#Epic Games

Epic Games: «Η Apple παραβιάζει τη δικαστική απόφαση»

secnews.gr
Η Epic Games κατήγγειλε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο την Τετάρτη, ότι η Apple δεν έχει συμμορφωθεί επαρκώς με τη δικαστική απόφαση.
21:09 13/03/2024

Fortnite: Πρόστιμο-γίγας μισό δις στην Epic Games για το παιχνίδι της παράνοιας

Newsauto.gr
H Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ (FTC) το επέβαλε μετά από σωρεία μηνύσεων κατά της εταιρίας για παραβίαση της ιδιωτικότητας και υπερχρεώσεις στους παίχτες. Πολύ ακριβά θα πληρώσει η εταιρία του Fortnite τη φρενίτιδα που δημιούργησε με το παιχνίδι της, αφού η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) την υποχρέωσε να καταβάλλει 520.000.000 δολάρια για παραβίαση της […] The post Fortnite: Πρόστιμο-γίγας μισό δις στην Epic Games για το παιχνίδι της παράνοιας appeared first on NewsAuto.gr.
21:12 01/02/2023

Unreal Engine, το πιο εξελιγμένο real-time 3D εργαλείο στον κόσμο

Newsbeast.gr
Στη φετινή έκθεση Integrated Systems Events (ISE), τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση οπτικοακουστικών που φιλοξενείται στη Βαρκελώνη, δίνεται ο λόγος στον BK Johannessen, Unreal Engine Business Director for Broadcast and Live Events στην εταιρεία Epic Games για τη σημασία της δημιουργίας περιεχομένου και επαγγελματικής ζωντανής κάλυψης σε μέσα. Το Unreal Engine, που έχει εξελίξει η Epic Games, είναι το πιο ανοιχτό και εξελιγμένο, σε πραγματικό χρόνο 3D εργαλείο δημιουργίας. Xρησιμοποιείται για εξέλιξη βιντεοπαιχνιδιών, δημιουργία περιεχομένου ταινιών και τηλεόρασης, αναμετάδοσης και παραγωγής ζωντανών εκδηλώσεων, οπτικοποίηση σε αρχιτεκτονικό και αυτοκινητιστικό σχεδιασμό και εκπαιδευτική π
13:40 31/01/2023

Ο CEO της Epic Games ανακοίνωσε ότι τo Fortnite επιστρέφει φέτος στο iOS

Gazzetta
Σημαντική εξέλιξη για τον τίτλο και την κόντρα ανάμεσα σε Apple και Epic.
13:52 04/01/2023

Πρόστιμο – μαμούθ στην Epic Games για το βιντεοπαιχνίδι Fortnite

NewsBomb
Πρόστιμο ύψους 520 εκατομμυρίων δολαρίων καλείται να πληρώσει η Epic Game για το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Fortnite.Περισσότερα...
22:48 20/12/2022

Συμβιβασμός επικών διαστάσεων: 520 εκατ. δολάρια δέχτηκε να καταβάλει η Epic Games

neolaia.gr
Το ποσό αφορά δύο αγωγές κατά του επιτυχημένου Fortnite.
14:02 20/12/2022

Καναδάς: Γονείς μηνύουν το βιντεοπαιχνίδι Fortnite – «Τα παιδιά μας εθίστηκαν»

eleftherostypos.gr
Δικαστής στον Καναδά ενέκρινε ομαδική αγωγή τριών γονέων που υποστηρίζουν ότι τα παιδιά τους έχουν εθιστεί στο βιντεοπαιχνίδι Fortnite. Συγκεκριμένα, οι γονείς κατηγορούν την κατασκευάστρια εταιρεία του παιχνιδιού, Epic Games, ότι το Fortnite είναι «τόσο εθιστικό όσο η ηρωίνη ή η κοκαΐνη», και προκαλεί «σωματικά και ψυχολογικά» συμπτώματα όπως «ημικρανίες και πόνο στην πλάτη» καθώς […] Το άρθρο Καναδάς: Γονείς μηνύουν το βιντεοπαιχνίδι Fortnite – «Τα παιδιά μας εθίστηκαν» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:34 10/12/2022

Φήμες ότι η Epic Games θα δίνει δωρεάν ένα game τις ημέρες των Χριστουγέννων

Newsbeast.gr
Στην κίνηση να δίνει εντελώς δωρεάν από ένα game κάθε μέρα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων φαίνεται πώς θα προχωρήσει η Epic Games. Σύμφωνα με το Dealabs, τα δώρα θα ξεκινήσουν από τις 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιανουαρίου 2023. Αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει κάτι τέτοιο η Epic, καθώς το 2019, είχε μοιράσει 12 παιχνίδια μέσα στα Χριστούγεννα, ενώ το 2020 και το 2021 15 τίτλους. To Epic Games Store έχει χαρίσει περίπου 100 δωρεάν παιχνίδια από τον Δεκέμβριο του 2018.
15:06 26/11/2022

Δυο δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store (pic)

fosonline.gr
Fallout 3 και Evoland Legendary Edition δωρεάν από το Epic Games Store
19:58 20/10/2022

Φωτορεαλιστική απεικόνιση μέσα στα Volvo επόμενης γενιάς με το Unreal Engine

Newsit
Με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία, η Volvo Cars εισάγει την τεχνολογία φωτορεαλιστικής απεικόνισης στα επόμενης γενιάς ηλεκτρικά αυτοκίνητά της, μέσω μίας νέας συνεργασίας με την Epic Games. Οι δύο εταιρείες συμπράττουν για να φέρουν τη μηχανή παιχνιδιών της Epic, Unreal Engine, στα επόμενα μοντέλα Volvo, ώστε να προσφέρουν γραφικά ... Περισσότερα To άρθρο Φωτορεαλιστική απεικόνιση μέσα στα Volvo επόμενης γενιάς με το Unreal Engine δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:02 03/06/2022

