#Halloween

Ρωσία: Ο Πατριάρχης Κύριλλος τάχθηκε εναντίον του εορτασμού της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στη Ρωσική Ομοσπονδία

olympia.gr
Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, Κύριλλος, μιλώντας στα εγκαίνια των XXXII χριστουγεννιάτικων εκπαιδευτικών αναγνώσεων στο κρατικό παλάτι του Κρεμλίνου, τάχθηκε κατά του εορτασμού της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και του Halloween στη Ρωσία. Κατά τη γνώμη του, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία, παρά όλες τις προσπάθειες να την εξευγενίσουν, εξακολουθεί να […] Ρωσία: Ο Πατριάρχης Κύριλλος τάχθηκε εναντίον του εορτασμού της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στη Ρωσική Ομοσπονδία - olympia
07:28 25/01/2024

Μαράϊα Κάρεϊ: Αποκαλύπτει το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι, και δεν είναι δικό της

okmag.gr
Όταν το Halloween τελειώνει ξεκινούν τα Χριστούγεννα, όλοι το ξέρουν αυτό. Και η Μαράια Κάρεϊ σήμανε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με το πιο funny video. Η Μαράια Κάρεϊ είναι ειλικρινής για τα χριστουγεννιάτικα πράγματα με τα οποία έχει εμμονή και αποκάλυψε σε συνέντευξή της ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι. Το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι […] The post Μαράϊα Κάρεϊ: Αποκαλύπτει το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι, και δεν είναι δικό της appeared first on OK! Magazine.
18:58 15/11/2023

Ελεονώρα Μελέτη: Μας δείχνει την κόρη της ντυμένη Wednesday

okmag.gr
Μερικές ιδιαίτερες αναρτήσεις έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια μας έδειξε την κόρη της, Αλεξάνδρα ντυμένη Wednesday από την διάσημη σειρά του Netflix. Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μικρή Αλεξάνδρα και αυτή τη φορά μας έδειξε τη στολή για το Halloween. Στα βίντεο μάλιστα που μοιράστηκε με […] The post Ελεονώρα Μελέτη: Μας δείχνει την κόρη της ντυμένη Wednesday appeared first on OK! Magazine.
10:58 05/11/2023

Λάκης Γαβαλάς: Έβαλε τακούνια και μεταμφιέστηκε σε Eva Green για το Halloween

govastileto.gr
Με μια χιουμοριστική ανάρτηση «επέστρεψε» ο Λάκης Γαβαλάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής μόδας με αφορμή τις μεταμφιέσεις των celebrities του εξωτερικού για το Halloween μιμήθηκε κι εκείνος με τη σειρά του τη Γαλλίδα ηθοποιό, Eva Green. Η ηθοποιός που επέλεξε να μεταμφιεστεί ο Λάκης Γαβαλάς είναι […]
22:00 03/11/2023

Σίντι Κρόφορντ – Κάια Γκέρμπερ: Οι σέξι μεταμφιέσεις μητέρας και κόρης για το Halloween

okmag.gr
Mπορεί το Ηalloween να πέρασε αλλά ο απόηχος είναι εδώ. Το ίδιο και οι εμφανίσεις των σταρ. Το κορυφαίο μοντέλο των ’90s Σίντι Κρόφορντ μεταμφιέστηκε σε Ολίβια Νιούτον Τζον και ο σύζυγός της Ράντι Γκέρμπερ σε Τζον Τραβόλτα από την ταινία Grease. Μαζί τους ήταν και ο 24χρονος γιος τους Πρίσλεϊ ντυμένος Χάντερ Τόμσον, ένας […] The post Σίντι Κρόφορντ – Κάια Γκέρμπερ: Οι σέξι μεταμφιέσεις μητέρας και κόρης για το Halloween appeared first on OK! Magazine.
20:58 03/11/2023

Harry-Meghan: Βγήκαν με τον Archie και τη Lily για trick or treat στο Halloween – Η οικογενειακή φωτογραφία

instyle.gr
Ο Harry και η Meghan Markle βγήκαν για trick or treat για το Halloween μαζί με τα δύο παιδιά τους. Το ζευγάρι έχει προσαρμοστεί πλήρως στη ζωή και τα έθιμα των ΗΠΑ και φυσικά και τα δύο του παιδιά μαζί. Η γιορτή του Halloween ήταν αφορμή για οικογενειακή έξοδο. Ο Harry και η Meghan βγήκαν […] The post Harry-Meghan: Βγήκαν με τον Archie και τη Lily για trick or treat στο Halloween – Η οικογενειακή φωτογραφία appeared first on InStyle.
18:46 03/11/2023

