#Ariana Grande

Bubble ponytail ή ατιμέλητος κότσος; Η Δανάη Μπάρκα σου δίνει έμπνευση με 3 updo χτενίσματα

queen.gr
Η bubble ponytail είναι το αγαπημένο χτένισμα της Δανάης, ενώ το έχουν επιλέξει πολλές φορές η Ariana Grande και η Zendaya στα μαλλιά τους.Περισσότερα...
21:17 23/04/2024

Ariana Grande: H 98χρονη γιαγιά της ο γηραιότερος καλλιτέχνης στο Hot 100 του Billboard

instyle.gr
Μουσική ιστορία έγραψε η αγαπημένη γιαγιά της Ariana Grande, Marjorie Grande. Η “nonna” της popstar έγινε ο γηραιότερος καλλιτέχνης που κατατάσσεται στο Billboard Hot 100. Η 98χρονη έσπασε το ρεκόρ μετά το νέο single της 30χρονης εγγονής της “Ordinary Things” που έφτασε στο Νο 55 του chart. Η Marjorie πιστώνεται ως συν-συγγραφέας και τραγουδίστρια στο […] The post Ariana Grande: H 98χρονη γιαγιά της ο γηραιότερος καλλιτέχνης στο Hot 100 του Billboard appeared first on InStyle.
15:46 20/03/2024

Ariana Grande: Η αποζημίωση “μαμούθ” στον πρώην της μετά το διαζύγιο

instyle.gr
Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους, έξι μήνες μετά την κατάθεση από τη σταρ. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για περίπου τρία χρόνια. Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες που βάζει οριστικό τέλος στον γάμο τους έγινε επίσημη την Τρίτη. Οι δυο τους χώρισαν πριν από περισσότερο από έναν […] The post Ariana Grande: Η αποζημίωση “μαμούθ” στον πρώην της μετά το διαζύγιο appeared first on InStyle.
16:46 19/03/2024

Η γιαγιά της Ariana Grande «τρέλανε» τα charts του Spotify – Είναι η γηραιότερη τραγουδίστρια στις πλατφόρμες

tanea.gr
Τα φωνητικά της γιαγιάς της περιλαμβάνονται στο τραγούδι «Ordinary Things».
16:00 13/03/2024

Αriana Grande: H δημόσια έκκληση προς τους fans της – «Μην στέλνετε μηνύματα μίσους σε ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μου»

real.gr
Η Ariana Grande έρχεται αντιμέτωπη με πολλά αρνητικά σχόλια, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της, “Eternal Sunshine”.
01:09 11/03/2024

J2US: Η JLo της Ελλάδας, Δέσποινα Βανδή, «έπαθε» Ariana Grande και όλοι κοίταζαν τα χέρια της

queen.gr
Τα XXL νύχια της, αλλά και οι εμφανίσεις των Σταυροπούλου- Γαρμπή.Περισσότερα...
11:09 25/02/2024

Ariana Grande: Το νέο της τραγούδι είναι απάντηση στους haters μετά τις αντιδράσεις για τη νέα της σχέση

instyle.gr
Η Ariana Grande έδωσε τις δικές της απαντήσεις στους haters της. Συγκεκριμένα, η pop star προτίμησε να απαντήσει μέσω του single «Yes, And?» σε όσους την έχουν επικρίνει μετά την αμφιλεγόμενη σχέση της με τον Ethan Slater. Το τελευταίο διάστημα, η 31χρονη τραγουδίστρια δέχεται πράγματι πολλά αρνητικά σχόλια. Οι έντονες αντιδράσεις προέρχονται τόσο από θαυμαστές […] The post Ariana Grande: Το νέο της τραγούδι είναι απάντηση στους haters μετά τις αντιδράσεις για τη νέα της σχέση appeared first on InStyle.
19:46 14/01/2024