Η Volvo συνεργάζεται με την εταιρεία του Fortnite και απογειώνει τα γραφικά στις οθόνες

caranddriver.gr
Η Volvo Cars και η Epic Games υλοποιούν τη φωτορεαλιστική απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο στα ηλεκτρικά μοντέλα επόμενης γενιάς, μέσω του προηγμένου λογισμικού Unreal Engine.
21:14 02/06/2022

Fortnite Championship Series Invitational: Εκδήλωση δια ζώσης το 2022

secnews.gr
Η Epic Games ανακοινώνει ότι το Fortnite Championship Series Invitational επιστρέφει το 2022 και θα επιστρέψει σε διαγωνισμό δια ζώσης. Η πανδημία του COVID-19 έχει επηρεάσει βαθιά τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών και ιδιαίτερα η σκηνή των esports έχει δυσκολευτεί. Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν, ωστόσο, καθώς η ευρεία διαθεσιμότητα των εμβολίων για τον COVID-19 έχει […] The post Fortnite Championship Series Invitational: Εκδήλωση δια ζώσης το 2022 appeared first on SecNews.gr.
11:16 31/05/2022

Κατεβάστε δωρεάν το εξαιρετικό Borderlands 3 στο PC σας!

Gazzetta
Νέα προσφορά από το Epic Games Store για τους PC gamers.
18:46 20/05/2022

Η Epic προσπαθεί να εμποδίσει την Google από το να αφαιρέσει το Bandcamp από το Play Store

secnews.gr
Η Epic Games υπέβαλε αίτηση για προκαταρκτική εξέταση από το δικαστήριο θέλοντας να σταματήσει την Google από το να αφαιρέσει το Bandcamp από το Android Google Store, αφού η εταιρεία απείλησε να το κάνει. Ποιος ο λόγος; Επειδή η Bandcamp χρησιμοποιεί το δικό της σύστημα τιμολόγησης αντί να πληρώνει στην Google ένα τέλος καταστήματος εφαρμογών. […] The post Η Epic προσπαθεί να εμποδίσει την Google από το να αφαιρέσει το Bandcamp από το Play Store appeared first on SecNews.gr.
16:46 29/04/2022

Εταιρείες-κολοσσοί αρχίζουν να επενδύουν στο metaverse

in.gr
Η συμφωνία χρηματοδότησης των Sony και Lego με την Epic Games ύψους $2 δισ. δείχνει τις τεράστιες προοπτικές της συγκεκριμένης αγοράς
05:32 14/04/2022

Πόλεμος στην Ουκρανία- Fortnite: Πόσα χρήματα, για ανθρωπιστική βοήθεια, συγκέντρωσε η “ναυαρχίδα” της Epic Games; 

thecaller.gr
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Epic Games είχε ανακοινώσει πριν από περίπου είκοσι ημέρες,  ότι δωρίζει όλα τα έσοδα από το Fortnite για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Η Epic Games, ήδη από την πρώτη μέρα έναρξης της εκστρατείας, κατάφερε να συγκεντρώσει 36 εκατομμύρια δολάρια από το συγκεκριμένο […]
18:18 10/04/2022

LEGO Group και Epic Games συνεργάζονται για ένα ασφαλές metaverse για παιδιά

secnews.gr
Η LEGO Group και η Epic Games ανακοίνωσαν ότι συνεργάζονται για να διαμορφώσουν το μέλλον του metaverse, ώστε να δημιουργήσουν ένα χώρο ασφαλή και διασκεδαστικό για παιδιά και οικογένειες. Οι δύο εταιρείες θέλουν να δημιουργήσουν μια “καθηλωτική, εμπνευσμένη και συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία” για παιδιά όλων των ηλικιών. Σύμφωνα με τις εταιρείες, αυτή η φιλική προς […] The post LEGO Group και Epic Games συνεργάζονται για ένα ασφαλές metaverse για παιδιά appeared first on SecNews.gr.
17:06 08/04/2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Fortnite συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 144 εκατομμυρίων δολαρίων

Newsit
Το Fortnite ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 144 εκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία. Το ποσό εξασφαλίστηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, στις 20 Μαρτίου-3 Απριλίου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Epic Games ανακοίνωσε ότι δωρίζει όλα τα έσοδα από το Fortnite για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Η ... Περισσότερα To άρθρο Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Fortnite συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 144 εκατομμυρίων δολαρίων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:54 06/04/2022

Η Epic δεν θα ενημερώσει το Fortnite για να τρέχει στο Steam Deck

secnews.gr
Η Epic Games δεν σχεδιάζει να ενημερώσει το Fortnite ώστε να τρέχει στο SteamOS, σύμφωνα με τον CEO Tim Sweeney, που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες του επερχόμενου Valve Steam Deck πιθανότατα θα πρέπει να εγκαταστήσουν τα Windows για να παίξουν το δημοφιλές παιχνίδι. Δείτε επίσης: Nintendo: Σε 38 χρόνια έχει πουλήσει πάνω από 5,3 δις […] The post Η Epic δεν θα ενημερώσει το Fortnite για να τρέχει στο Steam Deck appeared first on SecNews.gr.
13:46 08/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load