Μπερδεμένο το Twitter με το φαντασμαγορικό υπερθέαμα στο Ντουμπάι: «Όλα δείχνουν ότι είναι CGI» (vid)

Gazzetta
Ο κόσμος του Twitter έχει μπερδευτεί μετά από ένα «drone show» για το Halloween στο Ντουμπάι, στο οποίο ένας γιγάντιος σκελετός περπατάει δίπλα στο Burj Khalifa.
21:00 02/11/2023

Τζένη Μπαλατσινού: Ο γιος της Παναγιώτης - Αντώνιος ντύθηκε πυροσβέστης για το Halloween

thetoc.gr
Η σπάνια φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη - Αντώνιου Κικίλια ο οποίος ντύθηκε πυροσβέστης για το Halloween - Η φωτο που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού.
10:09 02/11/2023

Mαρία Μενούνος: Γιόρτασε το Halloween με την κόρη της, Αθηνά – Η ξεκαρδιστική στολή που της διάλεξε

tromaktiko.gr
Η Μαρία Μενούνος γιόρτασε το πρώτο Halloween με την κόρης της Αθηνά στην αγκαλιά της. Η μικρούλα ντύθηκε… Cookie Monster και έγινε viral Η Μαρία Μενούνος απόλαυσε το πρώτο Halloween με την κόρη της Αθηνά, επιλέγοντας να την μεταμφιέσει με μία στολή Cookie Monster. Η μόλις 4 μηνών μικρούλα δείχνει αξιολάτρευτη και λίγο έκπληκτη στο […] The post Mαρία Μενούνος: Γιόρτασε το Halloween με την κόρη της, Αθηνά – Η ξεκαρδιστική στολή που της διάλεξε appeared first on Tromaktiko.gr.
07:46 02/11/2023

Ντουέιν Τζόνσον: Ντύθηκε «Ντέιβιντ Μπέκαμ» για το Halloween

okmag.gr
Ο Ντουέιν Τζόνσον αποφάσισε να κάνει ντυθεί «Ντέιβιντ Μπέκαμ» για το Halloween και έριξε το Instagram. Ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε Ντέιβιντ Μπέκαμ, φορώντας μια ξανθιά περούκα, μια μπλούζα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γυαλιά ηλίου. Ο Ντουέιν Τζόνσον έδειξε μάλιστα τη μεταμόρφωσή του στους followers του με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, […] The post Ντουέιν Τζόνσον: Ντύθηκε «Ντέιβιντ Μπέκαμ» για το Halloween appeared first on OK! Magazine.
01:58 02/11/2023

Khloe & Kim Kardashian: Μεταμφιέστηκαν σε κούκλες Bratz για το Halloween

govastileto.gr
Όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερες celebrities αποκαλύπτουν τις μεταμφιέσεις τους με αφορμή το Halloween. Κάποιες μάλιστα υιοθέτησαν περισσότερες από μία μεταμφιέσεις όπως η Kim Kardashian. Αρχικά, την είδαμε μαζί με την κόρη της North ντυμένες «Κορίτσια του Beverly Hills» και τώρα έρχεται μαζί με την αδερφή της Khloe και τις κολλητές τους Olivia […]
00:00 02/11/2023

Margot Robbie: Αντιδράσεις για τη στολή Halloween – Παραβίασε έναν σημαντικό κανόνα

real.gr
Η Μargot Robbie βρέθηκε στο στόχαστρο για το γεγονός ότι… τίμησε το Halloween.
20:09 01/11/2023

Λίγες ημέρες μετά το bullying η Paris Hilton με τον γιο της έκαναν την πιο γλυκιά μεταμφίεση

queen.gr
H Paris Hilton γιόρτασε για πρώτη φορά το Halloween με τον μονάκριβο γιο της. Η στολή που επέλεγε για τον μικρό Phoenix και οι τρυφερές φωτογραφίες.Περισσότερα...
19:09 01/11/2023

