#Call of Duty

Playstation τέλος στην εθνική Ιταλίας: Στόχος το Euro 2024, όχι το Call of Duty

Newsbeast.gr
Με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών από όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιταλίας, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παραχώρησε συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport και σε αυτή έκανε σαφές ότι κάποια πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν και να γίνουν όπως παλιά, σε ό,τι αφορά τις συνήθειες των παικτών, τονίζοντας ότι απαγορεύεται πλέον το Playstation. Ο προπονητής της Σκουάντρα Ατζούρα είναι τύπος που προκαλεί πάντα ενδιαφέρον με όσα λέει και το απέδειξε και στη συνέντευξή του στη Gazzetta dello Sport, όπου του έγινε ερώτηση για τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό στο ρόλο του προπονητή. «Από εκεί ξεκινάμε, αυτή είναι η βάση στην οποία πρέπει στη συνέχεια να προστεθεί το ταλέντο. Φανέλα, αξίες, περηφάν
17:00 24/02/2024

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο Πορτορικανός ηθοποιός Καμάρ Ντι Λος Ρέιες, γνωστός από τη συμμετοχή του στο Call Of Duty

ProtoThema.gr
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειας, έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων μετά από μάχη με τον καρκίνο
02:00 26/12/2023

Microsoft: Έκλεισε την εξαγορά-μαμούθ της Activision Blizzard – Για 69 δισ. δολάρια

eleftherostypos.gr
Η Microsoft έκλεισε την Παρασκευή τη συμφωνία εξαγοράς με την Activision Blizzard για 69 δισεκατομμύρια δολάρια. Με την εξαγορά-μαμούθ αυτή, η Microsoft αυξάνει την επιρροή της στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, έχοντας πλέον στο πλευρό της την Activision Blizzard και τους δημοφιλείς τίτλους της, όπως οι σειρές «Call of Duty» και «Diablo», αλλά και το «World […] Το άρθρο Microsoft: Έκλεισε την εξαγορά-μαμούθ της Activision Blizzard – Για 69 δισ. δολάρια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:00 13/10/2023

Έδωσαν χέρια Microsoft – Sony: Το Call of Duty θα μείνει στα PlayStation

naftemporiki.gr
Δεσμευτική συμφωνία 10ετους διάρκειας ανακοίνωσαν σήμερα ότι υπέγραψαν Sony και Microsoft, προκειμένου το δημοφιλές παιχνίδι της Activision Blizzard, Call of Duty, να παραμείνει στις κονσόλες της ιαπωνικής εταιρείας, PlayStation. Η… Έδωσαν χέρια Microsoft – Sony: Το Call of Duty θα μείνει στα PlayStation - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
22:00 16/07/2023

Στην Microsoft η Activision: «Πράσινο φως» στην εξαγορά - μαμούθ 69 δισ. δολαρίων

ieidiseis.gr
Η Activision με δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια όπως τα Call of Duty και World of Warcraft περνά στη Microsoft.Το «πράσινο φως» του εκτελεστικού βραχίονα της Ε.Ε. συνιστά μεγάλη νίκη για τη Microsoft για την εξαγορά της Activision. Και αυτό γιατί η κορυφαία αρχή ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου τον περασμένο μήνα μπλόκαρε τη συμφωνία. Οι διεθνείς ρυθμιστικές αρχές διερευνούν εάν η εξαγορά της Activision από τη Microsoft θα μπορούσε να στρεβλώσει τον ανταγωνισμό στην αγορά των βιντεοπαιχνιδιών και του cloud gaming. Ένα ζήτημα που απασχόλησε τις αρχές είναι κατά πόσον η Microsoft θα μπορούσε να αποκλείσει το streaming παιχνιδιών της Activision από άλλες πλατφόρμες. Η Activision βρίσκεται πίσω από
19:16 15/05/2023

Call of Duty Warzone Mobile: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα

e-ptolemeos.gr
Το Call of Duty είναι ένα από τα πιο δημοφιλή shooter games για πολλούς παίκτες, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Το franchise, μας έχει δώσει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια BRστο παρελθόν και τα πράγματα θα γίνουν πολύ περισσότερo συναρπαστικά με το Warzone να έρχεται επιτέλους στο κινητό. Η είδηση ότι το Call […]
14:06 30/03/2023

Λαρεντζάκης σε Πάπας παίζοντας Call Of Duty: «Ξύπνα ρε μα@@@κα» (vid)

Gazzetta
Ο Ολυμπιακός φημίζεται για τη «χημεία» του εντός παρκέ. Πολλές φορές και εκτός παρκέ. Όμως όταν η κουβέντα πάει στο «Call Of Duty» τότε χρειάζεται πολλή δουλειά για τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Τζορτζ Πάπας.
12:18 21/03/2023

Τα «γαλλικά» του Λαρεντζάκη: «Ρε μ@λ@κ@ Πάπας ξύπνα! – What xipna means»

to10.gr
Τρομερό βίντεο με τον Γιάννουλη Λαρεντζάκη να είναι έξαλλος με τον συμπαίκτη του, Τζορτζ Πάπας για τις επιδόσεις του στο… Call of Duty.
08:39 21/03/2023

Επίσημο: Συμφωνία Microsoft και Nintendo για το Call of Duty!

fosonline.gr
Ανακοινώθηκε η συμφωνία Microsoft και Nintendo για το Call of Duty! Τι περιλαμβάνει.
13:28 21/02/2023

Call of Duty: Ο τρίχρονος «πρωταθλητής» που έγινε viral λόγω των επιδόσεών του στο παιχνίδι

neolaia.gr
Viral έχει γίνει τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο που δείχνει ένα αγοράκι μόλις τριών ετών να παίζει το γνωστό βιντεοπαιχνίδι «Call of Duty».
20:58 25/01/2023

