λόγο: θέλουν καλύτερη
13:00 18/02/2024

Jennifer Aniston: To τρυφερό βίντεο για τα 55α γενέθλιά της

instyle.gr
Μ’ ένα βίντεο από ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της και ένα ποίημα η Jennifer Aniston θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της για τις ευχές για τα 55α γενέθλιά της. Συγκεκριμένα, η σταρ έντυσε μουσικά το βίντεο με το τραγούδι “The thing about birthdays” και το συνόδευσε με το ποίημα The Layers του […] The post Jennifer Aniston: To τρυφερό βίντεο για τα 55α γενέθλιά της appeared first on InStyle.
22:46 11/02/2024

Η Jennifer Aniston ανανέωσε το κούρεμα που λατρέψαμε

mothersblog.gr
Η Jennifer Aniston έγινε και πάλι Rachel από την αγαπημένη σειρά των 90s «Friends».Περισσότερα...
15:37 08/01/2024

Jennifer Aniston: Η… Rachel επέστρεψε – Με το κούρεμα των “Friends” στις Χρυσές Σφαίρες

instyle.gr
Η Jennifer Aniston έκανε θεαματική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών το βράδυ της Κυριακής. Η σταρ δεν ήταν εντυπωσιακή μόνο για τη στιλιστική της επιλογή αλλά και για το χτένισμά της. Η Aniston μάλλον είχε νοσταλγική διάθεση, αφού έκοψε τα μαλλιά της λίγο πιο κοντά, θυμίζοντας έντονα το εμβληματικό χτένισμα “Rachel” στα “Friends“. […] The post Jennifer Aniston: Η… Rachel επέστρεψε – Με το κούρεμα των “Friends” στις Χρυσές Σφαίρες appeared first on InStyle.
13:46 08/01/2024

Justin Theroux: To επόμενο βήμα του 52χρονου σταρ με την 29χρονη σύντροφό του

instyle.gr
O Justin Theroux έχει ξαναβρεί τον έρωτα, μετά το διαζύγιο από την Jennifer Aniston. Ο 52χρονος σταρ εδώ και μήνες είναι σε σχέση με την ηθοποιό Nicole Bloom. Μάλιστα, έκανε το επόμενο βήμα μαζί της, καθώς τη συνόδευσε στον γάμο της δίδυμης αδελφής της, Chrissy, στη Νέα Υόρκη. Έτσι, δείχνει πως η σχέση γίνεται όλο […] The post Justin Theroux: To επόμενο βήμα του 52χρονου σταρ με την 29χρονη σύντροφό του appeared first on InStyle.
16:46 22/12/2023

Jennifer Aniston: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Matthew Perry – “Ήταν ευτυχισμένος”

instyle.gr
H Jennifer Aniston επιθυμεί οι θαυμαστές να μάθουν την αλήθεια για τις τελευταίες ημέρες του Matthew Perry. Σε νέα συνέντευξή της στο Variety, η Aniston μίλησε για την απώλεια του συμπρωταγωνιστή της στα Friends. Παράλληλα, τόνισε ότι αυτός δεν “πάλευε” πριν από τον πρόωρο θάνατό του σε ηλικία 54 ετών στις 28 Οκτωβρίου. Σχετικά με […] The post Jennifer Aniston: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Matthew Perry – “Ήταν ευτυχισμένος” appeared first on InStyle.
10:46 12/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load