Chiara Ferragni: Μεταμφιέστηκε σε Sharon Stone και αναβίωσε το γνωστό σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο»

govastileto.gr
H Iταλίδα influencer Chiara Ferragni με αφορμή τη γιορτή του Halloween, μεταμφιέστηκε σε Catherine Tramell, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Βασικό Ένστικτο», την οποία υποδύθηκε η Sharon Stone. Συγκεκριμένα η Chiara Ferragni φόρεσε λευκό φόρεμα και κάθισε σε μια καρέκλα, ακριβώς όπως η Sharon Stone από τη θρυλική σκηνή στο «Βασικό Ένστικτο» του 1992 και […]
17:00 01/11/2023

Χάιντι Κλουμ: Η «βασίλισσα» του Halloween ντύθηκε σε μία ιδιαίτερη εμφάνιση στο πάρτι της – Φωτογραφία, βίντεο

tlife.gr
Η βασίλισσα όλων των Halloween επέστρεψε! Η Heidi Klum για ακόμη μια φορά έκανε τη διαφορά To άρθρο Χάιντι Κλουμ: Η «βασίλισσα» του Halloween ντύθηκε σε μία ιδιαίτερη εμφάνιση στο πάρτι της – Φωτογραφία, βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 01/11/2023

“Γιορτάζουν” το Halloween με έναν τεράστιο σκελετό με κόκκινα “μάτια” δίπλα σε ουρανοξύστη στο Ντουμπάι (video)

el.gr
Δείτε video με τον σκελετό από drone στο Ντουμπάι: Το άρθρο “Γιορτάζουν” το Halloween με έναν τεράστιο σκελετό με κόκκινα “μάτια” δίπλα σε ουρανοξύστη στο Ντουμπάι (video) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:09 01/11/2023

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιόρτασε το Halloween - Η φώτο με την μπέμπα του ντυμένη αραχνούλα

queen.gr
Γιόρτασαν το Halloween - Το θέμα της μεταμφίεσής τους; Η αράχνη!Περισσότερα...
10:17 01/11/2023

Τάμτα: Αγνώριστη με το τρομακτικό look που επέλεξε για το Halloween – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Η Τάμτα ανήκει στους καλλιτέχνες που μάς έχει συνηθίσει σε πρωτοποριακές εμφανίσεις. Όπως είναι φυσικό, την ημέρα του Halloween, η pop τραγουδίστρια αποφάσισε να μεταμφιεστεί σε μία γυναικεία φιγούρα που προκαλεί τρόμο και ποζάρει σε σπίτι που θυμίζει Πύργο. Άλλωστε, αυτό είναι και το νόημα της ξενόφερτης γιορτής. Με ανάρτησή της στο Instagram εξέπληξε τους […] The post Τάμτα: Αγνώριστη με το τρομακτικό look που επέλεξε για το Halloween – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
00:46 01/11/2023

Christina Aguilera: Η μεταμόρφωσή της σε εκρηκτική Cher για το Halloween – Η αποθέωση από τους θαυμαστές της

instyle.gr
Η Christina Aguilera εντυπωσίασε με το κοστούμι που επέλεξε να φοράει στο φετινό Halloween. Η διάσημη τραγουδίστρια έγινε… Cher και οι θαυμαστές της, την αποθέωσαν. Η Christina δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες “βλέπεις” την εκκεντρική pop star, στην ταινία «Burlesque», όπου παλαιότερα συμπρωταγωνίστησαν. Η εμφάνιση αυτή της Cher ήταν μία […] The post Christina Aguilera: Η μεταμόρφωσή της σε εκρηκτική Cher για το Halloween – Η αποθέωση από τους θαυμαστές της appeared first on InStyle.
23:46 31/10/2023

H μεταμφίεση της Megan Fox για το Halloween «εξόργισε» τους followers της για 2 λόγους

queen.gr
H Megan Fox παρέβλεψε την ανακοίνωση του εργατικού σωματείου SAG-AFTRA και μεταμφιέστηκε σε χαρακτήρα ταινίας ενώ ο συνοδευόταν από τον Machine Gun Kelly, με τον οποίο υποτίθεται είχαν χωρίσει αφού την απάτησε.Περισσότερα...
23:09 31/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load