#Blake Lively

Blake Lively: Πότε κυκλοφορεί το “Τελειώνει με εμάς” – Νέα αναβολή στην προβολή της ταινίας

instyle.gr
Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία της Blake Lively θα βγει στους κινηματογράφους αργότερα αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το PEOPLE, η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου “It Ends With Us” (Τελειώνει με εμάς) της Colleen Hoover, με πρωταγωνίστρια τη Lively, θα βγει τελικά στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου. Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 9 […] The post Blake Lively: Πότε κυκλοφορεί το “Τελειώνει με εμάς” – Νέα αναβολή στην προβολή της ταινίας appeared first on InStyle.
23:46 16/04/2024

Gigi Hadid: Ευχαριστεί τον Ryan Reynolds για την υποστήριξή του στο νέο της επαγγελματικό βήμα

instyle.gr
Ο Ryan Reynolds φόρεσε ένα ρούχο από τη νέα σειρά ρούχων της Gigi Hadid “Guest in Residence” θέλοντας να δείξει την υποστήριξή του, στο νέο της επαγγελματικό βήμα. Το μοντέλο απάντησε με χιούμορ στον ηθοποιό. “Η Blake Lively δείχνει καλύτερα με τα ρούχα μου” είπε η Gigi Hadid. Ξεκίνησε ευχαριστώντας τον Reynolds για την υποστήριξή […] The post Gigi Hadid: Ευχαριστεί τον Ryan Reynolds για την υποστήριξή του στο νέο της επαγγελματικό βήμα appeared first on InStyle.
21:46 13/04/2024

Blake Lively: Δήλωση απόλυτης αγάπης για τον Ryan Reynolds – “Είναι ό,τι ονειρεύτηκα…”

instyle.gr
Αφοσιωμένη σύζυγος η Blake Lively, θέλησε να ενισχύσει τον Ryan Reynolds, προωθώντας με τον δικό της τρόπο τη νέα ταινία του. Η σταρ, η οποία γυρίζει νέα ταινία στην Ιταλία, ανέβασε ένα Insta Story για να προωθήσει την ταινία IF που σκηνοθέτησε ο John Krasinski με τον σύζυγό της Ryan Reynolds. Αναδημοσίευσε το trailer της […] The post Blake Lively: Δήλωση απόλυτης αγάπης για τον Ryan Reynolds – “Είναι ό,τι ονειρεύτηκα…” appeared first on InStyle.
19:46 11/04/2024

Michele Morrone: Κινηματογραφική συνεργασία-φωτιά με την Blake Lively – Οι πρώτες φωτογραφίες

instyle.gr
Ο Michele Morrone ντυμένος γαμπρός περιμένει τη νύφη Blake Lively. Πραγματικός εφιάλτης για τον Ryan Reynolds. Ευτυχώς για τον ίδιο η λατρεμένη του σύζυγος απλώς συμπρωταγωνιστεί στην ταινία με τον Ιταλό καρδιοκατακτητή και παγκόσμιο σύμβολο του σεξ μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική τριλογία του Netflix, 365 Mέρες”. Η Blake Lively και η Anna Kendrick […] The post Michele Morrone: Κινηματογραφική συνεργασία-φωτιά με την Blake Lively – Οι πρώτες φωτογραφίες appeared first on InStyle.
11:46 06/04/2024

Blake Lively: H συγγνώμη της στην Kate Middleton μετά την κοροϊδία για το σκάνδαλο Photoshop

instyle.gr
Η Blake Lively δεν μπορεί παρά να αισθάνεται ντροπιασμένη μετά τη συγκλονιστική ανακοίνωση της Kate Middleton ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Η σταρ είχε κοροϊδέψει την πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά το λεγόμενο σκάνδαλο του Photoshop επειδή ομολόγησε ότι επεξεργάστηκε η ίδια τη φωτογραφία με τα τρία της παιδιά την Ημέρα της Μητέρας. […] The post Blake Lively: H συγγνώμη της στην Kate Middleton μετά την κοροϊδία για το σκάνδαλο Photoshop appeared first on InStyle.
14:46 23/03/2024

Girl Crush: Ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα beauty secrets της Blake Lively για λαμπερή επιδερμίδα

queen.gr
Τις μέρες που δεν έχει κάποια υποχρέωση ή κάποιο γύρισμα, φοράει μόνο την αντηλιακή προσώπου και μία ενυδατική με χρώμα. Περισσότερα...
19:09 29/02/2024

