#Ed Sheeran

Rod Stewart Vs Ed Sheeran: Ο πόλεμος των σταρ

instyle.gr
Ο Rod Stewart κήρυξε τον πόλεμο στον Ed Sheeran με μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη. Ο θρυλικός rocker πυροδότησε την παράξενη διαμάχη με τον Sheeran, αποκαλώντας τον “παλιομ@λ#κ$”. Ο 79χρονος Stewart υπαινίχθηκε ότι η μουσική του 32χρονου καλλιτέχνη δεν θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου συγκριτικά με αυτήν του 30χρονου George Ezra. Μιλώντας στους Times, […] The post Rod Stewart Vs Ed Sheeran: Ο πόλεμος των σταρ appeared first on InStyle.
22:46 14/02/2024

Ο Ed Sheeran είναι άλλη μία απόδειξη ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε ένα λεπτό ευτυχίας

queen.gr
Το ποσό της φορολογικής δήλωσης του Ed Sheeran κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μας κάνει να ξανασκεφτούμε κάποια σημαντικά πράγματα για τη ζωή. Περισσότερα...
17:09 17/10/2023

Προνοητικός ο Ed Sheeran! Έχει ήδη έτοιμο τον τάφο του και μάλιστα βρίσκεται στην αυλή του

queen.gr
Παράξενη έχει φανεί η είδηση στους πιο πολλούς πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει ήδη έτοιμο τον τάφο του και μάλιστα στην αυλή του, όμως υπάρχει εξήγηση.Περισσότερα...
23:17 06/10/2023

Ed Sheeran: Έτοιμος ο τάφος του στην πίσω αυλή του – “Ο κόσμος το βρίσκει μακάβριο”

instyle.gr
Ο Ed Sheeran έκανε μια μακάβρια αποκάλυψη όταν δήλωσε ότι έχει έτοιμο τον τάφο του στο ιδιωτικό παρεκκλήσι αξίας 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην πίσω αυλή του. Σε συνέντευξή του στο GQ Hype, ο σταρ εξήγησε ότι έχει χτίσει μια κρύπτη στο πολυτελές κτήμα του στην Αγγλία. “Δεν θα έλεγα ότι είναι κρύπτη”, είπε ο 32χρονος […] The post Ed Sheeran: Έτοιμος ο τάφος του στην πίσω αυλή του – “Ο κόσμος το βρίσκει μακάβριο” appeared first on InStyle.
20:46 06/10/2023

Το νέο τραγούδι του Ed Sheeran είναι εμπνευσμένο από τα "Φιλαράκια" (+video)

sofokleousin.gr
Το νέο τραγούδι του Ed Sheeran είναι εμπνευσμένο από τα "Φιλαράκια" (+video)aniaka Sun, 24/09/2023 - 11:20
11:28 24/09/2023

Ο Ed Sheeran βγάζει δεύτερο άλμπουμ μέσα στο 2023: Στις 29 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του «Autumn Variations»

monopoli.gr
«Όταν πέρασα μια δύσκολη περίοδο στις αρχές του περασμένου έτους, το να γράφω τραγούδια με βοήθησε να καταλάβω τα συναισθήματά μου και να συμφιλιωθώ με αυτό που συνέβαινε», δήλωσε ο διάσημος καλλιτέχνης
16:53 27/08/2023

Ed Sheeran: Τα δάκρυά του για τη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο – “Πίστευα ότι θα συνέβαινε το χειρότερο”

instyle.gr
Ο Ed Sheeran δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. καθώς η σύζυγός του Cherry Seaborn παραδέχτηκε ότι φοβόταν πως θα πεθάνει όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η Cherry, 30 ετών, είχε όγκο στο χέρι της τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ ήταν έξι μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, την κόρη τους, Jupiter. […] The post Ed Sheeran: Τα δάκρυά του για τη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο – “Πίστευα ότι θα συνέβαινε το χειρότερο” appeared first on InStyle.
16:40 03/05/2023

