#James Hetfield

Ο James Hetfield «χτύπησε» τατουάζ από την τέφρα του Lemmy Kilmister των Motörhead

Newsit
Ένα ασυνήθιστο τατουάζ έκανε ο frontman των Metallica, James Hetfield. «Χτύπησε» στο μεσαίο του δάχτυλο έναν «άσσο μπαστούνι» προς τιμήν του θρυλικού Lemmy Kilmister των Motörhead χρησιμοποιώντας την…τέφρα του! Ο εμβληματικός frontman και μπασίστας του μέταλ συγκροτήματος Motörhead πέθανε σε ηλικία 70 ετών και προς τιμήν του ίδιου και της μπάντας ο φίλος του James ... Περισσότερα To άρθρο Ο James Hetfield «χτύπησε» τατουάζ από την τέφρα του Lemmy Kilmister των Motörhead δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 18/04/2024

James Hetfield: Θετικός στον COVID – Οι Metallica ανέβαλαν τη συναυλία τους

instyle.gr
Οι Metallica αναγκάστηκαν να αναβάλουν τη συναυλία τους στην Αριζόνα, αφού ο James Hetfield διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό. Το συγκρότημα μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο τραγουδιστής και κιθαρίστας τους James Hetfield βρέθηκε θετικός στον COVID-19, αναγκάζοντάς τους να αναβάλουν τη δεύτερη από τις δύο συναυλίες τους στο State Farm Stadium του Glendale της […] The post James Hetfield: Θετικός στον COVID – Οι Metallica ανέβαλαν τη συναυλία τους appeared first on InStyle.
09:46 05/09/2023

Χεβιμεταλάς και petrolhead! Δείτε την απίστευτη συλλογή ...

gocar.gr
Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που το πάθος τους για την αυτοκίνηση τους ώθησε στη δημιουργία μοναδικών συλλογών. Μία από αυτές ανήκει στον τραγουδιστή των Metallica, James Hetfield! Ο Αμερικανός θρύλος της heavy metal έχει τεράστιο πάθος με τα αυτοκίνητα και ...
18:04 13/05/2020

Metallica’s James Hetfield shows off his car collection (video)

ProtoThema.gr
Metallica’s lead singer & rhythm guitar player is quite the car nut
21:06 07/05/2020

Οι Metallica ακύρωσαν συναυλίες εξαιτίας προβλημάτων υγείας του James Hetfield

Newsbeast.gr
Οι Metallica ακύρωσαν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στα καλοκαιρινά φεστιβάλ «Sonic Temple» και «Louder...
10:45 25/02/2020

Τα απίστευτα αυτοκίνητα των Metallica σε μουσείο!

fosonline.gr
Οι rock stars φημίζονται για την αγάπη τους σε δυο πράγματα: τα αυτοκίνητα και τους εκπροσώπους του «ωραίου» φύλου. Ο frontman των Metallica, James Hetfield, είναι από τους πιο πιστούς φαν του πρώτου σκέλους.
07:49 22/01/2020

Ο τραγουδιστής των Metallica έχει την πιο περίεργη συλλογή αυτοκινήτων! [pics]

Newsit
Η συλλογή αυτοκινήτων του τραγουδιστή των Metallica, James Hetfield, θα εκτεθεί στο Petersen Automotive Museum του Los Angeles, μαζί με κιθάρες, φωτογραφίες και αναμνηστικά από την πλούσια ιστορία της δημοφιλούς μπάντας. To άρθρο Ο τραγουδιστής των Metallica έχει την πιο περίεργη συλλογή αυτοκινήτων! [pics] δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
12:33 17/01/2020

James Hetfield: Λεύκωμα με χειροποίητες αντίκες αυτοκινήτων από τον frontman των Metallica!

Newsit
Ο James Hetfield είχε την ιδέα και... έκανε τα πάντα για να υλοποιηθεί. Ποιο είναι το νέο εγχείρημα του τραγουδιστή των Metallica. To άρθρο James Hetfield: Λεύκωμα με χειροποίητες αντίκες αυτοκινήτων από τον frontman των Metallica! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
00:00 03/12/2019

Λεύκωμα με χειροποίητες αντίκες αυτοκινήτων από τον Τζέιμς Χέτφιλντ

el.gr
Το «Reclaimed Rust: The Four-Wheeled Creations of James Hetfield», που δημιουργήθηκε από τον τραγουδιστή του αμερικανικού συγκροτήματος της heavy metal μουσικής Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου του 2020 μέσω του εκδοτικού οίκου Insight Editions. Στο βιβλίο, ο θρύλος των Metallica ανοίγει το γκαράζ του για μια αποκλειστική περιήγηση στα ιδιαίτερα κομμάτια που […] The post Λεύκωμα με χειροποίητες αντίκες αυτοκινήτων από τον Τζέιμς Χέτφιλντ appeared first on EL.
10:01 02/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load