#Overwatch 2

To NBA2K24 έγινε το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών στο Steam

Newsbeast.gr
Μπορεί πρόσφατα το Overwatch 2 να ανέβηκε στην πρώτη θέση των χειρότερων PC games όλων των εποχών στο Steam, όμως λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του το NBA2K24 κατάφερε να το ρίξει από την κορυφή. Το μπασκετικό παιχνίδι της 2K έχει δεχτεί μαζικές αρνητικές κριτικές από τους PC games. Ο λόγος; Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει με διαφορά φέτος στο NBA 2K24 είναι η τεχνολογία ProPLAY. Αυτή έχει επιτρέψει στην Visual Concepts να καταγράψει πραγματικό υλικό από το NBA για τα animations στο παιχνίδι. Έτσι, το NBA 2K24 περιλαμβάνει πολλές γνήσιες κινήσεις αποκλειστικά για τους σούπερ σταρ του NBA. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να κάνουν το ξεχωριστό jumpshot του Kevin Durant, τις δυναμικές
17:00 16/09/2023

Η EA ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ένα mobile game Lord of the Rings

secnews.gr
Η Electronic Arts (EA) ανακοίνωσε ότι φτιάχνει ένα mobile game Lord of the Rings, το οποίο θα είναι ένα δωρεάν συλλεκτικό RPG με τίτλο The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth. Δείτε επίσης: Overwatch 2: Nέες αναβαθμίσεις στους ήρωες μια εβδομάδα μετά την beta Δείτε επίσης: Fortnite: Επιστρέφει στα iPhone παρά την μάχη της […] The post Η EA ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ένα mobile game Lord of the Rings appeared first on SecNews.gr.
10:22 10/05/2022

Overwatch 2: Nέες αναβαθμίσεις στους ήρωες μια εβδομάδα μετά την beta

secnews.gr
Η beta έκδοση του PvP της Blizzard για το Overwatch 2 λειτουργεί για λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα, αλλά οι προγραμματιστές κάνουν ήδη αλλαγές στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων ουσιαστικών τροποποιήσεων για τους ήρωες Roadhog, Soldier: 76 και Zenyatta, οι οποίοι μπορούν τώρα να κλωτσήσουν καλύτερα. Εκτός από τις διορθώσεις σφαλμάτων και τις αλλαγές ισορροπίας που πραγματοποιήθηκαν […] The post Overwatch 2: Nέες αναβαθμίσεις στους ήρωες μια εβδομάδα μετά την beta appeared first on SecNews.gr.
18:06 06/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load