Selena Gomez: Το μήνυμα στήριξης προς την Ariana Grande «Είναι απίστευτη»

instyle.gr
Η Selena Gomez συνηθίζει να είναι υποστηρικτική προς τους συναδέλφους της. Η τραγουδίστρια, αυτή τη φορά εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη μουσική της Ariana Grande. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισής της ως guest DJ σε event, δήλωσε: «Τώρα θα ακούσουμε ένα άλλο τραγούδι που αγαπώ, της Ariana Grande». Ποιο ήταν αυτό; Το «7 […] The post Selena Gomez: Το μήνυμα στήριξης προς την Ariana Grande «Είναι απίστευτη» appeared first on InStyle.
09:46 14/01/2024

Η Ariana Grande απάντησε με τον πιο δημιουργικό τρόπο σε όλους τους επικριτές της

queen.gr
Οι fans της Ariana Grande ενθουσιάστηκαν με τη δυναμική επιστροφή τηςΠερισσότερα...
18:09 13/01/2024

Ariana Grande: H μουσική της επιστροφή έπειτα από τρία χρόνια

instyle.gr
Φρενίτιδα προκάλεσε η Ariana Grande στους θαυμαστές της, καθώς η popstar επέστρεψε μουσικά με ολοκαίνουργιο solo υλικό, έπειτα από 3 χρόνια. Η σταρ λέει στους θαυμαστές της: “yes, and?” και τους προετοιμάζει για πολλά περισσότερα μέσα στο 2024. Το νέο single ηχογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη και έχει γραφεί μαζί με τον hitmaker Max Martin & […] The post Ariana Grande: H μουσική της επιστροφή έπειτα από τρία χρόνια appeared first on InStyle.
19:46 12/01/2024

Αriana Grande: O αδερφός της μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την οικογένεια του και τον αλκοολισμό

instyle.gr
«Τα έξι χρόνια νηφαλιότητας αποκατέστησαν τις σχέσεις μου με την οικογένειά μου», εξομολογήθηκε ο Frankie Grande. Ο 40 ετών αδερφός της Ariana Grande παραχώρησε συνέντευξη στο Today With Hoda & Jenna την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου. Το ότι είμαι και πάλι το πρώτο άτομο που παίρνει τηλέφωνο η […] The post Αriana Grande: O αδερφός της μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την οικογένεια του και τον αλκοολισμό appeared first on InStyle.
22:46 06/01/2024

Ariana Grande: Ετοιμάζει τον νέο της δίσκο που έχει να κάνει με το αγαπημένο της make up look

tlife.gr
H Ariana Grande έκανε ένα μεγάλο διάλλειμα από τη δισκογραφία μιας και δεν έχει κυκλοφορήσει νέο To άρθρο Ariana Grande: Ετοιμάζει τον νέο της δίσκο που έχει να κάνει με το αγαπημένο της make up look δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 05/01/2024

Ariana Grande: Φέτος ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής μου

instyle.gr
Η Ariana Grande αναπολεί τη χρονιά που πέρασε με θετικότητα και ευγνωμοσύνη. Η τραγουδίστρια, λίγες ώρες πριν την εκπνοή του έτους, έκανε τον απολογισμό της μέσω Instagram. Θέλησε έτσι να αναλογιστεί το 2023 και να δείξει την εκτίμησή της για τα μαθήματα που πήρε. Ακόμη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τους ανθρώπους που γνώρισε κατά […] The post Ariana Grande: Φέτος ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής μου appeared first on InStyle.
12:46 31/12/2023

Ariana Grande: Το χριστουγεννιάτικο στολίδι που αποκαλύπτει τον νέο της σύντροφο

instyle.gr
Πολύ ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Ariana Grande. Συγκεκριμένα, η pop star δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, που δεν άφησαν αδιάφορους τους πιο παρατηρητικούς followers. Σε μία από αυτές μάλιστα, βλέπουμε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που κοσμούν το δέντρο της. Ένα εξ αυτών, έχει μια «πονηρή» αναφορά στον φημολογούμενο νέο της σύντροφο, Ethan Slater. Ο σύντροφός της είναι […] The post Ariana Grande: Το χριστουγεννιάτικο στολίδι που αποκαλύπτει τον νέο της σύντροφο appeared first on InStyle.
21:46 24/12/2023

