#Λουκία Πιστιόλα

Λουκία Πιστιόλα: «Είχαμε κάνει 1-2 φωτογραφίσεις με τον Γιάννη Μπέζο και τις θυμάμαι πολύ άσχημα, ένιωθα άβολα»

zappit.gr
Η Λουκία Πιστιόλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για […] The post Λουκία Πιστιόλα: «Είχαμε κάνει 1-2 φωτογραφίσεις με τον Γιάννη Μπέζο και τις θυμάμαι πολύ άσχημα, ένιωθα άβολα» appeared first on Zappit.
13:00 03/12/2023

Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του Λάκη Παπαστάθη - Τραγικές φιγούρες η Υβόννη Μαλτέζου και ο γιος της (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του Λάκη Παπαστάθη - Τραγικές φιγούρες η Υβόννη Μαλτέζου και ο γιος της (ΦΩΤΟ) 10/03/2023 Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος, που τον λάτρευε μέσα από τη δουλειά του, στον Λάκη Παπαστάθη. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης και συγγραφέας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία το πρωί της Παρασκευής (10/3) στο νεκροταφείο του Βύρωνα. Τραγικές φιγούρες στην κηδεία ήταν η ηθοποιός και σύζυγός του, Υβόννη Μαλτέζου και ο γιος τους, Αργύρης Παπαστάθης.   Παρόντες στην κηδεία ήταν επίσης οι Διονύσης Σαββόπουλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Λουκία Πιστιόλα, Σταμάτης Φασουλής, Γιάννης Σμαραγδής και Κώστας Αρζόγλου.       Π
14:04 10/03/2023

Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί ενώνουν τις φωνές του κατά της βίας για να κάνουν τον κόσμο «Πιο δυνατό»

Newsbeast.gr
Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί ένωσαν τις φωνές τους κατά της βίας. Τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την περίοδο του lockdown, τα περιστατικά βίας παρουσίασαν έξαρση. Έλληνες ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά της βίας στο νέο video clip του τραγουδιού «Πιο Δυνατός» του Αντώνη Αγγελίδη για την εκστρατεία «Γίνε Άνθρωπος». Η Ζέτα Δούκα, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η Μπέττυ Λιβανού, η Υβόννη Μαλτέζου, η Λουκία Πιστιόλα, η Νίκη Σερέτη και ο Γιώργος Χρανιώτης είπαν «ναι» στο Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute) το οποίο τους απηύθυνε πρόσκληση να συμμετάσχουν στην εκστρατεία «Γίνε Άνθρωπος». Το συγκεκριμένο τραγούδι φιλοδοξεί να περάσει
21:50 15/06/2022

Βαρύ πένθος για την ηθοποιό Λουκία Πιστιόλα

NewsBomb
Η αγαπημένη ηθοποιός «έχασε» τη μητέρα της σε ηλικία 92 ετών.Περισσότερα...
17:12 05/05/2022

Λουκία Πιστιόλα: Πέθανε η μητέρα της – Βαρύ πένθος για τη γνωστή ηθοποιό

Newsit
Τραγικά νέα για τη Λουκία Πιστιόλα. Η γνωστή ηθοποιός πενθεί την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας σε ηλικία 92 χρόνων. Η Λουκία Πιστιόλα είχε πρόσφατα αποκαλύψει ότι η λατρεμένη της μητέρα, Αικατερίνη (Καίτη) Στράτου Πιστιόλα, έπασχε από άνοια. Η εκλιπούσα θα κηδευτεί  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής ... Περισσότερα To άρθρο Λουκία Πιστιόλα: Πέθανε η μητέρα της – Βαρύ πένθος για τη γνωστή ηθοποιό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:56 05/05/2022

Η αποκάλυψη της Λουκίας Πιστιόλα: «Όσοι ξεπέρασαν τα όρια του φλερτ έφαγαν κλωτσιά εκεί που πρέπει»

govastileto.gr
  Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Λουκία Πιστιόλα, η οποία αποκάλυψε πως αντιμετώπισε τις κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά και...
19:38 24/03/2022

Λουκία Πιστιόλα: “Κλωτσιά εκεί που έπρεπε” η απάντηση της ηθοποιού στην υπέρβαση των ορίων (video)

sinidisi.gr
Η γνωστή ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα , χωρίς περιστροφές, δήλωσε ότι «όταν οι άνδρες ξεπέρασαν τα όρια στο φλερτ, έφαγαν κλωτσιά εκεί που έπρεπε»....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Λουκία Πιστιόλα: “Κλωτσιά εκεί που έπρεπε” η απάντηση της ηθοποιού στην υπέρβαση των ορίων (video)
12:44 23/03/2022

Λουκία Πιστιόλα: Γιατί δεν δούλεψε ποτέ με τον Γιώργο Κιμούλη;

zappit.gr
Στην κάμερα του “Mega Καλημέρα” έκανε δηλώσεις η Λουκία Πιστιόλα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Κιμούλη […] The post Λουκία Πιστιόλα: Γιατί δεν δούλεψε ποτέ με τον Γιώργο Κιμούλη; appeared first on Zappit.
10:26 23/03/2022

