#Γιάννης Σαρακατσάνης

Σύλβια Δεληκούρα, η Έλενα Τοπαλίδου και ο Γιάννης Σαρακατσάνης σήμερα στις «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά

Newsit
Οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά έρχονται και σήμερα, Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στις 17:00, στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν. Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται τη Σύλβια Δεληκούρα, η οποία μιλάει για την πρώτη περίοδο με το παιδί στο σπίτι. Ακόμη, αποκαλύπτει ότι ... Περισσότερα To άρθρο Σύλβια Δεληκούρα, η Έλενα Τοπαλίδου και ο Γιάννης Σαρακατσάνης σήμερα στις «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:04 29/04/2023

Τα Νούμερα: Γιώτα Νέγκα και Νεγκαdeath «τα σπάνε» στη Μάντρα του Φοίβου

ieidiseis.gr
Ένα ακόμη ξεχωριστό επεισόδιο από τη σουρεάλ σειρά της ΕΡΤ1, «Τα Νούμερα» με guests τη Γιώτα Νέγκα και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.Η Γιώτα Νέγκα και οι Νεγκαdeath είναι έτοιμοι να trushάρουν στο νέο επεισόδιο της σειράς «Τα Νούμερα», την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 22:00 στην ΕΡΤ1. Με ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, stand up comedy και ξεχωριστούς καλεσμένους σε ρόλους-έκπληξη. Η Γιώτα Νέγκα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι καλεσμένοι στο νέο επεισόδιο της μουσικής σουρεάλ κωμωδίας «Τα Νούμερα». Συγκεκριμένα η θεία Αγορίτσα προσπαθεί να πείσει τον Φοίβο να δώσει μια ευκαιρία στην ανιψιά της, Γιώτα Νέγκα, που τραγουδάει ερασιτεχνικά, να εμφανιστεί στη «Μάντρα» μαζί με το συγκρότημά της. Βέβαια ο Φοίβο
00:16 17/03/2023

Α. Ταβουλάρη και Γ. Σαρακατσάνης στο ΤΥΠΟΣ TV: «Γιατί είμαστε νούμερα;»

eleftherostypos.gr
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και Γιάννης Σαρακατσάνης ετοιμάζονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο και διασκέδαση στους τηλεθεατές, μέσα από την πρωτότυπη σειρά της ΕΡΤ1 «Νούμερα», που θα κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα. Να εξηγήσουμε στους αναγνώστες μας τι είναι τα «Νούμερα»; Σειρά μυθοπλασίας, εκπομπή, stand up comedy; Α.Τ.: Είναι όλα αυτά μαζί και άλλα τόσα. Είναι σαφώς σειρά […] Το άρθρο Α. Ταβουλάρη και Γ. Σαρακατσάνης στο ΤΥΠΟΣ TV: «Γιατί είμαστε νούμερα;» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:26 09/08/2022

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης μιλά στο neolaia.gr για τη ζωή και την καριέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

neolaia.gr
Ο αγαπημένος κωμικός, Γιάννης Σαρακατσάνης, μιλάει για την κωμωδία, το θέατρο, το YouTube και πολλά άλλα στο neolaia.gr. Δείτε τις απαντήσεις που μας έδωσε στην #4 βιντεοσκοπημένη συνέντευξη σε συνεργασία με τη Digital Minds.
14:06 11/05/2022

Αλεξάνδρα Ούστα και μητρότητα: «Είμαι η Αλεξάνδρα, θηλάζω 20 μήνες και είμαι καλά»

ProtoThema.gr
Η ηθοποιός και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έχουν γίνει γονείς έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι
13:20 26/02/2022

Αλεξάνδρα Ούστα – Γιάννης Σαρακατσάνης: Ο γιος τους έγινε δύο ετών – Φωτογραφία

tlife.gr
Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Αλεξάνδρα Ούστα και τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη, καθώς To άρθρο Αλεξάνδρα Ούστα – Γιάννης Σαρακατσάνης: Ο γιος τους έγινε δύο ετών – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:20 21/02/2022

Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, θέλουμε να επιλέξει όνομα μόνο του»

diaforetiko.gr
Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, θέλουμε να επιλέξει όνομα μόνο του» Δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έκανε η Αλεξάνδρα Ούστα. Η γνωστή ηθοποιός και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν από τρεις περίπου μήνες. Η ίδια αποκάλυψε πως δε θα βαφτίσουν τον γιο τους, στον οποίο έχουν δώσει […]
21:27 15/01/2021

Αλεξάνδρα Ούστα: Ανέβασε την πιο τρυφερή φώτο με τον σύζυγο και τον γιο της

mothersblog.gr
Ο ηθοποιός Γιάννης Σαρακατσάνης και ο μικρός Αύγουστος σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.
13:02 12/01/2021