Ariana Grande: Γιορτάζει το “Blondieversary” – Ένας χρόνος μετά την αλλαγή του look της

instyle.gr
Η Ariana Grande συμπληρώνει έναν χρόνο από τότε που έγινε ξανθιά και το γιορτάζει. Η τραγουδίστρια, σηματοδότησε την επέτειο της αλλαγής look με μια ανάρτηση στο Instagram Story της, όπου μοιράστηκε στιγμές από τα παρασκήνια της μεταμόρφωσής της τον Οκτώβριο του 2022. “Χαρούμενο ένα έτος blondieversary“, έγραψε η Grande στη selfie της στον καθρέφτη. H […] The post Ariana Grande: Γιορτάζει το “Blondieversary” – Ένας χρόνος μετά την αλλαγή του look της appeared first on InStyle.
22:46 22/10/2023

Ariana Grande: Το αστρονομικό ποσό που θα δώσει στον πρώην σύζυγό της

neolaia.gr
Το ποσό που θα πρέπει να καταθέσει η Ariana Grande στον πρώην σύζυγό της, Ντάλτον Γκόμεζ, μετά το διαζύγιό τους
14:46 07/10/2023

Ariana Grande: Διευθέτησε το διαζύγιο με τον Dalton Gomez – Αυτό το ποσό τού καταβάλλει για αποζημίωση

instyle.gr
H Ariana Grande και ο Dalton Gomez διευθέτησαν το διαζύγιό τους, σύμφωνα με το Page Six. Το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο μήνα, ενώ μια πηγή, αναφερόμενο στον φιλικό διακανονισμό, δήλωσε στο Page Six: “Η Ariana και ο Dalton ήθελαν πραγματικά να φροντίσουν ο ένας τον άλλον μέσα από όλο αυτό και να το […] The post Ariana Grande: Διευθέτησε το διαζύγιο με τον Dalton Gomez – Αυτό το ποσό τού καταβάλλει για αποζημίωση appeared first on InStyle.
10:46 07/10/2023

Το hair flip της Jackie O’ είναι το πιο hot right now χτένισμα

govastileto.gr
Αν αναζητάς ένα stylish χτένισμα που μπορείς και μόνη σου να κάνεις στην καθημερινότητά σου, τότε η απάντηση είναι το hair flip. Είναι η must τάση που έχουν ήδη λατρέψει αγαπημένες celebrities, όπως οι Hailey Bieber, Kim Kardashian, Jennifer Lopez και Ariana Grande. Πρόκειται για ένα stylish χτένισμα που έγινε γνωστό από τις Jackie Kennedy […]
09:00 01/10/2023

Ariana Grande: Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες του διαζυγίου της – Αυτοί είναι οι όροι της

instyle.gr
Η Ariana Grande κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Dalton Gomez έπειτα από μόλις δύο χρόνια γάμου, στις αρχές της εβδομάδας, με τη σταρ να καταγράφει τα αιτήματά της για τον χωρισμό. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα στα οποία είχε πρόσβαση το E! News, η Ariana Grande ζήτησε η συζυγική διατροφή και η περιουσία που θα […] The post Ariana Grande: Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες του διαζυγίου της – Αυτοί είναι οι όροι της appeared first on InStyle.
11:46 21/09/2023

Ariana Grande: Αποκαλύπτει το μυστικό της για έξτρα λάμψη στο πρόσωπο!

govastileto.gr
Η Ariana Grande με την χαρακτηριστική αλογοουρά που αποτελεί σήμα κατατεθέν της και το winged liner πρόσφατα αποκάλυψε ένα μυστικό ομορφιάς της! Αναλυτικότερα, η διάσημη τραγουδίστρια με ένα video στην ενότητα Beauty Secrets της Vogue, όπου celebrities αποκαλύπτουν τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούν αλλά και τα μικρά ή μεγάλα τους μυστικά ομορφιάς, αποκάλυψε με τη […]
12:00 16/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load