Warzone 2: Επιστρέφει το 1v1

fosonline.gr
Η δεύτερη σεζόν του Call of Duty: Warzone 2.0 θα περιλαμβάνει και παιχνίδια 1v1.
11:12 23/01/2023

Γιατί η χειμερινή επίθεση του Πούτιν θα προκαλέσει την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο

olympia.gr
MIKE WHITNEY «Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι μια φαντασίωση του Call of Duty (σημ. μετ. Κάλεσμα του καθήκοντος best seller βιντεοπαιχνίδι). Είναι μια μεγέθυνση της ανθρώπινης τραγωδίας που δημιούργησε η επέκταση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς. Τα θύματα δεν ζουν στη Βόρεια Αμερική. Ζουν σε μια περιοχή που οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν μπορούν να βρουν […] Γιατί η χειμερινή επίθεση του Πούτιν θα προκαλέσει την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - olympia
11:54 07/01/2023

Ίρβινγκ για Μίτσελ: «Παίξαμε Call of Duty πριν το ματς και ήξερα ότι είχε... κλειδώσει στο στόχο»

Gazzetta
Ο Καϊρί Ιρβινγκ δεν έδειξε να εκπλήσσεται από την 70άρα του Ντόνοβαν Μίτσελ, αφού ο σταρ των Νετς είχε καταλάβει το «beast mode» που είχε μπει ο άσσος των Καβς από ένα... βιντεοπαιχνίδι.
17:56 03/01/2023

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 ξεπέρασε το Elden Ring και έγινε το νο1 παιχνίδι του 2022!

fosonline.gr
Το Call of Duty: Modern Warfare 2 είναι πλέον ο εμπορικότερος τίτλος για το 2022!
22:40 11/12/2022

Η Microsoft μάλλον θα δημιουργήσει ένα all-in-one “super app”

secnews.gr
Η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει ένα “super app” που θα συνδυάζει διάφορες υπηρεσίες mobile για να τροφοδοτήσει το advertising και να οδηγήσει τους χρήστες σε προϊόντα όπως το Bing και το Teams. Δείτε επίσης: Microsoft: Συμβόλαιο για να μείνει το Call Of Duty στο Playstation Η εταιρεία φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας […] The post Η Microsoft μάλλον θα δημιουργήσει ένα all-in-one “super app” appeared first on SecNews.gr.
18:06 08/12/2022

Microsoft: Συμβόλαιο για να μείνει το Call Of Duty στο Playstation

secnews.gr
H Microsoft επιβεβαίωσε ότι προσέφερε ένα 10ετές συμβόλαιο στην Sony για να κρατήσει το franchise Call of Duty στο PlayStation. Η είδηση αυτή αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό αλλά και σκεπτικισμό από τους παίκτες σε όλο τον κόσμο  Σε ένα άρθρο σχετικά με τη συμφωνία που δημοσιεύθηκε στη Wall St Journal, ο πρόεδρος της Microsoft Brad Smith […] The post Microsoft: Συμβόλαιο για να μείνει το Call Of Duty στο Playstation appeared first on SecNews.gr.
15:06 06/12/2022

Το PlayStation Plus από τον Ιούνιο έχει χάσει 2 εκατ. συνδρομητές

secnews.gr
Η νέα και βελτιωμένη συνδρομητική υπηρεσία της Sony, το PlayStation Plus, έχει δυστυχώς χάσει σχεδόν δύο εκατομμύρια συνδρομητές από τον Ιούνιο. Δείτε επίσης: Η Microsoft υπονοεί ότι θα υποστηρίζει το Call of Duty στο PlayStation για πάντα Όπως αποκαλύπτει η τελευταία οικονομική έκθεση της Sony, η συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus της εταιρείας σημείωσε μείωση των […] The post Το PlayStation Plus από τον Ιούνιο έχει χάσει 2 εκατ. συνδρομητές appeared first on SecNews.gr.
11:48 02/11/2022

Η Microsoft υπονοεί ότι θα υποστηρίζει το Call of Duty στο PlayStation για πάντα

secnews.gr
Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ο Jim Ryan από τη Sony PlayStation δήλωσε ότι το τριετές σχέδιο της Microsoft για την υποστήριξη του Call of Duty στην πλατφόρμα της ήταν “ανεπαρκές από πολλές απόψεις”. Σε πρόσφατα σχόλια που έκανε στο gaming podcast SameBrain, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, δήλωσε ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα θα παραταθεί […] The post Η Microsoft υπονοεί ότι θα υποστηρίζει το Call of Duty στο PlayStation για πάντα appeared first on SecNews.gr.
19:12 01/11/2022

Τα νέα γραφικά του «Call of Duty» απλά.. δεν υπάρχουν (vid)

Gazzetta
Viral βίντεο δείχνει το «Call Of Duty: Modern Warfare 2» να μην ξεχωρίζει καθόλου από την πραγματικότητα.
21:02 23/10/2022

Modern Warfare II: Θα απαιτεί έναν μοναδικό αριθμό τηλεφώνου για να παίξετε

secnews.gr
Οι παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Call of Duty: Modern Warfare II που κυκλοφορεί αυτό το μήνα θα πρέπει να συνδέσουν έναν μοναδικό αριθμό τηλεφώνου στον λογαριασμό τους στο Battle.net. Δείτε επίσης: Η BMW το 2023 θα προσφέρει στα οχήματα της casual gaming Αυτό προκύπτει σύμφωνα με μια πρόσφατα ενημερωμένη σελίδα Υποστήριξης της […] The post Modern Warfare II: Θα απαιτεί έναν μοναδικό αριθμό τηλεφώνου για να παίξετε appeared first on SecNews.gr.
18:14 12/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load