Blake Lively-Ryan Reynolds: Ο κανόνας τους για έναν ευτυχισμένο γάμο

instyle.gr
Η Blake Lively αποκάλυψε τον μοναδικό κανόνα που ακολουθούν πάντα με τον σύζυγό της Ryan Reynolds για να διατηρούν τη σπίθα ζωντανή στον γάμο τους. Η σταρ και ο 47χρονος Reynolds είναι παντρεμένοι εδώ και 12 χρόνια και σίγουρα ξέρουν πολύ καλά πώς είναι να βρίσκονται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, έχουν ξεκαθαρίσει ότι […] The post Blake Lively-Ryan Reynolds: Ο κανόνας τους για έναν ευτυχισμένο γάμο appeared first on InStyle.
18:46 27/02/2024

4 celebrity looks που αποδεικνύουν πως το animal print δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Newsbeast.gr
Κάποιες γυναίκες έχουν μια ντουλάπα γεμάτη με animal print στοιχεία. Κάποιες άλλες αρνούνται να το δοκιμάσουν γιατί το θεωρούν ξεπερασμένο. Το 2024 όμως ήρθε για να δικαιώσει τις πρώτες! Όλο και περισσότερες celebrities φορούν φέτος το animal print από πάνω έως κάτω, δίνοντας στις γυναίκες έμπνευση για το πώς να το φορέσουν και οι ίδιες. Από την τελευταία εμφάνιση της Blake Lively στο NYFW με παλτό και καμπαρντίνα σε cow skin, μέχρι την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το maxi leopard παλτό και το leopard καλσόν της, παρακάτω θα δείτε μερικά από τα εντυπωσιακά animal print σύνολα με τα οποία εμφανίστηκαν οι σταρ. Κι επειδή σε αντίθεση με τις celebrities, οι κοινές θνητές δεν έχουμε personal stylist
15:00 22/02/2024

Blake Lively: Άφησε για πρώτη φορά τα παιδιά της για να πάει στο Super Bowl – “Η Ζώνη του Λυκόφωτος”

instyle.gr
H Blake Lively εντυπωσίασε με το στιλ της στο Super Bowl, όπου παρευρέθη για να δει τον τελικό. Παράλληλα εξέφρασε τη στήριξή της στην κολλητή της Taylor Swift που πανηγύρισε την επική νίκη της ομάδας του αγαπημένου της, Travis Kelce. Η ίδια η Lively σε πρόσφατη ανάρτησή της μοιράστηκε με τους ακολούθους της στιγμές από […] The post Blake Lively: Άφησε για πρώτη φορά τα παιδιά της για να πάει στο Super Bowl – “Η Ζώνη του Λυκόφωτος” appeared first on InStyle.
22:46 21/02/2024

Η Blake Lively πέρασε ένα βράδυ μακριά από τις κόρες της και πήγε την «πολύτεκνη μαμά» σε άλλο level

queen.gr
Η Blake Lively αποφάσισε μια εβδομάδα μετά την iconic εμφάνιση στο SuperBowl να μιλήσει για το λουκ εκείνο που έγινε viral. Ακόμα κι εκεί βέβαια, μίλησε σαν γνήσια πολύτεκνη μαμά.Περισσότερα...
15:09 21/02/2024

Blake Lively: Η χιουμοριστική απάντηση στον Ryan Reynolds – “Γλυκιέ μου, είμαι σπίτι”

instyle.gr
Το χιούμορ είναι το βασικό συστατικό στη σχέση της Blake Lively με τον Ryan Reynolds. Κάτι που το επέδειξαν και πρόσφατα στη διάρκεια του Super Bowl. Ο Ryan αναρωτήθηκε για το πού βρίσκεται η σύζυγός του, η οποία -σημειωτέον- συνόδευσε την κολλητή της, Taylor Swift στον τελικό. Η Blake Lively είχε μια ξεκαρδιστική απάντηση στον […] The post Blake Lively: Η χιουμοριστική απάντηση στον Ryan Reynolds – “Γλυκιέ μου, είμαι σπίτι” appeared first on InStyle.
19:46 14/02/2024

Αυτοτρολάρεται ο Ryan Reynolds: “Έχει δει κάποιος τη σύζυγό μου;”

instyle.gr
Ο Ryan Reynolds έμεινε μόνος στο σπίτι την Κυριακή, καθώς η σύζυγός του Blake Lively βρέθηκε στο πλευρό της κολλητής της, Taylor Swift, για να παρακολουθήσουν το Super Bowl. Ωστόσο, ο σταρ ήταν σε θέση να δει την αστεία πλευρά. Ο Ryan απουσίαζε από το στάδιο Allegiant στο Λας Βέγκας, όπου η Blake Lively συνόδευσε […] The post Αυτοτρολάρεται ο Ryan Reynolds: “Έχει δει κάποιος τη σύζυγό μου;” appeared first on InStyle.
23:46 12/02/2024

