#Άγριες Μέλισσες

«Λιώνω για σένα, Καρακατακαψούρα»: Η Έλλη Τρίγγου συνάντησε την Αμαλία Καβάλη – Δείτε που βρέθηκαν

happytv.gr
Η αγαπημένη μας Θεοφανώ από τη σειρά «Η μάγισσα» και η αγαπημένη μας Στέλλα από τη σειρά «Το ναυάγιο», συναντήθηκαν και είχαν πολλά να πούνε. Η Έλλη Τρίγγου και η Αμαλία Καβάλη συνεργάστηκαν για 3 σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Οι δυο τους όπως φαίνεται, δεν έχασαν τις επαφές τους και με […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Λιώνω για σένα, Καρακατακαψούρα»: Η Έλλη Τρίγγου συνάντησε την Αμαλία Καβάλη – Δείτε που βρέθηκαν
17:37 29/02/2024

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Αυτό έγινε μετά τις Άγριες Μέλισσες, βλέπουμε ερμηνείες που λες Παναγία μου τι είναι τούτο;»

zappit.gr
Ο Αντώνης Σρόιτερ με την Αυτοψία βρέθηκαν στα παρασκήνια των σειρών του Alpha. Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε για την άνθιση […] The post Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Αυτό έγινε μετά τις Άγριες Μέλισσες, βλέπουμε ερμηνείες που λες Παναγία μου τι είναι τούτο;» appeared first on Zappit.
09:00 22/12/2023

Πετρόπουλος για Άγριες Μέλισσες: "Έχω κληρονομικό χάρισμα να κάνω ανοησίες"

patrasevents.gr
"Ήταν 50 τα επεισόδια και φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι 50 και τα γυρίσματα και δεν είχα χρόνο για 50 γυρίσματα"
07:53 18/12/2023

ALPHA: H επιστροφή της Κίτσου και ο τίτλος της νέας σειράς

youfly.com
Επιστρέφει στην Tv η Μαρία Κίτσου η οποία άφησε το δικό της στίγμα στη μυθοπλασία με το ρόλο της Λενιώς στις «Άγριες Μέλισσες». The post ALPHA: H επιστροφή της Κίτσου και ο τίτλος της νέας σειράς appeared first on Youfly.
20:58 16/12/2023

Κωστής Σαββιδάκης: Η απίστευτη αλλαγή του και το comeback με έναν ρόλο που δεν τον είχαμε συνηθίσει

happytv.gr
Ο Κωστής Σαββιδάκης, τον οποίο γνωρίσαμε στη σειρά Άγριες Μέλισσες, συμμετέχει στο νέο τραγούδι του Στέλιου Κουκέλη. Ο ηθοποιός μας δείχνει άλλο ένα ταλέντο του, με την εξαιρετική του απαγγελία στο τραγούδι “Εικόνες του χθες” , σε μουσική και στίχους του Στέλιου Κουκέλη. Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στέλιος Κουκέλης μας παρουσιάζει το νέο του αντιπολεμικό […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Κωστής Σαββιδάκης: Η απίστευτη αλλαγή του και το comeback με έναν ρόλο που δεν τον είχαμε συνηθίσει
10:37 14/12/2023

Μαρία Κίτσου: «Θέλω να απεμπλακώ από τον ρόλο μου στις ‘Άγριες Μέλισσες’» (vid)

monopoli.gr
Η Μαρία Κίτσου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την «Γέρμα» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο, την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και για τις «Άγριες Μέλισσες».
12:53 12/12/2023

Σπύρος Ντούγιας: Επιστρέφει με ρόλο έκπληξη ο “μικρός Σέργιος” των Άγριων Μελισσών

happytv.gr
Έγινε ευρέως γνωστός, με τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχοντας τον ρόλο του μικρού Σέργιου-Γιώργη. Ωστόσο, πιο πριν συμμετείχε και στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», άλλα και σε διάφορες διαφημίσεις. Πέρσι, τον είδαμε στην εκπομπή «The 2Night Show», να έχει τη δική του στήλη και φέτος θα τον δούμε στο θέατρο. Ο λόγος […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σπύρος Ντούγιας: Επιστρέφει με ρόλο έκπληξη ο “μικρός Σέργιος” των Άγριων Μελισσών
12:37 22/11/2023

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Κάποιοι κράτησαν την ανάσα τους μέχρι να ηρεμήσει το “Me Too”, άρα ήταν συμβολικό» (vid)

monopoli.gr
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για τον ηλικιακό ρατσισμό και το Me Too, ενώ αποκάλυψε ποιον ρόλο αρνήθηκε στις Άγριες Μέλισσες.
11:53 09/11/2023

