#Μπλέικ Λάιβλι

Κέιτ Μίντλετον: Η δημόσια συγγνώμη της Μπλέικ Λάιβλι μετά την αποκάλυψη της πριγκίπισσας ότι έχει καρκίνο

ProtoThema.gr
Η ηθοποιός είχε σχολιάσει ειρωνικά την «πειραγμένη» φωτογραφία της δούκισσας της Ουαλίας που αποσύρθηκε από τα διεθνή πρακτορεία
11:00 23/03/2024

Μπλέικ Λάιβλι: Με τσάντα Chanel και sold out παπούτσια Ugg στη Νέα Υόρκη

okmag.gr
Σε μια βόλτα απαθανάτισε ο φακός την Μπλέικ Λάιβλι με τον Ράιαν Ρέινολντς. Το αγαπημένο ζευγάρι εθεάθη να περπατά χέρι-χέρι και να απολαμβάνει τον όμορφο φθινοπωρινό καιρό στη Νέα Υόρκη το πρωί της Τρίτης (24 Οκτωβρίου). Για την εμφάνισή της η Μπλέικ Λάιβλι επέλεξε ένα μπλε φούτερ με τζιν παντελόνι. Ολοκλήρωσε το στυλ με οversized […] The post Μπλέικ Λάιβλι: Με τσάντα Chanel και sold out παπούτσια Ugg στη Νέα Υόρκη appeared first on OK! Magazine.
15:58 26/10/2023

Μπλέικ Λάιβλι: Με πλεκτό cardigan, τζιν και τσάντα Gucci στη Νέα Υόρκη – Πόσο κοστίζει;

okmag.gr
O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Μπλέικ Λάιβλι στη Νέα Υόρκη. Η 36χρονη «Σερένα» της σειράς Gossip Girl βγήκε για shopping στη γειτονιά της το απόγευμα της Τρίτης (10 Οκτωβρίου) στη Νέα Υόρκη. Για την έξοδό της, η Μπλέικ Λάιβλι επέλεξε ένα ζεστό σύνολο, μια καφέ πλεκτή ζακέτα, τζιν παντελόνι σε άνετη γραμμή, μπλε σκούφο και […] The post Μπλέικ Λάιβλι: Με πλεκτό cardigan, τζιν και τσάντα Gucci στη Νέα Υόρκη – Πόσο κοστίζει; appeared first on OK! Magazine.
15:58 11/10/2023

Ράιαν Ρέινολντς: Ευχήθηκε στη Μπλέικ Λάιβλι και ανατριχιάσαμε – «Το μόνο πράγμα αμετάκλητα δικό μου στον κόσμο»

okmag.gr
Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του Hollywood και από τα πιο αξιοζήλευτα, θα προσθέταμε. Ο Ράιαν είναι για τη Μπλέικ το άλλο της μισό, το βούτυρο στο ψωμί της, τα πάντα της, και δεν έχουμε δει άλλο τόσο ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι στο Hollywood. Οι δυο […] The post Ράιαν Ρέινολντς: Ευχήθηκε στη Μπλέικ Λάιβλι και ανατριχιάσαμε – «Το μόνο πράγμα αμετάκλητα δικό μου στον κόσμο» appeared first on OK! Magazine.
23:58 26/08/2023

Μπλέικ Λάιβλι: Η φωτογραφία με μπικίνι που ανέβασε έξι μήνες μετά την τέταρτη γέννα

okmag.gr
Μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς είναι η Μπλέικ Λάβιλι. Η σταρ έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον επίσης ηθοποιό Ράιν Ρέινολντς. Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά, τρεις κόρες, την Τζέιμς Ινέζ και Μπέτι και έναν γιο. Μάλιστα η «Σερίνα» από το Gossip Girl γέννησε τον τέταρτο παιδί της tτον περασμένο Φεβρουάριο. Την Παρασκευή […] The post Μπλέικ Λάιβλι: Η φωτογραφία με μπικίνι που ανέβασε έξι μήνες μετά την τέταρτη γέννα appeared first on OK! Magazine.
15:58 28/07/2023