Blake Lively: Ποζάρει στο υπνοδωμάτιό της και τα βλέμματα πέφτουν στο άστρωτο κρεβάτι της

instyle.gr
Μια σπάνια ματιά μέσα στην κρεβατοκάμαρά της προσφέρει η Blake Lively στην τελευταία ανάρτησή της. Η σταρ δεν συνηθίζει να δημοσιεύει συνήθως πολλές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της. Οπότε το να δώσει αυτήν τη σπάνια εικόνα μέσα απο το υπνοδωμάτιό της με τον Ryan Reynolds κάνει πιο ξεχωριστή αυτήν τη φωτογραφία. Οι θαυμαστές μελέτησαν κάθε […] The post Blake Lively: Ποζάρει στο υπνοδωμάτιό της και τα βλέμματα πέφτουν στο άστρωτο κρεβάτι της appeared first on InStyle.
14:46 02/01/2024

Blake Lively: Φοράει το πιο εκκεντρικό ροζ φόρεμα, αποδεικνύοντας πως το babriecore είναι ακόμα τάση

instyle.gr
Τον τελευταίο καιρό, η ηθοποιός μας έχει χαρίσει πολλά fashion moments που αξίζει να σχολιάσουμε- από τη σέξι εμφάνισή της με δερμάτινα στο πάρτι γενεθλίων της Taylor Swift, έως τις πιο ανεπίσημες εμφανίσεις με μακριά παλτό και άνετα outfits, η Blake Lively μας εκπλήσσει ευχάριστα ξανά και ξανά. Η τηλεοπτική Serena van der Woodsen φαίνεται […] The post Blake Lively: Φοράει το πιο εκκεντρικό ροζ φόρεμα, αποδεικνύοντας πως το babriecore είναι ακόμα τάση appeared first on InStyle.
09:46 21/12/2023

Blake Lively: Τα disco waves στα μαλλιά της είναι η πιο σοφιστικέ εκδοχή του beach look

tlife.gr
H Blake Lively συχνά, στις επίσημες εμφανίσεις, αφήνει τα μαλλιά της ανεπιτήδευτα και curly. Είναι η To άρθρο Blake Lively: Τα disco waves στα μαλλιά της είναι η πιο σοφιστικέ εκδοχή του beach look δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 07/12/2023

Ryan Reynolds: Τρολάρει τις Taylor Swift και Blake Lively – Το ξεκαρδιστικό photoshop με τον Travis Kelce

instyle.gr
Ο Ryan Reynolds αποδεικνύει ότι το χιούμορ είναι το κύριο συστατικό της σχέσης του με την Blake Lively. Η σταρ ανέβασε φωτογραφίες της από την πρεμιέρα της ταινίας Renaissance της Beyonce στο Λονδίνο. Σε μία από αυτές η σύζυγος του Ryan Reynolds ποζάρει με την Taylor Swift στο πλευρό της. Οι δυο σταρ είναι αγαπημένες […] The post Ryan Reynolds: Τρολάρει τις Taylor Swift και Blake Lively – Το ξεκαρδιστικό photoshop με τον Travis Kelce appeared first on InStyle.
12:46 04/12/2023

Blake Lively: Το μήνυμά της σε Beyoncé και Taylor Swift για τη γυναικεία ενδυνάμωση

instyle.gr
Η Blake Lively έστειλε μήνυμα για τη γυναικεία φιλία και τη δύναμη που κρύβουν οι γυναίκες. Μάλιστα, σε ανάρτησή της αστειεύτηκε ότι δεν πρέπει η Beyoncé και η Taylor Swift να νιώθουν απειλή από τη δική της “pop φήμη”. Η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της Renaissance στο Λονδίνο. «Όταν μεγάλωσα, οι γυναίκες ήταν […] The post Blake Lively: Το μήνυμά της σε Beyoncé και Taylor Swift για τη γυναικεία ενδυνάμωση appeared first on InStyle.
18:46 03/12/2023

Η Blake Lively άφησε τις τέσσερις κόρες της στο σπίτι και παρευρέθηκε σε πρεμιέρα στο Λονδίνο

queen.gr
Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, έχει κλέψει τις καρδιές όλων τόσο για το ταλέντο της στην υποκριτική όσο και για τις stylish εμφανίσεις της.Περισσότερα...
23:17 02/12/2023

Η Blake Lively έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο στυλ της και είναι πιο effortless cool από ποτέ

queen.gr
Μια ματιά στις τελευταίες της εμφανίσεις θα σου δείξει τη νέα της φθινοπωρινή αισθητική που θέλουμε να αντιγράψουμε.Περισσότερα...
20:09 31/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load