Πένθος για τον Ed Sheeran: Η αγαπημένη του γιαγιά «έφυγε» από τη ζωή

NewsBomb
Ένας από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους του Ed Sheeran «έφυγε» από τη ζωήΠερισσότερα...
11:04 03/05/2023

Ed Sheeran: Συντετριμμένος ο popstar – Πέθανε η γιαγιά του

instyle.gr
Δύσκολες ώρες για τον Ed Sheeran, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη Ιρλανδή γιαγιά του. Η Anne Mary, γνωστή ως Nancy, Sheeran το γένος Mulligan, από το Gorey, πέθανε στο γηροκομείο Castle Gardens στο Enniscorthy την περασμένη Τρίτη και η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη. Η γιαγιά του Ed ήταν η πηγή έμπνευσης […] The post Ed Sheeran: Συντετριμμένος ο popstar – Πέθανε η γιαγιά του appeared first on InStyle.
11:30 02/05/2023

Η απίστευτη αντίδραση του Ed Sheeran όταν έμαθε ότι η σύζυγός του είχε καρκίνο

Newsit
Ο Ed Sheeran αντέδρασε με απίστευτο τρόπο όταν έμαθε ότι η σύζυγός του έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο, σε μια προσπάθεια να κατορθώσει ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής να διώξει κάπως από πάνω του το… βουνό που τον πλάκωσε μετά την κακιά είδηση που έμαθε. Όταν ο 32χρονος διάσημος τραγουδιστής, Ed Sheeran, έμαθε ότι η σύζυγός ... Περισσότερα To άρθρο Η απίστευτη αντίδραση του Ed Sheeran όταν έμαθε ότι η σύζυγός του είχε καρκίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:10 01/05/2023

Ed Sheeran: Η απάντηση στις κατηγορίες για λογοκλοπή

neolaia.gr
Ed Sheeran: «Θα ήμουν αρκετά ηλίθιος για να σταθώ σε μια σκηνή μπροστά σε 20.000 ανθρώπους και να το κάνω αυτό».
16:24 26/04/2023

Boat: Ο Εντ Σίραν στο νέο του τραγούδι παλεύει με τα κύματα της κατάθλιψης

Newsit
Ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran) κυκλοφόρησε το νέο κομμάτι του «Boat» και αυτό περιγράφεται ως αλληγορία της κατάθλιψης. Σε ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε το άλμπουμ, ο Βρετανός τραγουδιστής εξήγησε ότι το «Subtract» αντανακλά μια περίοδο αναταραχής. Το τραγούδι «Boat» κυκλοφόρησε μετά το «Eyes Closed» το 14ο του τραγουδιστή που βρίσκεται στο κορυφαίο chart στην ... Περισσότερα To άρθρο Boat: Ο Εντ Σίραν στο νέο του τραγούδι παλεύει με τα κύματα της κατάθλιψης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:12 21/04/2023

Ed Sheeran: Η συγκινητική έκπληξη που έκανε σε… μουσικό του δρόμου

instyle.gr
Ο Ed Sheeran έκανε μία συγκινητική έκπληξη στον Mike Yung, που είναι θρυλικός μουσικός στο μετρό της Νέας Υόρκης. Ο 62χρονος Yung έγινε viral το 2016 με ένα βίντεο που τον έδειχνε να τραγουδά το Unchained Melody των Righteous Brothers σε έναν σταθμό του μετρό της Νέας Υόρκης, γεγονός που τον οδήγησε στην εμφάνιση στο […] The post Ed Sheeran: Η συγκινητική έκπληξη που έκανε σε… μουσικό του δρόμου appeared first on InStyle.
17:14 12/04/2023