Όταν η Σάλμα Χάγιεκ έκανε babysitting στις κόρες της Μπλέικ Λάιβλι και του Ράιαν Ρέινολντς

ProtoThema.gr
Ο διαδικτυακός «διάλογος» μεταξύ των ηθοποιών για την πληρωμή της.
17:16 30/04/2023

Ο Μπράντον Σκλέναρ πρωταγωνιστεί στο «It Ends With Us» μαζί με την Μπλέικ Λάιβλι

Zougla
Ο Aμερικανός ηθοποιός Μπράντον Σκλέναρ εντάχθηκε στο καστ της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του μπεστ σέλερ...
09:30 23/04/2023

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει παντρευτεί τρεις φορές: Το μυστικό για να κρατήσει μια σχέση

Newsbeast.gr
Τρεις γάμους έχει κάνει η Σκάρλετ Γιόχανσον που μίλησε με την Γκουίνεθ Πάλτροου στο podcast Goop. «Έχεις παντρευτεί δύο φορές;» ρώτησε η Πάλτροου, καθώς ξεκίνησε τη συζήτηση, με την καλεσμένη της να απαντάει: «Τρεις φορές». «Α, σωστά, γιατί ξέχασα ότι ήσουν παντρεμένη με τον Ράιαν Ρέινολντς!» πρόσθεσε η Πάλτροου. «Ναι. Δεν ήμασταν παντρεμένοι για πολύ καιρό», γέλασε η Γιόχανσον κι πρόσθεσε: «Είναι καλός τύπος». Γιόχανσον και Ρέινολντς παντρεύτηκαν το 2008 και χώρισαν το 2011. Ο Ρέινολντς παντρεύτηκε αργότερα την Μπλέικ Λάιβλι το 2012 και οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά. Από τότε η Τζοχάνσον παντρεύτηκε τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ το 2014 με τον οποίο χώρισε το 2017, ενώ από 2020
09:46 21/04/2023

Μπλέικ Λάιβλι: Άνδρας της ζήτησε να πει «γεια» στη σύντροφό του και αυτή τον αιφνιδίασε

neolaia.gr
Σκέφτηκε να κάνει μια γλυκιά έκπληξη στη σύντροφό του, με τη βοήθεια της Μπλέικ Λάιβλι, αλλά δεν είχε υπολογίσει το χιούμορ της ηθοποιού.
17:14 30/03/2023

Λέιτον Μίστερ: Σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την «Μπλερ Γουόλντορφ» από το Gossip Girl

okmag.gr
Μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί έκανε η Λέιτον Μίστερ. Η σταρ έχει γράψει ιστορία ως Μπλερ Γουόλντορφ στη σειρά Gossip Girl. Η κακομαθημένη «Μπλερ» ήταν το alter ego της «Σερένα βαν ντε Γούντσεν» που υποδυόταν η Μπλέικ Λάιβλι. Η 36χρονη Λέιτον Μίστερ παρευρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Άνταμ Μπρόντι στην πρεμιέρα της νέας […] The post Λέιτον Μίστερ: Σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την «Μπλερ Γουόλντορφ» από το Gossip Girl appeared first on OK! Magazine.
10:04 15/03/2023

Ρόμπιν Λάιβλι: Η αδερφή της Μπλέικ Λάιβλι είναι επίσης κούκλα και ηθοποιός

koolnews.gr
Η Μπλέικ Λάιβλι (Μπλέικ Έλεντερ Μπράουν) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Έγινε γνωστή κυρίως με τον ρόλο της ως Σερίνα Βαν ντερ Γούντσεν στη νεανική δραματική τηλεοπτική σειρά Gossip Girl. Έχει παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως The Town, Green Lantern, The Shallows, Αγριότητα και A Simple Favor. Η Ρόμπιν Λάιβλι είναι η κατά 15 χρόνια […]
20:28 15/02/2023