Μάγισσα: Η πρώτη συνάντηση της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού θύμισε τις Άγριες Μέλισσες

zappit.gr
Με ένα ακόμα καθηλωτικό επεισόδιο επέστρεψε απόψε η Μάγισσα στον ΑΝΤ1. Τα tweets πήραν φωτιά σε σχέση με τις εξελίξεις […] The post Μάγισσα: Η πρώτη συνάντηση της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού θύμισε τις Άγριες Μέλισσες appeared first on Zappit.
23:00 09/10/2023

Γνωστός μουσικός συνθέτης παίζει στην «Παραλία» της ΕΡΤ

youfly.com
Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τις μουσικές και τα τραγούδια που έγραψε για την πετυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες». Πολλα μάλιστα από αυτά, τα ερμήμευσε ο ίδιος. The post Γνωστός μουσικός συνθέτης παίζει στην «Παραλία» της ΕΡΤ appeared first on Youfly.
07:58 26/09/2023

Η «κακιά» Δανδουλάκη, η νέα Μάρμω και οι Άγριες Μέλισσες: Το κοινό έκανε No1 trend τους Πανθέους

queen.gr
Το Twitter/X λάτρεψε το dream καστ της νέας σειράς «Οι Πανθέοι» σε μία πρεμιέρα που έδειξε μία προσεγμένη παραγωγή, έστω με κάποιες αδυναμίες.Περισσότερα...
07:17 19/09/2023

Reunion με απώλειες για τις Άγριες Μέλισσες - Ποιοι έλειπαν από τη «μεγάλη συνάντηση»

queen.gr
Μία μάζωξη για φαγητό και ποτό έκαναν το περασμένο Σάββατο κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες. Περισσότερα...
23:17 11/09/2023

Κουκουράκης και Μιχαλάκη λατρεύτηκαν στην «Παραλία» αλλά η έκπληξη για το Twitter ήταν ο Νινιός

queen.gr
Η μεγάλη έκπληξη με τον Γιώργο Νινιό και ο νέος Δούκας Σεβαστός. Η σειρά «Η Παραλία» έκανε πρεμιέρα με άρωμα από «Άγριες Μέλισσες». Περισσότερα...
07:17 05/09/2023

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Οι «Άγριες Μέλισσες» μάς άνοιξαν την πόρτα»

neolaia.gr
Τόσο στον αείμνηστο πατέρα της, Ντίνο Ηλιόπουλο όσο και στη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε η Χίλντα Ηλιοπούλου.
23:46 29/08/2023

Άγριες Μέλισσες: Ποιο ζευγάρι θα δούμε ξανά μαζί και σε ποια σειρά;

youfly.com
Αγαπημένη ζευγάρι από τις Άγριες Μέλισσες, ξανά μαζί σε νέα σειρά και νέο κανάλι. The post Άγριες Μέλισσες: Ποιο ζευγάρι θα δούμε ξανά μαζί και σε ποια σειρά; appeared first on Youfly.
07:58 21/08/2023

Πατέρας για πρώτη φορά ο Άγγελος Ανδριόπουλος

okmag.gr
Ο Άγγελος Ανδριόπουλος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πριν από έναν μήνα περίπου έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, που έχει παίξει σε πολλές μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως οι «Άγριες Μέλισσες», «Το Κόκκινο Ποτάμι» και ο «Άγιος Παΐσιος», στις 27 Ιουλίου η σύζυγός του, Βάλια έφερε στον κόσμο τον γιο τους. […] The post Πατέρας για πρώτη φορά ο Άγγελος Ανδριόπουλος appeared first on OK! Magazine.
19:58 18/08/2023

Μιχαλόπουλος για Άγριες Μέλισσες: "Καταφέραμε έναν άθλο σε συνθήκες όχι και τόσο ευνοϊκές"

patrasevents.gr
"Το κοινό το κερδίσαμε χάρη στην τιμιότητα του σεναρίου και την αυταπάρνηση όλων των κομματιών μιας παραγωγής"
21:53 14/08/2023

Η Μάγισσα: Μπαίνει σειρά ηθοποιός έκπληξη απο τις Άγριες Μέλισσες

sportime.gr
Ο Αναστάσης Ροϊλός επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για να υποδυθεί τον Αντρέι Σιντόροφ.. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
16:46 13/08/2023

Λεωνίδας Κακούρης: Δε θα πιστέψετε με ποιον ηθοποιό από τις “Άγριες Μέλισσες” συναντήθηκε στο “Ναυάγιο”

happytv.gr
Ο Λεωνίδας Κακούρης, μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Μαύρο ρόδο, συνεχίζει τη συνεργασία του με το Mega και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Το ναυάγιο», μια σειρά που έχει συγκεντρώσει μία πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Λεωνίδας Κακούρης: Δε θα πιστέψετε με ποιον ηθοποιό από τις “Άγριες Μέλισσες” συναντήθηκε στο “Ναυάγιο”
20:37 10/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load