Ed Sheeran: Ανέπτυξε διατροφική διαταραχή μετά τη σύγκριση με τους Shawn Mendes και Justin Bieber – “Γιατί είμαι τόσο χοντρός;”

instyle.gr
Ο Ed Sheeran παραδέχτηκε ότι ανέπτυξε διατροφική διαταραχή αφού συνέκρινε τον εαυτό του με “κάθε άλλο popstar.” Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε ότι άρχισε να παλεύει με την εικόνα του σώματός του μετά τη συνεργασία του με ονόματα, όπως ο Shawn Mendes και ο Justin Bieber, οι οποίοι έχουν και οι δύο “φανταστικές φιγούρες.” Παραδέχτηκε ότι ένιωθε […] The post Ed Sheeran: Ανέπτυξε διατροφική διαταραχή μετά τη σύγκριση με τους Shawn Mendes και Justin Bieber – “Γιατί είμαι τόσο χοντρός;” appeared first on InStyle.
17:56 22/03/2023

Ed Sheeran: Λύγισε μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του

instyle.gr
Ο Ed Sheeran δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας για τον θάνατο καλού του φίλου και την περιπέτεια υγείας της συζύγου του, στο πρώτο trailer από τη νέα σειρά του ντοκιμαντέρ, The Sum Of It All. Ο 32χρονος τραγουδιστής μοιράζεται τα σκαμπανεβάσματα της ζωής του στην πορεία για τη διασημότητα στη σειρά τεσσάρων […] The post Ed Sheeran: Λύγισε μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του appeared first on InStyle.
16:02 21/03/2023

Η ζωή του Ed Sheeran γίνεται ντοκιμαντέρ – «Ήταν η κατάλληλη στιγμή να ανοίξω την πόρτα και να αφήσω τον κόσμο να μπει»

neolaia.gr
Το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Ed Sheeran: The Sum of It All" θα συμπέσει με την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του Σίραν που θα γίνει στις 5 Μαΐου.
11:38 21/03/2023

Best Pop Music Playlist 2023 -Miley Cyrus, Maroon 5, Adele, Taylor Swift, Ed Sheeran, Shawn Mendes

queen.gr
Best Pop Music Playlist 2023 -Miley Cyrus, Maroon 5, Adele, Taylor Swift, Ed Sheeran, Shawn MendesΠερισσότερα...
09:58 21/03/2023

Η προσωπική και καλλιτεχνική ζωή του Εντ Σίραν γίνεται ντοκιμαντέρ

Newsbeast.gr
«Ed Sheeran: The Sum of It All» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων για την προσωπική και καλλιτεχνική ζωή του, που θα κυκλοφορήσει από την Disney+ στις 3 Μαΐου και θα συμπέσει με την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του Εντ Σίραν που θα γίνει στις 5 Μαΐου. «Ήμουν πάντα πολύ προσεκτικός στην προσωπική μου ζωή. Το μόνο ντοκιμαντέρ που έκανα ποτέ ήταν ένα που επικεντρώθηκε στη σύνθεση των τραγουδιών μου. Η Disney με πλησίασε για να κάνω ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών και ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να ανοίξω την πόρτα και να αφήσω τον κόσμο να μπει. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα το απολαύσει» είπε. Και τα τέσσερα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα και αποτελούν μέρος ε
09:44 21/03/2023

«Ένιωθα να πνίγομαι»: Ο Ed Sheeran μιλά για την κατάθλιψη μετά την διάγνωση της γυναίκας του με όγκο

queen.gr
Ο διάσημος βρετανός συνθέτης και τραγουδιστής έκανε αποκαλύψεις για την περίοδο που άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία του. Ο Ed Sheeran βίωσε την περιπέτεια της υγείας της συζύγου του, ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και την απώλεια ενός κολλητού του φίλου. Περισσότερα...
21:04 01/03/2023

Ed Sheeran: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του – Διαγνώστηκε με όγκο ενώ ήταν έγκυος

instyle.gr
Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Ed Sheeran, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της συζύγου του στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, η Cherry διαγνώστηκε με όγκο ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.Το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο την κόρη του, Jupiter, τον Μάιο του 2022 και […] The post Ed Sheeran: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του – Διαγνώστηκε με όγκο ενώ ήταν έγκυος appeared first on InStyle.
12:20 01/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load