MEGA: Η μεγάλη πρεμιέρα του «Απόψε Μόνο» την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30

vita.gr
Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος έρχονται ετοιμοπόλεμοι για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές κωμωδίας και γέλιου στους τηλεθεατές. 
17:19 20/10/2020

"Comedy Overdose" στο Θέατρο Άλσος

patrasevents.gr
Άλσος, Ευελπίδων 4, Κυψέλη, Πεδίον του ΆρεωςΤρίτη, 15 Σεπ 2020 21:00Οι «Comedy Overdose» Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος έρχονται για μια βραδιά κωμωδίας στο Άλσος Οι παραστάσεις «Κάψε το Σενάριο» και «Big Talk» ενώνονται σε ένα μαραθώνιο «όρθιας» κωμωδίας που συνδυάζει τον κωμικό -χωρίς σενάριο- αυτοσχεδιασμό με τις παρεΐστικες συζητήσεις πάνω στα πιο ασήμαντα θέματα. Για μια βραδιά μόνο στη σκηνή τουΘεάτρου Άλσους, στο Πεδίον του Άρεως, θα στηθεί μια υπερπαραγωγή κωμωδίας όπου ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο...
13:45 14/09/2020

Κάψε το Σενάριο + Big Talk στο Θέατρο Άλσος

monopoli.gr
Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντιούνται για μια βραδιά γέλιου στο Θέατρο Άλσος!
12:39 07/09/2020

Αλεξάνδρα Ούστα: Ανέβασε βίντεο με σπάνιες φώτο από τον ονειρεμένο γάμο της

mothersblog.gr
Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έκλεισαν τέσσερα χρόνια γάμου και η ηθοποιός ανέβασε ένα σπάνιο βίντεο από τον γάμο τους. 
13:02 03/09/2020

Η Αλεξάνδρα Ούστα μιλά για τη ζωή της με το μωρό και μια ιδιαίτερη σύμπτωση

zappit.gr
Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης είναι δύο τρισευτυχισμένοι γονείς. Η ίδια μιλάει για τη ζωή της με το […] The post Η Αλεξάνδρα Ούστα μιλά για τη ζωή της με το μωρό και μια ιδιαίτερη σύμπτωση appeared first on Zappit.
13:45 02/09/2020

Αλεξάνδρα Ούστα: «Δε θα βαφτίσουμε το παιδί, έχει όνομα»

diaforetiko.gr
Η γνωστή ηθοποιός και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν από περίπου τρεις μήνες Την απόφαση να μη βαφτίσει τον γιο της έκανε γνωστή η Αλεξάνδρα Ούστα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η ηθοποιός που έγινε μητέρα πρώτη φορά πριν από περίπου τρεις περίπου, δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Το χαίρομαι πολύ το μωρό μου, […]
11:33 23/05/2020

Η Αλεξάνδρα Ούστα εξομολογείται: «Δεν θα κάνουμε βάπτιση. Το παιδί μας έχει ήδη όνομα»

govastileto.gr
  H Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, καθώς πριν από λίγους μήνες υποδέχτηκαν το πρώτο τους...
12:00 20/05/2020

Αλεξάνδρα Ούστα: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον 2,5 μηνών γιο της! Φωτογραφία

tlife.gr
Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης μετά τον ερχομό του γιου τους. The post Αλεξάνδρα Ούστα: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον 2,5 μηνών γιο της! Φωτογραφία appeared first on TLIFE.
09:57 02/05/2020

Πώς σχολίασε ο Γιάννης Σαρακατσάνης τη γέννηση του γιου του τη μέρα που πέθανε ο Σάκης Μπουλάς

Newsbeast.gr
Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Αλεξάνδρα Ούστα πριν λίγες μέρες και κράτησε στην αγκαλιά της τον καρπό του...
03:00 10/03/2020

Γιάννης Σαρακατσάνης: «Δε θα βαφτίσουμε το παιδί! Δεν πιστεύω στον Θεό»

daddy-cool.gr
Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση του ερχομού του πρώτου παιδιού της... Γιάννης Σαρακατσάνης: «Δε θα βαφτίσουμε το παιδί! Δεν πιστεύω στον Θεό» - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.
00:03 10/03/2020

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης σε τρυφερή εξομολόγηση για το νέο ρόλο του πατέρα

zappit.gr
Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” μίλησε, το πρωί της Δευτέρας, ο Γιάννης Σαρακατσάνης από το καμαρίνι στο Σύγχρονο θέατρο όπου συνεχίζεται […] The post Ο Γιάννης Σαρακατσάνης σε τρυφερή εξομολόγηση για το νέο ρόλο του πατέρα appeared first on Zappit.
14:39 09/03/2020

O Γιάννης Σαρακατσάνης αποκαλύπτει: «Δε θα βαφτίσουμε το παιδί, δεν πιστεύω στον Θεό»

govastileto.gr
  Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Γιάννης Σαρακατσάνης, λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου του και αποκάλυψε πως με...
12:45 09/03/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load