Η Blake Lively και ο Ryan Raynolds έγιναν γονείς για τέταρτη φορά

Newsbeast.gr
Γονείς για τέταρτη φορά έγιναν η Blake Lively και ο Ryan Reynolds, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός μέσω Instagram, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία η κοιλιά της… έχει εξαφανιστεί. Δεν είναι μια συνηθισμένη ανακοίνωση γέννησης ενός παιδιού αλλά οι fans του ζευγαριού ενθουσιάστηκαν. Η Μπλέικ Λάιβλι ανέβασε τον Σεπτέμβριο τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά από τη συμμετοχή της στο Συνέδριο του Forbes και την επόμενη μέρα ανέβασε αρκετά καρέ από την εγκυμοσύνη της και «έριξε τα βέλη της» στους παπαράτσι που καραδοκούν για μια φωτογραφία της και «τρομοκρατούν» τα παιδιά της και την ίδια. «Αυτές είναι κάποιες από τις φωτογραφίες που δείχνουν πώς είμαι στην εγκυμοσύνη μου. Έτσι, οι 11
09:48 13/02/2023

Γέννησε η Μπλέικ Λάιβλι! Μπαμπάς για 4η φορά ο Ράιαν Ρέινολντς

okmag.gr
Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε ότι γέννησε το 4ο παιδί της με τον Ράιαν Ρέινολντς με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Η 35χρονη ηθοποιός του Gossip Girl και ο 46χρονος Ράιαν Ρέινολντς δεν έχουν μοιραστεί ακόμη φωτογραφίες του μωρού τους. Ωστόσο την Κυριακή κατά τη διάρκεια του Super Bowl, η Μπλέικ Λάιβλι μοιράστηκε μια φωτογραφία που αποκάλυπτε […] The post Γέννησε η Μπλέικ Λάιβλι! Μπαμπάς για 4η φορά ο Ράιαν Ρέινολντς appeared first on OK! Magazine.
08:56 13/02/2023

Ταινία με Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι γίνεται το best seller "It Ends With Us"

sofokleousin.gr
Ταινία με Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι γίνεται το best seller "It Ends With Us"aniaka Σαβ, 04/02/2023 - 14:20
14:24 04/02/2023

Μπλέικ Λάιβλι: Σχολιάζει με χιούμορ τη φουσκωμένη της κοιλιά

okmag.gr
Η Μπλέικ Λάιβλι μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την εξαιρετική αίσθηση χιούμορ που έχει. Η 35χρονη ηθοποιός περιμένει το τέταρτο παιδί της με τον σύζυγό της Ράιν Ρέινολντς. Η ανακοίνωση είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο λίγο καιρό μετά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει μετά από δημόσια εμφάνισή της […] The post Μπλέικ Λάιβλι: Σχολιάζει με χιούμορ τη φουσκωμένη της κοιλιά appeared first on OK! Magazine.
10:42 03/01/2023

Ράιαν Ρέινολντς: Το χορευτικό του και το χιουμοριστικό σχόλιο της Μπλέικ Λάιβλι

ProtoThema.gr
Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο ηθοποιός και την αντίδραση της συζύγου του
20:24 24/11/2022

Η Μπλέικ Λάιβλι απαρίθμησε όλα αυτά που κάνουν τον Ράιαν Ρέινολντς υπέροχο

okmag.gr
Το κλισέ ότι πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα κρύβεται πάντα μια σπουδαία γυναίκα βρίσκει απόλυτη εφαρμογή για τον Ράιαν Ρέινολντς και την Μπλέικ Λάιβλι. Η ηθοποιός, που είναι έγκυος στο 4ο παιδί τους, βρέθηκε στο πλευρό του στην βράβευσή του με το  American Cinematheque Award. Η ηθοποιός μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της […] The post Η Μπλέικ Λάιβλι απαρίθμησε όλα αυτά που κάνουν τον Ράιαν Ρέινολντς υπέροχο appeared first on OK.
20:08 18/11/2022

Η μεγάλη αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Μπλέικ Λάιβλι

NewsBomb
Το νέο τραγούδι της Taylor Swift άναψε «φωτιές» στο Twitter. Τα γενέθλια του Ryan Reynolds και η απουσία της Blake Lively…Περισσότερα...
23:50 24/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load