Λουκία Πιστιόλα: «Ήξερα ότι ο Γιώργος Κιμούλης ήταν αυταρχικός και ότι ο Φιλιππίδης είχε άγρια συμπεριφορά»

okmag.gr
Για τις κακοποιήτικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου και το ελληνικό #MeToo μίλησε η Λουκία Πιστιόλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε αν έχει ανάλογη εμπειρία. «Αν η κακοποιητική συμπεριφορά είναι το έντονο φλερτ των ανδρών, το έχω βιώσει πολύ. Όταν οι άνδρες ξεπέρασαν τα όρια, έφαγαν κλωτσιά εκεί που πρέπει. Έχασα […] The post Λουκία Πιστιόλα: «Ήξερα ότι ο Γιώργος Κιμούλης ήταν αυταρχικός και ότι ο Φιλιππίδης είχε άγρια συμπεριφορά» appeared first on OK.
09:48 23/03/2022

Ελένη Μενεγάκη: Μπορεί να με πιάνει θυμός όταν φεύγει συνεργάτης μου

Newsit
Σε παλαιότερους συνεργάτες της αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τον αέρα της εκπομπής της. Μεγάλη κουβέντα ανοίχθηκε στο πλατό της εκπομπής “Ελένη” το μεσημέρι της Πέμπτης με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα στην κάμερα του MEGA. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αναφερθεί και σε συνεργάτες ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Μπορεί να με πιάνει θυμός όταν φεύγει συνεργάτης μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:24 10/02/2022

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν μου λέει συνεργάτης μου ότι φεύγει, μπορεί να με πιάνει θυμός»

zappit.gr
Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Λουκία Πιστιόλα για τους πολύ χαμηλούς μισθούς που παίρνουν οι νέοι ηθοποιοί στο θέατρο, […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Όταν μου λέει συνεργάτης μου ότι φεύγει, μπορεί να με πιάνει θυμός» appeared first on Zappit.
16:38 10/02/2022

Ξέσπασε η Λουκία Πιστιόλα: «Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει»

tlife.gr
Εχθές Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο θέατρο ΗΒΗ μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αφιερωμένη στη μνήμη του To άρθρο Ξέσπασε η Λουκία Πιστιόλα: «Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:40 10/02/2022

Εκείνες κι εγώ: Πώς είναι σήμερα η αρραβωνιαστικιά του Δόγκανου, Ελένη – 25 χρόνια μετά

eleftherostypos.gr
Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η Λουκία Πιστιόλα, η οποία πρωταγωνιστεί στη παράσταση «Μανδραγόρας» στο θέατρο Αθηναϊς που έκανε το βράδυ της Τρίτης (7/12) επίσημη πρεμιέρα. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις  Ειδήσεις σήμερα Σάκης Ρουβάς: Σάλος στο twitter με την... The post Εκείνες κι εγώ: Πώς είναι σήμερα η αρραβωνιαστικιά του Δόγκανου, Ελένη – 25 χρόνια μετά appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
12:46 23/12/2021

Και ο Λεωνίδας Κακούρης στη διαμαρτυρία για τις γυναικοκτονίες στο Σύνταγμα

news.gr
Ο δημοφιλής ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες« και η συνάδελφός του, Λουκία Πιστιόλα, έδωσαν το παρών έξω από τη Βουλή
21:14 17/12/2021

Η Αγρινιώτισσα Λουκία Πιστιόλα εκ βαθέων: «Ξεπούλησα ότι με πολύ κόπο έφτιαξε ο πατέρας μου» (βίντεο)

agrinionews.gr
Στο Mega Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη η ηθοποιός, Λουκία Πιστιόλα, η οποία μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε. «Είμαι η κλασική μαμά με παντόφλες, κέικ και μπισκότα. Φτιάχνει τα μελομακάρονα μόνη της, καμιά φορά δίνει και χαστουκάκια, και αυστηρή και καλή, και κλώσσα… Υπήρξα απ’ όλα», λέει η Λουκία Πιστιόλα. Μεγάλη της αδυναμία ήταν ο ...
10:50 17/12/2021

Λουκία Πιστιόλα: «Πέρασα δύσκολα οικονομικά, μου είχαν κόψει το ρεύμα»

zappit.gr
Η Λουκία Πιστιόλα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση της με τους γονείς της, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, […] The post Λουκία Πιστιόλα: «Πέρασα δύσκολα οικονομικά, μου είχαν κόψει το ρεύμα» appeared first on Zappit.
11:56 16/12/2021

Λουκία Πιστιόλα: «Έχω υπάρξει μάρτυρας σε κακοποίηση φίλης μου»

tlife.gr
Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε η Λουκία Πιατιόλα με αφορμή την παράσταση “Μανδραγόρας” To άρθρο Λουκία Πιστιόλα: «Έχω υπάρξει μάρτυρας σε κακοποίηση φίλης μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:40 09/12/2021

Σοκάρει η Λουκία Πιστιόλα: «Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη η Λουκία Πιστιόλα. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και το περιστατικό κακοποίησης […] The post Σοκάρει η Λουκία Πιστιόλα: «Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει» appeared first on Zappit.
11:46 09/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load